سلام دوستان کمک فور ی فوری من هر وقت vpn استفاده میکنم در اسیاتک اینترنتم قطع میشه علت چیه؟
Printable View
سلام دوستان کمک فور ی فوری من هر وقت vpn استفاده میکنم در اسیاتک اینترنتم قطع میشه علت چیه؟
این دیگه از اون مشکلات عجیب غریب و تخیلیه :دی فکر نمیکنم دلیلش این باشهنقل قول:
اینو بگم که من امروز حدودا 20-30 بار دیسی شدم و چراغ adsl مودمم خاموش شد بلافاصله روشن شد
و آن زمان که آسیاتک آدم میشود
256 حجمی همین الان:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته سرعت دانلود بهم تا 120 هم میده خدا کنه کمتر نشه:31:
اینم مال ساعت 1هستش خدا کنه که مثل سابق نشه:2:
زیاد خوشحال نباش اول هفته بر میگرده به حالت قبل:27:ولی تا میتونی ازشون بدوش:27:نقل قول:
برای من که فرقی نکرده با 1 مگ حجمی سرعتش مثله قبله!! 105 kl مگیره اکثر اوقات الان هم میبینین
امروز رفته بودم شرکتشون تو خیابون عباس اباد داشتن سرور ها شون رو عوض میکردن به احتمال زیاد به همین خاطره که بعضی از مناطق قاط زده سرعتشون زیاد شده
:31:خدا نکنه مثل قبل بشه:2:نقل قول:
شایدم بشه چون اولین هفته که اومده بودم آسیاتک 128 بود سرعتم هفته اول بهم 150 وقتای خلوت بهم 200 هم میداد که یه دفعه رفت رو 15:2:
خدا کنه تغییر نکنه همینجوری سرعت بالا بده:40:
مگه خیلی ببخشیدا مغز خر خوردن که پول اضافی به مخابرات بدن و پهنای باند رو تامین کنننقل قول:
مطمئن باش اول هفته که اینترنت ها میخواد تعطیل بشه درست میشه بخاطر سالگرد انتخابات و مراسم رحلت امام:27:
به زور می خواهند ببرن مردم رو رحلت :( ! اینترنت داغون شده !
:31::31:خدارو شکر خدارو شکر سرعت ما زیاد هم شده از 30 رسیده به 100:38:نقل قول:
همون اینترنت ما رو گرفتن دادن به شم :41::18:نقل قول:
یه نکته دیگه ، من اینترنت 1 مگ نیمه شب نیم بها گرفته بودم ، سرعت تا 220 هم می رفت شب ها 2 به بعد ! ولی سرویسم رو که تغیر دادم 1 مگ نیمه شب ها رایگان ! سرعت به زور 70 می رسید !
عجب آدم های شارلاتانی هستند
سلام دوستان
از كدوم قسمت ميشه حجم باقي مونده رو چك كرد؟
اينجا 8 تا قسمت هست ... همه رو امتحان كردم اما پيداش نكردم ... اگه آدرس بديد ممنون ميشم
:11:
دوستان هیچ میدونیستید که جدیدآ اگه مثلآ سرویس شما دهم ماه تموم بشه و شما به دلیل مسافرت یا هر چیزی دیگه ای نتونید شارژ کند و بعدش بیاین و مثلآ ییستم شارژ کنید سرویس شما از همون دهم محسوب میشه.....یعنی عملآ پول یک ماه رو میدید ولی بیست روز میتونید استفاده کنید..در وافع ملاک روزی هست که شارژ شما تموم شده و نه روزی که شارژ میکنید..اینم شیوه ی جدید دزدیه دیگه
گل گفتی عزیز من میخواستم اینو بگم یادم رفته بود اصلا خوب شد گفتینقل قول:
منم هفته پیش شارژ کردم قبلش سه روز شارژ موقت کرده بودم بعد 2 روزم تاخیر خورد بعد 5 روز از تموم شدن سرویس اومدم شارژ کنم دیدم از همون روزی که شارژم تموم شده زده یعنی 56 روز به جای 62 روز
واقعا خیلی ح.ز هستن صد رحمت به دزد
قسمت Remained Credit اعتبار رو نشون میدهنقل قول:
اینم ادرسش
یوزر... پسی رو که باش کانکت میشی تو این سایت وارد کن و صفحه اولش remained credit همون حجمه
کد:http://report.asiatech.ir/
شما حساب کن با توجه به اینکه قشر دانشجو بخش عظیمی از یوزرای شرکت تشکیل میدن و به دلیل کلاسها و امتحانات ممکنه که یک ماهی هم تهران نباشند تا به موقع شارژ کنن , این شرکت دزد میتونه از این راه غیر قانونی سود زیادی کنهنقل قول:
من این ما این بلا به سرم اومد برای جلوگیری از این اشتباه بنقل قول:
باید گزینه به روز رسانی رو توی تمدید زد تا 1 ماه شارژ کنه نه از اول اخرین اکسپایر
نقل قول:
نه دوست من این گزینه ماله پایان حجمه نه ماه...امروز موقع شارژ کردن زنگ زدم پشتیبانی گفتن که طبق قانون جدید شرکت دیگه ملاک روزی هست که شارژ شما تموم میشه و نه روزی که شارژ میکنید و چه اونو تیک بزنید چه نزنید همون روزی ملاک هست که شارژتون تموم شده...گفتم چرا؟ قبلآ اینطوری نبود...گفت: یه هدیه ای بود که قبلآ شرکت وسه یوزرا در نظر گرفته بود و الان دیگه برداشته شده:18:
نقل قول:
توی این قسمت یوزر و پس رو بزنید مقدار روز باقیمانده مشخصات رو میزنه و حجم باقی مونده
کد:http://crm.asiatech.ir/quicktask/quicktask_main_page.asp
نخیر دوست عزیز اینجوری که میگی نیست نهایتا اگه چند روز شارژ نکنی 1000 تومن به مبلغ شارژ که مربوط به ابونمان مخابراته اضافه میشه اگه گزینه بروزرسانی رو بزنی اگر نه هم که اشتباه خودتونه:27:نقل قول:
نقل قول:
ممنون دوست عزيز :11:
+
راستي دوستان صحبت از اين قضيه تمديد نكردن شد ... من دفعه ي قبل كه شارژم تموم شد ... يه 5 روزي تهران نبودم كه برم و شارژ كنم ... بعدش كه اومدم رفتم بانك پول رو واريز كردم ... كارمندشون گفت چرا كم ريختي؟! گفتم من كه اندازه ريختم ... گفتش نه شما 5 روز شارژ نكردي بايد نميدونم عوارض بدي... حدود 1500 تومن ... يه همچين چيزايي گفت!!! ... بعدش به من گفت دوباره پاشو برو بانك !!
خداييش درست نيست اصلا اومديم و طرف دور از جون 1 ماه بيمارستان بود !! يا 2 هفته شهرستان بود يا 100 تا مورد ديگه ... دليل نداره عوارض بگيرن كه :13:
نیست ...دیگه گزینه ی بروز رسانی رو در شارژ ماهانه حذف کردن.....بنده امروز شارژ کردم و همانطور که گفتم از این به بعد ملاک روزی هست که شارژ تموم میشه نه روزی که شارژ میکنیننقل قول:
آسیاتکِ دزد این تایپیک رو نگاه کن و خجالت بکش
سرویس من که تازگیا حجم رو می بلعه
دیشب 2700 مگ داشتم 450 مگ دانلود کردم و وقتی چک کردم شده بود 1850 :18:
سه ماه پیش شش ماهه 12 گیگ شارژ کردم تا الان 3تا 5گیگ حجم اضافه گرفتم هر دفعه 23400
تا الان 170 تومن پیاده شدم
اصلا دیگه نمی صرفه .. 128 نامحدود ارزون به غیر از مخابرات سراغ دارین؟:31:
از ساعت 2.05 دقیقه تا 7.55 دقیقه سعی کن دانلودت رو انجام بدینقل قول:
چون اگه 8 تا 8.10 کانکت باشی خیلی حجم کم میکنه برای من که چند دفعه برای دانلود گذاشته بودم و یادم رفته بود دیسکانکت کنم تقریبا 4 برابر حجم کم کرده بود مثلا 1 مگابیت دقیقه ای 6 مگ دانلود داری دقیقه ای 30 مگ حساب میکنه
نقل قول:نقل قول:نقل قول:بنظرم تجهیزات و دستگاه های آسیاتک مال عهد بوقه که این همه مشکل و نارضایتی هستش:2: یوزر و پسور شبانه جداست ؟؟نقل قول:
چند سال پیش رفته بودم توی سایتش نمیدونم یه شماره تلفن، آره! یه شماره تلفن نذاشته بودن و برای تهیه سرویس باید همون فرم سایت رو پر میکردی:2:!!
اصلا خوشم نمیاد ازش:2::2:...
نه یوزر و پس شبانه نداره سیستم بصورت اتوماتیک میره رو شبانه :31: شیپش رفتس :31:
حالا جدا از شوخی 128 یا 256 ارزون نامحدود از کجا بگیرم؟(اگه مخابرات منطقمون نداشت)
منه بدبخت چیکار کنم که تازه تو شهرمون adsl اومده اونم آسیاتک !!! مجبورم دیگه . شما که مجبور نیستین از این شرکت سرویس بگیرین. من 128 گرفتم . سرعت دانلودم 16KB/s هست . از شما هم همینطوره ؟؟! این که افتضاحه !
:31::31: من به توصیه یکی از دوستام گرفتم خیلی تعریف میکرد:2::2::2:نقل قول:
الان جدیدا خوب شده بهم 120 میده سرعتم 256 اول بهم 30 میداد الان 120 میده
برای شما هم همین 16 20 میده مثل من که 3ماه128 داشتم تو همین مایه ها سرعت دانلود میده چه خلوت باشه چه شلوغ:2::2:
شما سرعت دانلود شبانه تون چنده؟نقل قول:
من سرعت 1mb دارم روزا سرعت دانلودم 220 هست!
:31::31: واسه من شب و روز هیچ فرقی نمیکنهنقل قول:
روزا 90تا 120
شبا هم 90تا 120:31:
دمشون گرم دیگه از سرعت 30 خسته شده بودم:2::2::2:
قبلا همون سرعت عادی هم بهم میدادن فقط بعضی وقتا شبا سرعتم کم میشد وگرنه شب و روز واسه من هیچ فرقی نمیکنه:46:
عزیزم زیاد ذوق نکن این سیاستشونه روزهای تعطیل سرعت رو می برن بالا که جو بگیردت هی دانلود کنی مادر حجمت صلوات داده بشه.نقل قول:
منم 512 دارم الان اسپید رو 200ه .. فردا همون آش و همون کاسه میشه.
:31::31:ذوق زده نمیشم آخه اولین بار نیست:27:نقل قول:
بعد روزای تعطیل نیست الا حدود یک هفته اینجوریه
بعدشم من اصلا تو روز دانلود نمیکنم فقط 2به بعد:27:دیگه ما بعد عمری زندگی با آسیاتک نشناسیمش دیگه به درد نمیخوریم که..........:38:
من یه مشکل واقعا جدی پیدا کردم با این آسیاتک ! اونم اینه که من تا حالا به اشتباه نزدیک 100 هزار تومن به حساب آسیاتک ریختم ! ( جریان این بود که من تا امروز هر وقت میخواستم شارژ کنم باید 4-5 بار پولو واریز میکردیم و هر دفعه پول که واریز میشد وارد خود سایت آسیاتک میشد اما اونجا یه اروری میداد که من تو ساعت های مختلف که تست میکردم بالاخره یه بارش میشد و شارژ میشد ! )
من فکر میکردم وقتی ارور میده پول خودش برگشت داده میشه به حسابم ولی امروز فهمیدم اینطوری نبودم و بیشتر از 100 هزار تومن به همین صورت از حسابم برداشت کرده بدون اینکه شارژ کرده باشم !!!
حالا به نظرتون چیکار کنم ؟ به نظرتون به پشتیبانی زنگ بزنم میتونم حالیشون کنم ؟ و پولو پس میدن ؟
2به بعد در صورتی مجانیه که سرویست 5گیگ باشه .. 5گیگه؟نقل قول:
نقل قول:
در راستای جلب رضایت مشترکین و تا زمان وجود بستر و امکانات لازم در شرکت آسیاتک از ساعت 2 نیمه شب الی 8 بامداد، حجم سرویسهای 2 و 3 گیگابایتی به صورت نیم بها و حجم سرویسهای 5 گیگابایتی و بالاتر به صورت رایگان محاسبه خواهد شد.
---------- Post added at 08:45 PM ---------- Previous post was at 08:43 PM ----------
یعنی یه سرویس رو چند بار شارژ کردی؟ از حسابت پرینت بگیری قبول می کنن یعنی باید قبول کنننقل قول:
یعنی شما 256 داری سرعتت 20 تا از منی که 512 دارم بیشتره! خوشبحالتون حالا سر عت به کنار ما که 10 ماه با پشتیبانی درگیری داشتیم که این لتنسی پینگ ما رو شبا از 3700-3800 لطف کن منت بذار بیار روی 1000 اخرم ملقمه ای از300تا 2000 به ما داد اونم هم توی شب هم روز:2:نقل قول:
بهر حال من که قراردادم تموم شه میرم به احتمال زیاد پارس انلاین شنیدم سرعت 128 پارس اندازه 1میگ اسیا تکه
البت شنیدن کی بود.........
منم جمعش می کنم 900 مگ دارم اینم فردا دخلشو میارمو خلاصنقل قول:
همشون دزدن .. من که 128 مخابرات بسمه می خوام کم کم کمش کنم .. یهو ترک کنم بدن درد می گیرم :31:
:31:بله میدانم که 5گیگ به بالا 2به بعد رایگان من همین دیروز نیومدم که آسیاتک:27:نقل قول:
به بعد در صورتی مجانیه که سرویست 5گیگ باشه .. 5گیگه؟
واسه من هم 5گیگ:31:
:31:آره دیگه نامردا نون شمارو میزارن سر سفره ما:38:نقل قول:
یعنی شما 256 داری سرعتت 20 تا از منی که 512 دارم بیشتره! خوشبحالتون حالا سر عت به کنار ما که 10 ماه با پشتیبانی درگیری داشتیم که این لتنسی پینگ ما رو شبا از 3700-3800 لطف کن منت بذار بیار روی 1000 اخرم ملقمه ای از300تا 2000 به ما داد اونم هم توی شب هم روز
بهر حال من که قراردادم تموم شه میرم به احتمال زیاد پارس انلاین شنیدم سرعت 128 پارس اندازه 1میگ اسیا تکه
البت شنیدن کی بود.........
منم قرار آخر تابستون اسباب کشی کنیم دیگه آسیاتک پر عمرا برم آسیاتک:2:
بستگی به بانکی که باهاش پرداخت کردی داره ولی حداکثر تا 72 ساعت بر میگرده به حسابت . اگر بر نگشت از گردش حسابت توی ATM یه پرینت ده عملکرد آخر رو بگیر بهشون میل بزن پیگیری میکنن .نقل قول:
برای من هم پیش اومد با بانک اقتصاد نوین تبدیل به داستان شد که بعد از 1 ماه برگشت .
از اون به بعد فقط با سامان پرداخت میکنم .
---------- Post added at 11:50 PM ---------- Previous post was at 11:47 PM ----------
امیدوارم محدودیتی که روی پورتهاشون گذاشته بودن رو بر داشته باشن .نقل قول:
ولی چون سرعت شبانت هم بالاس یه ذره مشکوکه .
واسه چه می خوای بری تو که سرعت 256 عالیه سرعت شبانه ت هم که مثل روزاته اکثر شرکتا شبانه شون داغونه ها!!!نقل قول:
دوست عزیز، شما با شماره 82144243 واحد مالی آسیاتک تماس بگیر، حتما درست میشهنقل قول:
فقط باید یه پرینت از حسابت داشته باشی که بتونی کد پیگیری و شماره مرجع و ... براش بخونی. پیگیری میکنه و بعد از مدتی ( 1هفته تا 3 هفته :21::31:) تماس میگیره و شماره حساب بهش میدی واریز میکنه
فقط هرروز باید کنه بشی :21::27: چون برای خیلیها این مشکل پیش اومده ( یکیش خودم) تا بخواد بررسی کنه یادش میره :18::20:
من خودم پارسال 30 تومن به حساب آسیاتک ریختم برای تمدید سرویس ولی هیچ اتفاقی نیفتاد. منم چون وقت پیگیری نداشتم، بیخیال پول شدم. تا اینکه 1 ماه پیش مثل شما 2 بار این اتفاق برام افتاد. وقتی دیدم پول برگشت داده نشده زنگ زدم واحد مالی، تا اینکه هفته پیش تمام پول به حسابم برگشت داده شد. 30 تومنم پرداخت شده :8:
من سرویس 1 مگ دارم با ماهی 20 گیگ، سرعت دانلود شب و روز من فرقی نداره، همیشه بین 250 تا 300 است