پست اول اين تاپيك رو بخون :نقل قول:
در مورد هك و اين چيزايي كه گفتي اطلاعات دستت ميادکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=216788
Printable View
پست اول اين تاپيك رو بخون :نقل قول:
در مورد هك و اين چيزايي كه گفتي اطلاعات دستت ميادکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=216788
قیمت جدید رو ندارم.میپرسم خبرتون میدم.نقل قول:
این هندزفری نمایندگی داره میده 60 تومن شما قیمت کجا رو دارین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اس ام اس تصویری هرکی به گوشیم ارسال میکنه میاد Operator logo" , واسه همه گوشی های P1 همینطوری هست که مسج تصویری نمیاد ؟
تنضیمات mms رو انجام دادی؟یا شماره مقصد قابلیت دریافتش رو داره؟
در ادامه فرمایشات دوست عزیزم حامد باید بگمmanouch از تنظیمات دستی استفاده کنید یا چک کنید ببینید توی اکانتتون همون تنظیمات هست یا نه
منظورم پیکچر مسج piCture message بود نمیاد.. mms فعال هست و میره و میاد مشکلی نداره فقط این پیکچر مسج همش ارور میده و چیزی نشون نمیده :20:نقل قول:
مشكل مال uiq هست و كاريش هم نميشه كرد
البته يه سري كارا ميشه كرد ولي در كل بازم روش حساب نكن
موفق باشي
تایید میشه
منو حامد فکر میکردیم این آقا MMS میگه !! دوست عزیز اون
منظورتون بود به نقل از حرف دوستمون shahshahaniنقل قول:
منظورم پیکچر مسج piCture message بود نمیاد.
باید بگم اصلا UiQ ساپرت نمیکنه این مورد دلیلشم میدونم چرا اگه خواستین میگم ...
منو حامد فکر میکردیم این آقا MMS میگه !! دوست عزیز اون
منظورتون بود به نقل از حرف دوستمون shahshahaniنقل قول:
منظورم پیکچر مسج piCture message بود نمیاد.
باید بگم اصلا UiQ ساپرت نمیکنه این مورد دلیلشم میدونم چرا اگه خواستین میگم ...
خب چرا؟ بگو تا بدونیم.مرسینقل قول:
به نظر من این مورد به دلیل تعداد کارکتر های بیشتری که میگیره و کمتر کسی با وجود mms دیگه از این موارد قدیمی مثل پیکچر مسج استفاده نمی کنه حالا کاری ندارم که اینجا نرخ mms بیشتره اما جاهای دیگه مناسب تر در میاد البته با کیفیتی که mms داره اصلا نمیتونیم مقایسش کنیم با بقیه موارد و از حق نگذریم قیمتشم زیاد بالا نیست
راستی یه سوال:بهترین چیز برای پاک کردن lcd یه گوشی چیه, که هم خط نیافته و هم لک روش نمونه.
همراه بر چسب محافظ lcd يه دستمالي هست كه به دستمال الكترواستاتيكي ( فكر كنم ) معروفهنقل قول:
اون بهترين وسيله است ، من خودم هميشه با اون پاك مي كنم
ولی من از اون استفاده کردم ردش روی صفحه میمونه که توی نور هم خیلی تابلوئه چیز دیگه ای نیست؟نقل قول:
من خودم همیشه با انگشت تمیز میکنم :31:نقل قول:
(با انگشت، از سمت چپ به راست، همینطوری خطی تمیز کن بیا پایین)
منم دنبال همین بودم خیلی لطف کردی فقط یه سوال :از کدوم انگشت استفاده کنم؟ حالا خارج از شوخی کسی چیز دیگه ای رو سراغ نداره که لک نشه و خط هم نیفته؟نقل قول:
بهترین چیز استفاده از دستمال های مخصوص عینک
نقل قول:
در تکمیل جوابهای دوستان باید بگم اگه خیلی حساس هستید میتونید از این دستمال های مخصوصی که برای این کار درست شدن در لوازم کامپیوتری ها تهیه کنید قیمت پک دستمالشم که من دارم اسمش آیسان و زیر 4هزار تومان هستش اما اگه حساس نیستید همین دستمال عینک با کمی رطوبت تایید میشه:46:
خیلی ممنون . فقط به مغازه دار بگم دستمال lcd آیسان میخوام میفهمه؟ یا اسم دیگه ای هم داره؟نقل قول:
با سلام
بعد از خوندن این 400 صفحه اخیر تصمیم به خرید پی وان دارم اما به نظر شما الان دیر نیست برای خرید ؟ یعنی از رده خارج نیست ؟
مرسی
دوست عزیز قیمت p1 الان 290 تمن و w960 همه 290 تمن شده قیمتش شما می تونید 960 رو انتخاب کنید که رم 8 گیگ داره و امکانات موسیقی بیشتر
-------------
اگه هم می خوای مدل جدید 2008 داشته باشه g700 یا g900 رو می تونی انتخاب کنی
----------
به نظر من G700 می تونه گذینه ی خوبی باشه اینم عکسش
کد:http://www.118mobile.ir/LoadPicture.aspx?PictureId=1637&typ=0
آره اون برای محافظ LCD خوبه برای بدنه لوازم صوتی تصویری هم مثل همون اما مارک EMTEC هستشنقل قول:
که در این قسمت عکسای پکیج شون میتونید ببینید
Wipes مدلکد:http://www.emtec-international.com/en/gamme.php?categorie=ACCCL&gamme=NETTOYAGE
بچه ها منم گرفتم گوشی رو
یه سوال داشتم .....از بین هک های صدا .کدومش کیفیت هندزفری بهتری داره؟ من الان مگا باس رو ریختم
کدوم بهتره؟
داداش من. نزن این حرفا رو. گوشی تو رده به نظرت چیه؟ من نصف مدلهای نوکیا رو داشتم.آخریش n95 8gig بود. قبلش n71. n70,n72. n73 me. n78 ,n85, 3250. n91........... و دو مدل chocholate ,shine از LG وHTC رو خریدم. تو یه مجله تو قسمت اسمارت فونها عکس و مشخصات این گوشی رو دیدم. کلی تحقیق کردم. دوستان اینجا واقها کمکم کردن. الان یک ماه و نیم هست خریدمش. خیلی راضیم. حرف نداره. مثل گوشی های معمولی و تکراری که دست همه میبینی نیست. اینترفیس خوبی داره. من مموری 8 روش دارم خیلی باش راحتم. واقعا با هیچ گوشی عوض نمیکنم. فقط اگه عادت به اون دکمه های 4 جهته داری یه 2 هفته ای رو باید بگذرونی تا عادت کنی. همین. بازم انتخاب با شماست.برنامه های خوبیم داره. ولی از فکر گوشی های جاوا ساپورت بیا بیرون. موفق باشی.نقل قول:
دیگه نتونستم جلوی خودمو بگیرم
خیلی باحال جواب دادی کف کردم
دوستان یه سوال تعداد اس ام اس هایی رو که می فرستی از کجا معلوم میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Main menu>message>sent messageتوی مسیج بغل اینباکس دو تا فلش کوچولو هست بزن تا بره رو sent message. GOOD LUCK
همون آیسان رو گرفتم ولی هنوز امتحان نکردم.Thanx a lot my friend.نقل قول:
واقعا" ای 2 تا گوشی قیمتش با هم برابر شده؟نقل قول:
دوست عزیز قیمت p1 الان 290 تمن و w960 همه 290 تمن شده قیمتش
تا اونجا که من خبر داشتم قیمت p1 از 960 خیلی کمتر بود
سلام من پی وان دارم چه هک هایی رو روش بریزم که خوب باشه چی پیشنهاد می کنید؟
تو فروم آدرسش رو هم بدید ممنون
سلام. دوستان گلم. اگه زحمتی نیست یه سوالی داشتم. میخواستم بدونم ایرادات هک کردن گوشی چیه که بعضی ها حاضر نمیشن گوشی خودشون رو هک کنن؟ اینجور که معلومه خیلی به قابلیت های گوشی اضافه میشه. میخواستم نظرات مخالف و موافق رو بدونم. قربون دستتون
من به عنوان فردی که گوی رو هک نکرده دلیلم این هست که بعضی دوستان رو دیدم که با انجام هک گوشیشون مشکل دار شده.
از اونجایی که من علاقه به گوشیم دارم و فعلا هم قصد خرید گوشی ندارم هکش نکردم.
هرچند مشکلی هم پیش بیاد نرم افزاری هست و حل میشه.
در ضمن من توی این 10 ماهی که گوشی رو دارم حدود 100 تا برنامه نصب دارم.دلم نمیخواد مجبور بشم همه رو دوباره نصب کنم.
قربونت. مرسی. راستش فکر کنم منظور شما اینه که تعداد کل اس ام اس هایی که دادی و دریافت کردی رو ببینی. منم همین سوالا دارم. میخوام بدونم داخل این گوشی جایی هست که شمارنده داشته باشه؟ توی موبایل های قبلی یک گزینه بود به نام counter که شماره و تاریخ رو نشون میداد. توی منوی menu>messaging>more گزینه get & send فکر کنم باشه. اما تا میزنم هم دریافت و هم ارسال رو 0 نشون میده. راهی هست؟نقل قول:
من نتونستم پیدا کنم.ظاهرا نوشته نشده.
نقل قول:
با سلام :20:
و عرض احترام به پاسخ دوست عزیزم آقا حامد گل :11: نظر من مخالفه میدونید چرا؟ می گم خدمتتون :46:
به نظر من هک می تونه جمع آوریه بهترین آپشن های که در برخی از مبایل های دیگه هستند و به صورت عادی نمیتونید داشته باشید بر روی گوشی بوجود بیارید و به زبان ساده تر هک باعث انعطاف پذیری بیشتر به گوشیتون میشه و شمارو محدود نمیکنه به فایل های سیستمی ساده ای که براتون از قبل شر کتهایی مثل سونی اریکسون تهیه کردن.
موفق باشید
بزرگترین حسن هک کردن اینه که باعث میشه دیرتر از موبایلت خسته بشی
نفهمیدم اگه می تونی تصویری یادم بدهنقل قول:
من تو قسمت sent میرم ولی چیزی نمی بینم
بفرمایید: :31:نقل قول:
هک خوبــــــه.راحت شدید؟دی...
حرفهای دوستان تایید میشه.
شاید که نه حتما من زیاد حساسم به این قضیه.
حامد جان چرا میزنی :11: اصلا هک بده جیزه اوفهنقل قول: