نصف عمر مفیدت؟! :دی بزرگ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
نمیدونم آدم چجوری ممکنه توی توپخونه عمر مفیدی رو گذرونده باشه! (اسمایلی تعجب از چگونگی گذراندن اوقات مفید در توپخونه)
نصف عمر مفیدت؟! :دی بزرگ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
نمیدونم آدم چجوری ممکنه توی توپخونه عمر مفیدی رو گذرونده باشه! (اسمایلی تعجب از چگونگی گذراندن اوقات مفید در توپخونه)
این زمانی کاربرد داره که VSH menu فعال باشه!نقل قول:
من توپخونه بودم2 روز پیش رم 8 گیگ 85 تومن slim هم 220 تومن البته فقط از یه مغازه پرسیدم
چه عجب!!! یه نفر پیدا شد به خودش جرئت بده، قیمت بازار رو بگه!! (قابل توجه اون کاربر فعال!! اسمایلی خاله زنکی)
حق باشماست. و معمولا برای همه VHS menu فعاله
قیمتش خوبه! البته اگه مال ایران رهجو باشه!! که احتمالا از همون "ببر اگه مشکل داشت، بیار مال خودم!" هاست!! (اسمایلی کلاه سرم نمیره!!)
يه آدرس دقيق ميشه بدي؟مال من 23 روز تهران بود درست نشدنقل قول:
خوب شماميتوني بگيري براي من بفرستي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دست به آچارهم حرف نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شما کجا هستی؟ اگه بتونم چرا که نه.
برادران گرانقدر ممكنه موقع بازي از psp عكس بندازين ببينم كيفيتش بازي هاش و تصويرش چه قدر هست؟
سلام به همه من عضو تازه واردم.
من می خوام psp بخرم.لطفا یک نفر تمام جزئیات psp را از سیر تا پیاز برای من توضیح بده.
می دونم که چند بار تو صفحات قبلی گفتید ولی اگه می شه بازم بگید تا من مطلع بشم.
درباره همه چیز(ورژن - پک ها - بازی ها - برنامه ها - قیمت دستگاه تو جاهای مختلف - قیمت مموری های مختلف - طرز کپی خور شدن.خیلی ممنون.
جواب این دو پست اخیر به مقادیر فراووم توی نت موجوده! دوستان عزیز... لطف کنید یک کمی به خودتون هم فشار بیارید و یه کوچولو هم به سرور گوگل!! قول میده در کمتر از 10 دقیقه همشو پیدا کنید.
اقا جاوید تو که هستی چرا جواب نمیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
اقا جاوید تو که هستی چرا جواب نمیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
شما برو توپخونه پاساژ لباف پيش هر كي كه ال سي دي PSP داره بري همون موقع برات عوض مي كنه ...نقل قول:
يه آدرس دقيق ميشه بدي؟مال من 23 روز تهران بود درست نشد
سرچ تو گوگل ايميج بگن PSP Game عكس يه سري بازي ها رو برات مي آره !نقل قول:
برادران گرانقدر ممكنه موقع بازي از psp عكس بندازين ببينم كيفيتش بازي هاش و تصويرش چه قدر هست؟
نقل قول:
سلام به همه من عضو تازه واردم.
من می خوام psp بخرم.لطفا یک نفر تمام جزئیات psp را از سیر تا پیاز برای من توضیح بده.
می دونم که چند بار تو صفحات قبلی گفتید ولی اگه می شه بازم بگید تا من مطلع بشم.
درباره همه چیز(ورژن - پک ها - بازی ها - برنامه ها - قیمت دستگاه تو جاهای مختلف - قیمت مموری های مختلف - طرز کپی خور شدن.خیلی ممنون.
خيلي وقتا مي آم يه سر مي زنم و مي رم ، چون وقت تايپ كردن ندارم ....نقل قول:
شما اينجا ها رو بخون . اگه سوال بي جواب داشتي مطرح كن ...
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2363575&postcount=3889
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2363578&postcount=3890
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2363580&postcount=3891
از خواص اینترنت مدرسه:برای اولین بار در عمرم بازی PSP دانلود کردم.Echochrome.خیلی قشنگه،خصوصا ایده ی زیبایی داره.حجمش هم 60 مگ بیشتر نبود.فکرشو که میکنم واسه همین باید 2 تومن میدادم...
85 تا علامت سوال دیگه هم میزدی!یه وقت کم نباشه!نقل قول:
نوشته شده توسط Splinter Cell 3000 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها اگه از من میپرسین VSH menu رو کن فیکونش کنین!یه بار با همین VSH menu احمق میخواستم فونت بریزم Semi Brick شدم.کلا هم صرفا فقط دست و پا گیره و بدرد نمیخوره...
من؟من؟نه!کی؟کجا؟نقل قول:
طبق شواهد كه شما داشتي ما رو مي زدي ! حالا بي خيال ! الان دستگاهتو بخواي بفروشي اولا ازت بز خري مي كنن ،دوم نگهش دار دم دستي شايد يكي اومد خواستين با هم بازي كنين . سوم به نظر من فت از اسليم بهتره در بعضي مواقع ! چهارم منم مستقل از اين بحث دلم مي خواد بدونم شما كه تصميمتو گرفتي چرا نظر بقيه رو مي خواي ! مثل اين تاپيك هاي انجمن موبايل هست طرف مي گه من موبايلمو N95 بفروشم چي بخرم !؟ بعد مثلا هر كي مي آد مي گه فلان گوشي بعد زننده تاپيك قفل مي كنه رو يه گوشي مي گه نه من مي خوام فقط 1100 بخرم چون فقط با گوشي حرف بزنم حالا بخرم يا نخرم !؟!
شما هم هر كاري تو دلته بكن دوست عزيز .......
یه ذره کج گرفتی منظورمو.من نگفتم حتما میخوام بفروشم که!اتفاقا جدا پشیمون شدم!با این فته رابطه ی عاطفی دارم!اون قضیه ی بهتر بودنشم هست،به اضافه ی اینکه یه نفر هم نگفت کار خوبیه و اینکه با در راه بودن تابستون،GTA IV و MGS 4 پولامو لازم دارم.دیگه هم اصلا فکر اسلیم رو هم نمیکنم.راضی شدی؟تازه دوست عزیز خودتم هستی!
رابطه ی عاطفی؟! به جاهای باریک نکشه...نقل قول:
البته GTA IV مال پلي سه شم اومده 125 هزار تومن به فروش مي رسه تو بازار تهران ! البته اين مال روز اوليه كه وارد شده بود !نقل قول:
من؟من؟نه!کی؟کجا؟
یه ذره کج گرفتی منظورمو.من نگفتم حتما میخوام بفروشم که!اتفاقا جدا پشیمون شدم!با این فته رابطه ی عاطفی دارم!اون قضیه ی بهتر بودنشم هست،به اضافه ی اینکه یه نفر هم نگفت کار خوبیه و اینکه با در راه بودن تابستون،gta Iv و Mgs 4 پولامو لازم دارم.دیگه هم اصلا فکر اسلیم رو هم نمیکنم.راضی شدی؟تازه دوست عزیز خودتم هستی!
دوست عزيز من به شما گفتم تا اولا بازي هايي كه ايران هست روببينم كيفيتشونو دوما اين عكس ها مربوط به تبليغات بازي هاست من عكس از صفحه psp ميخوام
دوست عزیز...اولا که بازی هایی که تو ایران هست، دقیقا همون بازیهاییه که خارج از ایران هست و هیچ تفاوتی ندارن
دوما، شما عکس هر بازی رو که میخوای تو images.google.com بنویس و یک کلمه screenshot هم بزار کنارش!
اين ديگه از اون حرفا بود ! والا من يادم نمي آد تا حالا كسي تو ايران بازي برا PSP ساخته باشه ! حالامن از دو سه تا بازي هم عكس مي ذارم ! بازياشم خارجيه !نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم از صفحش گرفته شده ! اگه فكر مي كني فرقي مي كنه ! تو گرافيك بازي ! فقط دوربينش خوب نبوده !
اقا ما مخلص همه هستيم فقط مي خواستم ببينم به نظر شما اگه تو خرداد(11 يا12)بگيرم قيمت ها گرون شده يا نه
توي خرداد قيمت ها تقريبا به پايين ترين حدش ميرسه .نقل قول:
قیمت بازی های psp : یعنی umd و کپی ها تو توپخونه و پایتخت . (ریال) چون بعضی از دوستان قیمت را به دلار میگن.
قیمت بازی ها با توجه به نام و نشان انها تغییری می کنن یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برای اون دوستی که گفته بود 85 تا دیگه علامت سوال می زدی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
ضمنا من وقت اضافه هم دارم.
می زدی را هم این جوری می نویسن نه اینجوری (میزدی)
اقای ارشیا به نظر من گوشی 1100 از 5700 بهتر چون 3 روز شارژ داره و تازه از همه مهم تر چراغ قوه هم داره.
این عکسی هم که از ps2 & ps3 & psp انداختی مال چند سال پیش هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ .
با عذر خواهی از بقیه ی دوستان چون این تاپیک مال psp هست نه مال mobile phone .
البته این فقط یک شوخی بود یک وقت جدی نگیری!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بسه ديگه بابا مگه اين جا تاپيك علامت سواله؟
راستي يه چيزه ديگه فكر ميكنيد هزينه خريد psp و كپي خور كردنش چه قدر بشه؟؟(اصلا براي كپي خور كردن پول ميگيرن؟؟)
من که برای copy خور کردنش 15t دادم
خوب شما دستگاهتو كپي خور شده بخر اكثر مغازه هاي تو ايران دستگاه رو كپي خور شده مي فروشن !نقل قول:
خوب دوست عزيز شما ميدوني قيمت كپي خور شدش چنده ؟؟؟:41:نقل قول:
دستگاه هاي كپي خور شده جعبشون پلمپ شده هست يا نه؟؟:41:
مي شه اسم 10 تا 05 بازي كه بدرد بچه هاي 7 تا 8 ساله بخوره را بهم بگيد؟هم مي خوام ساده باشن و هم صحنه ناجور نداشته باشن.فعلن كه را با كامپوترش جي تي اي بازي مي كنه!به حرف منم گوش نمي ده! بازي هايي كه براي psp خودم دارم همه يا فكرين يا كشت و كشتار خفن
اولین بازی که من پیشنهاد میکنم Flow هست که یه بازی کاملا ساده اس و خیلی هم راحته... تنها بدیش اینه که خیلی کمه!!!
loco roco و patapon هم انتخابهای بسیار عالی هستند.
برای اینکه بازی های کودکانه رو بیشتر پیدا کنید میتونید به اینجا مراجعه کنید...
در این صفحه انتخاب کنید که از چه سبکی بازی بهتون نمایش بده.کد:http://www.gamespot.com/games.html?type=games&platform=1024&tag=subnav;all
ویرایش:
البته یه راه دیگه اش اینه که برید اینجا:
انتخاب کنید که از چه پلتفرمی برای چه گروه سنی و با چه درجه خشونتی بازی میخواهید. قول میدم بهترین نتیجه رو بگیرید.کد:http://www.esrb.org/index-js.jsp
مي گم شما ما رو گذاشتي سر كار نه !؟ دستگاه كپي خور شده يعني يه عملي رو دستگاه انجام مي شه كه تو كارخونه سازانده اون عمل روش انجام نمي شه ! در نتيجه فكر كنم بايد پلمپش باز بشه اگه بخوان كپي خورش كنن !نقل قول:
قيمت من صد بار گفتم نمي دم چون قيمت ها تو ايران بالا پايين مي شه شما حدودا رو 220 حساب كن كپي خور شده اصلا به اين راحتي تو ايران دستگاه غير كپي خور نمي توني پيدا كني !!!
به به ! اين همه بازي يكي كرش ! لوكو رو كو ! بازي هاي ورزشي ، مدي اويل ! اينا !نقل قول:
مي شه اسم 10 تا 05 بازي كه بدرد بچه هاي 7 تا 8 ساله بخوره را بهم بگيد؟هم مي خوام ساده باشن و هم صحنه ناجور نداشته باشن.فعلن كه را با كامپوترش جي تي اي بازي مي كنه!به حرف منم گوش نمي ده! بازي هايي كه براي psp خودم دارم همه يا فكرين يا كشت و كشتار خفن
بعد جي تي اي كه مشكلي نداره بازي خنده داريه كلا واسه كودكان به نظر مناسبه با توجه به اينكه گرافيك بالايي هم نداره داستان درستو حسابي هم كه نداره يه شهر درندشته كه الكي مي شه توش چرخ زد ! اون صحنه هاي ضايعشم بايد پچش رو نصب كنه بچتون تا ببينه ! بعد يعني شما واقعا زورتون بهش نمي رسه خوب اگه فكر مي كنين نامناسبه نذارين بازي كنه !
منظورت من بودم! من اگه منبعم موثق باشه جرات همه کار دارم!!!!:46: البته رمشو هم گرون میگفت!نقل قول:
نه برای همه فعال نیست مثل خودم (یعنی خودم غیر فعالش کردم!)چون زیاد بهش اطمینانی نیست و در کل اصلا نیاز خاصی بهش نیست!
خب وقتی کپی خور شده باشه دیگه پلمپ معنی نداره که!نقل قول:
هوم...اولی مرحله ی 1 ایس کامبت ایکسه.سومی هم GTA:VCS توی Little Havana اونور کوچه ی روبروی بار Umberto تو GTA:VC ماشینشم Cuban Hermes هست.ولی دومیو ندیدم.چه بازی ایه؟نقل قول:
اگه دوست داری کل بذاری،نمینویسن اقا،مینویسن آقا.:5:نقل قول:
اقای ارشیا به نظر من گوشی 1100 از 5700 بهتر چون 3 روز شارژ داره و تازه از همه مهم تر چراغ قوه هم داره.
این عکسی هم که از ps2 & ps3 & psp انداختی مال چند سال پیش هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ .
با عذر خواهی از بقیه ی دوستان چون این تاپیک مال psp هست نه مال mobile phone .
شما میتونی 1100 داشته باشی،ولی 5700 هم چراغ داره هم 2 روز شیرین نگه میداره.:21:
عکسش هم با توجه به تاریخ قبض PS2 ی من حد اکثر مال 3 ماه پیشه.:27:
تازه،اگه خیلی شاخی،چرا نمیتونی بدون فاصله علامت سوال بذاری؟:13:
سلام به آقا ارشیا.اول من شاخم چون نمی نویسن رو این جور که من نوشتم می نویسن نه این جوری (نمینویسن).! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !:31:
دوم نمی ویسن اگه می نویسن اگر.؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ :27:
سوم من 3250 دارم که از 5700 هم بهتر هست.:31:
چهارم از شواهد عکس پیداست مربوط به عصر فرعونیان هست.
پنجم من غلط املایی می گیرم که دیکته ی شما قوی بشود.
اگر من باز هم غلط داشتم بگویید.! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
آقا من معذرت ميخوام اخه تو ايران روي جنسي كه پلپ نداره نميشه حساب كرد(در بيشتر اوقات دست دوم هست)
البته پلمپ شدش هم همينه!!!!!
دوصطان لتف كنيد ديگه از حم قلت املايي نگيريد!!!!!
آقا غلط املایی چیه؟! اینجا فقط بچه هایی که با هم شوخی دارن از هم غلط املایی میگیرن...
راجع به دست دو بودن هم عرض کنم که حق با شماست!! بنابراین سعی کنید از فروشگاههای معتبر خرید کنید. و اگه به فروشنده ای شک کردید... ازش بخواید از پلمپ در بیاره و همونجا براتون کپی خورش کنه!! یا اصلا میتونید خودتون کپی خورش کنید.
psp اصلا پلمپ شده نداريم تماما به صورت باز شده هست .نقل قول:
سلام به همه.
یک نفر بالاترین مموری که تو بازار هست را با قیمت بگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
فعلا 8gb روی psp کار میده به قیمت 90 تومان.البته 16 هم اومده که من توی ایران ندیدم و روی psp هم کار نمیده.(البته تا وقتی که فریمور 4 نیاید.)نقل قول:
نوشته شده توسط Splinter Cell 3000 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما بيا Psp منو بخر تو جعبس پلمپم داره ! تازه كپي خور شده هم هست پلمپشم از بازار خريدم بسته صد تايي هزار تومن !نقل قول:
آقا من معذرت ميخوام اخه تو ايران روي جنسي كه پلپ نداره نميشه حساب كرد(در بيشتر اوقات دست دوم هست)
البته پلمپ شدش هم همينه!!!!!
دوصطان لتف كنيد ديگه از حم قلت املايي نگيريد!!!!!