بفرمایید :
کد:http://857589.20upload.net/files/sh5/12869749081.exe
Printable View
بفرمایید :
کد:http://857589.20upload.net/files/sh5/12869749081.exe
البته بعد از سری 3 ( فتح برلین ) سری جدیدی هم اومد که دیگه استراتژی نبود. کسی خبر نداره ایا سری جدیدی هم در راه هست یا نه؟نقل قول:
سری Commandos
Commandos: Behind Enemy Lines - 1998
Commandos: Beyond the Call of Duty - 1999
Commandos 2: Men of Courage - 2001
Commandos 3: Destination Berlin - 2003
ممنون ولی جالب نیست یه چیزی تو مایه های شطرنج ویندوز سون میخواستم البته رو ایکس پی اجرا شه.نقل قول:
سلام دوستان ,
کسی میدونه men of war :vietnamو men of war :assult squadچه تاریخی عرضه میشن نسبت به سری های قبل تغییری کرده یا نه ?لطفا ذکر کنید?
ممنون
سلام
یه بازی میخواستم که ساکت خلوت تاریک ترسناک...یه چیز تو مایه های سایلنت هیل
هرچی باشه خوبه فکری اکشن....
Alone in the Dark نسخه 5...نقل قول:
اگه برای پی سی می خواید از بازی های یکمی قدیمی تر اینا توصیه میشه:نقل قول:
سلام
یه بازی میخواستم که ساکت خلوت تاریک ترسناک...یه چیز تو مایه های سایلنت هیل
هرچی باشه خوبه فکری اکشن....
Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth -2006
Condemned: Criminal Origins -2006
Penumbra: Overture -2007
Penumbra: Black Plague -2008
شماره آخر بازی سایلنت هیل به نام Silent Hill: Homecoming رو هم اگه بازی نکردید خوبه
Men Of War Vietnam - Q1 2011نقل قول:
با سلام به همه دوستان
من بازی The Heritage رو می خواستم.
ممنون می شم لینکش قابلیتresume داشته باشه و فیلتر هم نشده باشه
دانلود بازی با حجم 124 مگابایت و لینک مستقیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پسورد فايل زيپ :کد:http://tinyurl.com/The-Heritage
کد:www.------------.com
من یه سوالی داشتم یه تاپیکی بود به نام درخواست بازی کسی نمیدونه کجا غیب شده؟:دی
میدونم بیجا هست ولی دیگه جایی پیدا نکردم بپرسم
شما الان داري جدي ميگي؟نقل قول:
خب همين تاپيك ديگه. اگه سبك خاصي از بازي رو مي خواهيد بگيد تا معرفي كنند
آره جدی میگم توش اسم یه بازی رو میدادیم دوستان زحمتکش لینک دانلودشو به ما میدادن:دی
اگه همین تاپیکه من لینک دانلود sonic heroes و sonic and the black knight : nine اگر برای کامپیوتر پیدا بشه و بازی سونیک و ماریو تو المپیک زمستانی رو میخوام :دی
بازی برای pc و سبک سامورایی میخواستم.
ممنون.
سامورایی رو نمیدونم ولی فک کنم نینجا بازی هم زیر دسته این باشه:نقل قول:
Ninja Blade
یه بازی میخوام فکر نکنم ساخته شده باشه :دی
بازی FPS که خب داریم مثل کانتر ،
حالا FPS قدیمی وجود داره ؟ توش مثلا به جای تفنگ از تیر کمون یا شمشیر استفاده شده باشه :دی مثل LOTR:C مضخرف نباشه و آنلاین داشته باشه چه بهتر :دی
کسی نمیدونه call of duty 7 کی میاد
9 نوامبر سال 2010
Turokنقل قول:
البته مال پنج سال پیش هست...
توش خنجر و تیر کمون داره و بازی زیبایی هم هستش...
بچه ها کسی میتونه یه توضیح کلی چند خطی راجع به سری Fable و موضوعش بگه . چون توی تاپیکش طولانی بود . منظورم سبکش و داستانش و ... .
یه بازی god of war هست ماله کنسوله بعد برا pc تبدیلش کردن (نمیدونم بهش چی میگن) 3 تا dvd هستش میخوام بدونم ارزش داره بگیرم؟ کسی بازی کرده؟ چطوره؟
اصلا این تیپ بازی ها که تبدیل میکنن خوب از اب در میاد؟
معمولا یه بازی god of war هست که باید نصب کنی و بعدشم یه نرم افزار pcsx2 که اموزشش رو میذاره چطوری باید اجراش کنی.........نقل قول:
یه بازی god of war هست ماله کنسوله بعد برا pc تبدیلش کردن (نمیدونم بهش چی میگن) 3 تا dvd هستش میخوام بدونم ارزش داره بگیرم؟ کسی بازی کرده؟ چطوره؟
اصلا این تیپ بازی ها که تبدیل میکنن خوب از اب در میاد؟
توصیه نمیشه
منظورم در اون سبک نیستنقل قول:
کانتر بازی کردید تا حالا ؟
حالا کلاسیک کانتر :دی
راستی diablo3 کی میاد
سلام
دنبال یه بازی MultiPlayer می گردم که توی LAN بازی کنم. کانتر Source رو خیلی باهاش حال می کنم اما یه بازی تو همون مایه ها می خوام فقط اینکه مرحله ای باشه!
در کل بازی اکشنی مثل کانتر (خیلی گرافیک بالا نباشه، جنگی باشه) می خوام که مرحله ای باشه و چند نفر با هم توی شبکه بتونن هم تیمی بشن و مراحل رو رد کنن.
خیلی ممنون
سلام
من COD MW2 , BC2 , Flash-point رو بازی کردم. یه چیزی تو این مایه ها با همین گرافیک و محبوبیت جهانی چیزی سراغ دارین؟
Medal of honnorنقل قول:
من COD MW2 , BC2 , Flash-point رو بازی کردم. یه چیزی تو این مایه ها با همین گرافیک و محبوبیت جهانی چیزی سراغ دارین؟
اگه درست نوشته باشم:20:
کدومش رو میگین؟ همون که چند سال پیش اومده بود؟ اون رو که همون موقع تمومش کردم:44:نقل قول:
نسخه جدیدش حدود 10 روز پیش برای تمام پلتفرم ها عرضه شد و بازی نسبتا خوبی از آب در اومدهنقل قول:
مثل BC2 , COD MW2 اسلحه های روز دنیا رو داره؟ یا مثل همون نسخه چند سال پیشه؟نقل قول:
حجم و لینک و پست و تاپیک و سایت و . . . یادتون نره:31:
سال 2010 انتشار یافته:31:نقل قول:
کدومش رو میگین؟ همون که چند سال پیش اومده بود؟ اون رو که همون موقع تمومش کردم
بله تمام اسحه ها رو داره............جنگ مدرن هست:46:نقل قول:
مثل BC2 , COD MW2 اسلحه های روز دنیا رو داره؟ یا مثل همون نسخه چند سال پیشه؟
حجم و لینک و پست و تاپیک و سایت و . . . یادتون نره
لطفا چند تا بازی تو سبک Diablo و titan quest معرفی کنید
اگر سال ساختش رو هم میدونستید بگید بهتره
شبیه به سری Diablo و Titan Quest * بازیهای زیر پیشنهاد میشه:نقل قول:
Torchlight - 2009
Fate - 2005
* سری Diablo و Titan Quest
Diablo - 1996
Hellfire - 1997 - نسخه تکمیلی
Diablo II - 2000
Diablo II: Lord of Destruction - 2001 - نسخه تکمیلی
Titan Quest - 2006
Titan Quest: Immortal Throne - 2007 - نسخه تکمیلی
از بازی های Tom Clancy کدومش تو مایه های BC2 , COD MW2 هستش؟
اون Medal of Honor هم اونجور که بچه ها تو پست هاشون گفته بودن باید چیز بدرد نخوری باشه:41:
من که قیدشو زدم
من میگم rainbow six vegas 1 و 2 رو بگیر تقریبا شبیه mw هستند و گرافیک خوبی دارن من که شماره دومش رو 3 بار تموم کردمنقل قول:
گرافیک یا "سبک و گرافیک" ؟نقل قول:
پست، تاپیک، سایت، لینک، آدرس و . . . یادتون نره:31:
سبکش مثل mw هست ولی شما فقط 2 تا یار دارید و میتونید بهشون دستور بدید .در شماره 2 میتونید لباس و جلیقه برا خودتون انتخاب کنین یا اینکه تعیین کنید زن باشید یا مرد.گرافیکش به نظر من عالی بود .نقل قول:
نقل قول:چون بازی قدیمیه توی P30 لینکی برای دانلود پیدا نکردم. میشه یه آدرسی بدین؟نقل قول:
با سلام
در خواست چند تا بازی رو داشتم
1-یه بازی تک تیرانداز ساده با انواع سلاحها از قبیل توپ ،موشک ، تیربار ،کلت که با نیروهای دشمن و سلاحهای هوائی و زمینی اونا مبارزه کنه
2- یه وسترن ساده که مبارزه تن به تن هم داشته باشه
ممنون
این الان تک تیرنداز بود:31:نقل قول:
یه بازی تک تیرانداز ساده با انواع سلاحها از قبیل توپ ،موشک ، تیربار ،کلت که با نیروهای دشمن و سلاحهای هوائی و زمینی اونا مبارزه کنه
یعنی یه نفر یه جای ثابت مجهز به انواع سلاحها .... حالا نه بعنوان اون تک تیرانداز که تو عرف مرسوم رفیق
قبلا دیدم اسمش یادم رفته