کسی میدونه اگه سی دی ریکاوری خراب بشه چه جوری میشه از سایت اچ پی یا مایکروسافت به دستش اورد.؟
اگه الان با خود ویندوز ریکاوری بگیرم کارایی داره؟
با کدوم برنامه دیگه ای ریکاوری بگیرم بهتره؟
Printable View
کسی میدونه اگه سی دی ریکاوری خراب بشه چه جوری میشه از سایت اچ پی یا مایکروسافت به دستش اورد.؟
دوستان میخوام برم یک pro book 4530s بخرم با پردازنده core i 5 آیا کسانی که دارن ازش راضین و اگه ندارین مشکلی نداره؟آخه من خودم هر چی روش تحلیل کردم به مشکلی نرسیدم ولی نمیدونم تو کشور ما چرا فروشنده ها عاشق برند asus هستن.اگه دوستان نظرات خودشون رو بگن ممنون میشم.
سلام hp 6120 که این همه کفتم نظرتون چیه وکسی جواب نگفت باتری شو دراورده بودم وداشتم بکاب می گرفتم که دوشاخه جداشد وباخودم گفتم تمام شد خراب شد ولی اتفاقی نیفتاد و دوباره روشن شد البته در موقع بکاب گرفتن هم مشکل این بود که من در دی وی دی رام رو میزدم وتوقع داشتم زود باز شود وتند تند می زدم که دوشاخه از بریز درامد به نظر شما ایا سیستم اسیب دیده چون بعدش روشن شد وادامه بکاب را من ادامه دادم
باتشکر
من وقتی با این 6170 بازی میکنم زیاد گرم نمیشه اما از فن گنده به کار میفته . اون فنه چیه ؟
دمای سی پی یو باید چقدر باشه ؟
من آخرش Control Panel کارت گرافیکمو پیدا نکردم و نفهمیدم از کجا بفهمم که الان از کدوم کارن گرافیک داره استفاده میکنه !!! :13:
من وقتی با این 6170 بازی میکنم زیاد گرم نمیشه اما از فن گنده به کار میفته . اون فنه چیه ؟
من آخرش Control Panel کارت گرافیکمو پیدا نکردم و نفهمیدم از کجا بفهمم که الان از کدوم کارن گرافیک داره استفاده میکنه !!! :13:
پیرو مشکلات قبلی این درایو هم ارش از بیرون خیلی سخت باز میشه
یعنی دکمش خیلی تو هست
حتما باید با ناخن باز کنی با انگشت نمیشه
مدلش اینجوریه ؟
ريكاوريت خراب بشه مهم نيست. يه فولدر هست توى درايو C اسمش SWSETUP است. اونو بگير توى يه دى وى دى يا فلش كپى كن. توش كل درايورها و برنامه هايى كه روى لپتاپت هستو ستاپاشو گذاشته. حالا ممكنه بپرسى پس ويندوز اورجينالم چى؟ فرق ويندوز اورجينال با كرك شده فقط يه سريال نامبره كه مايكروسافت به همراه ويندوز ميده، وگرنه نرم افزار ويندوز همون نرم افزاره؛ مثل سخت افزار نيست كه بگيم اين طرح اپل آيفونه و صد تومن بيشتر نيست اما اون يكى اورجينال اپل آيفونه و يه ميليون قيمتشه. هروقت نياز به ويندوز ريختن پيدا كردى بگير يه ويندوز سون HOME PREMIUM 64-BIT كرك نشده بريز، بعدش وصل شو به اينترنت و اون سريال نامبرى كه مايكروسافت زده زير لپتاپتو توى قسمت ACTIVATION وارد كن تا GENUINE بشه.نقل قول:
دوست عزیز اگه منظور شما DVD ریکاوری ویندوز باشه (که خودتون باید موقعی که ویندوز سالم بود با نرم افزار مربوطه درست می کردین) از هیچ سایتی قابل دانلود نیست چون اصلا وجود نداره چون این DVD مختص به هر نفره و عمومی نیست و لپ تاپ هایی که ویندوز اورجینال دارن با این DVD میشه ویندوزو دوباره بصورت اورجینال احیا کرد.نقل قول:
اما هر برند یک نرم افزار ویژه برای اینکار داره که بهتره از اون استفاده کنین البته نرم افزارهای قدرتمند دیگه ای هم پیدا میشه.موفق باشین:11:
من خودم اسوس دارم اما دوست خودم دقیقا این مدلو داره.خدایی لپ تاپ خوبیه هم از لحاظ ظاهر و کیفیت . توان سخت افزاری خوبی هم داره .و تا الان مشکلی باهاش نداشته فقط از اسوس بیشتر داغ میکنه که با کول پد حله فقط این که چرا فروشنده ها میگن اسوس: الان تو بازار مدل های ریفر و ریمارک HP زیاده حتما با گارانتی معتبر مثل ایران اچ پی بگیر تا برات مشکلی پیش نیاد کلام اخر لپ تاپ خوبیه و با گارانتی معتبر بگیری پشیمون نمی شی:10:نقل قول:
کسی 6160 داره ؟
سلام دوستان ایا برای ورود به boot لپ تاپ مثل pc باید دکمه del یا f2 باید بزنم یا چیز دیگه رو لپ تاپ hp 6120
باتشکر
سلام آقای حسابرسنقل قول:
:46:
من همین چند روز پیش core i3 HP 4530s رو گرفتم.نقل قول:
خیلی کیفیتش خوبه. جنس بدنش عالی هست و خیلی خنکه.
صفحش هم ماته و بازتاب نورهای مزاحم نداره. صفحه کلیدشم واسه تایپ عالی هست.
نسبت به قیمتش واقعاً ارزش داره.
به نظر من که بهتر از ASUS هست.
من پرس و جو که کردم گفتن ASUS گارانتیش و قطعاتش بخاطر تحریم خوب نیست و HP تعمیراتش بهتر هست.
من از فروشگاه سرزمین رایانه گرفتم. با اینکه ASUS هم داشت، هر کی میومد ASUS میخواست فروشنده پشیمونش می کرد، میگفت بیا 4530 ببر بهتره.
من نیم ساعتی که تو مغازش بودم 4 تا 4530 فروخت. هر موقع هم که رد میشم از کنار مغازش می بینم بازم 4530 دارن میفروشن. فروشش خیلی بالاست.کد:http://sarzamin.ir/index.php?categoryID=92
به به. ميبينم كه 6170 چقدر خوبه واسه وبنوردى.نقل قول:
:18::18::18::18::18: واقعا کی همچنین حرفی زده...hp یه برند امریکاییه و به همراه دل جزو اولین برندهایی که ایران رو تحریم کردن از همه لحاظ .واقعا عجیبه.اسوس یه برند اسیایی(تایوان) و خدمات بهتری هم داره اگرچه تو ایران فرقی هم نمیکنه یه دلیل که تازگی فروش hp رو کاهش داده نبود یه گارانتی معتبره دوست عزیز در مقابل اسوس با گارانتی های معتبر و بزرگی مثل سازگار ارقام امرتات ویستا پخش عرضه میشه.تنها دلیلی که می تونه شما رو از خرید hp منصرف کنه خدمات پس از فروشه...:41::41::41:نقل قول:
نقل قول:
آره HP 6170 حرف نداره اونم از نوع core i7
:46:
آقا سلام
خوبی ؟ من یه 6170 گرفتم مثه مدل شما از پارتیشن ریکاوری cd تهیه نکردم الان ریکاوری منیجرم پاک شده دیگه نمیتونم ریکاوری کنم می خواستم ببینم میشه یه نسخه از cd های ریکاوریت به من بدی خیلی ممنون میشم هزینشم هر چی بشه تقدیم می کنم اینو 2 هفته بیشتر نیست گرفتم بدجوری تو دردسر اوفتادم اگه کمک کنی ممنونت میشم . شماره تماسم اینه 091271376285
آقا این ریکاوری فقط بر روی همون دستگاه جواب میده (به دلیل اورجینال بودن لایسنس ویندوز) تو هر صفحه یکی میاد درخواست میکنه!!!
حالا پاک شده دوباره نصب کن یا با یه برنامه دیگه یه بک آپ بیگیر!!!!!!! :46:
د سوتى نده ديگه. 6170 فقط Ci7 ه ديگه.نقل قول:
راستى يك ماه مهلت تعويض لپتاپم هنوز تموم نشده. كارى نكن بزنه به سرم برم پسش بدم و يه كم بذارم روش برم 6180 بخرما! D:
اما هرگز همچين كارى نميكنم چون 5 و 7 اونقدرا تفاوت توى پرفورمنس ندارن كه بخوام بخاطرش هزينه كنم، نمى ارزه. همون بهتر موقع خريد پولم كافى نبود D:
سلام به همگی.من 6180 خریدم هرکاری میکنم نمیتونم گرافیک قویترو فعال کنم.رو دسک تاپم راست کلید میکنم گزینه نمیاد که Configure Switchable Graphicsاین کارو انجام بدم:
درایورشم نصب کردمکد:http://up6.--------.com/files/2b2011-08-29-011503.png
ممنون میشم راهنماییم کنین
تو یک فروم خوندم که نوشته بود سری های hp dv6 61xx بهتر گرافیکشون اورکلاک بشه و بایس هم آپدیت بشه
این اورکلاک یعنی چی ؟ به چه دردی میخوره ؟ چجوری اورکلاک کنم ؟
بایس رو چجوری میشه آپدیت کرد ؟ این یکی به چه دردی میخوره ؟
اگه خوبه که منم انجام بدم . اینم لینکش
کد:http://forum.notebookreview.com/hp-pavilion-notebooks/599746-overclocking-radeon-6770m-dv6t-61xx.html
سلام به همه
دوستان چرا واسه لبتابم آپدیت نمیاد ؟
hp 3150se
سلام بچه ها قبلا hp 4530s دوتا گرافیک داشت یکی اینتل و یکی هم ati 6490
اما سری جدید این رو نداره چرا ؟
الآن فقط زده Intel HD 3000 که تا 1695 مگ share میکنه
کدومشون بهتره ؟
مرسی
این برای DV6t هستنقل قول:
برای بازی و کارهای گرافیکی خودش سویچ میکنهنقل قول:
از دوستان کسی میدونه برای بایوس کدوم درایور باید نصب بشه؟
اسم درایوی که باید نصب بشه توی swsetupچیه؟
بچه ها از کجا میشه فهمید که لپ تاپ hp ریفر یا ریمارک نیست؟؟
جایی هست مثلا سایتش که بشه رجیسترش کرد و این موضوع رو فهمید؟؟
یه موضوع دیگه هم این که من 6180 گرفتم که دو تا گرافیک داره و در حالت معمول هم انگار که رو اینتل کار میکنه....بازی angry birds رو نصب کردم اما میگه که Open Gl2 لازمه...برای اپدیت کارت گرافیکش باید چیکار کنم؟؟
مدل های قبلی با گرافیک 6490نقل قول:
سلام دوستان!
لطفا يه مدل لپ تاپ hp تا قيمت 1500 معرفي كنيد كه هم براي مهندسي خوب باشه و هم برنامه هايي مثل photoshop.after,premer رو ساپورت كنه!
مرسي
از سایت hp دانلود کن من بایوس 6199 میدونم تو سایت hp ورزن f1.b اومده اینم لینک دانلود بایوس واسه 6199نقل قول:
کد:http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?softwareitem=ob-100034-1&cc=us&dlc=en&lc=en&os=4063&product=5116523&sw_lang=
دوستان من یه 6050 دارم میره رو sleep دیگه روشن نمیشه و باید خاموش روشن کرد . چیکار کنم؟(به چه روشی از sleep در بیارمش)؟
دوست عزیز من درایورهای جدید رو دارم فقط میخوان بدونم اسم درایوی که برای بایوس هست و توی swsetup هست اسمش چیه که اگه به مشکل برخوردم وقتی بایوس جدید رو نسب کردم بازم برگردم و قبلی رو نصب کنم.نقل قول:
---------- Post added at 03:43 PM ---------- Previous post was at 03:43 PM ----------
دوست داران hp لپ تاپ جدید hp envy معرفی شده بسیار زیبا و قدرتمند لینک سایت اختصاصی رو حتما ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه کسی خبر داره کی وارد بازار میشه به ما بگه
سلام.در مورد لب تاپ hp 6180 می خواستم بدونم چه جوری می تونم بین کارت گرافیکاش سویچ کنم و در یه برنامه بفهمم که داره از کدوم کارت مثلا ati استفاده می کنه.
وقتی داخل دسکتاپ هستی راست کلیک کن....گزینه دوم نوشته configure switchable geraphics ...اونجا برای اینکه برنامه هایی رو که میخوای با amd اجرا بشن باید انختابشون کنی و بزاریشون روی high performance !نقل قول:
دوستان عزيز جواب منم بديد ديييييگه!!
dv6 6080 -6199نقل قول: