تو سایت رایانه صبا 320تومن زده ولی تو بازار فکر کنم باید کمتر باشه.
Printable View
تو سایت رایانه صبا 320تومن زده ولی تو بازار فکر کنم باید کمتر باشه.
آقا این سایت رایان صبا واقعاً میفروشه؟؟؟ واقعاً کسی تا حالا ازش خرید کرده یا فقط قیمت زده چون بعضی قیمتهای مناسبن من نمیدونم چرا اینطوریه مثلاً قیمت مانیتور LG رو حدود 30 تا 40 هزار تومان از نمایندگی ارزون تر میده با گارانتی همون نمایندگی مادیران!!!نقل قول:
معذرت که اینجا عنوان کردم به نظر من سایت منطقی بنظر نمیاد:21:
همین کارت هست درستهنقل قول:
مادر بوردم pci-express هست چیزه دیگه که لازم نداره یعنی به مادربرد میخوره این GT یعنی چی gs ها که share هست این یعنی چی؟کد:http://www.overclockersclub.com/reviews/xfx_9600_gt
مانیتور Crt به نظر شما سامسونگ یا Lg?؟ من نظرم بیشتر رو سامسونگه ولی Lg هم خوبه حالا شما چی میگید
سامسونگ بگیر
lg بیشتر lcd هاش خوبه
اتفاقا من نظرم بر عکسه! من میگم LCD های سامسانگ عالیه در این شک ندارم ولی تو CRT نمی دونمنقل قول:
مانیتور با 275 تومن 19 اینچ مارک سامسونگ با بدنه مشکی چی بگیرم؟(برای بازی)
Lg بهتره یا Sumsung ??????؟؟(مانیتور)
مانیتور درسته یا مونیتور؟
نظر من سامسونگهنقل قول:
1932bw 253000t
1932gw 259000t
مانیتور درسته:20:
خب من یه بار سوال کردم کسی جواب نداد:
سلام دوستان عزیز
من قصد دارم یه مانیتور 24" بگیرم...
نظر خودم روی دل 2408 هست که تقریبا بهترین هست تو 24" فقط مشکل هزینه اش هست که 600دلار هست
کسی این رو ایران ندیده؟
حالا اگه غیر از این 24" مد نظرتون هست معرفی کنید
ممنون
قدرت کارت گرافیک 8800gt البته اورکلاک شدش در حد کدوم کارته؟در این حالت از 8800gts قویتر میشه؟
این مدل با این قیمت اصلآ مناسب نیست:41:نقل قول:
کلا وضع بازار توی مانیتورهای 24 اینچ خیلی خوب نیست. سری 08 دل هم فکر نکنم اصلا گیر بیاد.نقل قول:
نه.... 8800GT اگه اورکلاک شده هم باشه باز هم مثل 8800GTS نمیشه. 8800GTS هم خودش قابلیت اورکلاک شدن خیلی خوبی داره.نقل قول:
سلام دوست مننقل قول:
دوست من 24 خیلی بزرگه :27:
فکر کنم به چشمتون اسیب برسونه :41:
اگر برای بازی می خوای همون 17 یا 19 کافیه (البته همون 17 کافیه)
:10::11:
سلام دوستان امروز رفتم پاور gp530ab و geforce 9600 GSO با برند Inno3D رو 210تومن گرفتم پاور آوردم ولي فردا صبح گرافيكو ميده حالا سه تا سوال دارم:
1- قيمت خوب بوده يا نه
2- نظرتون در مورد اين برند چيه؟ يعني با همين برند هم سرعت گرافيك دو برابر ASUS 8600gt 256MB ddr3 هست؟
3- يه نرم افزار ميخوام تا سرعت گرافيكو تست كنه ( اسمش نميدونم چيه ولي فكر كنم اينجوريه 3d بقيه اش يادم نيست يه امتياز هم به سيستم ميداد) ميخوام امشب همينو تست كنم فردا كه كارت گرافيك جديدو گرفتم اونم تست كنم ببينم چقدر سرعتش فرق ميكنه؟
در ضمن microsystem عزيز من از كرج گرفتم (رفيقم تهران نيومد گفت تو كرج آشنا داره) گفت قيمت CPU هم فردا ميگه خوشحال ميشم نظرتو در مورد اين برند بدونم.
190 تومن هم میتونستی بگیری..قدرت کارت گرافیک ربطی به برند نداره بازم قدرتش 2 برابر هست...تو تایپیک کارت گرافیک تو بخش اورکلاک میتونی لینک دانلود نرم افزار 3Dmark به همراه چندتای دیگه پیدا کنی:46:نقل قول:
دوتا رو با هم 210 خريدي؟ تك تك چقدر شدند؟نقل قول:
3dmark06
600 مگه ميتوني دانلودش كني؟
گرافيك 160 پاور 50 آره ميتونم دانلود كنم فقط با سرعت اينترنت من بايد 2000 تا كارت 10 ساعته بعدش هم حدود 50 سال صبر كنم !
حالا نظرتو در مورد برند نگفتي؟
برندی که گرفتی معتبره. توی سایت هایی مانند guru3d نقد خوبی در مورد 9600 GT (اورکلاک شده) خوندم. این کارتو نمی دونم. 3dMark هم باید مثل نقل و نبات تو بازار تهران ریخته باشه به نظرم نرم افزار فروشای پاساژ ایران و رضا رو چک می کردی پیدا میشد.نقل قول:
لازم نیست دانلودش کنی ..یه کم بگردی سی دیشو گیر میاری...
من با نظر یکی از بچه ها موافقم من خودم می خواستم 22 بگیرم اخرین لحظه پشیمون شدم 20 گرفتم و الان خیلی خوشحالم که 22 نگرفتم. می خوای چیکار! هم به چشم فشار می یاد هم اینکه زیاد استاندارد برای یک pc شخصی نیستنقل قول:
کارت گرافیک Geforce 9800 GTX چه برندی بگیرم؟قیمتش چنده؟
من تو اینترنت مانیتور samsung 1932gw سرچ کردم دریغا از یک سایت خارجی که در موردش لینکی باشه!!!چرا؟؟
کسی عکسی از این مانیتور داره؟
میتونی کمی صبر کنی 4850 ATI بگیری.نقل قول:
کارت گرافیک Geforce 9800 GTX چه برندی بگیرم؟قیمتش چنده؟
اره ..صبر کنی خیلی بهتره..با این قیمت این کارت ارزش خریدن نداره:41:نقل قول:
اينم 4850 اين سايت گفته اين كارتا رو با قيمت زير 300 به بازار عرضه ميكنهکد:http://www.lioncomputer.ir/themes/shop/2008/06/post_27.php#more
سلام اگه میشه اساتید یکسری مانیتور 19 واید و 17 معمولی رو معرفی کنن همراه با قیمتشون ... تا ببینیم چی میشه!!!
و اگه میشه شرمنده سریعتر چون خیلی عجله دارم!!! بودجه تا 270 تومن!
سلام دوستان
من با مادر برد ( p4p800x (AGP 8x می خوام کارت گرافیک بخرم بین sparkle 7800gs 256mb 256bit,sparke 7600gs 512mb 128 bit کدوم بهتره؟
ممنون می شم قبل از اتمام تابستان جواب دهید!
خیلی متشکر!:20:
کارت 7800 که نوشتی بهتره. چون موتور قویتری داره. ولی شما یک مشکل خیلی کوچک داری و آن اینه که این کارتها Pci Express هستن. ولی مادربورد شما این درگاهو نداره. و باید دنبال کارتهای زیر 6300 بگردی.
به نظر من یه کم دستو بکن تو جیب و مادربوردتو عوض کن
الان خرید کارت های agp اصلا به صرفه نیست.
پولت بدی به یه مادریرد بهتره تا بدی به این در آینده ضرر میکنه.
به هر حال 7800 خیلی قویتره و البته گرونتر.
مادبرد عوض كني به صرفه تر در مياد تا Agp خوب بخري
سلام
باقيمت 160 تومن بهترين كارت گرافيك براي بازي چيه؟ باچه برندي؟
کارت Geforce9600 GSO ..با هر برندی که گیرت بیاد خوبه!:31:نقل قول:
تو که میدونی چرا می پرسی:27:نقل قول:
من که crt ال جی داشتم افتضاح بود رفتم lcd گرفتم توپ:31:
خوب اومدم مشورت کنم دیگه! پس شما میگی سامسونگ?؟نقل قول:
خیلیا از crt سامسونگ راضی بودن ولی اگه بتونی یه خورده دیگه پول بزاری lcd بگیری خوبه الان Lcd ها پیشرفت خوبی کردن کیفیت خوبی هم دارن
حیف نیست ال سی دی رو ول کنی بری سراغ Crt ؟!!!!!!!!
وقت بخیر
با 350 تومن بهترین قطعه چیست؟
صبر کن HD 4870 بیادنقل قول:
mikham 9600 gso bekharam
gainward khube?
این کارت گرافیکی که گفتین با 4850 ATI فرق داره؟یعنی hd همون ATI هست؟نقل قول: