اطلاعاتی در مورد اون خانمی که تو جلسه هست و عینک رو سرشه میخواستمنقل قول:
با تشکر!
اطلاعاتی در مورد اون خانمی که تو جلسه هست و عینک رو سرشه میخواستمنقل قول:
با تشکر!
چیکار به ای خانوم داری حالا:13:نقل قول:
شاید یه خبرنگاری چیزی باشه:5:
فك كنم اين خبر خيلي خيلي قديمي باشه :31:نقل قول:
نمیدونم من یه مدت نبودم :20:نقل قول:
ولی وقتی این خبر رو دیدم برام جالب بود
در هرحال ببخشید:11:
حالا که صحبتش شد اون خانم باید جریمه شه چون عینک گذاشته رو موهاش. نرخ چنده الان؟
برادر مورتازین تو Spillikins شماره 78 که آخرینش هم باشه در مورد سونی اریکسون گفته :
I think that the next announcement of the company will seem interesting. Another thing is that these devices will have to wait.
ظاهرا معرفی بعدی ، معرفی جالبی خواهد بود ... ولی سرطان همیشگی سونی اریکسون یعنی ریلیز دیرش هنوز ادامه داره ...
فکر کنم تا وقتی فن های سونی اریکسون از دیر ریلیز شدن گوشی هاش دق نکنن این وضع ادامه داشته باشه ...
سایبرشات تاچ از سونی اریکسون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.slashgear.com/new-touchscreen-sony-ericsson-cyber-shot-cellphone-leaked-047147/
سونی اریکسون دیگه باید درشو تخته کنه.......
چرا اونوقت ؟..........حتما سامسونگ خیلی عالی داره کار میده
من همین الان هم x10 رو به galaxy s ترجیح میدم (با وجوده این همه عیب x10)
بهش میگیم:دی..نقل قول:
سونی اریکسون دیگه باید درشو تخته کنه.......
راست میگه دیگه ! :دی
یه ایکس 10 داد بیرون بیست تا نوه نتیجه ! خیلی وقته کاری هم نکرده .
ولی من شنیدم تو معرفی آینده چیزهای خوفناکی معرفی میکنه ولی تا بیاد بازار زمان زیادی طول میکشن.
نقل قول:
بابا تازه نوه و نتیجه هاش دارن رنگ و رو میگیرن!!! X10 mini با رنگ صورتی و طلایی :31:
پ.ن : باز ما تصمیم داریم گوشی بخریم و سونی اریکسون گوشی که مد نظر من باشه نداره!! سونی لاور هستیم ولی شرمنده سونی اریکسون!!! :31:کد:http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_x10_mini_and_x10_mini_pro_go_pink_and_gold-news-1869.php
احتمالا تو معرفی بعدیش جولی خانم که ویندوز فون 7 هست معرفی بشه و اون تبلت - فون 5.5 اینچی آندرویید ...
Exclusive: Sony Ericsson to introduce Android 3.0 gaming platform and PSP Go-like smartphone
کد:http://www.engadget.com/2010/08/11/exclusive-sony-ericsson-to-introduce-android-3-0-gaming-platfor/
wow :دینقل قول:
این باب منه :دی
من ازینا موخام :31::19:
با تشكر از شما دوست عزيز بابت اطلاع رساني
نكته مهمي كه به چشمم خورد اين موضوع بود كه مستقيما نقل قول ميكنم
نوشته يكي از بچه هاي كه گوشي رو ديده گفته بيپدر خيلي خوشكله حالا انگليسي دقيقش رو اينطور بيان كرده :31: :
اوه اوه! مثل اين كه آندو 3 روشه!نقل قول:
Those who've seen the phone say it looks "pretty damn ----."
دهنمون سرويسه
1 سال ديگه انشالا به توليد انبوه ميرسه :31:
حالا این معرفی کی هست؟نقل قول:
البته نوشته این عکس فقط یه برداشت از شنیده هاشونه و عکس گوشی نیست...
اما باید جالب باشه
این الدار ذلیل مرده گفته بود چیز خوبی معرفی میکنه ولی دیر میادا ... راست میگفت ...نقل قول:
مثل اینکه یه بخش جدا قراره براش بزنن تو آندرویید مارکت ...نقل قول:
The phone would have Android 3.0 on board and the Android Market will host games for the device in a special area that will only be accessible by this model. Eventually, other units might be allowed to download the games as long as game requirements are met. The library of titles are said to include older PSX games mixed with some new PSP titles. A release as soon as October is possible.
A device like this would be a win-win for all those involved. For Google, it would be a chance for Android to make some strides against the strong gaming capabilities of the iPhone/iPod and Sony Ericsson would get a shot at delivering a relevant, up-to-date Xperia model in the U.S. market, something that the joint venture has been unable to accomplish up to now.
و با این گوشی ، آندرویید میتونه تو گیمینگ هم حرفی برای گفتن داشته باشه ...
گوشی احتمالا صفحه ای بیبن 3.7 تا 4.1 اینچ داره به همراه دوربین 5 و سی پی یوی اسناپ دراگون 1 گیگ
البته اینم گفته که اسناپ دراگون یکی از ضعیف ترین گرافیک رو تو 1 گیگ ها داره ، حالا اینا چجوری میخوان از این استفاده کنن معلوم نیست
البته به گفته سایت من و آندرویید :دی شاید از NVIDIA Tegra 2 استفاده کنه که شایعه هست رو PSP2 قراره استفاده بشه :دی
البته یه تیکه ای هم که انداختن اینه که سونی اریکسون هنوز یه مدل با آندوی بالاتر از 1.6 نداره :دی حالا میخواد یهو آندو 3 بزنه ...
---------- Post added at 03:29 PM ---------- Previous post was at 03:26 PM ----------
هنوز معلوم نیست ...نقل قول:
این هم آخرین خبر در مورد این گوشی:
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی GsmAria ، بالاخره پس از مدتها شایعه پراکنی درباره تولید گوشی موبایل مخصوص بازی از سوی سونی اریکسون ، این موضوع رسما از جانب این کمپانی سوئدی ژاپنی تایید شد. این گوشی مجهز به سیستم عامل آندروید 3 خواهد بود و یک صفحه کلید کشویی دارد که به جای کلید QWERTY دارای کلیدهای مخصوص بازی می باشد که همگی مطابق استاندارد کلیدهای بازی دستگاههای مشابه هستند. این گوشی مجهز به یک صفحه نمایش لمسی بزرگ است که اندازه آن بین 3.7 و 4.1 اینچ می باشد کیفیت صفحه نمایش مذکور WVGA است. علاوه بر آن این گوشی از یک دوربین 5 مگاپیکسل و پردازنده Snapdrogon 1GHZ برخوردار است.
ترکیب رنگ اصلی گوشی سیاه است که در برخی قسمتها از رنگ نقره ای نیز برای زیبایی ظاهری آن استفاده شده و صفحه کلید بازی نیز دارای رنگهای سیاه و سفید می باشد. پردازش گرافیکی این گوشی از کیفیت بسیار بالایی همانند سایر دستگاههای بازی PSP برخوردار است و تمامی بازی های مخصوص سیستم عامل آندروید که در بازار موجود می باشند به راحتی بر روی آن قابل اجرا است. این محصول می تواند از بازار خوبی برخوردار شود چون بازی های موبایلی در حال حاضر از پرطرفدارترین نرم افزارهای موبایلی هستند و از سوی دیگر آندروید نیز یکی از محبوب ترین سیستم عامل های موبایلی است. این گوشی که به احتمال زیاد تحت برند Xperia موجود خواهد شد در ماه اکتبر روانه بازار می شود.
چرته محضه ! :دی
اس ای آندو گوشیهاشو به 2 ارتقا بده 3 پیشکش ! ولی همچین حرکتهای انفجاری از اس ای دیده شده و بعید نیست به خصوص که یه مدتی هم هست سرش به کاره خودشو و ساکت چراغ خاموش داره یه حرکتهایی میزنه !
معرفی هم بکنه کلی طول میکشه که بیاد بازار ولی چیزی که خوبه سیاست جدید اس ای ه که واقعا رو گوشیهاش کار میکنه که کم نقص تر ارائه بده بازار .
این بود انشای من ! :دی
در ضم انقدر با آیدی ما اسکی نرید برید یه آیدی بسازید برا خودتون ! (قابل توجه بعضیها :21:)
حميد چيه تو اساتو پست هاي ضايع ميدي ؟ :31:نقل قول:
در ضم انقدر با آیدی ما اسکی نرید برید یه آیدی بسازید برا خودتون ! (قابل توجه بعضیها )
نكن برادر من نكن آقا :31:
چه برداشت زشتی کرده خاک بر سر:دینقل قول:
البته نوشته این عکس فقط یه برداشت از شنیده هاشونه و عکس گوشی نیست...
حالا اینو سونی میزنه یا سونی اریکسون؟
چرت کجا بود حمید ولمون کن بابا. شایعه شده از باتری 2آمپری قراره استفاده بشه که حداقل 2هفته جواب میده:دی
چرا اذان نمیگه هلاک شدیم بخدا:دی
البته ظاهرا اصل مطلب تایید شده ولی ورودش و ... هنوز معلوم نیست ...
حمید اون آی دی تو نیست؟
ولی اون damn these days رو دیدم گفتم خودتی :دی
نه بابا نیست اون آیدی من . درسته من چرت و پرت زیاد میگم ولی دیگه اینقدر چیپ نیستم :دی پشت پردشو بگم ؟ بگم ؟
:18:نقل قول:
نكن برادر من نكن آقا
بچه پررو ! :دی
پس اون باتری های 1500 میلی چی شد ؟ لولو برد ؟ :دینقل قول:
شایعه شده از باتری 2آمپری قراره استفاده بشه که حداقل 2هفته جواب میده
:دی :دی :دی
آره دیدم. تو پست جدیدش بهت حرف خیلی بدی زد :دی من روم نمیشه بگم :دی
حالا این PSP Phone نکنه همون آندوی 5.5 اینچی باشه؟ :دی
شایعه هم هست که این PSP Phone با بازی های PSP سازگاری داره!!
اگه درست باشه خیلی چیز خوفی میشه ...
بچه ها يكي هست همه مارو ميشناسه تو اساتو
ولي من فك كنم بچه باحالي باشه ... شما ول كنيد من پيگيري ميكنم :31:
آقا این عکسات چی هستن؟؟؟ اصلا نشون نمیده:20:
ما ولت کردیم . خودت پیگیری کن :دینقل قول:
Answer by SEMC on in XDA to the psp drama
نقل قول:
Not very likely is it, with psp neXt gen coming . The 2 divisions operates quite independently. However, an android device (running a 'high end' branch of android ) is currently in internal testing, based on TI's OMAP4400 series, and paired with LPDDR2 I believe, since the performance put that of samsung's i9000 to shame. I don't know if this is the *supposed* psp phone, but it does have an unusually wide aspect ratio screen (864*480) which could suggest a gaming 'portal' is coming to select future se devices.
ها؟ :دی
فری ما که انگلیسیمون لاغره چیکار کنیم؟:دی
چون من هیچ استعدادی تو ترجمه ندارم معمولا این خبرا رو میذارم و حمید تو چند سزر به بهترین نحو ترجمه و تعدیل میکنه :دی
ولی اینو نمیدونم واقعا داره راست میگه یا حدسیاته!!
میگه سی پی یوش OMAP4400 هست که با LPDDR2 که فکر کنم چیپ گرافیکی باشه جفت و جور شده ... که اگه اینجوری باشه خیلی ها شرمنده میشن :دی
حالا حمید میاد میگه چیه :دی
من میکروفون رو میدم به حمید :دی
حمیــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــد :دی
خبر ميخواد بگه كه چيزي كه معلومه گوشي گوشي سنگين خواهد بود!ولي در اين كه پي اس پي فون باشه 100 در 100 نيست
پلت فورم سگي داره ...
از رزولوشن پهني كه داره ميشه حدس زد واسه گيمينگ باشه.
يه جايي هم گفته از نظر زور و قدرت گالاكسي رو ميندازه تو خجالت و شرمندگي :31:
پلت فورمي كه تو پست فري اومده گفته شده :OMAP4400 series هست...
بچه ها سرتونو بالا بگيريد :31:
اینارو که خودمم فهمیدم. 20 خط خبر میزاره تو نصف خط خلاصش میکنه:دی
یعنی ریچل رو رد کنم؟ :دی
سلام علیکم .
با تشکر از دوست گرامی فرشاد جان .
دوستان به نحو احسنت تر زدن به ترجمه و نیازی به بنده نیست :دی
====
سعید ریچل خریدی ؟
===
آهای تویی که به اسم من تو اساتو پست میدی : حیا کن ! ماه مبارکه استغفار کن :دی
آقا طبق كنكاشي كه داشتم فردي كه تو اون فورم اقدام به زدن پست هاي نامربوط ميكرده و از اين طريق اخاذي ميكرده ،دست گير شد و هويتش شوفاژ شد :31:
چون احراز هويت اين فرد باعث متشنج شدن ازهان عمومي ميشه متاسفانه گوه گزاييه فعلا ممانعت كرده...:31:
مزاح ميفرماييد :31:نقل قول:
اینارو که خودمم فهمیدم. 20 خط خبر میزاره تو نصف خط خلاصش میکنه
توی 2 پست بالایی تا دلتون بخواد غلط املایی و انشایی هست توجه نکنید بچه ها:دی
یس. وایت خریدم تا چشم همه در بیاد:دینقل قول:
سعید ریچل خریدی ؟
عجب اسپم بازاریه اینجا :31:
برم بگم الکس بیاد :31:
قبلش خودم یه چیزی سند کنم