تبریک دوستان
امروز یا فردا از بن خارج میشه
تبریک دوستان
امروز یا فردا از بن خارج میشه
نقل قول:
خیلی ممنون واقعا خوشحال شدم:10::10::10::40::40::40::11::11:
خواهش میکنم عزیز...
کمترین کاری بود که میشد انجام داد
ایشالا همین امروز باشه
تمرين امروز استقلال يك ساعت زودتر برگزار ميشود
تمرين امروز تيم فوتبال استقلال تهران به دليل حضور اعضاي تيم در مراسم عروسي پيروز قرباني، زودتر از هميشه برگزار مي شود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازيكنان استقلال امروز از ساعت 16 در زمين شماره 2 آزادي تمرين مي كنند.
اين تيم كه روز يك شنبه هفته آينده در ورزشگاه باهنر ميهمان تيم مس كرمان است، امروز بعد از ظهر به دليل مراسم عروسي:8::8::8: پيروز قرباني يك ساعت زودتر تمرين خود را برگزار مي كند.
آبي پوشان عصر فردا راهي كرمان مي شوند.
حضور قرباني در اين سفر هنوز مشخص نيست.
منم ازشنیدن این خبرخوشحال شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امیدوارم اف سی بایرن هم آزاد بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی این جریان پیروز چیه؟
کلک چندمین زنشه؟
نمیدونم اما چیزی که واضحه یه چندسال پیش همه بچه هارادعوت کردمراسم عروسیش یه بارهم مسابقه نیومد میخواست زن بگیره این دفعه هم ظاهرامسابقه نمیره تازن بگیره :31:فکر کنم میخوادرکوردفریبرزعرب نیارابشکنه :27:نقل قول:
این چرا اینجوری میکنه!
من اگه جاش بودم 3تا مسابقه پشت سر هم میدادم
در ضمن کسی به اون رکورد نمیرسه :دی!
مگر یه عده خاص
آخه استقلالیا همه اهل زندگین
میسوزن و میسازن
سلام مسعود یه زودی به اینجا دسترسی خواهی داشت فقط یادت نره که دیگه با پرسپولیسیا کل کل نکنی.و اگه حرفی زدن گزارش بدی...و جوابشو ندی..
طی این چندسال اخیر پیروزجزوموثرترین ومتعصب ترین استقلالیها بوده درحالیکه به استقلالی بودنش اوایل شک داشتم اما مرام یه بچه جنوب شهرتهرانو داره
در مورد پیروز بگم به نظر میرسه ازدواجش شایعه باشه....
برنامه هفته های 4 تا 8 اعلام شد ماشاالله به این شانس با هر چی تیم آمادس بازی داریم قول میدم این سایپایی که همش داره میبازه قبل از بازی با استقلال دوباره جوگیر میشه همه تیما رو میبره(تعجب نکنید ناراحت هم نشید بدشانسی سرنوشت آبی هاست)
استقلال 1
مس 0
این سری میترکونیمشون.امسال با سالای دیگه فرق داره.......
شانس هم یه قسمت فوتباله همش که نیست!
ایشالا امسال حقه هرچی جوجه تیمی که فصل قبل ما رو بردن رو میزاریم کف دستشون...
اس اس واقعی در راه است
کماکان پرچم بالاس!
فتح الله زاده در گفتگو با مهر:
مگر قلعه نویی و دایی با هم قهر هستند / استقلال خوب نتیجه نگرفته است
مدیر عامل باشگاه استقلال با اشاره به تمایل این باشگاه برای رفع کدورت بین علی دایی و امیر قلعه نویی گفت: مگر این دو با هم قهر هستند که همه می خواهند آنها را آشتی دهند؟
علی فتح الله زاده در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان این مطلب افزود: مگر علی دایی و قلعه نویی با هم قهر هستند که با قرار باشد آنها را با هم آشتی دهیم. این دو مربی خوب فوتبال ایران باهم دعوا نکرده اند که حالا قرار بر قهر و آشتی شان باشد. با این حال منتظر بازگشت آقای کفاشیان از پکن هستم تا در نشست هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال بحث ملاقات امیر قلعه نویی و علی دایی را مطر ح کنم تا اگر احیانا کدورتی بین آنها هست برطرف شود.
عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال خاطر نشان کرد: طی هفته گذشته درگیر انتخاب پیمانکاری برای ساخت کمپ باشگاه استقلال بودیم. بالاخره در روز چهارشنبه مزایده برای انتخاب این پیمانکار برگزار شد و توانستیم دو شرکت را برای این منظور گزینش کنیم. در نشست آتی هیئت مدیره باشگاه شرایط پیمانکارهای مورد نظر بررسی می شود از میان آنها بهترین گزینه انتخاب و کار ساخت مجموعه کمپ استقلال به آن شرکت واگذار می شود.
وی با اشاره به اینکه نشست آینده هیئت مدیره باشگاه استقلال روز دوشنبه هفته پیش رو برگزار خواهد شد، در خصوص انتخاب حامی مالی برای تیم فوتبال این باشگاه گفت: برای انتخاب اسپانسر تیم فوتبال استقلال عجله نکرده ایم، سعی مان بر این بوده که بهترین گزینه را برای حمایت مالی از تیم استقلال که علاوه بر مسابقات داخلی لیگ قهرمانان آسیا را نیز در پیش دارد، گزینش کنیم. در این رابطه با شرکت های مختلفی مذاکره کرده و به نتایج خوبی رسیدیم. نتایج این جمع بندی را روز دوشنبه به استحضار هیئت مدیره باشگاه می رسانم تا بهترین گزینه را به عنوان حامی مالی تیم انتخاب کنیم.
مدیرعامل باشگاه استقلال در خصوص نتایج تیم فوتبال این باشگاه گفت: آنچه مسلم است تیم ما از نظر نتیجه گیری تا به امروز که سه هفته از مسابقات لیگ برتر گذشته نتوانسته نتایج خوبی را کسب کند اما از نظر فنی تیم شرایط خوبی دارد. من به عنوان مدیرعامل باشگاه از عملکرد کلی تیم رضایت دارم. بدون شک تیم فصل جاری استقلال از همه جهات با تیمی که در فصل گذشته داشتیم متفاوت است. از همه نظر تیم تقویت شده و توانایی بیشتری نسبت به قبل دارد.
فتح الله زاده در خصوص بازی آینده تیم فوتبال استقلال با مس کرمان و تقابل این تیم با گروهی از بازیکنان و مربیانی که پیشینه بازی در جمع آبی پوشان تهرانی را دارند، گفت: مسلما برای رسیدن به جمع مدعیان قهرمانی باید هرچه زودتر روند روبه رشد تیم آغاز شود. بازی خوب تیم فوتبال استقلال اگر با نتیجه گیری توام شود می توان به آینده تیم امیدوار بود. بازی با مس کرمان می تواند نقطه آغازین این راه صعود استقلال باشد.
وی ادامه داد: استقلالی های مس کرمان خودشان حتما می دانند که استقلال محبوب قلبهاست و یکی از پرطرفدارترین تیم های ایران و آسیاست. آنها هم حتما استقلال را دوست دارند. من برای آنها آرزوی موفقیت می کنم و انتظار دارم مانند گذشته یک بازی جوانمردانه را مقابل استقلال به نمایش بگذارند.
مدیرعامل باشگاه استقلال در خصوص اشتباهات داوری که در بازی این تیم برابر سپاهان رخ داد و باعث توقف آبی پوشان تهرانی در دیدار برابر حریف اصفهانی شد و نیز احتمال تکرار این اشتباهات در بازیهای آینده گفت: مطمئنم که دیگر مانند فصل گذشته سلسله اشتباهات داوری به ضرر استقلال رقم نخواهد خورد. در همین بازی استقلال مقابل سپاهان محسن ترکی که از داوران خوب فوتبال ایران است، اشتباهی مرتکب شد. من اعتقاد دارم این اشتباه سهوی است که می تواند از هر داوری سربزند و تعمدی در آن نیست.
وی تصریح کرد: اگر این اشتباهات در بازیهای آینده نیز تکرار شود بدون شک تصمیمی جدی خواهیم گرفت که اتفاقات فصل گذشته مجددا رقم نخورد.
"اوچه" براي دو سال 500 هزار دلار مي خواهد اما...
يک آفريقايي ديگر به استقلال مي آيد
"اوچه" مهاجم فصل گذشته مس کرمان که مورد نظر مسئولان باشگاه استقلال قرار داشت، براي دو سال بازي در اين تيم مبلغ 500 هزار دلار طلب کرد که اين درخواست مورد قبول استقلالي ها قرار گرفت،اما منجر به آبي پوشي شدن "اوچه" نشد!
"به گزارش سرويس ورزشي برنا" به رغم موافقت استقلالي ها با درخواست مالي اوچه اين بازيکن شانس زيادي براي استقلالي شدن ندارد زيرا امير قلعه نويي اعلام کرده به مهاجمي بزرگتر از اين بازيکن نياز دارد.
يک منبع آگاه در باشگاه استقلال به خبرنگار ورزشي برنا مي گويد: براي جذب "اوچه" مشکلي نداريم و حتي مسئولان باشگاه پاختاکور با استقلالي شدن وي موافقت کرده اند،اما سرمربي تيم معتقد است که بايد مهاجمي بزرگتر از "اوچه" را جذب کنيم.
اين منبع آگاه در ادامه مي گويد: قرار است روز سه شنبه يک مهاجم آفريقايي ديگر براي حضور در تمرينات استقلال به ايران سفر کند
اين بار از ناحيه مچ پا
جان واريو بار ديگر مصدوم شد
جان واريو هافبک برزيلي تيم فوتبال استقلال که از ابتداي فصل چند بار به آسيب ديدگي دچار شده است، بار ديگر مصدوم شد.
"به گزارش سرويس ورزشي برنا" هافبک برزيلي تيم فوتبال استقلال که به تازگي از بند آسيب ديدگي رهايي پيدا کرده بود در جريان تمرين روز گذشته (5شنبه) استقلال بار ديگر مصدوم شد.
آسيب ديدگي اين بازيکن از ناحيه مچ پا است و به همين دليل ديدار روز يکشنبه تيمش مقابل مس کرمان را از دست مي دهد.
جان واريو و شكوري غايبهاي بازي مقابل مس؛
تازه داماد استقلال به كرمان ميرود
جانواريو و هادي شكوري بازي مقابل مس كرمان را از دست دادند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در شرايطي كه جانواريو به تازگي از بند مصدوميت رهايي يافته بود، بار ديگر از ناحيه مچ پا دچار مشكل شده و به همين دليل در بازي مقابل مس كرمان غايب خواهد بود، ضمن آن كه هادي شكوري نيز با محروميت كميته انضباطي روبهرو شده و تا اطلاع بعدي نميتواند استقلال را همراهي كند.
در شرايطي كه پيروزي قرباني امشب جشن ازدواج خود را برگزار ميكند، با استقلال به كرمان خواهد رفت اما، حضورش در بازي مقابل مس قطعي نشده است.
با وساطت قلعه نويي طالب لو به تمرين تيم فوتبال استقلال تهران بازگشت
وحيد طالب لو دروازه بان تيم فوتبال استقلال تهران با وساطت امير قلعه نويي به تمرينات اين تيم بازگشت.
به گزارش ايرنا، دروازه بان تيم فوتبال استقلال كه طي چند روز گذشته به دليل مشكلات مالي از حضور در تمرينات اين تيم امتناع ميكرد با وساطت سرمربي آبي پوشان روز گذشته (پنجشنبه) در تمرينات شركت كرد.
قرار است باشگاه استقلال تهران به زودي بخشي از مبلغ قرارداد طالب لو را پرداخت كند.
خبر ديگر از اين باشگاه اينكه جان واريو هافبك برزيلي استقلال در تمرينات روز گذشته از ناحيه مچ پا بار ديگر مصدوم شد.
دكتر امين نوروزي پزشك تيم استقلال تهران گفت: نتايج آزمايشات نشان ميدهد مچ پاي جان واريو به شدت متورم شده و به احتمال فراوان او استقلال را در چند بازي آتي همراهي نخواهد كرد.
تيم استقلال تهران يكشنبه آينده در چارچوب هفته چهارم ليگ برتر باشگاههاي ايران در ورزشگاه باهنر كرمان ميهمان تيم مس خواهد بود.
مديون مردم کرمان هستم اما...
قلعه نويي: اين بازي حساسيتي براي من ندارد
سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران مي گويد: ديدار با مس کرمان مثل ديگر مسابقات است و براي من هيچ حساسيتي ندارد.
امير قلعه نويي به خبرنگار ورزشي برنا مي گويد: مردم کرمان و مسئولان باشگاه مس نقش زيادي در بازگشت مجدد من به سطح اول فوتبال کشور داشتند و پس از اتفاقاتي که پيرامون تيم ملي افتاد آنها به بنده و همکارانم اعتماد کردند و به همين دليل خودم را مديون آنها مي دانم. وي در ادامه مي گويد: ديدار روز يکشنبه براي من حساسيتي ندارد و در واقع مثل ديگر مسابقات ليگ است اما براي عقب نماندن در کورس بايد 3 امتياز اين مسابقه را به دست آوريم. سرمربي استقلال درباره حضور رحمتي و صادقي نفرات سابق استقلال در ترکيب مس کرمان مي گويد: اين بازيکنان براي استقلال زحمات زيادي کشيده اند.خود من در طول سالهاي اخير بر اين مسئله از نزديک واقف بوده ام و اميدوارم هر جا که هستند موفق باشند. قلعه نويي درباره ضعف خط حمله استقلال در گلزني مي گويد: من به اين مهاجمان اميدوارم و طي هفته هاي اخير خودم و آقاي مرفاوي تمرينات ويژه اي را براي آنها در نظر گرفتيم که اميدواريم از همين بازي مقابل مس طلسم گل نزدن آنها شکسته شود. سرمربي استقلال در پاسخ به اين پرسش که "آيا وحيد طالبلو به دليل برگشت خوردن چک دوم خود با باشگاه اختلاف دارد؟" مي گويد: اين مسئله را تکذيب مي کنم، شايد چک وحيد پاس نشده باشد اما غيبت وي در تمرين دو روز قبل ربطي به اين مسئله نداشت و ما معمولاً در تمرينات هوازي که دروازه بانها کار خاصي ندارند به وحيد استراحت مي دهيم. قلعه نويي با تاکيد بر اينکه استقلال تا پايان فصل با سه مدافع بازي مي کند، افزود: در سه بازي اخير تيم مان دو گل خورده داشته که به دليل اشتباهات فردي بوده نه ضعف ساختار دفاعي ؛در طول سه بازي اخير مدافعان ما تحت فشار قرار نگرفتند و حتي پنج بار هم به زمين نخورده اند.
:ohno::angry::13:نقل قول:
جانواريو به تازگي از بند مصدوميت رهايي يافته بود، بار ديگر از ناحيه مچ پا دچار مشكل شده
این جان واریو چرا اینجوریه؟
حداقل بیاد یک بازی بکنه و تو جریان بازی مصدوم بشه!
مسعود جون چی شد؟نقل قول:
بابک به تاپیک استقلال زیاد میاد امیدوارم ببخشه...
من قبلا رفتم ضمانتت را بکنم فرداش خودم بن شدم! (البته ربطی به استقلال و جریان شما نداشت)
r4pbr4p جون به خاطر عکسها هم ممنون:11:
ای بابا یه مقدار ویتامین دی و کلسیم بدن بهش شاید استخوناش قوی شد کمتر شکستنقل قول:
جان واريو هافبک برزيلي تيم فوتبال استقلال که از ابتداي فصل چند بار به آسيب ديدگي دچار شده است، بار ديگر مصدوم شد
خواهش میکنم عزیزنقل قول:
r4pbr4p جون به خاطر عکسها هم ممنون
جان واریو مشکل مصدومیت نداشت مشکلش ناآمادگی بدنیش بود این مصدومیت ازمچ پاهم زیادجدی نیست
لطف کنین لیست بازیکنانی که در هفته ی چهارم بازی می کنند رو بزارین.
منظورت ترکیب احتمالیه یا اینکه ترکیب موردعلاقه کاربرها رامیخوای ؟چون ترکیبو خودامیرقلعه نوعی هم الان نمیدونه :31:نقل قول:
=
در تمرين و خطاب به بازيكنان استقلال تهران
قلعه نويي: بايد در ديدار مقابل مس پيروز شويم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران در تمرين امروز از بازيكنان خواست در هفته چهارم ليگ برتر با تمام توان براي كسب پيروزي تلاش كنند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري فارس، تيم استقلال امروز در زمين شماره 2 ورزشگاه آزادي تمرين كرد. پيروز قرباني كه امشب مراسم جشن عروسي خود را برگزار مي كند، تنها بازيكن غايب در تمرين بود.
مهرداد پولادي نيز مصدوميتش بهبود يافته و همراه ساير بازيكنان تمرين كرد.
امير قلعه نويي سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران پيش از آغاز تمرين دقايقي براي بازيكنان صحبت كرد و خطاب به آنها گفت: در سه ديدار گذشته حق استقلال بيشتر از اين ها بود و در ديدار با مس كرمان بايد تمام توان خو را به كار بگيريد تا با كسب پيروزي به تهران بازگرديم.
بازيكنان استقلال روز آينده به كرمان سفر خواهند كرد.
پيروز قرباني نيز در اين سفر تيمش را همراهي خواهد كرد؛ اما عليرضا عباسفرد غايب است.
تازگی ها مد شده هر بازیکنی از استقلال خارج میشه ، جلوی استقلال میشه فوق ستاره تیمش و یک گل می زنه!
امیدوارم صادقی همچین کاری نکنه که بدجور کلامون تو هم میره! :47:
من خیلی به جان واریو امید داشتم اما این که همیشه خدا یا مصدوم هست و یا نا اماده!
تمرين تيم فوتبال استقلال برگزار شد
تمرين تيم فوتبال استقلال تهران بعدازظهر امروز در زمين شماره دو ورزشگاه آزادي پيگيري شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تمرين تيم استقلال بعدازظهر امروز با حضور تمامي نفرات پيگيري شد. تنها "جانواريو" به دليل مصدوميت از كنار زمين تمرينات را پيگيري كرد و پيروز قرباني نيز به دليل شركت در مراسم ازدواجش در تمرينات حضور نداشت.
تمرينات استقلال ساعت 15 با دويدن بازيكنان و كارهاي كششي آغاز شد، سپس نفرات زير نظر خداداد بدنساز تيم به تمرينات آمادگي جسماني پرداختند. پس از آن امير قلعهنويي در يك چهارم زمين بازيكنان را به سه گروه نارنجي، زرد و آبي تقسيم كرد كه اين بازيكنان به تمرين پاسهاي عرضي و انتقال توپ پرداختند.
در تمرين بعدي كه در نيمي از زمين برگزار شد بازيكنان در گروههاي شش نفره پاسكاري سرعتي و طولي را تمرين كردند. پس از آن تمرين حمله به دروازه از كنارهها و عمق دفاع و در مقابل دفع اين حملات در برنامه تمريني استقلاليها قرار گرفت.
بازيكنان استقلال پس از انجام يك بازي كوتاه دست گرمي به منظور مرور برنامههاي تاكتيكي با شوت زني به دروازه تمرينات امروز خود را پايان دادند.
با وجود برخي شايعات وحيد طالبلو در تمرين امروز استقلال شركت داشت.
امير قلعه نويي در طول تمرين بر تحرك بدني و هوشياري بيشتر بازيكنان تاكيد كرد.
تيم فوتبال استقلال تهران ساعت 16 بعدازظهر شنبه عازم كرمان ميشود و پيش از انجام بازي روز يكشنبه مقابل مس يك تمرين ديگر را در شهر كرمان برگزار ميكند.
صادقیو ازاستقلال بیرون نکردند خودش رفت درحالیکه مرتضی ابراهیمی و حسین کاظمی و........سال پیش ازاستقلال به خواست ناصرخان کنارگذاشته شدند:41:نقل قول:
سنگر خاليست
من تنهايم
كمك...
هاشم بیک زاده در گفتگو با ایسکانیوز:
ز هر لحاظ برای کمک به استقلال آماده ام//مشکل ما عدم اعتماد به نفس است//محکوم به شکست مس هستیم
تهران – خبرگزاری ایسکانیوز:هافبک تیم استقلال با تاکید بر اینکه هیچ گونه مصدومیتی نداردگفت:از هر لحاظی برای کمک به استقلال آماده ام.
هاشم بیک زاده در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگران دانشجویی ایران "ایسکانیوز" خاطرنشان ساخت: خوشبختانه از لحاظ شرایط بدنی به اوج آمادگی رسیده ام و هیچ مشکلی برای انجام بازی ندارم و منتظر رویارویی با تیم مس هستم.
وی علت عدم نتیجه گیری استقلال در دو هفته گذشته را عدم اعتماد به نفس بازیکنان دانست و گفت:بدون شک استقلال از لحاظ مهره و کادر فنی جزء بهترین های لیگ است ولی فکر می کنم عدم اعتماد به نفس کافی و استرس زیاد تاثیرات منفی روی بازیکنان گذاشته تا نتوانند نتایج مطلوب را کسب کنند.
بیک زاده ادامه داد:البته باید بگویم که استقلال نقطه ضعف و مشکلاتی هم دارد ولی مطمئنم که با درایت امیر خان به زودی این ضعف ها حل شده و به صدر جدول می رسیم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وی در خصوص احتمال قرار گرفتنش در ترکیب استقلال برای بازی با مس به ایسکانیوز گفت: به شخصه از هر لحاظی آماده ام ولی این نظر کادر فنی است که من باشم یا نه، ضمن اینکه امیدوارم که حداقل یک نیمه را بازی کنم.
هافبک استقلال تهران بازی مقابل مس را بسیار سخت ارزیابی کرد و گفت:فکر می کنم در کرمان باید با گرما، هوادارن و تیم مس بجنگیم و فکر می کنم این کار مار ا سخت می کند.
وی تصریح کرد: البته به هیچ وجه نباید به این مسائل فکر کنیم چراکه محکوم به شکست مس هستیم و برای ماندن در کورس باید پیروز این بازی باشیم
به دليل مراسم عروسي قرباني
خبرگزاري فارس: تمرين امروز تيم فوتبال استقلال تهران به دليل حضور اعضاي تيم در مراسم عروسي پيروز قرباني، زودتر از هميشه برگزار مي شود.
به گزارش خبرگزاري فارس، بازيكنان استقلال امروز از ساعت 16 در زمين شماره 2 آزادي تمرين مي كنند.
اين تيم كه روز يك شنبه هفته آينده در ورزشگاه باهنر ميهمان تيم مس كرمان است، امروز بعد از ظهر به دليل مراسم عروسي پيروز قرباني يك ساعت زودتر تمرين خود را برگزار مي كند.
من هستم.....بازیرو میبریم..
این خبر از امروزه یا دیروز.........نقل قول:
به دليل مراسم عروسي قرباني
خبرگزاري فارس: تمرين امروز تيم فوتبال استقلال تهران به دليل حضور اعضاي تيم در مراسم عروسي پيروز قرباني، زودتر از هميشه برگزار مي شود.
به گزارش خبرگزاري فارس، بازيكنان استقلال امروز از ساعت 16 در زمين شماره 2 آزادي تمرين مي كنند.
اين تيم كه روز يك شنبه هفته آينده در ورزشگاه باهنر ميهمان تيم مس كرمان است، امروز بعد از ظهر به دليل مراسم عروسي پيروز قرباني يك ساعت زودتر تمرين خود را برگزار مي كند.
نقل قول:نقل قول:نقل قول:پیش بینی ها ثبت شدن..نقل قول:
سلام.. امروز پستارو که میخوندم، خیلی ناراحت شدم که چرا امروز نرسیدم بیام تو تاپیک.. آخه تقریباً خیلی از بچه هارو دوباره کنار هم دیدم.. بحثای قشنگیم شده بود.. واقعاً جام خالی..
دیدید شایعه نبود ؟ دیدید گفتم پیروز میخواد عروسی کنه..
این جانواریو هم که دیگه شورش رو در آورده.. هی داره مسدوم میشه.. به قول علیرضا اگه تو بازی مسدوم میشد یه چیزی..
از شنیدن خبر برگشتن دوباره ی مسعود هم خیلی خوشحال شدم.. امیدوارم با بازگشتش، دوباره تاپیک به روزای اوجش برگرده..
بازم از همتون بابت دیر به دیر سر زدنام به تاپیک معذرت میخوام.. این پروژه هام اَمونم رو بریدن..
ابراهیمی و شاهین خیری که حقشون بود از استقلال برند اخه اونها قاچاقی تو استقلال مونده بودند!نقل قول:
صادقی هم رفتنش همچین با میل خودش نبود یک جورای فهمیده بود اگه تو استقلال بمونه نیمکت نشین میشه!
سلام علیرضا.. این روزا خوب داری سنگر رو حفظ میکنیا.. داری جور منم میکشی..
نقل قول:
سلام.. امروز پستارو که میخوندم، خیلی ناراحت شدم که چرا امروز نرسیدم بیام تو تاپیک.. آخه تقریباً خیلی از بچه هارو دوباره کنار هم دیدم.. بحثای قشنگیم شده بود.. واقعاً جام خالی..
دیدید شایعه نبود ؟ دیدید گفتم پیروز میخواد عروسی کنه..
این جانواریو هم که دیگه شورش رو در آورده.. هی داره مسدوم میشه.. به قول علیرضا اگه تو بازی مسدوم میشد یه چیزی..
از شنیدن خبر برگشتن دوباره ی مسعود هم خیلی خوشحال شدم.. امیدوارم با بازگشتش، دوباره تاپیک به روزای اوجش برگرده..
بازم از همتون بابت دیر به دیر سر زدنام به تاپیک معذرت میخوام.. این پروژه هام اَمونم رو بریدن..
سلام دل انگیز!
امروز جات خالی بود بعد از مدتها تقریبا تمام بروبچ امدند البته کسانی مثل mahn و برخی دیگر از دوستان همچون خودت جاشون خالی بود.
داداش خیالی نیست برو به فکر درس و زندگانی باش و خیالت راحت باشه سنگر حفظ میشه:46:
================
هر وقت خبر زیاد هست زورم میاد خبر بذارم اگه بذارم تمام پستهای بچه ها پائین میره!:13: و بحثها کم میشه! اما چاره چیست؟
================
جلسه هيات مديره استقلال دوشنبه
جلسه هيات مديره باشگاه استقلال تهران دوشنبه هفته جارى براى تصميم گيرى در خصوص اتفاقات اخير اين باشگاه تشكيل مى شود.
به گفته على فتح ا... زاده، مديرعامل باشگاه استقلال تهران قرار است در اين جلسه پيرامون تعيين اسپانسر براى اين تيم در مسابقات ليگ برتر و ليگ قهرمانان آسيا و همچنين ميزان بودجه تيم استقلال در فصل جارى تصميم گيرى شود.