امکان استفاده از باکس رو ندارمنقل قول:
یه ساب خوب برا تاقچه نگفتیدا
یه آمپلی معمولی هم بگید لطفا که همزمان از دو جفت باند و سابم بتونم استفاده کنم (بوشمن 1300 یا 1900 میتونه 4 تا باند و یه ساب رو پشتیبانی کنه ؟)
امکان استفاده از باکس رو ندارمنقل قول:
یه ساب خوب برا تاقچه نگفتیدا
یه آمپلی معمولی هم بگید لطفا که همزمان از دو جفت باند و سابم بتونم استفاده کنم (بوشمن 1300 یا 1900 میتونه 4 تا باند و یه ساب رو پشتیبانی کنه ؟)
سلامنقل قول:
من نميدونم چرا دوستان نميخوان دست از سر و كله اين تاقچه بردارن؟!!!!!:41:شما مگه باس قوي نميخواهي،خب اين مدل استفاده از ساب ووفر به شما جز سردرد و پروتكت كردن براي آمپتون سوغات ديگه اي نداره،اگر نميتونيد از باكس استفاده كنيد،خب دور ساب رو خط بكشيد.
ضمنا اين آمپهاي بوشمن هم مناسب تقاضا و سليقه شما نيست.:41:
میخوای دو جفت باند و یک ساب رو ببندی به بوشمن 1300 یا 1900؟خب میترکه بدبخت!:18:نقل قول:
نقل قول:
حمید جان ممنونم از پاسخت
- اینا قیمت تک تکشون چنده؟
- اصل و فرع هم داره؟
-انتخاب خوبی برا بیسی که من میخوام هست ؟
برا ساب چه نوع باکسی به درد میخوره که بیسش منو انجوری کنه ؟:8::8::8::8::8::8::8::8:
میشه دلیلش رو بگی؟ :46:نقل قول:
ما مبتدی ییم :31:
راستی این باکس رو میشه گوشه صندوق عقب هم گذاشت؟ یا حتما باید وسط باشه؟
و سوال دوم اینکه اگه محافظ دار باشه باکس ... صداش خراب نمیشه که ؟
نقل قول:
ممنون از کمکت دوست گلم :40:
چندا سوال
1- من آمپ میبینم دوستان میبندن رو ماشین نهایتن تا 100 تومن ... اینی که شما میفرمایی مزیتش چیه نسبت به قبلیا؟
2- به نظر شما چندتا باند داشته باشم ؟ 2تا
و اینکه از باند فابریک خود ماشین هم میشه استفاده کرد؟
3- اگه کامپوننت هم بخوام بزارم ... اون چند میشه؟ ( این 2تا بلندگوی کوچیکو که میزارن رو داشبورد ) ( درست گفتم؟:31:)
4- ساب رو تو تاقچه بزارم یا باکس صندوق عقب؟
5- اگه 2 تا ساب بخوام فقط هزینه ساب دومیرو دارم ؟ یا اینکه آمپ هم باید قویتر بشه؟
ممنون :11:
سلام , خواهش میکنم..نقل قول:
1)ارزونی آمپ دوستاتون 2دلیل میتونه داشته باشه..
1-از مارکهای معتبر نباشه: که در این صورت از کیفیت ساخت خوبی برخوردار نیست..وزیاد براتون عمر نمیکه
2- آمپ انتخاب شده ضعیف باشه و باندها و وسایلا دیگرو کامل ثاپورت نکنه.. که در این صورتم صدای سیستمتون راضیتون نمیکنه..
2)شما با یه آملی 4کاناله 2کار میتونید بکنید..
1- یا 2جفت باند بگیرید 1جفت برای عقب و 1جفت برای جلو که 4کاناله آمپلیتون پور میشه.
2-یا یه جفت باند برای عقب و از 2کاناله باقی مونده آمپ(2تا کانالو یکی کنید که به این عمل میگن بریج) یه ساب هم ببندید..
حالا میتونید بجای باند کامپونت ببندید که کامپونتها کیفیت بهتری دارند ولی چیز خوبش قیمتش بالاست . با این قیمت iها باند ببندید بهتره.. برای کامپونت باید بالای 120.000ت هزینه کنید..
4)100% تو صندوق و تو باکس..
ساب ووفر در حالت فری ایر (رو تاقچه) امکان تولید بسیاری از فرکانس های اصلی بیس را ندارد . وجود باکس این مشکل ساب ووفر را مرتفع کرده و فرکانس های مضر و غیر لازم را فیلتر کرده و درنهایت با کاهش دامنه حرکت ساب باعث کاهش فشار روی ساب و بالاتر رفتن تحمل مفید و بازده بسیار بالاتر ساب ووفر می شود.
5) اگه بخواید 2تا ساب ببندید حتما" باید یه آملی جدا بگیرید که بجز آمپلی باید برق ماشینم ارتقا بدید که یه هزینه حسابی میفته رو دستتون !!
حالا من یه چیز اضافه میکنم.نقل قول:
در حالت کلی ساب یه فشار صوتی در جلوش تولید میکنه و یکی عقب.در حالت فری ایر اگه بسته بشه فشار عقب وجلو هم دیگه رو خنثی میکنن.در نتیجه به جای بیس ر ر ر ر میکنه!
باکس میاد به نسبتی فرکانس جلو رو با عقب هماهنگ میکنه که مثلا فشار جلوش بیشتر باشه یا عقبش!که معمولا جلوش رو بیشتر میکنن.مگر اینگه ساب رو اینورس روی باکس نصب بشه!
بازم سلام
اعصاب که برا آدم نمیمونه تو این سیستم بستن
4 تا 718 معمولی میبندم ، فعلا هم بیخیال ساب میشم
فقط بگید چه آمپلی ارزونی برا این چهار تا خراب شده بگیرم که بیسش دل و روده آدمو بلرزونه
و اینکه تفاوت با آمپلیش تو بیس زدن اونقدر هست که واقعا ارزش حدود 100 تومن خرجو داشته باشه
یا بدون آمپلی وصلشون کنم ؟
سلامنقل قول:
یه چیزی رو در مورد این گزینه 3 شما بگم اونم اینه که ساختار کامپوننت 3 قسمت داره 1 :میدبیس 2:کراس اوور 3:تیوتر و اون بلندگوی کوچیکی که میگین میزارن رو داشبورد همون تیوتر هست , و اینو هم بگم که این کامپوننتها تفکیک صدای خیلی بهتری دارن به نسبت باندهای بیضی و همینطور شفافیت صدا و با نصب و درایو درست خیلی راحت میشه بدون دیستورت شدن صدا بهشون ولوم داد در حالی که باندهای بیضی هر کاریشون کنی بازم صدا رو دیستورت میکنن و تنها نقطه ضعفی که کامپوننت به نسبت باندهای بیضی داره اینه که بیس زدنشون در حالت عادی به پای باندهای بیضی نمیرسه و البته کلا بیس زدن کار ساب هست نه کامپوننت.
به نظر من اگه شما به جای 2 جفت باند رو تاقچه عقب 1 جفت باند بزارید و برای درهای جلو هم یه جفت کامپوننت مثل 703 کنوود که قیمتش 85 تومن هست بزارید صدای خیلی بهتری میگیرید و یه جورایی همه فرکانسها رو دارید تو سیستمتون و البته به شرطی که ساب رو هم بکنید تا باکس.
ممنون از راهنمایی دوست گلم :11:نقل قول:
با این حساب بیخیال 2 تا ساب :13:
1- فقط این رو نگفتید که باکس حتما باید وسط صندوق عقب باشه ؟یا میشه گوشه هم گذاشت که زیاد فضای صندوق رو نگیره؟
2- اینکه ساب رو بزارم تو باکس و صندوق عقب ... تسبت به اینکه بزارم تو تاقچه تفاوت هزینش فقط مربوط به خود باکسه؟ یعنی همون 25 تومنی که گفتید ؟
ممنون از اطلاعاتی که دادید :11: نمیدونستم :11:نقل قول:
مرسی :11:نقل قول:
پس تیوتر اونیه که میزارن رو داشبورد؟ :27:
این مید بیس و کراس اور چی؟ کجا میزارن ؟ وظیفشون چیه؟
خواهش میکنم..:11:نقل قول:
1-نه فرق زیادی نمیکنه که وسط صندوق بزارید یا گوشه صندوق ..
2-آره تفاوتش همون باکسه.
سلامنقل قول:
خب الحمد لله بچه ها بسيار تو زمينه سيستم دانششون رفته بالا.پستهائي كه ميبينم بسيار كامل و علمي هست.افرين بچه ها:40::46::8:
x4d كه هنوز بار جديدش نيومده و خيلي هم كم مياد.به نمايندگيها هم يكي دوتا توزيع ميشه.
ساب 1214 با باكس كارخونه ايش هست مدل GTO 1214BR 225000 تومن
بهترين حالت قرار گيري ساب تو صندوق،روي ساب به طرف صندوق باشه،حالا گوشه و كنارش مهم نيست.نقل قول:
اين 25 تومن شايد كمي بالا و پائين بشه بستگي به خريد MDF هزينه ساخت و اگر بخواهي موكت كني و...متغيره.
ميد باس از اسمش معلومه،باس مياني و صداي ووكال رو اجرا ميكنه.كراس اوور هم كه وظيفش تفكيك فركانسهاي مورد نياز ووفر و تيوتر و ارسال آن به اين دور درايور هستش.:46:
محل قرار گيريشون هم هر جا كه بتوني جاش بدي،زياد فرقي نداره.
یه سوالم از هر سه استاد دارم
اینکه ساب رو بزارن تو باکس ... بیشتر بیسش برای بیرونه ... تا برای داخل خود اتاق؟ :13:
مال یکی از دوستام که 405 داره اینطوره ... یعنی بیشتر بیسش از بیرون شنیده میشه
با سلام
هد یونیت تا 100 تومن چی بگیرم ...اهل باند و این چیزا نیستم یه چیز معمولی میخوام که از ضبط فابریک بهتر باشه ، چی پیشنهاد میدین؟؟
قیمت این دوتا فرقشون هم میگین بهم ممنون میشم.
4250
3250
سلامنقل قول:
ابتدا خدمتت عرض کنم بنده استاد نیستم،بلکه شاگردم:11:
باکسشون احتمالا پورتد هست و روی فرکانس خیلی بالا تیون شده.
صدای باس باید داخل ماشین باشه،مگه ما باکس رو برای مردم طراحی میکینم؟:18:ولی چون طول ایجاد شده توسط ساب ووفر پائینه،و پرتاب صدا بالاست،لذا از بیرون هم شنیده میشه.حالا اگر فرکانس تیون رو خیلی بالا بگیری بیرون همه چی میلرزه.منتها این کار رو برای زدن رکورد SPL انجام میدن.
تو برند پایونیر فقط 1250هست که 88 تومن قیمتشه.نقل قول:
3250 130T و 4250 هم 149 تومن.
3250 محصول 2009 هستش ولی 4250 برای 2010
3250 کراس اوور ندارد در صورتی که 4250 LPF/HPF دارد.
3250 فقط USB داره ولی 4250 هم USB و هم SD میخوره
3250 دارای DAC 16 بیته ولی 4250 24 بیت
3250 اکولایزر گرافیکی ندارد ولی 4250 5 باند داره با فرکانسهای 100Hz, 315Hz ,1.25Kh, 3.15kKh ,8Kh
3250 دارای صفحه سفید رنگه اما 4250 صفحه اش آبی رنگ هست
3250 صفحه نمایش ماتریکسی داره ولی 4250 OEL هست.
نقل قول:
سلام ..
باید بگم من استاد نیستم ! من هم یکی مثل شما , با این تفاوت که یکم در این زمینه تحقیق کردم و اون یکم چیزی رو که یاد گرفتم از اطلاعات آقا حمید و علی و سایر دوستان بوده..
بهتر بود سوالتون رو اینجوری بیان میکردید: که گذاشتن ساب در صندوق بیسش بیشتر برای داخل اتاق اتومبیل هست یا بیرون اتومبیل..
چون کذاشتن ساب در باکس بخاطر اینکه صدا بیشتر تو اتاق بره یا بیرون بره نیست بخاطر اینکه که سابتون بشترین بازدهی رو داشته باشه..
حالا میتونید این ساب باکسو تو اتاق ماشین بزارید که همش پشت گوشتون بوم بوم کنه ! ولی در این صورت نمیتونید زیاد ولوم بدید چون هم گوش درد میگیرید و هم محیط صندلی عقب ماشینتون پور میشه..
پس بهتیرن جا همون صندوق عقب هست..
بدنه های ماشین با یکدیگر فرق میکنند شما نباید اون صدایی رو که تو ماشین به عنوان مثال (پراید یا 206) شنیدید انتظار همون صدا رو با اون سیستم تو یه ماشین 405 یا سمند داشته باشید جون بدنه 405 ضخیم تر هستند..
نقل قول:
سلام دوست عزیز
منم استاد نیستم و یکی مثل خود شما هستم ولی به لطف دوستانی مثل حمید جان و بقیه چیزهای زیادی یاد گرفتم و اینجا بازگو میکنم . خوب در مورد سوالتون که استادان بنده جوابتون رو دادن و فقط یه مطلب هست اونم اینه که همونطور که دوستان فرمودن اصلا توصیه نمیشه که ساب رو بست رو تاقچه و بهترین و اصولی ترین کار اینه که ساب رو تو یه باکس اصولی ببندیم و بزاریم تو صندوق عقب و البته همونطور که سامان جان فرمودن بازده ساب تو صندوق عقب ماشینهای مختلف فرق میکنه و من اینو میتونم بگم که مثلا تو صندوق سمند صدا خیلی داخل اتاق نمیاد و یا تاجایی که شنیدم میگن صندوق تندر خوب جواب میده برای ساب بر خلاف نظر خیلی ها که تا صندوق تندر رو میبینن میگن صندوقش بزرگه و جواب نمیده.
و البته همه سیستم بازهای حرفه ای دنبال راهی هستن که صدا از تو ماشین بیرون نره در حالی که خیلی ها هستن فکر میکنن سیستم بازی یعنی اینکه ولوم بدی و کوچه و خیابون رو سرت بزاری و همه بهت نگاه کنن:18:, مثلا من یکی رو دیدم که یه جفت 6975 بسته رو ماشینش و ولوم رو تا ته باز میکنه در حالی که توی ماشین اصلا نمیشه نشست به خاطر دیستورت صدا و تیوتری که رو مخ هست و اصلا معلوم نمیشه خواننده چی میخونه و از دور فقط صدا میاد و ملت فکر میکنن سیستم خفنی بسته!! در حالی که سرنشینها هیچ لذتی از موسیقی نمیبرن !!!( این یعنی اینکه ما سیستم رو برای لذت بردن خودمون میبندیم نه دیگران!!!) مثلا باندهایی مثل 6975 و 718 که خیلی هم طرفدار دارن فقط به درد آلودگی صوتی میخورن و چیزی به اسم کیفیت صدا معنی نداره واسشون!!! ببخشید اصلا قصد توهین به دارندگان این 2 باند رو ندارم آخه خودم هم 718 Ex دارم :31:, ولی خداییش حقیقت هست و من بهش رسیدم که اینو میگم و به نظرم تو سیستم های کیفیتی نباید اسم باند بیضی بیاد و به جاش باید 2 جفت کامپوننت خوب واسه استیج جلو و عقب انداخت + یه ساب کیفیتی خوب دیگه فوق العاده میشه , متاسفانه توی شهر ما اصلا کسی نمیفهمه کامپوننت چیه و همه فکر میکنن آخر سیستم بازی به 6975 و 718 ختم میشه :41: , شهرهای دیگه رو نمیدونم ,ببخشید من قصد توهین به هیچ شخصی رو نداشتم و فقط کلی گفتم و بازم ببخشید که در مقام شاگردی زیادی حرف زدم و سرتون رو درد آورم.
نقل قول:
بسیار محبت کردین جواب دادین ... ممنونم .
من باند و اینا نمیخوام بندازم فقط یه چیزی میخوام که باهاش راحت باشم و فلش یا اس دی یم بخوره همون حدود 100 تومن ... در کل پیشنهادتون چی هست؟؟یا از برند دیگه؟
نقل قول:
کاملا موافقم ... من سیستم رو واسه لذت بردن خودم میبندم ... نه فحش خور شدن تو کوچه و خیابون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من کلا با بیسِزیاد حال میکنم ... همه جور آهنگیم گوش میدم ... ولی بیشتر آهنگهای آروم با بیس بالا
حالا من که ماشینم 405اِ ... شما گفتین به جای باند بیضوی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2 جفت کامپوننت بزارم واسه استیج جلو و عقب
این 2 جفت کامپوننت اصلا بیس نمیزنن دیگه ؟ درسته ؟
یکی از دوستان بالاتر گفتن که یه جفت کامپوننت واسه جلو + یه جفت باند بیضی واسه عقب + باکس .
حالا از این 2 ترکیب کدومش بهتر جواب میده ؟ در ضمن تفاوت قیمتشون چند میشه ؟
---------- Post added at 11:01 AM ---------- Previous post was at 10:56 AM ----------
:11:نقل قول:
این تنظیمات که میگین از کجا اعمال میشه ؟ آمپ ؟
در مورده بیس, اصلا بیسه باند قشنگ نیست.دو جفت هم دیگه بدتر!بعد از یه مدت آزارت میده!
تا وقتی صدای ساب رو نشنیده باشی شاید بشه تحملش کرد ولی بعدش عمرا نتونی!
پس به نظر من یه جفت باند خوش صدا مثله جی بی ال یا ام تی ایکس بگیر با یک ساب معمولی تو باکس مثله 3012
کامپونت هم خوبه .بعضیاشون میدبیسشون هم خوبه ولی هر چی بگیرید بدون ساب اصلا حال نمیده!
"يکی از دوستان بالاتر گفتن که یه جفت کامپوننت واسه جلو + یه جفت باند بیضی واسه عقب + باکس ." تائيد ميشه،ولي بايد هزينه رو بالا ببريد.چون يه آمپ 4 كانال لازم داريد+يه آمپ مونو.نقل قول:
جاي ديگه هم گفتم،چرا يه دفعه همه چيز رو ميخريد،كمي حوصله كنيدو كم كم قطعاتتون رو تهيه كنيد.
من پيشنهادم رو ميدم خدمتتون:
1-پخش كلاريون مدل CZ200A قيمت 143 تومن يا پايونير مدل 4250SD قيمت 148 تومن
2-كامپوننت الپاين تايپS مدل SPS-171A قيمت 120 تومن يا كلاريون سري پلاتينيوم مدل SRP 1720 S قيمت 125 تومن
3-اسپيكر بيضي آلپاين تايپ S مدل SPS-609 قيمت 85 تومن يا كلاريون مدل srq6932r قيمت 95 تومن
فعلا ميتوني همينها رو بگيري البته به تدريج بعدا بري سراغ آمپ و ساب و باكس.
حتي ميتوني مثلا پخش رو بگيري با اسپيكر استيج عقب يا جلو.
باز هم توصيه ميكنم كمي بيشتر هزينه كنيد يه عمر لذت ببريد.
راستي در مورد اينكه فروديد "این تنظیمات که میگین از کجا اعمال میشه ؟ آمپ ؟"خير آمپ نيست همگي بر ميگرده به باكس و پورتش:46:
حميد جان فكر كنم خودت كامپ 607 داري اره ؟ قيمتش چنده الان كيفيتش چطوره پيشنهاد ميكني اينو واسه جلو 405 :31:
سلامنقل قول:
منم با حرف حمید جان موافقم و به نظرم اگه سیستم رو کم کم جمع کرد هم لذتش خیلی بیشتره و هم یه مرتبه بودجه سنگین نمیدیم :20:,
راستی حمید جان منم میخوام یه کامپوننت بگیرم تو رنج قیمتی 100 تا 130 , این 2 مدل آلپاین و کلاریون که گفتین ظاهرا به بودجه من میخوره :8:, فقط از این 2 مدل کدوم بهتره؟مشخصاتشون چیه؟؟
من کامپی میخوام که صداش تا حد امکان تیز نباشه و همینطور شفافیت و کیفیت و بلندی صدا خیلی برام مهمه
الان هم فقط یه جفت 718 Ex دارم و کامپ رو واسه استیج جلو میخوام :20: , ماشینم هم تندر 90 هست.
بله من 607 دارم تو كيك پنل،واقعا صداش نسبت به قيمتش عاليه.الان موجود نيست،و اگر كسي داشته باشه بين 110-140 ميفروشه :18:،من حدود 3 سال پيش بود اگر اشتباه نكنم خريدم 75 تومن.نقل قول:
ولي كلاريون هم خيلي عاليه،چون كم بوده تو ايران ناشناخته بوده،بهترين سريش ULTRA هست كه 200 به بالاست و بعد از اون سري PLATINUM هست كه اون هم خوبه.ميتونم بهت مدل SRP 1720 S رو پيشنهاد كنم 55 وات RMS و با پخش هم درايو ميشه ولي خب آمپ ميدوني كه بهتره:46:
مشخصاتش رو برات ميزارم خودت مطالعه كن،هر دوشون خوبن،به نظر من كلاريون بهتره.با توجه به كراس اوور قابل تنظيم شدت صدا و پاسخ فركانسي بهتر،تا 50Khz مگنت Neodymium با انرژي بالاتر كه باعث ميشه كمك كنه به ديستورت كمتر تو درايو كردن اسپيكرنقل قول:
کد:http://www.clarion.com/gb/en/products/2008/audio/speaker/platinum/SRP1720S/gb-en-product-sc_1172387306729.html
کد:http://www.crutchfield.com/p_500SPS171A/Alpine-Type-S-SPS171A.html?tp=106&tab=features_and_specs
ميگم الان يدونه 6975 دارم كه حدود 2 سال پيش خريدم يدونه آمپلي ساند استريم 2 كاناله 700 وات روش نصبه ولي توي ولوم هاي بالا صداش مخصوصا باسش اصلا خوب نيست الان يدونه ارت كوييك ويتك 693 دست دوم سراغ دارم كه ميگه 90 تومن ميخواستم ببينم به نظرتون عوض كنم و اين 693 رو بندازم؟در ضمن روش تشخيص اصل بودن اين 693 چي هست؟
راستی اون 6975 شما اصله؟نقل قول:
سیستمتون دقیق تنظیمه؟:20:
نه بابا کدوم لذت :13:نقل قول:
اگه انتظار واسه جمع کردن سیستم لذته حرفت درسته
البته حرفت در مورد بودجه درسته
من اگه بودجم جور بود یه لحظم صبر نمیکردم همون موقع سیستمو میبستم:27:
امیرجان کم پیدایی؟چه کردی داداش؟:10:نقل قول:
راستی منظور دوستان اینه که مثلا اول پخش بگیری و بعد باند + یه آمپلی دو کانل مثلا بگیری و بعد ساب و آمپش رو ردیف کنی و الی آخر...که لامذهب ته نداره:27:
سلام به دوستان گرامی...
واقعا" جم کردن سیستم با حوصله و کم کم یه لذت دیگه داره..من خودم دارم تجربش میکنم !!!:8:
بخصوص وقتی داری چنتا محصول رو با هم مقایسه میکنی ودر آخر به یه نتیجه گیری میرسی.. خود اون نتیجه گیری کلی واسه آدم شیرینه
قسمت پرحیجانش موقعی که میری اون جنس رو بخری! که اگه مثل من سفارش بدی از جای دیگه بیارن اون انتظار رسیدن جنس کلی کیف میده!!:27:
حالا جنسات برسن دستت!!! وقتی به صدایی فکر میکنی که از مجموع این وسایلا که تک تکشو با کلی وقت و جستجو انتخاب کردی ... فکر کردن به صداش از گوش دادن به خود صداش برا آدم لذت بخش تره..:31:
من که ایناره تا حالا جم کردم:
پخش:7250 پایونر.. اینو قبل اینکه با سایتا سیستم آشنا بشم خریدم ولی کلی بازارا بندرو زیر رو کردم !
باند:718ٍEX از اونجایی که صدای 6975 اصل رو گوش دادم ولی بدلم ننشست چو احساس میکردم یه چیزی توش کمه.. بیس نداشت و صداش تو ولوما بالا تیز میشد به نظرم718 انتخاب بهتری اومد..
آمپ :DTR4.500 ساند که خریدم و هنوز نرسیده و دارم لذت این رسیدن رو میچشم !!! از کیفیت این سری آمپ زیاد تعریف شنیده بودم تو لیست سایت ساند از سری تارانتولاهم بالاتر قرار گرفته! به قول سایتا خارجی اولین آمپلی ایستاده در جهان:18::31:
ساب: 3012 کنوود که تو آینده میگیرم انشا الله! با باکس سیلد
سیم:یا 2گیج یا 4گیج..
--------------------------------
ارتقاء تو آینده...
یه آمپ کلاس D از سری DTR ساند برای ساب
و یه کامپونت با کیفیت برای جلو
این برنامه ایه که میخوام پیادش کنم امید وارم که خوب در بیاد:10::20:
قربونت علی جون که به فکر مایی(درس و مشقامون زیاد شده نمیتون خیلی بیام)نقل قول:
هیچی مثل خر تو گل موندم:19:
احتمالآ امپ همون 1004gto رو برمیدارم فکر نکنم تو این قیمت از این بهتر باشه
سیمم 4 گیج خوب اقا حمید بهم معرفی کرده
سابم فکر کنم 3012 بردارم با باکس سیلد
حسابیم دارم از این سیستم جمع کردن لذت میبرم فکر کنم تا چند وقت دیگه اعلامیه فوتمو به علت
لذت فراوان از جمع کردن سیستم بزنن تو p30 :31:
سلام سامان جان ايشالا هرچه زودتر سيستمت رديف بشه لدتشو ببرينقل قول:
اين امپو از كچا سفارش دادي ؟ قيمت چند ؟
سلام امير بابا قرار شد هماهنگ كني اگه امپ گير اوردي منم دنبالم ها :31: قيمت 1004 چنده از كجا ميخواي بگيري ؟نقل قول:
من موندم 4 كانال بگيرم يا 2 كانال وضعيت ماليم عجيب ريخته به هم
trx2.320 يا tx2.350 يا tra340.2 كسي سراغ داره ؟
والا دیگه هر چی باشه سرت از من که شلوغ تر نیست:31:هم دانشگاه هم 3 تا پروزژه با هم-هم کارآموزی و هم درگیری های دیگه زندگی:20:نقل قول:
اونم تا جایی که من میدونم جایگیزین 75.4 جی بی ال شده-اون خودش چیزی توپی بود و حالا به گفته کمپانی سازندش تمام مشکلاته اونو حل کرده که من نمیدونم چی بوده که حل کرده:27:ولی یکمی هم داری پوله مارک میدی دیگه!
من صدای این سابو تو سیلد دوست نداشتم -بعد یه کمی با ولوم نسبتا بالا گوش میدی خودت میزنی سیستم رو خاموش میکنی!الان کردمش تو پورت .جوری شده که هی دوست داری صدا رو بالاتر ببری و بیس بزنه!
بدی سیلد اینه که داخل ماشین اذیت میکنه و بیرون هم که هیچی!فقط دره صندوق غار غار میکنه و صدای دزدگیرا رو در میاره!
شما باید یک حداقل رو درست کنی و بعد تکمیلش کنی.اینجوری که شما کردی واقعا سخته:41:هیچ وقت هم ناامید نباش و از این حرفا نزن:11:
نقل قول:
سلام آقا سید گل..
ممنون و تشکر..انشاالله سیستم شماهم تکمیل بشه و تو شادیها برات بکوبه..
این آمپو من از نمایندگی ساند تو تهران گرفتم..به قیمت 150.000ت یه سری هم هست به اسم stl4.500 که اون قیمتش 135.000ت از نظر امکاکانات باهم مو نمیزنند ولی dtr از کیفیت ساخت بهتری برخورد داره.. از لحاظ تنظیمات باید بگم تنظیمات کاملی دارند از جمله سابسونیک:8:
آمپو اگه میتونی 4کاناله بگیر ..آخه بعد نیاز اساسی بهش پیدا میکنی حالا چطور؟!
بعضی وقتها هست که کسی رو سوار میکنی که در حضور اون نمیتونی ولوم رو بالا ببری تا صدا از عقب شمارو ارضا کنه..حالا بخصوص که طرف عقب هم نشسته باشه!!!
اون موقع است که میفهمی باندهای جلو چقد مهمه..:31: این مشکل واسه من پیش اومده...
این شمارهای نمایندگیهای ساند استریم که زیر مجموع شرکت اسرا هستند..میتونید مدلی رو که میخواید از اینجاها تهیه کنید..
کد:http://www.asra-co.com/TehranDealers.aspx
سلامنقل قول:
فکر کنم صرفه با 4 کاناله باشه.1004 با گارانتی230 بدون گارانتی190
منم همچین بیکار نیستم اساتید گرامی دارن یه حال حسابی بمون میدن با میان ترماشون:27:نقل قول:
حالا با این توصیفات منظورت اینه که باکس پورتد باشه؟؟؟
راستش همه میگن صدای باکس سیلد کیفیتیه و صدای پورتد قدرتی و پرتاب صدای بالایی داره
حالا تو این حرفو تایید میکنی ؟؟؟
چون خود 3012 کیفیتیه اکثرا میگن باکس سیلد باشه
دوستان به نظرتون من چیکار کنم
7541 گیر اومد با قیمت 210 و 1004 که قیمتاشو گفتم
ظاهرا قدرته 1004 بیشتره حالا کدومشون میتونن باندام(p963) و ساب(احتمالا 3012) را بهتر درایو کنن
در کل کدومشون بهتره؟؟؟کدومو بخرم؟؟؟
کمک
plz
من منظورم اینه که سیلد آدم رو اذیت میکنه-چون تمام بیس رو تو اتاق میزنه-اگه من باشم یک سابی میگیرم که تو پورت خوب جواب بده و پورت براش میساختم-البته این نظره منه-نظره دوستان هم که شنیدی؟دیگه باید خودت تصمیم بگیری!نقل قول:
راستی اگه آمپلی بدون گارانتی خواستی بگیری خیلی حواست جمع باشه-من تقلبی این آمپو دیدم.:46:
---------- Post added at 12:12 PM ---------- Previous post was at 12:07 PM ----------
اگه مطمئنی 7541 اصله اونو بگیر-چون صداش خیلی قشنگه-خودشم قوی تر از 1004 هست.نقل قول:
تشكر :31: فقط شنيدم تقلبي خيلي داره پس بدون گارانتي اصلا فايده نداره با گارانتي هم به نظرم با اين قدرتش مي ارزهنقل قول:
1004 بهتره قدرتش بيشتره مشخصاتشو كه خوندم اينو ميگه من پول داشتم 1004 ميگرفتمنقل قول:
1004 رو 2 اوهم 150 تا ميده 7541 فكر كنم 125 تانقل قول:
اخه 7541 رو 2 اهم 139w میده ولی 1004 روی 2 اهم 150نقل قول:
7541 بریجش 278w مزیده ولی 1004 بریجش 300 وات میده
حالا به نظرت چی کار کنم ؟؟؟
210 واسه 7541 زیاد نیست؟؟؟
مثله اینکه قیمتش 170 شده بود:13:من روی 4 اهمش رو گفتم-اگه 2 اهم بخواید که همون 1004 بگیرید-ولی به نظرم زیاد تفاوتی ندارن.ولی از لحاظ صدایی اینفینیتی نرم تره!نقل قول: