نقل قول:
با سلام و تبریک سال نو
اگه سرویس فوق اشکالاتی هم داشته لطفا اونارو هم بیان کنین تا بتونبم اشکالات سرویس رو هم برطرف کنیم .
Printable View
نقل قول:
با سلام و تبریک سال نو
اگه سرویس فوق اشکالاتی هم داشته لطفا اونارو هم بیان کنین تا بتونبم اشکالات سرویس رو هم برطرف کنیم .
توی تبریز آسیاتک خودش سرویس نمیده وگرنه با 40 هزار تومان میشد 256 نامحدود گرفت.نقل قول:
حالا شما 5 شنبه و جمعه چند گیگ دانلود میکنید؟
کسی از دوستان اگر غیر از شرکت شاتل شرکت بهتری را سراغ دارند لطفا بنویسند چون دنبال تعویض ای اس پی هستم و نمیدونم کدم یکی نسبت به بقیه شرکتها بهتره
با تشکر
یکی از آشنایان در تبریز از همارا سیستم استفاده میکنه و در مرکز ولیعصر شبی حدود 1200 مگ و جمعه ها که از 2 تا 10 رایگان هست حدود 1600 مگ دانلود میکنه 29500 بابت سرویس 3 ماهه و 5 گیگ ترافیک داده و سرعت در روز تا 120 هم بالا میره ولی در شب تا 60 بیشتر نمیره الان 7 ماهه که راضی هست.نقل قول:
جواب اين سوال رو كسي نميدونه؟نقل قول:
این سرویس در این مدتی که من دارم ازش استفاده می کنم ( تقریباً یک هفته ) هیچ مشکلی نداشته و سرعت وبگردی و دانلود ثابت بوده و اصلاً کاهش و نوسان نداشتهنقل قول:
از لایزر و از شما به خاطر ارائه سرویس های با کیفیت و عالی بسیار سپاسگذارم
---------- Post added at 11:11 PM ---------- Previous post was at 11:08 PM ----------
در این 2 روز من تونستم در عرض 48 ساعت تمام ( 2 روز کامل کامپیوتر بیچاره ام روشن بود :31: ) 10 گیگ دانلود داشته باشم البته بنا به دلایلی نمی خواستم بگم ولی چون پرسیدید گفتمنقل قول:
ممنونم در مورد نظرتوننقل قول:
تفلکی DSLam مرکز ولیعصر پدرش در اومده :31: خدایش روی تجهیزات شبکه سیسکو تجهیزات با دوام ندیدم تا به حال از اولین روزی که این تجهیزات در اختیارم قرار گرفته هیچ کودومشون نه هنگ کرده نه re lunch شدن :40:
آقا آرش امروز که رفتم به سایتتون با تغییر و تحولاتی مواجه شدم
به نظرم قیمت ها و سرویس هاتون تغییر کرده بودند درسته ؟!:question:
قیمت بعضی از سرویس ها گرون شده چرا؟!
همین سرویس الآنی که من دارم استفاده می کنم شده 43340 تومان با حجم 20 گیگ
همون قبلی که بهتر بود یعنی 39900 تومان با 15 گیگ
نکنه اون قیمت قبلیه مال قبل عید بود!!!!!!!!:worried:
پس یک سر به سایت laser.ir بزنید تا قیمتها رو ببینید.نقل قول:
بچه ها وقتی حجمتون تموم میشه
چه وقت های مجانی میشه
با چه یوزری
منظورتون بعد از اتمام حجم هست؟نقل قول:
کدوم شرکت هستید؟
همارا سیستمنقل قول:
منظورتون بعد از اتمام حجم هست؟
کدوم شرکت هستید؟
فکر نکنم بعد از اتمام حجم بتونید از دانلود شبانه استفاده کنید.نقل قول:
با سلامنقل قول:
شما قبلا با هر قیمتی که سرویس خریداری کردین تا آخرش همون مبلغ و پرداخت میکنین گرون شدن سرویس برا مشترکین قدیمی تاثیر نداره :46:
---------- Post added at 01:21 PM ---------- Previous post was at 01:20 PM ----------
با سلامنقل قول:
ما از لایسنس این شرکت استفاده میکنیم تغییر و تحول تو قیمت تهران رو قیمت های ما تاثیر نداری :20:
حتی در کنار لایسنس لایزر از کارا امین ارتباط هم سرویس داریم
آقا آرش میشه شما لینکی از قیمتای خودتون بدین.
اگه قیمت ها اینی باشه که تو سایت laser.ir نوشته واقعا گرونه.
من ۱۲۸نامحدود برای ۳ ماه رو گرفتم ۴۶ تومن ولی لایزر برای یک ماهو زده ۳۹ تومن:18:
لطفا میشه علتشو بگین چرا اینقدر گرونه؟!!!
در مورد کیفیت هم مطمئنا هیچ فرقی با هم ندارن.(حالا ۱۲۸ چی هست که کیقیتش چی باشه.)
با سلامنقل قول:
خوب سیاست هر شرکت برا خودش یه هدفی در بر داره حالا قیمت اونا اینطوری هستش
قیمت سایت ما با لایزر فرق داره ولی پایه و اساس سیستم و پهنای باند بر اساس لایزر هستش
میتونین به سایت شرکت سر بزنین و قیمتها برا تبریز و ببینین .
من سایت شرکت نمیتونم تو فروم بنویسم ایراد میگره فروم !!!! :31:
لطفا بی زحمت آدرس سایتو با چند تا فاصله بین حروف برام پ.خ کنین.نقل قول:
همش خط چین اقتاده.
دوستان عزیز توی تعرفه های ماکس نت نوشته هزینه ی آی پی والد هر ماه 10 تومان . یعنی این اضافه بر آن تعرفه ای است که نوشته ، مثلا برای 128 3 گیگ 16.900 تومان.
یکی از دوستانم میخواهد براش اینترنت دی اس ال بگیرم من خودم از شاتل دارم اما چند مدت شده که سرویسش بد شده و من هم کاملا ناراضی ( البته خودم هم میه خواهم سرویسم را در اولین فرصت عوض کنم )رفتم سراغ لایز لیست قیمتها نجومی :18: هما راسیستم بد نبود ولی محدویت حجمی برای کلاسیک خیلی کمه گفتند 2 گیگ تازه ان را هم 3 ماه میفروشیم مخابرات دیگه ماهانه قبول نمیکنه حالا 5 گیگ برای 3 ماه واقعا کمه قیمتش نسبتا مناسبه ولی از سرویسش خبری ندارم که خوبه یا بد مرکز مرکز ما هم ( شهید رجایی ) اگه دوستان باز ای اس پی بهتری را سراغ دارند لطفا اعلام کنند
با تشکر
با سلامنقل قول:
میشه بدونم کودوم سایت رفتین ؟؟؟
قیمت سرویس های ما تقریبا با ای اس پی های دیگه یکیه !
نقل قول:
کد:http://www.laser.ir/pages/adslpricelist.aspx
نقل قول:
با سلام این قیمت ها مال تهران لیست قیمت ما کاملا فرق داره
w w w . t a b r i z - t e l e c o m . n e t
نقل قول:
آی اس پی درس و حسابی به جز لایزر جای دیگه ای نمی تونی پیدا کنی
۵ گیگ برای ۳ ماه زیاد هم کم نیست.از ساعت ۲ تا ۸ بامداد هم رایگانه.نقل قول:
اگه کمه میتونین تا 40 گیگ ترافیک اضافی بخرین.(۵ گیگ اضافی فکر کنم کافی باشه.)
تو ۳ ماه بیشتر از ۱۰۰ گیگ میتونی دانلود کنی.حتی میشه بالای ۱۱۰ گیگ هم گرفت.
اگه پول دارین برین از لیزر بگیرین که یه سرویسش ۵شنبه و جمعه کلا رایگانه.(به نظر من که خیلی عالیه ولی متاسفانه خیلی هم گرون هست.)
مکس نت موقتا یک ساعت به ساعات رایگان در شب اضافه کرد با این حساب توی تبریز رقابت خیلی سنگینه.
با سلامنقل قول:
میشه بدونم از چه لحاظ گرون هستش ؟
گیگ اضافی که از همه شرکتها ارزون تره 1 گیگ 3 ت 3 گیگ 7 ت
سرعت ثابت داره ؛ قطعی نداره ؛ هر وقت ترافیک کم آوردین میشه اضافی کنین مثل همارا نیاز نیستش اول قرارداد ترافیک بخرین ؛ با این حساب سرعت 512 با ترافیک 15 گیگ با دانلود رایگان 1 تا 7 و دانلود ایام آخر هفته رایگان بیشتر از ونی که با شرکتهای دیگه میشه د ل کرد میتونین با این سرویس دانلود کنین . قیمتشم 39900 تومن هستش .
من سر در نمیارم ! این سرویس چیزی مثل سرویس نا محدود با قیمت مناسب . قیمت سرویس 512 نامحدود مکس نت چنده ؟ سرعت دانلودش چقدره ؟؟؟ :13:
137,900
512K / 512K
Max-H512
maxh512 137900 toman
* هزینه ترافیک اضافی 1G برابر 5,000 تومان و 3G برابر 12,000 تومان و 5G برابر 18,000 تومان می باشد
سرویس کلاسیک همارا برای 1 ماه 2 گیگ ترافیک 13500 تومان
سرویس 128/512 ما که بازم روی ای دی ام 50 تا کمتر سرعت نمیده با ترافیک 7 گیگ 25000 ت
یه سرویس دیگه از ما 128/256 با ترافیک 3 گیگ 15000 ت برا 1 ماه که اونم رو ای دی ام 50 تا کمتر سرعت نمیده
سرویس توربو همارا با 10 گیگ ترافیک برا 6 ماه 99000 ت
در مقابل اون سرویس 128/256 ما که بازم سرعت کمتر از 50 نداره با 7 گیگ ترافیک برای هر ماه (42 گیگ برای 6 ماه ) 140000 ت
خودتون مقایسه کنین ! :46:
نقل قول:
با سلام
ای پی ولید شرکت ما رایگان اگه نیاز داشتین سایت و برسی کنین
با سلام به همه دوستای عزیز
این یه نمونه از سرویس دانلود رایگان آخر هفته هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من از تبریز نیستم . من از اهرم و به همین جهت باید از ماکس استفاده کنم . اگر شما به اینجا adsl می دهید حاضرم . درسته اینجا خودش 2 تا isp داره ولی تعرفه هاش 2 برابره .
شما آوردی سرویس ۵۱۲ همارا رو با ۲۵۶ خودتون مقایسه میکنین.نقل قول:
نوشتین توربو همارا ۹۹ تومنه ولی ۲۵۶ ما ۱۴۰ تومن.توربوی همارا یک مگ هست نه ۲۵۶.
اگه یکی بخاد سرویس ۲۵۶/۵۱۲ ۳ ماهه شما رو با ۱۰ گیگ حجم اضافی بگیره میشه ۹۰ تومن.(کلا ۱۵ گیگ و ارزونترین در مقایسه با سرویس های دیگه)
ولی همین سرویس ۵۱۲ همارا با حجم کلی ۳۰ گیگ میشه ۱۰۲ تومن.در ضمن همارا یک ساعت دانلود رایگانش بیشتره و جمعه ها هم تا ساعت ۱۰ هست.
راستی اگه سرعت ۲۵۶ شما از ۵۰ پایین تر نمیاد چرا اسمشو گذاشتین ۲۵۶؟؟؟!!!
آی پی همه شرکت ها از جمله همارا و مکس نت ولید هست و پولی نمیخاد بدین.نقل قول:
مکس نت آی پی ولید استاتیک میفروشه.البته اینم بگم که آی پی استاتیک برای مشترک خانگی هیچ گونه کارایی نداره.حتی میتونه باعث دردسر هم بشه.
منظور از استاتیک اینه که آی پی شما هیچ وقت تغییر نمیکنه.ولی آی پی داینامیک ممکنه با قطع و وصل شدن شما تغییر کنه.(که برای دانلود از سایت هایی مثل رپیدشیر خودش یه نوع مزیته.)
بالاخره شما طرفدار همارا هستید یا مخالف اون؟نقل قول:
هر شرکتی خدمات مناسبی رو با قیمت کمتری بده من طرفدار اونم.فعلا هم کیفیت قابل قبول و قیمت پایین رو همارا میده.نقل قول:
البته قیمت پایین نسبت به اون یکی ها نه نسبت به دنیا.اگه با دنیا مقایسه کنیم رسما دارن دزدی میکنن.
تو ترکیه سرویس ۳۲ مگ نامحدود رو ۱۳۷ لیره میدن.یعنی کمتر از ۹۰ هزار تومن.الانم ما باید با ۵۱۲ محدود بسوزیم و بسازیم.:41:
اینم قیمتاشون:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس قبلا واحد پولشون رو YTL میزدند الان هر لیره چنده و هر YTL چند لیره میشه.نقل قول:
اونجوری همارا دزد نیست. مخابرات داره گرون میفروشه. مطمئن باش اگر مخابرات اجازه میداد شما ترکها اونجا رو آباد میکردید شده بود از ترکیه تا آذربایجان فیبر بکشید. ولی حیف نمی گذارند امکانات برسه.
فکرکنم هیچ فرقی با هم نکردند !نقل قول:
نقل قول:
با سلام
خیلی کم لطفی کردین
شما راس میگین سرویس ما از همارا گرون تره
شما از همارا استفاده بفرمایین سرعت 1 مگ و حتما میبینین
هر چی باشه سرویس ما سرعتشم نوشتاری کم باشه تو عمل همارار و میزاره تو جیبش
مشکل قطعی و افت سرعت در مورد همارا سیستم و تو فروم همگی دیدیم
لطفا در مورد این قضیه ما بحث نکنیم بهتره
به قول معروف خر ما از کرگی دم نداش که نداش
:40: ممنون از نظر سازندتون . سعی میکنم نظرات همه دوستارو برا پیشرفت خودم الگو بگیرم
مشکل قطعی و افت سرعت حدود ۲ هفته طول کشید.بعدش همه چیز به روال عادی برگشت.نقل قول:
من خودم از یک مگ همارا استفاده نکردم ولی دوستم تو منطقه ولیعصر شبی حدود ۲.۵ گیگ از رپید شیر (با اکانت پرمیوم) دانلود داره.
خب یه حرفی گفتم چرا زود ناراحت میشین.اینم بدونین که اولویت اول هر کسی که میخاد اینترنت بگیره قیمتشه نه نوع سرویس.
راستی قیمت گذاری رو خودتون میکنین یا از یه جایی قیمت میگیرین؟
منتظریم به نظرات سازندمون عمل کنین.(کاش یکی از همارا هم اینجا بود و این نظرات و میخوند و جواب میداد.)
لطفا یه پ.خ هم به ادمین بزنین تا اسم شرکت شما هم تو نظرسنجی باشه.
همشون دزدن!!!نقل قول:
YTL همون Yeni Türk lirası هست که یکی دوسال اول صفرها رو ورداشته بودن.الان همون لیره میگن.الان هر لیره حدود ۶۵۰ تومنه.
اگه میتونین قیمت های مخابراتو اینجا بزارین.
لطفا تاپیک رو هم منحرف نکنین.:27:
شما که نشستین تهران چه فرقی براتون داره که من خوب همارا رو بگم یا بدشو.گذشته از اون هم باعث کج فهمی دیگران میشه.
بالاخره آشنایان که تبریز هستند در ضمن همین دیشب با کلاسیک تو مرکز ولیعصر 1.2 گیگ از تورنت دانلود کرد برام.نقل قول:
ما هم این طرف با شاتل 300 مگ دانلود میکنیم.
قیمت مخابرات هم تو تاپیک زیر هست.
به نظر من همارا خوبه دیگه لایزر/شاتل/صبا/مکس نت/و غیره رو نمی دونم که بگم وضعیتشون چیه.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=391121
کارم این دوستم اصلا به پشتیبانی نخورده که بخواد برخوردشون رو بسنجه فقط همین چند وقت پیش بود که .36 ساعت قطعی داشت.
با سلامنقل قول:
این گفته شما اشتباه که میگین ارزون باشه !!!
به قول خودمون هر چه قد پول بدیم اون قد آش میخوریم
پس دلیلی هم داره که سرویس ما هم یه خورده قیمتش تیر هست !
طرف سرویس خودم و نمیگیریم ولی از اونایی که از مهر ماه 88 به بعد سرویس گرفتن از ما خبر بگیرین !!!
حداقل این قضیه همینه که پشتیبانی به کسی باکتری نمیگه یا سرعت اون قد بالا پایین نمیشه که اعصابت خورد بشه مجبور شی ژلوفین ( قرص سردرد ) بالا بندازی !
حالا هر کسی یه نظری داره یکی چند ت پول زیاد میده به جاش می ارزه ! تا حالا کسی نشده ناراضی باشه از ما ؛ اگه هم باشه کاری میکنم که مشکلش فوری حل بشه تها چیزی که برا من مهم رضایت مشتری دیگه با پولش کاری نداریم جناب عالی حتا سرویس بخای از من به قیمت دلخواهت سرویس میدم .
این حروف و من میگم رو حرفمم هستم تنها سرمایه ما ( کسی که با ما هم صنف هستش ) مشتری ماست همین !!!! حق با مشتری
شب ساعت 4 زنگ بزنی پشتیبانی من جواب میدم نه کسی دیگه . همه کسایی که مشتری من هستن من زبونشون بلدم پس خودم حرف میزنم قانع میکنم مشکلشون برطرف میکنم !
کسی که برا پشتیبانی پول میده یه نفر میزاره اونجا فقط میخواد تلفون بی جواب نمونه آخرش همین میشه که میگن مشکل از طرف شماست !
چرا فروشنده خوش برخورد باشه چرب زبون باشه ولی اونی که بعد از فروش جنس قرار اونو گارانتی کنه پشتیبانی کنه یه آدم بی خیال !!!
آقای پسیانی صاحب نماینده شرکت صبا نت شب ساعت 12 بهش زنگ زدم مشکل منو حل کردش ( سال 85/86) اون وقت ا من از صبل نت اکانت داشتم .
مومن خدا مدیر شرکت به پسیانی میگن 2 تا منشی داره 2 تا همکار با هم میشن 5 نفر ! اون خانم سپهری که اونجا بود بازم نمیدونم هستش یا رفته با اون همه خوش برخوردیاش مشتری جمع کرده !
تا به حال شده بری همارا جلیل زاده بیاد برات فاکتور ای دی اس ال بنویسه ؟؟؟؟
من با پسیانی رفتم قرارداد بستم ! من بی معلوماتم من سابقه مدیریت ندارم شما ولی با کسی دس تو دس بکشین که باهاتون کف باشه !
امیدوارم این حرفارو کسی به حساب تبلیغات نذاره
با علی
با سلامنقل قول:
آقای سمی پروفشینال :
شما که بیشتر از من و دوستای دیگه تو تبریز فامیل دارین !
منم اصلا بچه تبریز نیستم ولی کوچیکه همه ترکام چون یه رگم ترکه !
اینجا کسی مخالف یا طرفدار نیست همه یکین فقط نظر ا فرق میکنه
اگه یه لحظه شرایط عوض شه امکان داره منم بیام بگم سرویس خودم فلان مشکل داره خودت دیدی که از صبا نت تعریف کردم ! رقیب منه ولی دوست منه !
از همارا تعریفی ندیدین چون من چیزای دیدم شندیم که دوس ندارم در موردش زیاد نظر بدیم (اقا مسعود توحید همتون نمودار ککتی یادتون میاد که ؟ ) اینجا اومدیم با هم بحث کنیم نه جنجال ! همه با هم دوستیم