راستی اگه کسی تو این زمینه اطلاعاتی داره در اختیارمون بزاره !!نقل قول:
مرسیییی
Printable View
راستی اگه کسی تو این زمینه اطلاعاتی داره در اختیارمون بزاره !!نقل قول:
مرسیییی
این شبکیه منم خیلی باحال شده این سر ساعت 1 قطع میکنه بعد سر ساعت 8 دوباره قطع میشه ولی تا 10 چیزی کم نمیکنه و سرعت 220 هست بعد میری تو پنل میبینی که مثلا 600 مگ دانلود داشتی بعد 200 مگشو ازت کم کرده بقیه رو کم نکرده دزدی بهتر از این؟
راستی اونایی که دیگه نمیدونند چی دانلود بکنند بگم ارباب حلقه ها نسخه .Extended.Editions تازه به صورت بلوری اومده که هر قسمت حدود 25 گیگ هست من دارم رو قسمت اول کار میکنم:27:
اگه کسی کمک میکنه زودتر دانلود کنیم بهم بدیم پیام خصوصی بده تا هماهنگ بشیم
اقا شما توی تست ای اس پی را مثل تصویر زیر مینویسه ؟نقل قول:
http://www.speedtest.net/result/1386795393.png
نه مال من شهراد هست البته این اصلا مهم نیست این مال ip هست که انگار هر دفعه مال یه جاستنقل قول:
اقا شما توی تست ای اس پی را مثل تصویر زیر مینویسه ؟
http://www.speedtest.net/result/1386795393.png
البته v.p.n هم استفاده کنید عوض میشه مثلا مثل این
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا این
میشه مشخصات سرویستون رو بگید.؟ سرویس من هم 1 مگه. ولی سرعت به زور شبا به 50 میرسه. ساعت 8 تا 10 هم که گفتید امتحان کردم. بازم فرقی نکرد. سرعت افتضاح.:41:نقل قول:
اوه اوه ! شهراد همون شبکیه هست !نقل قول:
نمیدونم چرا به پیشگامان مشکوک شدم :31:
همه ای اس پی ها اسم خودشونو مینویسن ولی این ...
بله با وی پی ان چون به سرور یه کشور دیگه وصل میشین اونو میویسه
حذف شد!!!!!
بابا حالا که اونا میخوان یه حالی بهت بدن تو نمیخوای!!:31:نقل قول:
نه دوست من هیچ مشکلی نیست ، حتی اگه شما 512 نامحدود هم بدن به شما ربطی نداره و به خودشون مربوط میشه .
نقل قول:
همون شبکیه نیست
شبکیه شبکیست منتها بعضی isp ها پهنای باندشونو از شرکتای دیگه میگیرند مثل پیشگامان
یه قرارداد میبندند که مثلا زمانی که مشترکان خودشون از کل پهنای باند خود شرکت استفاده کردند شهراد کمکش کنه این جوری هم کیفیت شبکشون افت نمیکنه هم پول اون پهنای باند رو کامل ندادند
درود
من اصفهانم و میخوام تو همین چند روزی ADSL رو بگیرم
تعرفه های شاتل و ندا گستر رو که چک کردم فرق چندانی ندارن. 128 با 5 گیگ ترافیک
فقط می خوام بدونم ندا گستر هم شبانه ی نامحدود داره یا نه؟ و اینکه به نظر شما کدوم یکی از این دوتا شرکت بهتره؟
نقل قول:
بله ولی یوزر پسورد شبانه فرق داره با روزانه و از 3 شب هست تا 7 صبح
100% ندا
سلامنقل قول:
یا شاتل یا پیشگامان.
موفق باشید.
---------- Post added at 06:31 PM ---------- Previous post was at 06:30 PM ----------
یعنی سر مردم کلاه میزارن ؟ پول میدی پیشگامان میگیری بعد از یه شرکت دیگه سرویس میده ؟نقل قول:
اگه اینطوری بود خوب میرفتیم شبکیه سرویس میگرفتیم!
البته شنیده بودم که شاتل کم فروشی میکنه ولی دلیل شما واسه انتخاب ندا چیه؟ شبانه شاتل 1 تا 8 صبحه ولی توی سایت نداگستر حرفی از شبانه نزده چرانقل قول:
نقل قول:
واسه اینکه شبانه جفتشون مزخرفه ولی ندا بازم واسه بعضیا شبانه خوب داره(100 تا یکی)
روزانه شاتل سرعتت 50-60 هست واسه سرویس 128 اما صبا 120-130
---------- Post added at 06:54 PM ---------- Previous post was at 06:53 PM ----------
نقل قول:
نمیدونم چرا اما میدونم که از 3 تا 7 هست
واسه اینکه شبانه جفتشون مزخرفه ولی ندا بازم واسه بعضیا شبانه خوب داره(100 تا یکی)
روزانه شاتل سرعتت 50-60 هست واسه سرویس 128 اما صبا 120-130
سلام سرویس منم یگ مگ ویژه( 1تا 10 صبح) هست که 26 تومن برا یه ماه هستنقل قول:
میشه مشخصات سرویستون رو بگید.؟ سرویس من هم 1 مگه. ولی سرعت به زور شبا به 50 میرسه. ساعت 8 تا 10 هم که گفتید امتحان کردم. بازم فرقی نکرد. سرعت افتضاح. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون مشکل هم که ازم کم کرده 8 تا 10 به خاطر این بود که ساعت پنل 4 ثانیه احتلاف داشت با ساعت pc من و به خاطر 4 ثانیه 250 مگ سه روز پشت سر هم از من کرده بود
سلام
دوستان ADSL کدوم شرکت سرعت خوبی داره و کمتر قطعی و دنگ و فنگ داره!؟ من اهل دانلود و شبانه هم نیستم فقط میخوام سرعت روزانش یعنی 128 ش خوب باشه!؟
ممنون
درود...نقل قول:
شما اگه فقط روزانه برات مهمه صبا بگیر .
سلام
دو شب هست که پیشگامان از ساعت 1:15 دیگه هیچ صفحه ای باز نمیشه !!!
سایر دوستان هم چنین مشکلی دارند ؟
خواهشا دوستان اعلام وضعیت کنند.
مرسی
تجربه این چند شب من:نقل قول:
سلام
دو شب هست که پیشگامان از ساعت 1:15 دیگه هیچ صفحه ای باز نمیشه !!!
سایر دوستان هم چنین مشکلی دارند ؟
خواهشا دوستان اعلام وضعیت کنند.
مرسی
حوالی ساعت یک شب سرعت بهه شدت افت میکنه حتی حدود 15
ساعت 3 یکم بهتر میشه و تا 50 میاد
حدود ساعت 5 به بعد میشه 80 الی 90
و اما اون قعطی که شما میگی هیچ صفحه ای باز نمیشه دو روز حداقل یکی دوبار پیش میاد برای من
من هر چی زنگ میزنم جواب درست حسابی نمیدند !نقل قول:
خواهشا همه زنگ بزنند بهشون بلکه رسیدگی کنند !!
شما تازه گندی شبانه پیشگامان رو درک کردید!!
الان 15 روزه اینجوریه.شب از 1 به بعد داغون میشه.سر ساعت 2 تا ساعت 2:01 قطع میشه.بعد واسه من سرعتم 1/4 میشه.یعنی حدود 60!!
پریشب خوب شد.ولی دیشب دوباره خراب شد.من که به صورت جدی رفتم تو فکر جمع آوری.
من امروز رفتم نداگستر چهارراه نقاشی. مودم وایرلس قرار شد بگیرم 87 تومن. می خواستم ببینم پورت LAN هم داره این مودم یا نه؟ چون میخوام به کامپیوتر دسکتاپم هم وصل کنم
تو فاکتور نوشته مودم broadkam wireless
من یه هفته س گرفتم !!!نقل قول:
اینطوری که خیلی ناجوره !
باید همه زنگ بزنن بهشون. اصلا یهو یه نفر کار داشت ! لااقل حجم کم کنن ولی کاری نکنن که نشه استفاده کرد!!!
دوستان که زنگ زدن چه جوابی گرفتند ؟
اهای ایها الناس !! اهای ! دیگه اعصابم خیلی خورد شده از صفحه باز نکردن پیشگامان ! پس یه کاری انجام بدین
سلام
شاتل نگیرید
نداگستر بگیرید
128 شاتل با 512 شاتل هیچ فرقی نداره روزانه سرعت 60 الی 70 دانلود داره
اما صبا 128 شنیدم روزی 100 دانلود داره و 512 رو 160 الی 220 میزنه یعنی تقریبا 4 برابر شاتل
شاتل سرویس 5 گیگی ماهیانه نداره
من خودم شاتلم میخوام بیام صبا
سلام
تفاوت سرویس eco و art شاتل را من نفهمیدم چیه
یکی میتونه بگه؟
سوال مهم تر اینه که توی سرویس های art مدت دوره را ننوشته! مثلا این سرویس اولی (ART HOLME) که قیمتش هم 19000تومن هست، برای چه مدت هست؟ مادام العمره؟ :دی
سلامنقل قول:
در سرویس های اکو شما محدودیت حجم دارید مثلا 3 ماهه 6 گیگ . ولی در سرویس های ارت حجم شما نامحدود است !
art home برای یک ماه است و سرعتش هم 64 که خیلی کمه سرعتش ! حداقل 128 بگیرید.
موفق باشید.
البته سرویس های آرت شاتل به هیچ وجه نامحدود نیستند و محدودیت دارن و اگه از اون حد بیشتر دانلود کنین سرعتتون میشه در حد 2-3 کیلو بایت
مثلا سرویس 128 آرت فکر کنم حدود 18 گیگ محدودیت در ماه داره
شبکیه هم نگیرید. ساعت 1 تا 1:01 قطع میشه. سرعت بعدش در حد 1/5 کم میشه. سرعت خودم الان واسه دانلود رو 12 است اونم با سرویس یک مگش. خنده داره. خندم میگیره از این همه دزدی.نقل قول:
مودمهای وایرلس پورت lan هم دارننقل قول:
منtp link 8901 دارم 4تا پورت هم داره (48تومن خریدم)
:2::2::2::2::2:پیشگامان توی محدوده فیض چرا انقدر افتضاحه:2::2::2::2::2: ؟؟؟؟؟ توی محدوده ما چی خوبه (بعد از این 1 ماه برم سراغش)
نقل قول:
آره عزیز داره
اما بد جور بهت انداخته-از نمایندگی صبا خریدی ؟این همه مارک معروف حالا چرا این؟اونم به این قیمت
با این قیمت بهترین لینکسیس رو میدادند
اگه میدونید پس ور میدارند حتما حتما پس بدید
نه تنها شاتل شما از هر جا سرویس نامحدود بگیرید طبق یه قانون ( Fair use policy) یه همچین چیزی شما نمی تونید 24ساعت دانلود کنید چون این سرویس اختصاصی نیست وسرویس اختصاصی 128kbps نامحدود چیزیدر حدود 200هزارتومن در ماه در میاد.نقل قول:
نقل قول:
نه هیج جا این جور نیست فقط و فقط شاتل این جوریه که هم در سرویس های آرت و هم اکو (شبانه)محدودیت ایجاد میکنه
نه پارس نه فن آوا مطمئنم این جوری نیست-چون داشتند دوستان و 24 ساعت روی دانلود بود
مطمئننا شرکتای دیگه هم این جور نیستند -فقط به خاطر نا محدود بودن سرعت محدوده و برات روی 2 مگو 1 مگ نمیبندند
من هنوز مودمو نگرفتم قراره روز نصب بیاره. الیته چون مودم رو از خودشون گرفتم 10 نومن نصب رو تخفیف داد. حالا چیکار کنم؟نقل قول:
آخه نصبش که کاری نداره! یعنی قکر کنم تنها هزینه ای که تخفیف خوردی پول بنرین طرف بودهنقل قول:
من هنوز مودمو نگرفتم قراره روز نصب بیاره. الیته چون مودم رو از خودشون گرفتم 10 نومن نصب رو تخفیف داد. حالا چیکار کنم؟
شما خودت میرفتی بازار یه مودم میخردی نصبش هم بچه ها اینجا بهت میگفتن!
من یه مودم چهار پورته وایرلس گرفتم tp-link w8950 nd با اینکه طرف فهمیدم تو پاچم کرد شد شصت تومن
.
من دیگه نمیتونم تحمل کنم ! شبا از حول حوش ساعت 2 پیشگامان هیچ صفحه ای باز نمیشه ! هیچ ! تا ساعت 3:20 هم ادامه داره ! یعنی چه اصلا ؟ شاید کسی نیاز داشته باشه . اصلا حجم کم کنن ولی بلا استفادش نکنن. بقیه هم هیچ پیجی باز نمیشه ؟
نمیدونم والا چی بگم نمیخوام تو ذوقت بزنم اما میتونستی یه مودم با همین کیفیتو 30 تومن ارزونتر بخرینقل قول:
نصبش که 2 تا کلیکه -خودت نصب کنی خیلی راحتتره این جوری 1-2 روز هم باید وایسی تا یارو بیاد نصب-10 تومنو ظاهرا بهت تخفیف دادند اما 3 تا 10 تومن توی مودم ازت گرفتند
بازم اگه میتونی کنسلش کن -برو بازار انواع و اقسام مودم ها هست وایرلس دار 4 پورت خوب 50 تومن مارک تی پی لینک و دی لینک
اگه هم نشدو نکرد بی خیال مبارکت باشه فکرشم نمیخواد بکنی
نقل قول:
زنگ بزنید اعتراض کنید بگید سرعت واقعی رو حداقل باید بهم بدید
یا پولتونو پس بگیرید
کدوم مرکز مخابراتی هستید ؟
خیلی عجیبه 12 -چندتا لینک مختلف از چند سرور مختلف بزار ببین چی میشه
ولی احتمالا این فرزان داه حق تورو میخوره اون شبی 3 گیگ کاسبه داره یه فیلم 24 گیگی داره دانلود میکنه با همین شبکیه ،باهاش یه مذاکره ای بکن ببین میتونی راضیش کنی کمتر دانلود کنه یه کمیش به شما برسه
پیشگامان 256
افتــــــــــــــــــــــ ـــــــــضاح !!!!
---------- Post added at 03:52 PM ---------- Previous post was at 03:50 PM ----------
معلوم نیست چه خبره یه مدت مینوشت آریانا گستر اسپادانا ازوقتی می نویسه شبکیه افتضاح شده دانلود دیشب در حد 10کیلوبایت بود.
اتفاقا من برای یکی دو نفر دیگه هم گرفتم (که کاش نمیگرفتم چون درست بعد از اونا سرویس من خراب شد)نقل قول:
و سرعتشون مثل منه ولی یکیشون اصلا شبا استفاده نمیکنه ما هم فهمیدیم رفتیم سو استفاده الان دارم اون فیلما رو هم با مال خودم هم مال اون دانلود میکنم:27: