شما بفرمائید حافظه داخلی این زبون بسته چقدرش خالیه ....؟
Printable View
دوستان توجه كنند كه اين گارانتي (پرشين اتصالات) متفرقه هست و اگر گارانتي اصلي را مي خواهند به همان نمايندگي هاي اصلي نوكيا مراجعه كنند:
http://www.farsi.nokia.com/find-a-store
همچنين اين مطلب كه درسايت تابناك هست بدرد شما خواهد خورد:
کلاهبردارِي در پاساژ علاءالدین
کد:http://www.tabnak.ir/fa/pages/?cid=15923
یه ری استارت کن به احتمال زیاد درست میشه.نقل قول:
دوستان، کسی میتونه یه مقایسه بین کیفیت و دقت GPS بین این گوشی و 85 برای من پیدا کنه؟
سلام
دوستان من حدود 500 تا اهنگ تو گوشيم دارم ولي فقط 70 تا رو مي شناسه.
گوشي رو اپديت هم كردم ولي درست نشد.مموريم 4 گيگه ديگه نمي دونم بايد چي كار كنم.
سامان جان تا حافظه داخلیش یه 40 50 مگابیات جا دارهنقل قول:
مهدی جون با یکی که هیچی 20 دفعه ریساترت کردم نشد...نقل قول:
یه ری استارت کن به احتمال زیاد درست میشه.
حالا یه سوال دیگه ببینم شما میتونید برید توی قسمت help گوشی ...واسه اصلا اونجا نمیتونه بره و همین پیغام مموری فول رو میزنه وهمینطور توی قسمت app manager وقتی می خوام options رو بزنم باز هم همین پیغام میاد...
و خداوند هارد ریست را آفرید...: دینقل قول:
یه تستی بزن..:31:
شاد باشی:40:
تو برنامه اکسپلور 0 رو بزن و Show system files/folders رو تیک دار کن. اون آهنگها یا پوشه های حاوی آهنگهایی که شناخته نمی شن نمایان میشه.نقل قول:
رو آهنگ یا پوشه مورد نظر 6 رو بزن و تیک system رو بردار و Change
به احتمال قوی درست میشه.:10:
سخت افزارشون یکی هست و هیچ فرقی با هم ندارن ... تو تاپیک 5800 هم بهت گفتم ...نقل قول:
نقل قول:
سلام
ممنونم از جوابت ولي نشد دوست خوبم يعني اصلا هيچ فابل يا فولدري تيك system اش نخورده بود كه ورش دارم.:41:
سلام
من چند تا مشکل داشتم
اولیش اینه که قسمت انترنت موبایلم کار نمی کنه!(یعنی به اینترنت وصل می شه ولی اون قسمت انترنتش باز نمی شه)
بعدیش اینه که قسمت بازی موبایلم اصلا باز نمی شه!
وآخریش اینه که GPS موبایلم فقط نقشه ی منطقه ای که توش هستیم رو نشون می ده و امکانات دیگش هم به نظر میاد که ناقصه (با وجود این که من توی آمریکام و باید به خوبی کار کنه!)
ممنون می شم که کمک کنین چون خیلی مشکل های مهمیه :19:
با تشکر
سلام.نقل قول:
شما گوشیتو یه مستر ریست کن به احتمال زیاد حل شه!
واسه مشکل جی پی اس هم می تونی Nokia Maps جدیدرو نصب کنی هم می تونی نقشه ی کامل محل زندگیتونو از سایت Nokia بگیری!
سلام شما مطمئنی هر 500 تا آهنگ MP3 می باشد یعنی شاید Wave , amr , ogg , ..... باشه!نقل قول:
دوستان با سلام
یه کمکی به من کنید که از دیروز 4 تا از پیکسل های گوشیم سوخته و امروز تقریبن 10 تا یی شده . لطفن بگید چی کار کنم ... راه و چاره ای برای درست کردنش هست یا این که حد اقل بیشتر نشه.....
راه چاره كه نداره بايد عوض بشهنقل قول:
دوست من بهتره تا بیشتر نشده و بیشتر به گوشیت و احیاناً بورد گوشیت آسیب نزده تعویضش کنی ...
.
حتماً از اون تعمیر کاری هم که میدی عوضش کنه علتش رو هم برس ....
می شه توضیح بدین که چجوری میشه مستر ریست کرد؟نقل قول:
با کدنقل قول:
#7370#*
نکته : کلیه برنامه ها و اطلاعات از رو گوشی پاک میشه...! (پیام ها و مخاطبین)
شاد باشید:40:
بعد درست می شه دیگه؟نقل قول:
یه دفعه بیهوده نباشه؟
احتماله...مستر ریست یکی از ریشه ای ترین کاراست...اگه نشه مشکل اساسی تره..!نقل قول:
ممنون
انجام دادم اینترنتش درست شد ولی اون قسمت بازیش هنوز درست نشده!؟
کدوم قسمت بازی منظورته؟نقل قول:
منظورم N-Gage هست
نقل قول:
سلام
اره دوست خوبم همشون mp3 هستن.:41:
سلام.نقل قول:
اونوقت مطمئن شدی که هیج کدوم از آهنگا Hidden نیستند؟
بعد یا آنتی ویروس رمتو اسکن کن , ببین چی میشه!
نقل قول:
سلام
اره عزيز مطمئنم.:41:
مموريم اسكن كردم چيزي پيدا نكرد.:41:
فكر نمي كنين مشكل از خود مموري باشه.:19:
بیا اینجا نصبشون کن:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید باورت نشه...ولی یه بار من یه فولدر با حدود 100 آهنگ ریختم تو مموری...ادد نمیشد تو موزیک پلیر...با X-Plore راحت پخش میکرد...مونده بودم...برداشتم آهنگارو جدا کردم و اسم فولدر رو هم عوض کردم درست شد...!!! یه تستی بکن..:46:نقل قول:
شاد باشید:40:
کلا مثل اینکه 82 این مشکلاتو زیاد داره هان...نقل قول:
یکی از دوستای منم 82 داره ، همین مشکلات رو از اول یا آهنگهاش داشت. بعد از یه مدت هم کلا گالریش اینجوری شد. یعنی دیگه عکس و فیلم هم تو گالریش نشون نمیداد.
مموریش رو کامل فرمت کرد (با خود گوشی) درست شده فعلا.
وقتی این همه برنامه پخش موزیک با قابلیت تفکیک فولدرها هست دیگه پلیر گوشی به چه کار میاد؟
دقیقا ...! من خودم از Core Player استفاده می کنم ...! البته پلیر خود گوشی یه چیز دیگس ...!نقل قول:
اختیار دارین ، پلیر خود گوشی رو نمیشه با هیچ چیزی جایگزین کرد.
شما فقط به همون کاربرد دکمه های روی هندزفری دقت کن ، دیگه این که کوچیکشه!
بر عکس من همیشه از نرم افزار های جانبی استفاده می کردم و زاضی تر هستم ...!نقل قول:
سلام .
آقا من یه سئوال دارم . جریان این سری های جدید گوشی ها چیه ؟ من قبلا یه N82 نقراه ای داشتم صفحه ال سی دیش خراب شد قابل تعمیر نیود هفته پیش یه مشکیشو گرفتم که طرف فروشندهه گفت که سری جدیده . دستم که گرفتم دیدم از اون نقره ایه بطور محسوس سبکتره . تو جعبه اش هم کابل تی وی نبود وقتی پرسیدم گفت تو سری جدید کابل تی وی رو برداشتن باید جدا بگیری اورجینالشم 18 تومنه .
خواستم ببینم سری جدید ( فریمورش تا آخرین ورژن هم آپدیت بود) از نظر کیفیت از اون سری اول پایینترن ؟ مثلا از نظر ال سی دی یا لنز یا متریال گوشی و موارد دیگه .؟
لطفا از رو حدس و گمان جوابمو ندید و خواهشا اگه مطمئن هستید بگید ....
گوشی هم البته فنلاند هست با گارانتی اصلی .
مضحک ترین دلیلی بود که برای ورداشتن و به اصطلاح خودمون پیچوندن کابل tv تا حالا شنیده بودم ...:31:نقل قول:
.
همه شرکتهای سازنده برای جلب مشتری بیشتر میان یه چیزهایی هم به جنس اولیشون اضافه میکنن بعد این یارو میگه توی سری جدید برداشتن !!!!
.
من 1 ماه یش برای پسرعموم 300 خریدم که همه چی هم داشت از جمله کابل tv ....!!!!!!!
شاید اونی که گرفتی سری قدیم بوده . فروشنده به من گفت سری جدید برداشتن . چند تا مغازه دیگه رفتم همینو گفتن . اصلا سری جدید عکس رو جعبه گوشی با اون قبلی که داشتم متفاوته . کسی میدونه ؟نقل قول:
نه دوست من اینا همش الکیه ... شما چرا باور میکنی ..؟؟؟؟؟؟؟
بابا من الآن زنگ زدم بهش . بیا با خود فروشندهه صحبت کن : 66750453 مغازه بزرگ نیانقل قول:
یه عکس از جعبش میندازی؟نقل قول:
سلام دوستان
من میخوام بازی های ngage رو رو گوشیم ان82 نصب کنم.لطفا راهنمایی کنید
باشه حتما ، الآن سرکارم . شب خونه رفتم عکس میگیرم همین پستو ویرایش می کنم عکسو میزارم .نقل قول:
لینک عکس از جعبه n82 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]