کاش انتخابات بعد کنکور بود! ولی به هر صورت باید تمرکزمون رو بدست بیاریم...نقل قول:
امکان ناپذیره
.ساعت مطالعه ی خردادم از همه ی ماه ها پایین تر بوده
موفق باشید:40:
کاش انتخابات بعد کنکور بود! ولی به هر صورت باید تمرکزمون رو بدست بیاریم...نقل قول:
امکان ناپذیره
موفق باشید:40:
سلامنقل قول:
من که خیلی داغونم:41:
خدا ایشاالله عواملش رو نابود کنه
شما درس می خونید تمرکز دارید؟؟؟
کاش مث دانشگاه ها کنکور عقب میوفتاد...................
دوستان این ناامیدی و اضطراب داره منو میکشه ! موهام سفید شد ، چیکار کنم ؟ خدمم که خوب نخوندم . اه
ای ول منم همینطور.البته من دقیقهی مطالعم کمتر از همیشه بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
امکان ناپذیره
نقل قول:
کاش انتخابات بعد کنکور بود! ولی به هر صورت باید تمرکزمون رو بدست بیاریم...
کاااااااااااااش کنکور 1 ماه بیفته عقب به جون خودم اگه بیفته عقب قول میدم عربی رو 100 بزنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کاش مث دانشگاه ها کنکور عقب میوفتاد...................
خوب من یکی دیگه کلا داغون شدم رفت :دی
اینم اخرین نتایج
ادبیات 20
عربی10
دینی 50
زبان 80
زمین 23
زیست 30
شیمی 25
ریاضی 10
فیزیک 13
میگم من با این وضع ازادم قبول نمیشم ؟
فکر میکنم با این درصد ها رتبتون جزء 80 هزار باشه درست میگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
من که الان فقط پیش رو میخونم و تمام هر چه پیش اید خوش اید
اونقدر هم نگران نباشید هر چقدر بیش تر فکرش رو بکنید بیشتر استرس میگیرید و اعتماد به نفستون رو از دست میدید
80 هزار!!!!!!
نه بابا فکر کنم زیر 30 هزار بیاد 80 هزار که خیلی افتضاحه
الان وضعیتم خیلی خرابه!! لعنت به شانس،لعنت به 22 خرداد!!!
ایشاالله این سرکوب تا هفته بعد ادامه داشته باشه تا کنکور به ماه آخر تعویق بیفته.
دعا کنید وضع کشور همینجوری باشه ان شا ا... کنکور 1 ماه که هیچی اصلاَ لغو میشه ( چه حالی میده )
اگه این بشه زیر 30 هزار پس من باید امیدوار بشم کهنقل قول:
من اکثر درسا رو حدود 40 تا 50 درصد زدم البته بجز عربی و زمین که هیچی صفر ولی فیزیک رو 30 زدم پس من باید خوب بگیرم
البته اینها همش بازی کردن با اعداد است مهم سر امتحان است
انشالله که موفق میشی و به اون چیزی که میخوای و میتونی دست پیدا میکنی من برای تمام بچه های اینجا دعا میکنم که موفق باشن
نه بابا همچین اتفاقی عمرا بیافتهنقل قول:
خر ما از کرگی دم نداشت این مثال بهترین مثال برای این وضعیت ماست
بچه ها سایت سازمان سنجش رفتین؟من خیلی وقته اینجا نیومده بودم.نمی دونم در این باره بحث شده یا نه ولی می خوام بدونم کنکور 7:30 دقیقه برگزار می شه؟
بله ولی ساعت 7 در حوزه رو میبندن پس همون 6:10 توی حوزه باشین
دوستان یک نظر در رابطه با این سایت میدین
در قسمت ازمون نمونه برید و یکی رو به انتخاب امتحان کنید
بخصوص دینیش یکم سوالاتش چرت نیست؟؟؟؟
ادرس سایت
نقل قول:
کد:http://www.parsitest.com/User/Student/OngoingExamList.aspx
6:10 خیلی زوده.:31:6:30 خوبه.زود می رین اونجا یکی میاد میگه خوندی؟من که نخوندم.میدونم رتبم خوب نمی شه.تضعیف روحیه می شین.:46:نقل قول:
نقل قول:
قرار نیست اونجا کنفرانس تشکیل بدی میری یه گوشه ای میشینی تا شروع بشه
حالا که دارید دعا می کنید دعا کنید یه مدرک دکتری هم به ما بدن!نقل قول:
دعا کنید وضع کشور همینجوری باشه ان شا ا... کنکور 1 ماه که هیچی اصلاَ لغو میشه ( چه حالی میده )
بعضی ازین سوالای دینی کنکورهای قبل که ارتباط آیه یا مفهوم آیه مورد سوال واقع شدن یجوریه،انگار چندتا گزینه درسته
کسی راه حلی داره واسه این مدل سوالا
برای این منظور به دانشگاه آکسفورد و یا با واسطه به دکتر کردان می تونید مراجعه کنید! فورا صادر می کنن براتون فک نکنم مشکلی باشه...نقل قول:
فقط لطفا از آکسقورد بخواین جمع و ضرب رو درست یاد بدن اینجوری نشه:
یا به دانشجو هاشون واریانس و پراکندگی رو بیشتر تشریح کنند لطفا که اینجوریا هم نشه!:کد:http://i39.tinypic.com/1222lc3.jpg
بچه ها اگه کنکور لغو شد همه با هم می ریم آکسفورد ! شمام میاین>؟کد:http://i44.tinypic.com/28w1d75.jpg
--
یم عدد سوال !کی کنکورهای سال قبل همه رو زد تموم کرد و بررسی کامل هم کرد
سلام بچه ها
اگه فشار بر یک ماده زیاد بشه مگه باعث پایین اومدن نقطه ذوب نمیشه؟؟
مرسی
تاجایی که من یادمه و توی شیمی سال اول خوندیم نه افزایش فشار نقطه ذوب و جوش رو بالا میبره
یه سوال!!:
تو کنکور سوالای من با بقلیم فرق داره؟
یا جای سوال ها فرق داره؟
یا اینکه جای گزینه ها فرق داره؟
یا شایدم هیچکدوم!!!
کدومشه؟
بخوای نخوای آدم کشش داره که با اطرافیان رابطه بر قرار کنه وتنها نمونه!(مخصوصا خانم ها:31:)
دوستی که پرسیده بود زمان واسه بررسی می شه یا نه؟می تونم بگم واسه عمومی ها خیلی خوبه که از زمان نقصانی که کانون توصیه کرده پیروی کنی.این طوری خیلی خوب به همه ی سوالها وقت می رسه ومن معمولا یه 5 دقیقه وقت واسه بررسی دارم.ولی واسه اختصاصی ها که (رشته ی من ریاضیه)همون زمانی که توی دفترچه هست رو می ذارم و می رسم که همرو بررسی کنم.ضمنا می تونی سوالهای وقت گیر رو علامت بزنی وآخر بررسی کنی:5:.
ضمنا بچه ها یه چیزی می گم بهم نخندین:11:.چون خودم اولین سالی که کنکور دادم اینو نمی دونستم خیلی ضرر کردم خواستم بقیه هم اگه نمی دونن بدونن.سواهای عمومی و اختصاصی پاسخ نامه ی جداگانه دارن.من عادت کرده بودم آخر سر وقتی اختصاصی ها هم تمام شد یه دور عمومی ها رو هم بخونم.ولی وقتی سر جلسه دیدم جدا هستن شکه شدم و برنامه ی زمانی رو قاطی کردم و کم آوردم.
دینی فقط دو سال هست که سوال از این کتاب داده می شه و اونها خیلی آسون هستن (البته به نظر من)و جوابشون رو اگه این توضیح های بعد آیات رو بخونی می تونی راحت بدی.ولی اونایی که مثلا کانون تالیف کرده وتوی 6سال کنکور که من می خونم نوشته آره خیلی جاها هم جواب اشتباه داده هم چند تا حواب داره. مثلا شما سوال 54سال 82 رشته ی ریاضی رو در نظر بگیر.من زیاد رو اینا حساب نمی کنم.همون دو سال رو در نظر بگیر.نقل قول:
یه سوالی دارم.می دونین این نفراتی که فرضا ریاضی یا فیزیک رو 100%می زنن چه جورین؟منظورم اینه که واقعا 100% می زنن یا یه تناسبی هست که بر اساس اون درصد می دن؟مثلا فرض کنین اگه بالاترین درصد90 باشه و کسی بالاتر از اون نباشه می گن 100%زده و نفر اوله؟چون شما اگه سال86 رو در نظر بگیرین با اون همه اشتباه و سوالهای مشکل فیزیک یعنی کسی بوده که همه رو درست و بدون اشتباه زده باشه؟:13:
سلامنقل قول:
یه سوال!!:
تو کنکور سوالای من با بقلیم فرق داره؟
یا جای سوال ها فرق داره؟
یا اینکه جای گزینه ها فرق داره؟
یا شایدم هیچکدوم!!!
کدومشه؟
به نظر شما با این وضع اگه تا هفته ی دیگه ادامه پیدا بکنه کنکور به تعویق نمیفته؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر شما با این وضع اگه تا هفته ی دیگه ادامه پیدا بکنه کنکور به تعویق نمیفته؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون اين آتيش به اين زوديا خاموش نميشه
تازه سر اين قضيه شورش من به اتفاق چن ده تا از كاربرا بن شديم اونم بره 1 ماه!!!
همچین مسئله ای امکان پذیر نیستنقل قول:
چرا که باید پاسخنامه ها و سوالات رامتفاوت چاپ کنن و این هزینه بالایی داره
در ضمن برای تصحیح ان نیز کار بسیار دشوار میشود
دوستان دیگر چه نظری دارند؟؟؟
این سایت پی سی هم هی down میشه اعصابمون رو ریخته به هم
نقل قول:
چینش سوالای شما با بغلیت فرق میکنه....یعنی همون سوالاست... ولی مثلا سوال 1 ریاضی من سوال 10 ریاضی شماست !
واقعاً؟!!!!!!!! یعنی مطمئنی؟؟؟؟
المپیاد اینطوریه ولی کنکورو فک نکنم!!!!!
3 سری سوال چاپ میشه با کد A ,B,C که هرکی این کد رو تو پاسخ برگ وارد کنه با کلید اون کد پاسخ برگش تصحیح میشه...
کنکور هم سوالها چینششون با هم فرق می کنه.ولی گزینه ها یکی هستن.اعداد و ارقام هم یکی هستن.ولی اینکه چه طوری می فهمن که کی به کدوم جواب می ده کدی وجود نداره(لااقل تا پارسال نبود) تا وارد پاسخ نامه کنین.اینو خودشون می دونن.حالا ممکنه از روی شماره ی داوطلبی باشه.مثلا اونایی که عددشون زوجه دفترچه ی 1 و اونایی که فرد هستن دفترچه ی 2 رو پاسخ می دن.البته خود دفترچه ها هم به صورت مرتب پخش می شن.که همه ی فردها یه دفترچه بگیرن و زوج ها یه دفترچه.سالهای قبل که چینش فرق داشت امسال هم مطمئنا این طوریه.
همه دارین درس میخونیننننننننن؟ بابا بیاین آزمونو بگین چه کردین !!!!!!!!!!!!!
من این آزمون رو خوب زدم فقط عربی رو افتضاح زدم
سخت نبود ؟
بچه ها یک سوالی
اینجوری که بوش میاد میگن نباید با خودتون ماشین حساب ببرید ایا واقعیت داره؟؟؟
اخه پارسال من که با خودم بردمو اتفاقی نیافتاد
اخه نمیشه بدون ماشین حساب کاری کرد که سخت میشه
:18: مگه میشه؟؟؟!!!نقل قول:
اره بردم اتفاقا به دیگران هم دادم
سلام دوست عزیزنقل قول:
در بعضی حوزه ها مراقبان به دانش آموزان خودشان چیزی نمیگن .. ولی قانونی ..همیشه ماشین حساب غیر مجازه
یعنی تو کنکور 87 با ماشین حساب کار کردی؟ تا اونجایی که من میدونم تو کنکور به هیچ وجه نمیشه از ماشین حساب استفاده کرد اگه بشه که خیلی حال میده:46:نقل قول: