ببین دوست من همه شرکتا مثه همن و من ندیدم که پینگ یه سرکت ثابت نباشهنقل قول:
اگه معیارت اینه هر شرکتی دوست داری بگیر
Printable View
ببین دوست من همه شرکتا مثه همن و من ندیدم که پینگ یه سرکت ثابت نباشهنقل قول:
اگه معیارت اینه هر شرکتی دوست داری بگیر
سلام من میخواستم از لایزر اکانت بگیرم طرف گفت : خطوطتون فیبر نوریه , نمیشه !!!؟
یعنی چی باید چیکار کنم؟
نقل قول:نقل قول:پس ظاهرا جواب درستی نمیشه به این سوال دادنقل قول:
یکی از دلایلی که من این سوال رو پرسیدم این بود که در بعضی فرومها دیدم که بعضی ها از پینگ فلان ISP تعریف میکنند یا یک سری از پینگ ISP دیگری حسابی شکارند.
من خودم قبلا از لایزر استفاده میکردم و هر ساعتی که تست میکردم یادم نمیاد که از دویست و خورده ای پایینتر اومده باشه (البته این عدد دیگه شاهکارش بود و گرنه که 1/5 تا 2 برابر این عدد هم کاملا میدیدم) و پیغام Request Timed Out هم که از قلم نمی افتاد
به هر حال چون ما توی منطقه ای از تهرانیم که اکثریت قریب به اتفاق ISP ها سرویس میدن, اگه پیشنهاد خاصی برای یک ISP دارین بفرمایین.
خودم که نظرم یا روی شاتل یا روی صبا (فقط شنیدم که شاتل از لحاظ وضعیت دیسکانکت , , وضعش بهتر از صباست(درست یا غلطش رو نمیدونم) و این قضیه برام خیلی مهمه) فاکتور دیگه هم اینه که وقتی شبکه شلوغ میشه یا کلا در هیچ وقتی افت سرعت پایینتر از حد سرویسی که گرفتم نداشته باشند ( مثلا اگه 256 گرفتم هیچ وقت پایینتر از 256 نیاد))
اگه میخوای حجمی کار کنی به نظرم شاتل از همه بهترهوالبته ممکنه تو منطقه شما جواب نده.به هرحال یه ماه ازشون بگیر ببین اگه دوست داشتی تمدید کننقل قول:
اگرم که حجمی نمیخوای چند شرکت بیشتر نیستند که نامحدود میدن.تازه اگه پورت خالی داشته باشن
در ضمن صبا هم فکر نمیکنم گیر بیاری چون همیشه خدا پورتاش تو همه مراکز مخابراتی پره
اینم پیش شمارم 4460نقل قول:
سلام دوستان ميخام adsl بگيرم فقط يه چيز خوب معرفي كنين از كدوم شركت بگيرم
قيمت اوليه تا سقف50 تومن
بعد ماهانه هم تا 18 تومن باشه
البته همون طور که میدونید شاتل نامحدود هم میده. ولی خوب چرا شما فقط برای (سروسهای حجمی ) شاتل رو پیشنهاد میکنید؟ (منظورتون اینه که سرویسهای نامحدودش خوب جواب نمیده؟)نقل قول:
دوست عزیز شاتل قیمتای نامحدودش بسیار گران هست و اصلا نمیصرفه بخوای نامحدود از شاتل با سرعت بالا بگیرینقل قول:
اگه اینقدر پول داری که بدی خوب اونو خودت میدونی اما برای محدود شاتل به نظرم از همه بهتره
سلام بچه ها ؛
من پیش شمارمون 8896 و مربوط به مخابرات شهید مدنی میشه تحقیق کردم شرکت های زیر در لیست مخابرات هستند با توجه به اینکه سروسی حجمی میخوام به نظرتون کدوم بهره؟
1) آریا رسانه تدبیر (شاتل)
2) عصر انتقال داده ها
3) پارس آنلاین
4) نیونت (نوین شبکه کنش)
5) فن آوا
لطفا همه مخصوصاً اونایی که تو محدوده هستند جواب بدن خیلی واجبه .ممنون
سلام دوستان من میخواستم یه راهنمایی بکنید که از این 2 گزینه کدوم بهتره
1-سرویس 1 Mb صبا با 2 گیگ دانلود ماهیانه 19 تومان
2-سرویس 512 Kb شاتل با 2.5 گیگ دانلود ماهیانه 19 تومان
یا شما چه سرویسی در این رنج پیشنهاد می کنید در ضمن من شیراز هستم
و اگر کسی 1 مگ صبا رو داشته سرعت دانلود حدودا چقدره؟ پینگ چی؟ و شبا حداقل سرعت دانلود میاد رو چند؟
خیلی سوال شد!!!
خیلی ممنونم!
والا شرکت هایی که به شماها سرویس میدن و یا در بالا لیستشونه
اصلا اینجای که ما هستیم یعنی من استفاده می کنم و این منطقه پوشش میدن ، این شرکت ها نیستند
خصوصی هستند و اسم های عجیب غریب !!!
نه عزیز دل برادر این شرکتا هرکدوم کلی نمایندگی با کلی اسم عجیب غریب دارن به طور مثال این لیست نمایندگی ها ی صبا نت در تهران رو ببیننقل قول:ولی سرویس دهنده های اصلی ADSL تو ایران همین هایی هستن که این بالا نوشته و حالا حداکثر 2-3 تا دیگهکد:http://www.sabanet.ir/reseller.asp
چون به سرمایه بسیار زیادی احتیاج داره و در واقع سرویس دهنده های اصلی اینترنت اونایی هستن که از مخابرات گواهی PAP گرفتن و از سازمان تنظیم مقررات رادیویی هم گواهی دارن و هر کسی که از ننش (مادرش!!!) قهر میکنه میره یه کافی نت یا شرکت می زنه و نمایندگی یکی یا 2-3 تا از اینا رو میگیره
به همین راحتی:31:
خوب
فکر می کنم این سرویس دهنده ما از شرکت پیشگامان کویر یزد گرفته !!
کسی می دونه سرویس دهنده اصلیشون کجاست ؟
نقل قول:
شركت تعاوني پيشگامان كوير يزد ارائه دهنده كليه خدمات اينترنتي و ارتباطي
شركت پيشگامان كوير يزد در سال 1375 با هدف ايجاد بستري مناسب در صنعت اطلاع رساني ( it) و به صورت تعاوني در استان يزد ايجاد گرديد و با عنايت پروردگار متعال توانست در مدتي اندك به موفقيتهاي قابل توجهي دست يابد
حال با بيان برخي از اين افتخارات آماده خدمات رساني به شما مشتركين عزيز مي باشيم
اخذ مجوزicp به عنوان يكي از اولين مراكز استاني در سطح كشور
اين شركت توانسته با تلاش بي وقفه پرسنل كوشا و زحمتكش خود مجوز icp را از وزارت ارتباطات و فناوري اخذ نمايد در همين راستا اين مجموعه آمادگي خود را جهت واگذاري پهناي باند اختصاصي به متقاضيان اعلام مي دارد،همچنين اين شركت توانسته است با ارائه اشتراكهاي پر سرعت به وسيله سيستم wireless به كافي نت ها در جهت استفاده با كيفيت مشتركين در سطح شهر گامي مؤثر و مفيد را بردارد
اخذ مجوز pap از وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات
شركت پيشگامان كوير، پيشگام در ارائه خدمات اينترنت، ارتباطات و فن آوري اطلاعات ، اين بار هم چون گذشته توانسته است به عنوان اولين مركز انتقال داده ها و برقرار كننده ارتباط پر سرعت اينترنت جهت منازل يا محل كار فعاليت خود را با ارائه سرويس adsl اغاز نمايد با بهره گيري از سيستم خطوط خطوط معمولي و بدون اشغالي خط (بدون هزينه پالس تلفن ) به صورتي كه مشترك دائما با سرعتي معادل حد اكثر 2mbps به شبكه اينترنت متصل باشد و در عين حال خط تلفن آن نيز جهت استفاده امور تلفني عادي آزاد مي باشد مشترك امكان ارتباط دائم و پر سرعت به شبكه اينترنت را از طريق خط تلفن دارا ميباشد و اين در حالي است كه مي توان همزمان براي انجام امور عادي تلفني نيز از اين خط استفاده نمايد
اخذ مجوز isp از سال 1381 به عنوان اولين شركت تعاوني ارائه دهنده اشتراكهاي اينترنت در سطح كشور
شركت پيشگامان كوير به عنوان اولين isp ماهواره اي در استان يزد فعاليت خود را از سال 75 آغاز نموده است و همينك با استفاده از معتبر ترين و با كيفيت ترين سبكهاي ماهواره اي و مخابراتي در حال ارائه كارتهاي پر سرعت اينترنت و اشتراكهاي دائم اينترنتي با امكان اتصال توسط خطوط e1 به شما مشتركين گرامي مي باشد.
آقا من الان میخوام یک فایل 100 مگابایتی رو آپلود کنم، بعد یعنی 100 مگابایت از محدودیت اینترنتم کم میشه؟! مثل دانلود؟!
بله دوست عزیز کم میشه.نقل قول:
شما هر فعالیت اینترنتی(چت-بازکردن صفخات وب-دیدن فایل های تصویری-گوش کردن با رادیو اینترنتی-آپلود-دانلودو...)
انجام دهی از محدودیت حجمی شما کم میکنه.
از کجا میشه مقدار باقیمانده رو فهمید ؟
توی سایت شرکت سرویس دهنذه ای که ازش سرویس میگیریدنقل قول:
من ازین شرکتی که سرویس میگیرم پرسیدم ساعت رایگان کی تا کی هست و پسورد و یوزرنیم چی هست ؟
گفت از ساعت 3-7 و یوزرنیم و پسورد همونی هست که همیشه باهاش میری تو اینترنت
راست گفته یا چرت پرت !؟
شركتتون چي هست ؟نقل قول:
برخي شركت ها با همون يوزر و پسورد هست
برخي يوزر و پسورد مخصوص دارند
دوستان اینجا کسی هست که از شرکت های اوراکل و یا رویال مکس اینترنت داشته باشه؟
من گیتی نت دارم
کسی از مرکز مخابرات کاشانی از آسیاتک سرویس داره؟ تو سایتش زده فعال ولی میخوام مطمئن بشم چون من به فن آوا درخواست داده بودم بعد از 17 روز هنوز خبری از رانژه شدن نشده می خوام درخواست جمع آوری بدم از آسیاتک بگیرم.
درباره شبانه هم کسی تا حالا استفاده کرده؟
ممنون
با شاتل چطوری ؟
نقل قول:کد:http://my.shatel.ir
کسایی که مهرشهر adsl دارن، کدومشون راضی هستند؟
الان یه ماهه که شاتل اینجا به هم ریخته. اصلا راضی نیستم.
سلام
تو قسمت غرب تهران شرکت شهراد تقریبا چیز خوبیه مخصوصا جدیدا که 6 ساعت شبانه رایگان با همون سرعتی که اینترنت رو گرفتی گذاشته خیلی می تونه برای اونایی که دانلود می کنن خوب باشه
سلام دوستان
تو منطقه مخابراتي شهيد باهنر با پيش شماره 2264 به جز داتك و شاتل چي سراغ داريد ؟
زنگ زدم داتك گفت پورت خالي نداريم:41:شاتل هم گفت eco تو منطقه شما ارايه نميشه و ART هم از ART3 به بعد برا منطقه شما داريم ! :18:كه برا من به صرفه نيست:19:
لطفا راهنمايي كنيد .:11:
آسیاتک هم داره واسه اونجا.نقل قول:
بچه های اون منطقه اینجا زیادن. الان میان از تجربیاتشون میگن برات .
بچه ها بیاین !:46:
ضمنا پارس آفلاین و افروز نت هم هستن واسه اونجا
دوست عزیز 5 شرکت شما رو ساپورت میکنهنقل قول:
داتک، اسیاتک ، افروز نت، پارس آنلاین ،شاتل
برو ببین کدوماش به شما میتونن اینترنت بدن
از فن آوا به من زنگ زدن گفتن خطتتون رانژه شده ولی چراغ status مودم من اولش حدود 5 ثانبه روشنه ولی بعدش خاموش میشه به نظرتون هنوز خط رانژه نشده یا مشکل دیگه ای هست؟ زنگ بزنم به شرکت یا نه؟
مودم: asus 602
ممنون
سلام،
منطقه مخابراتی پیروزی (پیش شماره 3379) رو چه شرکت هایی ساپورت میکنن؟
شرکت هایی هستن که بدون درد سر adsl 128 به بالا بدن ؟
شاتل سرویس های آرت 3 و آرت 4 رو برای کاربران خانگی میده ؟
دوستان که adsl 256 دارید شما با isp های مختلف سرعت دانلودتون تو ساعات مختلف روز چنده هر جای ایران هستید مهم نیس فقط چنده؟مرc
سلام مرکز مخابراتی منطقه ی ما شهید کاظمیان هست(4432) (منطقه ی شهران و شهرزیبا) . می خوام بدونم تو این مرکزکدوم شرکت خدماتش بهتره ( منظورم اینه که کدوم شرکت سرعتش بهتره ) ؟
سلام
دوستان عزیزی که در مرکز مخابرات هجرت با پیش شماره 3314 از adsl استفاده مِی کنند لطفاً نام شرکت و حداکثر سرعت را اعلام کنند.
کسی درباره شرکت 7 نتاطلاعاتی داره ؟ چطوریه ؟کد:www.haftnet.ir
برای من جالبه اینا از کجا میاننقل قول:
یه نگاه به لیست شرکتهایی که مجوز این کارو دارن بندازید:
کد:http://tinyurl.com/iran-pap
سلام بچه ها تو شهر ما چند تا سرویس دهنده هست که من یکی رو انتخاب کردم بعضی از سرویس هاش اینطوری 125 با 3 گیگ محدودیت یه سرویس که 1024 هست یعنی 1مگ با2 گیگ حجم قیمت اولی15900 ت و دومی14900 و یه سرویس دیگه64 با5گیگ حجم و هر اضافه مصرف 2 تومن کدام بهتر است در ضمن اضافه مصرف اولی 5 تومن و دومی 6 تومن هست حالا من 2 گیگ حجم رو که فقط می خوام روزی 5 یا 6 ساعت اینترنت اونم وب گردی کنم اونم وی های فروم ها رو بنظر شما من چه قدر در ماه مصرف میکنم. با تشکر از شما
سلام
نقل قول:
شاتل
آسیاتک
داتک
لایزر
گیتی نت
نیونت
سپنتا
پارس آنلاین
صبانت
واسه حجمی که همه شرکت ها میدن بلای 128
واسه 128 نامحدود به بالا میشه راحت با کارت دانشجویی یا یه نامه از دانشگاه گرفت
بله چون حجمی هست میده
تو منطقه شما:نقل قول:
شاتل
شهراد
آسیاتک
داتک
لایزر
گیتی نت
سپنتا
پارس آنلاین
صبانت
سرویس می دهند
به نظر من شاتل و لایرز بین اینها در الویت هست
در الویت بعدی میشه آسیاتک و سپنتا و داتک و پارس آنلاین رو نام برد
تو منطقه شما اینها سرویس می دهندنقل قول:
داتک
آسیاتک
لایزر
گیتی نت
سپنتا
پارس آنلاین
صبانت
حداکثر سرعت همشون هم معولا 512 هست
به نظرم 128 با 3 گیگ کافی باشهنقل قول:
اما اگه 64 با 5 گیگ را بگیرید مطمئن تره
و چون وب گردی هست 64 مناسب هست
ممنون:11:
من همیشه وقتی تو سایت Speed Test تست سرعت میزدم اسم شرکتم رو مینوشت گیتی نت در واقع من از گیتی نت سرویس دارم ولی چند روزه هم اینترنتم ریخته به هم و هم وقتی تو این سایت تست میزنم اسم شرکت رو میزنه عصر انتقال داده ها !!!!!!!!!!!!!!!!
تازه IP اینترنتم هم عوض شده !!
برای چیه !!!؟
احتمالا گیتی نت از عصر انتقال دادهها اینترنتشو میخرهنقل قول:
ردیف ۱۰ این جدول رو ببینکد:http://tinyurl.com/iran-pap