جزء محدوديت اكسل و قالبا اعداد هست كه اعداد بيشتر از 15 رقم و صفر ميزنه. مثلا وقتي داده از نوع integer باشه اعدادي كه از 2 به توان 32 بيشتر باشه رو نمتونه نشون بده.نقل قول:
Printable View
جزء محدوديت اكسل و قالبا اعداد هست كه اعداد بيشتر از 15 رقم و صفر ميزنه. مثلا وقتي داده از نوع integer باشه اعدادي كه از 2 به توان 32 بيشتر باشه رو نمتونه نشون بده.نقل قول:
در پاسخ به پست خودم : پست 3959 :n03: :n28: :n30:
چطوری میشه یک hot key جدید درست کرد ؟
مثلا بیایم تعریف کنیم که اگه اگر ctrl+N رو زدیم عمل paste value رو انجام بده ... ماکرو رو بلدم ولی عیب ماکرو اینه که مختص همون فایل هستش و باید run بشه و... من میخام جوری باشه که تو هر فایل اکسلی این کارو بشه کرد ...
دوست عزیز اگر کسی جواب سئوالتون رو بلد باشه قطعا جواب میده احتیاج به این کارا نیست لطفا از ارسال پست های بیهوده خودداری کنیدنقل قول:
با تشکر
دوست خوبم، منم میدونم کسی بلد باشه جواب میده، من اینکارو کردم که بازم موضوع رو خاطر نشان کنم چون برام فوق العاده حساس و ضروری بود وگرنه اگه میخواستم همینطوری پست درست کنم توی این 8 سال عضویت الان پستام خیلی بیشتر از اینی بود که هست.
ممنون
دیگه هم سوال نمیپرسم
این روش چندان علمی و دقیق نیست، ولی فعلا میتونید ازش استفاده کنید!نقل قول:
در سلول A1 عدد مورد نظر شما و اعداد:
کد:A2=RANDBETWEEN(A1/4,A1/2)
A3=RANDBETWEEN(A1/6,A1/4)
A4=RANDBETWEEN(A1/8,A1/6)
A5=RANDBETWEEN(A1/10,A1/8)
A6=A1-SUM(B1:E1)
سلام و عرض ادب خدمت دوستان. من میخوام تو یک Spread Sheet مانند تو اکسل، چند تا داده وارد کنم، و بعدش با زدن دکمه ی Solution با یک فرمول ساده از این داده ها یه چیزی رو به دست بیارم. کسی هست به من بگه کد VBA واسش چیه؟ (اینکه به محض دادن داده ها، اکسل تو یه سلول جواب رو بهم نشون بده رو بلدم. میخوام بعد از زدن دکمه ی Solution این کارو واسم بکنه)
دوستان، چجوری وقتی تو سلول های یه ستون عددی وارد میکنم که قبلش 0 داره رو دقیقا همونجوری نشون بده؟
یعنی الان که میزنم 0812 وارد میشه 812! میخوام 0 اولشم باشه.
ممنون.
Right Click -> Format Cells -> Number -> Category: Textنقل قول:
گذاشتم و حل شدنقل قول:
وقتی فایل اکسل رو باز میکنم این پیغامو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به اين صورت وارد كنيد. 0912' يعني قبل از عددتون از كوتيشن مارك استفاده كنيد.نقل قول:
سلام
من دو کامپیوتر را شبکه کردم و هردو از یک فایل excel استفاده می کنند البته نه بصورت همزمان بلکه فایل اصلی رو سیستم شماره 1 هست و تغییرات از سیستم شماره 2 انجام میشه
امروز هر بار که رو سیستم شماره 2 یا 1 فرقی نمی کنه میخوام فایلو ذخیره کنم میگه مسیر جدید رو انتخاب کن یعنی بصورت save as میاد و فایل جایگزین فایل اصلی که تغییراتو روی اون انجام دادم نمیشه
در ضمن:
read-only هم تیک نخورده
مرسی بابت مطالب جالب بود
سلام دوستان
میخوام توی اکسل ، مدت زمان رو که در یک سلول بصورت دقیقه نوشته شده در سلول دیگری به ساعت و دقیقه تبدیل کنم، مثلا 308 دقیقه تبدیل بشه به 05:08:00 ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
سلام دوستان
من يك سري اعداد از يك رنج مثلا 1 تا 10 رو به طور ناقص وارد يك ستون كرده ام. مي خواهم اكسل در يك سل مقاديري(نه تعداد) كه از آن رنج وارد نشده است را نمايش بده، مثلا اگر اعداد 2 و 5 وارد نشده اند در سلولي كه انتخاب كرده ام 2، 5 را نمايش بده. اگر مي توانيد راهنمايي كنيد ممنون مي شوم.:n01:
سلام علیکم و رحمت الله و برکاته:n01:
freeze panes رو نمیشه کاری کرد که همزمان هم رو ستون اعمال بشه و هم رو ردیف؟:n13:
یکی رو که فعال میکنی اون یکی غیرفعال میشه:n04:
آخه این چه وضعیتیه:n03:
روي سلولي كه ميخواي از اون سطر و ستون فريز بشه كليك كن بعد freeze panes و بزن.نقل قول:
سلامنقل قول:
مرسی ولی بی فایدست
جواب نمیده
باز همونطوریه
روي سلولي كه ميخواي سطر و ستون قبل از رون فريز بشه كليك كن، مثلا اگه ميخواي سطر اول و دو ستون A و B فريز بشه روي C2 كليك كن، اول unfreeze رو بزن و بعد freeze panes رو.نقل قول:
سلام
وقتی متنی را در دو خط می نویسیم
چطورفاصله بین این دو خط را کم کنیم
کلاً برای کم و زیاد کردن فاصله بین خطوط چکار کنیم
سلام
وقتی متنی را در دو خط می نویسیم
چطورفاصله بین این دو خط را کم کنیم
کلاً برای کم و زیاد کردن فاصله بین خطوط چکار کنیم
فاصضله با توجه به اندازه سایز فونت تنظیم میشه میتونید با یزرگ یا کوچک کردن سایز نوشته این کار را بکنید گزینه مانند ورد ندارهنقل قول:
دوستان كسي نبود به اين سوال جواب بده؟ اگر بخواهيم اكسل كلا مقدار موجوددر يك سلول را داخل سلول ديگري وارد كنه چكار بايد بكنيم؟ لطفا جواب دهيدنقل قول:
برای اینکه مقادیر را وراد سلول دیگری شود باید اون سلول را مساوی با سلول مبدا قراربدهی مثلا برای وارد کردن مقدار a1 در b1 باید در b1 فرمول زیر را بنویسینقل قول:
a1=
برای اینکه محتویات یک خانه را بدون هیچ گونه تغییری در یک خانه دیگر در شیت دیگری قرار دهیم باید چکار کرد
الان فایل زیر را ببینید
در شیت خلاصه مالی
در ستون فصل، نام فصل که در شیت فصل قرار دارد
در ستون عنوان عنوان که در شیت فصل قرار دارد
و در ستون کارکرد جمع کارکرد که در شیت فصل قرار دارد
باید گذاشته شود
الان به صورت دستی من فصل اول را خودم گداشتم
نام فصل را فصل اول و عنوان آن را عملیات تخریب و کارکرد آن هم جمع کارد کرد فصل اول که در شیت فصل قرار دارد گذاشته ام
* سوال من مثل سوال دوست قبلی است اما هر کار کردم نشد که نشد ........................
نقل قول:مرسی ولی نمیدونم اینها رو از کجا میارین!نقل قول:
باز همونطوریه و فایده ای نداره
تصویر زیر رو ببینید
اکسل 2007 هستش و برای فریز دو تا راه بیشتر نداره.یا فریز سطر اولی یا فریز ستون اولی.
هرکدومو که فعال میکنی اون یکی از کار میفته
دوستان اگه کسی نمیدونه همین رو تصویب کنیم که اکسل قابلیت فریز سطر و ستون بصورت همزمان رو نداره
عزیزان در رای گیری مشارکت کنند...
با سلام
دوستان دیروز فرمی رو از اکسل دیدم که در یک قسمت وقتی مقدار عددی یک مبلغ رو وارد می کردم در سلول دیگه ای که برای نوشتن مبلغ به صورت حروف بود به صورت خودکار اون مبلغ به حروف نوشته میشد . یعنی مبلغ عددی رو که وارد می کردی همون مبلغ به صورت حروف نوشته میشد این کار در اکسل چطور انجام میشه ؟
با تشکر
دوست عزیز شما همین عکسی گه گذاشتین هر دو سطر و ستون رو دارید استفاده میکنید unfreeze (گزینه اول) یعنی اینکه هر دو سطر و ستون فعال هستند شما ابتدا گزینه unfreeze رو بزن بعد یک سلول مثلا B2 رو انتخاب کن و گزینه freeze panes رو بزن خودتون متوجه کار میشید اگه بازهم نتونستید این کار رو انجام بدید شما بگید چه محدوده ای رو احتیاج دارید تا بنده بگم کدوم سلول رو انتخاب کنید بعد freeze panes رو بزنیدنقل قول:
این کار با یک فایل انجام میشه به نام Persian Function For Microsoft EXCEL که به صورت add-ins در اکسل نصب میشه که شرکت فرسازان ارئه داده قبلا رایگان بود ولی الان میتونی تو سایتش با پرداخت مبلغ اونو دریافت کنید البته قلاً چند بار خودم در اهمین تاپیک آپ کردم یه سرچ بزن شاید پیدا کنی تو سایتها دیگه هم احتمال برای دانلود گذاشتهنقل قول:
شما برای اینکه از یک شیت اطلاعات را به شیت دیگه منتقل کنید باید اول در شیت مقصد یعنی شیت دوم علامت = بزنید و بعد در شیت اول سلول مورد نظر را مثلاً a1 را انتخاب کنیدنقل قول:
برای اینکه اطلاعات مفید رو انتقال بدید بهتره در شیت اول یعنی همون شیت فصل اطلاعات را تجزیه کنید مثلا شما سربرگ رو a تا h قراردادید حالا اگر بخواهید اطلاعات را انتقال بدید کل اون مطالب منتقل میشن
سلام
نمیدونم چرا وقتی میخوام فایلهای اکسل رو باز کنم پیغام زیر رو میده و و قتی ok میکنم باز میشه و مشکلی هم نداره.فقط این پیغام خیلی تو اعصابه و برای همه فایلهای اکسل اینجوری میشه. از زمانی که همکارم چند ساعتی پشت سیستم نشست اینجوری شد ، نمیدونم چکار کرده لامصب
قربانت برم من مطمئنم این قابلیت در اکسل 2007 وجود نداره.نقل قول:
فقط میخوام اینجا بچه ها تایید کنند.نقل قول:
اکسل 2007 هستش و برای فریز دو تا راه بیشتر نداره.یا فریز سطر اولی یا فریز ستون اولی.
هرکدومو که فعال میکنی اون یکی از کار میفته
من میخوام سطر اول یعنی 1 و ستون اول یعنی A همزمان فریز بشن و از جاشون تکون نخورن.
پس باید سلول A1 رو انتخاب کنم. سلول A1 رو انتخاب می کنم.و دکمه فریز رو میزنم.اما به ناچار سه تا گزینه میاد.
اولیش که آن فریزه هیچی.
دومیش یعنی فریز کردن ردیف.
سومیش یعنی فریز کردن ستون.
این یعنی امکان انتخاب دومی و سومی به طور همزمان وجود نداره.
به عبارتی دیگر نمیشه هم ردیف فریز و بشه و هم ستون (همزمان)
دوست عزيز اين مراحل و طي كن اول گزينه unfreeze بزن تا از حال فريز در بياد بعد روي سلول B2 كليك كن بعد freeze Panes گزينه اول و بزن.نقل قول:
واقعا ممنونم از شما.مشکل اینجا بود که اولا باید سلولی رو انتخاب کرد که میخوام سطر و ستون های قبلش فریز بشن.ثانیا ابتدا آن فریز و سپس فریز کرد!نقل قول:
حیف که یدونه تشکر بیشتر نمیتونم بکنم
تشکر از دوستانی که پاسخ دادند
دوستان عزیز
شما یک فایل که به نام Persian Function For Microsoft EXCEL که به صورت add-ins در اکسل نصب میشه رو نصب کردید و فایل اصلی رو دکستاپ بوده حالا اون فایل یا حذف شده یا جابه جا شده میتونید با برگردوندن فایل به صفحه دکستاپ تا اصلاح کینک هایی که از این فایل استفاده میکردند این خطا از بین میرهنقل قول:
یه توضیح در مورد فایلی که در بالا گفتم در پست 3988 داده شده
حالا اگه فایلهارو نداشته باشم و ندونم کجاست یا اصلا بخوام کلا functionرو پاکش کنم چکار کنم (چون احتمالا همکارم نصب کرده و فقط خودش میدونه چکار کرده )نقل قول:
از قسمت excel option گزینه add-Ins رو انتخاب کنید ، گزینه آخر manage روی GO کلیک کنید در کادر باز شده تیک ersian Function For Microsoft EXCEL رو بردارید اگر هم نشد میتونی آفیس رو حذف و دوباره نصب کنیدنقل قول:
سلام دوست عزیز تنها راهش اینه که وقتی نمودارو به اندازه ای که میخواهید کشیدید آن را با فرمت jpeg سیو کنید بعد ازش پرینت بگیرین وقتی عکس باشه بدون اینکه اعداد محو بشن
میشه نمودارو کوچیکو و بزرگ کرد. برای سیو کردن با فرمت عکس میتوانید وقتی نمودار را کشیدید آن را در محیط paint کپی کنید و با هر فرمتی خواستید سیو کنید.
نقل قول:
سلام دوستان
در سربرگ 1 میخام مثلا اینارو وارد کنم : نام . تاریخ (شمسی). مبلغ خرید . مبلغ فروش و....
در سربرگ 2 میخام این اطلاعات که هر بار در سربرگ 1 وارد میکنم در سربرگ 2 ایجاد شود.و زیر هم قرار گیرد
ممنون
سلام من برای وارد کردن تاریخ شمسی در اکسل دنبال راهی هستم که نیاز به وارد کردن علامت / نباشه و این علامت به طور خودکار در خانه مورد نظر باشه . دوستان اگه میتونن کمک کنند
سلام به شما دوستان یه سوال داشتم .من از برنامه نرم افزاری استفاده میکنم که با افیس2003کار میکندمیخام dragdetaاونو که در MDBهست را بازش کنم اما از طریق برنامه نویس پسورد دارد چطور میتوانم پسوردشو خودم پیدا کنم ایا راهی هست .واجبه و زود نیاز دارم لطفا راهنماییم کنید