راستش نه ،نقل قول:
Printable View
راستش نه ،نقل قول:
نه دستکاریش نکردم ،اول خواستم سوال کنم ببینم کسی در این مورد اطلاعی داره یا نه؟نقل قول:
سلام
صدای تسمه پراید از چی هست؟ باید پیش مکانیک ببریم یا باطری ساز؟
سلام- مشكل مشابه را من داشتم بعد از كلي هزينه ‘ مشخص شد كه مكانيك يادش رفته بود تعدادي از پيچها رو آچار كشي كنه. مخصوصا" پيچهاي اتصال گلدوني انتهاي گيربكس رو چك كنيد.
سلام.شل بودن تسمه یا معیوب بودن تسمه.اگه اول روشن کردن خودرو یا روشن کردن چراغها صدا شنیده میشه زیاد مهم نیست اما اگه همیشه صدا داره ببر پیش باتری ساز تا تسمه رو رگلاژ کنه.نقل قول:
سلامنقل قول:
پس اگه به مالک قبلی خودرو دسترسی داری ازش بپرس یا طبق گفته های جناب اسمونی با ازمایش وخطا پیداش کن.
سلامنقل قول:
پس اگه به مالک قبلی خودرو دسترسی داری ازش بپرس یا طبق گفته های جناب اسمونی با ازمایش وخطا پیداش کن.
سلام.
پراید 87 دارم ، به خاطر مشغله یادم رفته تو رادیاتش ضد یخ بریزم ؛ حالا رادیاتش چند روزه یخ زده ، روشن هم نمیشه
یخشو چطوری باید باز کنم؟ جای دیگه ایش هم هست که ممکنه یخ زده باشه؟
سلامنقل قول:
شیلنگ پایین رادیاتور رو باز کنید.ببینید از داخل موتور آبی تخلیه میشه .معلوم میشه که داخل موتور کامل یخ زده یا نه.
همچنین از بالا داخل رادیاتور آب گرم بریزید تا یخ های داخل رادیاتور کامل باز بشه .
بعد شلنگ رو وصل کنید و داخل رادیاتور رو با آب گرم پر کنید.
مهره ای که زاویه دینام رو تغییر میده شل کن تا تسمه دینام شل بشه.تسمه دینام رو در بیار.پولی واتر پمپ ( همون پولی بالای پولی میل لنگ ) رو با دست بچرخون ببین روون میچرخه.( واتر پمپ یخ زده یا نه )
در نهایت می تونی ترموستات رو باز کنی و چک کنی ، یخ نزده باشه. اگه یخ زده بود از محل ترموستات آب گرم داخل بلوک موتور بریز.
خلاصه بگم ، شما باید با هر راه ممکن با آب گرم یخ ها رو داخل رادیاتور تا حد ممکن باز کنی و اینکه در نهیات قبل از اینکه استارت بزنید با باز کردت تسمه دینام مطمئن بشین که واتر پمپ یخ نزده باشه.
بعدش استارت بزنید.خود به خود بقیه یخ ها باز میشه.
نقل قول:
ممنون دوست عزیز. یعنی نیازی نیست که یخ احتمالی داخل موتور باز بشه؟
بعد در مورد ضد یخ ریختن هم من تجربه و اطلاع ندارم ، ضد یخ چطور باید بریزم؟ بازم ممنون.
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط rezauser
احتمالاً ماشینتون آب کم داره .
با سلام
پراید 132 sx دارم که دستی گاز سوز شده...
یه مشکلی که دارم اینه که کیلومتر شمارم هر از گاهی میفته و باعث میشه دور موتور ماشین بالاتر از 3000 نره و وقتی روی گاز ماشین کار میکنه وقتی به سرعت شتاب ماشین رو پایین میارم یا پشت سرعت گیر یا چراغ قرمز ها ماشین خود به خود خاموش میشه
با توجه به اطلاعاتی که دوستان دادن سنسور کیلومتر شمار رو عوض کردم و تا یک هفته مشکل حل شد اما دوباره این وضعیت داره هی تکرار میشه.....آیا دوباره باید سنسور عوض کنم یا از سیم کشی یا جای دیگه اس؟؟؟؟
سلام اگه یخ داخل موتور طوری باشه که جلوی چرخش واتر پمپ رو نگیره مشکلی نداره.نقل قول:
البته من خودم تجربه این کار رو ندارم.روی دانسته هام و منطقی که تو ذهنم دارم این حرف رو میزنم.
شما بد نیست از یک مکانیک یا راننده قدیمی هم سوال کنی.
سلام دوستان
من میخواستم برای ماشین ( 405 GLX ) لاستیک 205 بگیرم ( الان 185 روش هست )
یه چند جایی رفتم گفتن ، لاستیک 205 فرمون رو سفت میکنه و تو دست انداز های فراوانی که همه جا هست بیشتر میکوبه
میخواستم ببینم درسته این حرفا یا غلط ؟
چون من دوست داشتم 205 بگیرم الان دو دلم
سلام.دنبالش نرو هرچی گفتند حقیقت داره حتی لاستیک سایی شدید لبه های لاستیک وهمچن صدای شدید لاستیک(اصطکاک بیشتربااسفالت)رو به موارد بالا اضافه کن.برای جلو لاستیک175 و برای عقب ماشین185 انداختم و راضیم.البته این نظر شخصیه خودمه.)
سلامنقل قول:
هر چی لاستیک بزرگتر باشه تاثیر دست اندازها روش کمتره
هر چی لاستیک پهنتر هم باشه تاثیر دست اندازه روش کمتره
هر چی لاستیک پر بادتر باشه بیشتر ضرباتِ دست اندازها رو منتقل میکنه به ماشین
هر چه کم بادتر باشه بیشتر میتونه ضرباتِ دست اندازه رو جذب کنه
برایِ همین تویِ شهر لاستیکِ پهن که کمی کم باد باشه اقتصادی هست
در صفحات قبل بیشتر توضیح دادم
لاستیک هر چی پهنتر باشه فرمان سنگینتر میشه
لاستیک هر چی پهنتر باشه عمرش بیشتره
لاستیکِ 185 و 205 از نظر سفتی فرق چندانی ندارند
درضمن اگر اول ماشین حرکت کنه بعد فرمان رو بچرخونیم , فرمان خیلی سبک میشه و لاستیک و جلوبندی و سیستم فرمان هم بیشتر عمر میکنه
سلامنقل قول:
در مورد کوبیدن اشتباه می کنن.اتفاقا نرم تر میشه. به شرط اینکه فاق لاستیک تا حد ممکن مساوی با سایز فابریک باشه.
نه مثل خیلی ها که رینگ اسپرت با تایر 205 با فاق کوتاه نصب می کنن.
البته با سایز 205 استهلاک سیستم تعلیق بیشتر میشه و شتاب ماشین کمتر میشه.فرمون هم چون هیدرولیکه خیلی سفت تر نمیشه.( به شرطی که الان کامل نرم باشه )
تو سرعت هم فرمون ماشین سنگینتر و بهتر میشه.
ولی به نظر من چون خانواده 405 هندلینگش خوبه نیازی به تایر سایز پهنتر نداره.
در ضمن متونید سایز 195 با فاق 60 درصد نصب کنید.تاثیرش محسوسه.
در ضمن به تجربه من سراغ مارک maxxis نرین.تو بازار به عنوان تایر نرم و با کیفیت شناخته میشه ولی اصلا اینطور نیست.
به نظرم هانکوک چینی ازش بهتره.
نقل قول:سلامنقل قول:
ممنون دوستان
اصلا منظور رینگ و لاستیک اسپورت نیست
فقط میخوام رو رینگ فابریک 405 لاستیک 205 بندازم و میخوام لاستیک کوموهو کره ای بگیرم
قضیه کوبیدن منتفیه.
فقط سه سوال :
1- شتاب ماشین خیلی کم میشه ؟؟
2- فرمون چقدر تغییر میکنه ؟ ( میزونه سفت شدن فرمون چقدره ؟ )
3- سرعت ماشین تغییری میکنه ؟ مثلا کیلومتر سرعتو 100 کیلومتر برساعت نشون بده ولی در اصل بیشتر باشه ؟؟؟؟
+
فاق چیه ؟
سلامنقل قول:
1- نه خیلی زیاد. البته تجربه اش رو ندارم. شاید شتاب در حد 1 سرنشین اضافه تر کم بشه.
2- اگه ماشین شما جز مدل های 90 به بعد هستش که فرمونش خیلی نرم شده ، مشکلی نداره.ولی اگه فرمونت الان یکمقدار سفته ، سفت تر هم میشه.به خصوص اگه الان تایرهای فعلیت چسبندگیش کم نباشه.
3- معمولا از صد به بالا ، عقربه کیلومتر شما حدود 10 کیلومتر سرعت رو بیشتر از مقدار واقعی نشون میده.اگه سایز 205/60/14 نصب کنید ، فاق تایر 3 میلیمتر اضافه میشه و این مقدار خطا یکم کمتر میشه.باید با gps تست کنید.
ماشین مدل 90 هست و فرمونش هم خوبه و باهاش مشکلی ندارمنقل قول:
+
مثلا کیلومتر سرعت 120 رو نشون میده در حالی که دارم 110 تا میرم ؟!!!!!!!!!!نقل قول:
معمولا از صد به بالا ، عقربه کیلومتر شما حدود 10 کیلومتر سرعت رو بیشتر از مقدار واقعی نشون میده
واقعا ؟؟؟!!!!!
+
نظرتون در مورد این حرفه دوستمون چیه ؟؟؟
نقل قول:
سلام.دنبالش نرو هرچی گفتند حقیقت داره حتی لاستیک سایی شدید لبه های لاستیک وهمچن صدای شدید لاستیک(اصطکاک بیشتربااسفالت)رو به موارد بالا اضافه کن.برای جلو لاستیک175 و برای عقب ماشین185 انداختم و راضیم.البته این نظر شخصیه خودمه.)
بله درسته ؛ کیلومتر ۱۰ کیلومتر کمتر نشان میدهد .نقل قول:
حرفشون تجربیه اما در برخی خودروها این موضوع طبیعیست و به صورت فابریک رینگ و لاستیک عقب بزرگتر از جلو میباشد .
ممنون از همه ی دوستانی که راهننمایی کردن
در آخر خرید لاستیک 205 برای 405 توصیه میشه یا نه ؟
با دلیل بگید
ممنون:n16:
سلام.اگه حال کردی از205 استفاده کنی معطلش نکن.اینطور نیست که با لاستیک 205 جلوبندی و سیستم تعلیق بپکه.بخر حالشو ببر.
بله توصیه میشود . کیفیت رانندگی را بهتر میکند ؛ حفظ تعادل بیشتر میشود و همینطور فرماندهی خودرو بهتر از پیش خواهد شد .نقل قول:
البته اون ماشین ها هایی که سایز تایرشون تو عقب بیشتره ، دیفرانسیل عقب هستن.و برای اینکه عقب راحت هرزگردی نکنه از سایز بزرگ تر تو عقب استفاده می کنن.نقل قول:
در مورد سایز 205 منم توصیه می کنم.حداقل یکبار به تجربه اش می ارزه.
دوستان یه سوال دیگه ؟؟؟؟
الان زپاسم 185 فابریک کارخونه هست
من میخوام 2 جفت لاستیک 205 بگیرم
الان به نظرتون زاپاس هم عوض کنم و 205 بگیرم ؟ ( زیاد تا حالا پنچر نکردم )
مثلا اگه یجایی پنچر شد ، میتونم با 3 تا لاستیک 205 و یدونه لاستیک 185 برونم تا جایی که بتونم پنچر گیری کنم ؟؟؟
تشکر از همه ی دوستانی که کمک کردن :n16:
ببخشید که سوالام زیاد شد ( بی تجربه بودن دردسر هم داره )
سلام.فکر کنم یک خرج اضافه باشه.در بدترین حالت (مثلا مسافرت)اولین شهری که برسی پنچری لاستیک رو میگری.فقط همیشه حواست به تنظیم باد زاپاس باشه پیش میاد زمانی که قصد استفاده از لاستیک زاپاس رو داری متوجه میشی فشاربادش در حد 10 هستش...
سلامنقل قول:
هونطوری که فرمودن.مشکلی نداره.نیازی به تعویض زاپاس نیست.
سلامنقل قول:
فرمان رو تا آخر بچرخونین به چپ و راست و ببینین فاصله ی لاستیک تا بدنه و قطعات جلوبندی چقدره ؟ آیا جای کافی برایِ نصب تایر پهنتر داره یا نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
بسیاری از ماشینها از جمله ماشینهای گرانقیمت , تایر زاپاسشون به باریکیِ تایر موتورسیکلت هست تا جای کمتری توی صندوق عقب اشغال کنه . البته نمیشه بیشتر از 60/70 کیلومتر باهاش رانندگی کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس زاپاس 185 اصلاً مشکلی نداره
خرداد امسال ماشین ما(206 تیپ 3 مدل 84) تو جاده چالوس که ترافیکم خیلی شدید بود دیسک و صفحه سوزوند(دیسک و صفحه 50,000 تا کارکرده بود)
اون موقع مکانیکه یه دونه از این والئو های جعبه سبز رو ماشین انداخت (من مطمئن هستم که فلاویل ماشین ما تیپ دویی هست)روغن گیربکس هم کاسپین ریخت
میگم نکنه دیسک و صفحه تیپ پنجی انداخته باشه!چون من هرچی والئو جعبه سبز دیدم واسه تیپ پنج بوده اصلا تیپ دوییش رو ندیدم
میشه رو ماشینی که فلایویلش تیپ دویی باشه از کیت کلاج تیپ پنجی استفاده کرد؟؟؟
الان وقتی کلاج می گیرم موقع بالا اومدن کلاج یه صدایی تق مانند میده به علاوه اینکه چند وقت پیش تو ترافیک بودیم سربالایی ام بود بازم بوش در اومد و باید خیلی گاز می دادم تا ماشین حرکت می کرد.اون موقع میزدم دنده یک پام رو از رو کلاج بر میداشتم ماشین خاموش نمیشد!یعنی کاملا درگیر بود!ولی روزای بعد به نظرم عادی بودش
راستی ممکنه سیم کلاجم ایراد داشته باشه؟
این دیسک و صفجه والئو سبز تا الان 16000 تا کارکرده
آیا الان صلاح هست که دیسک و صفحه (والئو اصلی در بسته بندی پژو-سیتروئن) + سیم کلاج اتوماتیک اورجینال + واسکازین اسو بخرم ؟ یا به نظرتون خرج بیهوده می کنم؟میترسم دوباره وسط راه خراب بشه!!
سلامنقل قول:
نصیحت از این دوست مخلص :
مهارتتون در استفاده از ترمز و کلاچ در سربالائیها رو افزایش بدین .
در موقعیتی که شما ذکر کردین میشه با ترمز و ترمز دستی ماشین رو نگه داشت تا راه باز بشه بعدش وقتی به اندازه ی حداقل دو ماشین راه باز شد , با دنده یک حرکت کنین بعدش دوباره با ترمز و ترمز دستی ماشین رو نگه دارین تا به کلاچ فشار نیاد .
اگر هم ترافیک سنگین و راهبندان هست , دستی کشیده ماشین خاموش بزنین دنده, پاتون هم روی ترمز باشه و فاصلتون با ماشین جلوئی از دو متر کمتر نشه تا اگر راننده اش نا وارد باشه موقع حرکت به ماشین شما نخوره .
وقتی هم میخواین روشن کنین و حرکت کنین , پا رو ترمز , پای دیگه رو کلاچ
دنده خلاص
استارت
دنده یک
پا روی گاز
کمی دستی رو میخوابونین
کمی گاز
دسته تا آخر خوابیده و همزمان گاز بیشتر و حرکت
این کارها رو باید آروم و بدونِ اشتباه اونقدر تکرار کنین تا مغزتون برنامه ریزی بشه و بره تو عقلِ باطنتون که کارها رو اتوماتیک انجام میده . اونموقع تبدیل میشه به یک عادت .
ارادتمند
سلام به همه دوستان
يکي از شمع هاي ماشين من روغني ميشه وسه تاي ديگه نه
تا حالا نزديک 10 تا ميکانيک بردم هرکدومشون يه چيزي ميگن يکي ميگه از کاربراتشه يکي ميگه از رينگشه و .....
من سر درنميارم .
اول هم رزوه هاش روغني ميشه بعد 2-3 روز ميرسه به جايي که شمع جرقه ميزنه
روغن هم کم نميکنه
دود آبي خيلي کمي ديده ميشه ولي اگزوزش چرب نشده
موتورو 5 ماه پیش تعمیر کردم تا 1 -.5 ماه پیش خوب کار میکرد. قبل از تعمیر اصلا شمعها روغنی نمیشد نمیدونم میکانیک چه بلایی سرش آورد
ممنون ميشم از راهنمايتون
نقل قول:
سلام
ماشین چیه؟؟
اول چک کنید ، تو ناحیه اطراف شمع روغن ریزی نداشته باشه.( حفره ی روی موتور که شمع داخلش بسته میشه )
اگه از این لحاظ مشکلی نداشت تو مرحله بعد ، روغنی ، چرب و سیاه شدن یکی از شمع ها نشون میده که روغن داره وارد اون سیلندر میشه. حالا یا کاسه نمد سوپاپ نشتی داره ، یا رینگ روغن ضعیف شده.( در ضمن اگه روغن سوزی یکم شدید باشه ، دود آبی هم داره )
ممکنه با تست کمپرس معلوم بشه ، مشکل از رینگ روغن هستش یا کاسه نمد سوپاپ.( خود مکانیکا بلدن )
و اینکه مکانیک با تجربه یه گاز به ماشین بده متوجه میشه مشکل از کاسه نمد سوپاپه یا رینگ روغن
فقط تشخیص این که سیاه شدن شمع به خاطر روغن سوزی هستش یا احتراق ناقص میتونه شما رو به اشتباه بندازه.
اگه احتراق ناقص باشه ، نوک شمع فقط سیاه میشه.
اگه روغن سوزی داشته باشه ، نوک شمع چرب میشه و روی نوک شمع یک لایه جرم سیاه رنگ میگیره.
کلا تو این موارد یک مکانیک با تجربه میتونه تشخیص بده که مشکل از چیه.شما پیش مکانیکی که بهش اطمینان دارین برین.
ولی تو حالت کلی اگه دود آبی دارین روغن سوزی هستش.
وگرنه میتونه از روغن سوزی خفیف باشه یا احتراق ناقص. که به ترتیب انژکتور ها با دستگاه شستشو و چک میشن.کمپرس سیلندر ها اندازه گرفته میشه.موقع اندازه گیری کمپرس با روغن دون داخل سیلندر مورد نظرروغن میریزه.اگه فشار کمپرس اون سیلندر بالا رفت، رینگ اون سیلندر مشکل داره.
سلام
من مهر ماه یه 206 تیپ 2 خریدم که از اول یه مشکلی داشت که ما موقع خرید متوجه نشدیم اون موقع هوا گرم بود وقتی فقط ماشین رو روشن میکردم و میخواستم همون موقع دنده عقب از پارکینگ بیام بیرون دور موتور افت میکرد و ماشین ریپ میزد باید وایمیاستادم که ماشین کمی گرم شه دنده عقب برم که این مشکل با شروع فصل سرما خیلی بیشتر شد و تا حدی رسیده الان که گاهی دو بار یا سه بار استارت میخواد یعنی به محض استارت دور موتور میافته خاموش میشه دوباره ولی اگر همون لحظه یه پر گاز بیام و ماشین گرم بشه و بعد هم کم گاز باشم 30 ثانیه ماشین گرم میشه و دیگه خاموش نمیشه پیش دو تا مکانیک رفتم یکی گفته استپر و یکی دیاگ زده گفته دریچه گاز مشکل داره و نوعش هم تیپ 5 هست و باید باز کنیم ببینیم کجاش مشکل داره منم که ناوارد هستم میترسم الکی خرج بتراشن برای ماشین سوالم دو تا هست اول اینکه مشکل کدوم قطعه هست؟ و دوم اینکه یه مکانیک خوب و توانا و حلال بهم معرفی کنید توی تهران محدوده غرب اگر امکانش هست من کسی رو نمیشناسم متاسفانه متشکرم
یه مشکل دیگه هم اینکه ماشین روغن ریزی داره که به مکانیک نشون دادم گفت از جعبه فرمون هست مطمئنا و نیاز به تعمیر هم نداره هر چند وقت یکبار روغن بریز توش که کم نباشه چرا گفت تعمیر نمیخواد؟ یعنی واقعا هیچ ضرری برای ماشین نداره اخه پارکینگ رو کثیف میکنه حدودا تعمیرش چقدر هزینه بر میداره؟
مرسی از راهنمایی تون
ماشین پراید هستش
دود آبی داره ولی باید دقت کنی تا دودو ببینی بازم میگم اگزوز اصلا چرب نیست. وقتی میزنم گاز دود آبی دیگه نداره
شمع هم شبیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه
اول از رزوه هاش شروع میشه تا میرسه به نوک شمع
انژکتوری نیست کاربراتی هست
استاد . كاملا صحيح فرموديد. مشكل از كمبود آب بود. درب رادياتور خراب شده بوده و درست عمل نميكرده. يك دنيا ممنوننقل قول:
سلام دوستان
من امروز تو ترافیک متوجه شدم امپر اب ماشین (تندر90) از 4 تا رفت روی 7 تا . ولی من بی توجهی کردم تا که 5 دقیقه بعد یدفعه رفت تا اخر و چراغ دمای مایع خنک کننده هم روشن شد .
منم سریع زدم کنار و خاموش کردم .
دیدم شیلنگ رادیات زیر خودرو چند دقیقه پیش باز شده و تا قطره اخر اب بیرون ریخته .
به نظر شما احتمال داره سر سیلندر یا واشر سر سیلندر اسیب دیده باشه؟؟؟
اگه اره علائمش چیه که من از فردا چک کنم .
ولی من ب موقتا بعداز ریختن اب و رسیدن به خونه مشکلی تو موتور ندیدم . اما ترس دارم که خدایی نکرده واشر سر سیلندر اسیب دیده باشه . اخه 10 دقیقه بدون اب کار کردن خیلی زیاده........
سلام.به این راحتی موتور ال90 آسیب نمیبینه.ولی دست احتیاط سطح و رنگ روغن رو در چند روز اینده چک کن.با تعمیر کار هم مشورت کن.انشا... که مشکلی پیش نیومده.