وسط بازی قفل میکنه ؟؟؟:18:نقل قول:
احتمالا شماسیستمت خیلی ضعیفه (( کارت گرافیک یا سی پی یو داغ میشه و سیستم هنک میکنه !!!:41:))
مشخصات قطعات سیستمت رو بنویس ببینیم چی داری !!!:20:
Printable View
وسط بازی قفل میکنه ؟؟؟:18:نقل قول:
احتمالا شماسیستمت خیلی ضعیفه (( کارت گرافیک یا سی پی یو داغ میشه و سیستم هنک میکنه !!!:41:))
مشخصات قطعات سیستمت رو بنویس ببینیم چی داری !!!:20:
سلام
من وقتی Infernal رو نصب میکنم میخوام برم تو بازی error میده دایرکس و کارت گرافیک هماهنگ نیستن کمکم کنید
گرافیکم ASUS RADEON 9200 256
دایرکس 9
به خاطرش ویندوز عوض کردم
گرافيك 128 جي فرس 5200و رم128 و سي پي يو 1100نقل قول:
سلام بچه ها
من دو تا دی وی دی بازی گرفتم یکیش بازی Devil May Cry 3 که همون اول نصب ازم cd key که من کل زی رو زیرو رو کردم غیر از دمو و پچ بازی سریال نامبری پیدا نکرد می خواستم بدونم دوستان کسی سریالشو داره ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و دو میش لاک پشتهای نینجاست که خیلی راحت نصب میشه ولی و قتی میزنم بره داخل بازی یک خطی پر میشه بدشم انگار نه انگار یه فایل دیگه هم که داره انونم ارور میده
اینم عکسش من منتظرم بازم ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من بازی splinter cell d.a
رو نصب کردم
حالا موقع بازی کردن بازی حالت صحنه آهسته داره
به نظر شما مشکل از کجاست؟
کارت گرافیکم 8800gts هستش
الان رو سیستمتون دایرکت ایکس 10 نصبه ؟؟؟نقل قول:
شما با دایرکت ایکس 9 این بازی رو اجرا کنین ببینید فرقی میکنه یا نه :20:
چون اینجور که من دیدم این بازی با direct x9 c اجرا میشه
درخواست کرک و سریال بازی ها اینجا باید مطرح بشه رفیق !!!:21::نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=156537
نه من این بازی رو با دایرکت ایکس 9c اجرا میکنمنقل قول:
واقعا عجیبه !!!!:18::18:نقل قول:
ببینم شما بازی رو روی چه رزولوشنی قرار دادین ؟؟؟؟
رزولوشن بازی رو یه واحد بیارین پایین ببینید فرقی میکنه یا نه ؟؟؟
این بار چندمی هست که میبینم کسی رفته این مدل کارت گرافیک خریده و تو اجرای ایده آل بازی مشکل داره !!!:41:
در کل به انضمام رزولوشن تمامی details بازی رو یک واحد بیارین پایین !!! احتمال زیاد اینجوری درست میشه !!!
من تو یه مغازه cd فروشی دیدم یارو با گرافیک 8600 این بازی رو عین پاستیل اجرا میکنه !!!:31:
سلام دوستان
من هر وقت هر بازي رانصب ميكنم هنگام بازي قفل ميكنه لطفآ منو راهنمايي كنين.
گرافيك 128و رم128وسي پي يو 1100
عضویتت مبارک باشه عزیزم !!!!:11:نقل قول:
یه چیزی بهت بگم ناراحت نمیشی ؟؟؟؟
سیستم شما برای اجرای بازی فوق العاده ضعیف هست !!!!! بنابر این حق داره که هنک بکنه !!:31:
اینقدر ضعیف که اصلا نمیشه درباره اش صحبت کرد !!!
تو این دوره زمونه و با ظهور ویندوز ویستا همه به فکر گرافیک های بالای 150 هزار تومن و رم بالای یه گیگ هستند در حالیکه سیستم شما هنوز از 128 مگابایت رم استفاده میکنه تازه سی پی یو هم خیلی خیلی ضعیفه !!!:41:
با یه ارتقای سیستم درست و حسابی میتونی راحت بازی های دلخواهتو اجرا کنی :20:
سلام . من F.E.A.R. extraction point رو نصب کردم خیلی وقتا درو دیوارش غیب میشن . لطفا کمک کنید....
فکر نکنم ربطی به گرافیک داشته باشهنقل قول:
چون رزولوشن و جزئیات رو که پایین میارم بازم فرقی نداره:41:
والاه من یه جایی خوندم که این مدل کم آوردن سیستم تو اجرای بازی (( حالتی که بازی شبیه حرکات آهسته یا slowmotion میشه)) مرتبط با گرافیک هست !!!نقل قول:
بگذریم ....!!!
علاه بر اینها اون سیستمی که من اجرای این بازی رو روش دیدم یک گیگ رم داشت !!!!
سیستم شما چقدر رم داره ؟؟؟؟ ((البته بعید میدونم کسی که همچین گرافیکی رو پول میده و میخره زیر یک گیگ رم برای سیستمش داشته باشه !!!!:13:))
با آپدیت درایور هم فکر نمیکنم مشکلتون حل بشه !!! چون این کارت تقریا یه سال هست که بیرون اومده و درایورش همچین قدیمی هم نیست !!!:13: ولی اگه adsl داری میتونی آپدیت رو هم انجام بدی !!!!
بنابر این شما یه بار مشخصات سیستم (( رم و گرافیک و سی پی یو )) رو بذارین تا یا من یا دیگر عزیزان ببینیم مشکل از کجاست !!!
اصولا این مدل کارت گرافیک رو ساختند برای اجرای بازی با حداکثر میزان جزئیات و رزولوشن !!!!:20: برای همین واقعا عجیبه که شما تو اجرای یه بازی که برای این مدل گرافیک مثل آب خوردن میمونه مشکل داشته باشید !!!
یکی هم جواب منو بده ...!!!!
سلام به همگی
اقا من splinter cell DA نصب کردم بدون هیچ مشکلی داخل بازی میشم فقط ادمهای بازی رو سیاه نشون میده
مثلا کله یا دست رو دراز نشون میده(نمی دونم منظورمو فهمیدین یا نه)
سیستم هم
vga:8600gt
cpu:dual core
ram:2g
مال منهم اینطوری هست !!!نقل قول:
گرافیک هم georce 6200 هستش !!!
فکر کنم از ضعف کارت گرافیکه !!! :41::41:
تو بازی estalker هم همین مشکل رو داشتم !!!
کسی شماره سریال هری پاتر 5 رو نداره؟
با سلام!نقل قول:
شما به این تاپیک مراجعه کنید:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=121069
سيستم من رم 256 و گرافيك 128 جي فورس 5600 داره. بازي رزيدنت اويل 4 رو اجرا ميكنه ولي بعد از انميشن اوليه بازي قفل ميكنه. سيستم من مشكلي داره يا چيز ديگه اي. اگه كسي راهنمايي كنه ممنون ميشم...
Virtual Memoryت کمه. برونقل قول:
my Com>>Advance>>>Performance
ازون ابزار از هاردت به ویرتال مموریت اضافه کن درست میشه;)
آخرین درایور+آخرین دایرکت ایکس+آخرین فریم ورنقل قول:
رو بگیر درسته.;)
مقسی،موسیو!:46:نقل قول:
نه با با گرافیک منfatal1ty 8600 GT ه . فکر کنم bug بازیه!!!!!!!!!!نقل قول:
سلام من با بازی first battalion مشکل دارم برنامه رو نصب کردن ولی وقتی اجرا میشه درخواست ارسال یک ایمیل میکنه ایمیل رو هم فرستادم ولی هیچ جوابی نیومده
ببخشید یک سوالی داشتم من بازی ایول رو نصب کردم ولی وقتی وارد بازی میشم فیلم اول بازی رو نشون میده ولی بعد کامپیوتر قفل می کنه و فقت باید دکمه ریست روبزنم لطفا اگه کسی میدونه جواب بده
سلام . من بازی Red Faction Multiplayer Test با پچ 1.1 رو دانلود کردم . توی Option هر کاری برای اینترنت می کنم . باز هم اینترنتم رو پیدا نمی کنه و سرور ها رو نمیاره . کمک کنین . ADSL دارم
خوب این احتمالات وجود داره !!!نقل قول:
نوع اتصال سیستم شما به اینترنت رو نمیشناسه !!!(( حتما تو این بازی گزینه ای برای شناسایی نوع اتصال اینترنتی وجود داره ))
ترافیک سایت سرور خیلی بالاست
اصلا ip ایران رو قبول نداره !!!:41:
فکر میکنم تو سایتهایی مثل gamespot برای اتصال به سرور روش کار رو با تمام جزئیات توضیح داده باشه !!!:46:
البته به انگلیسی !!:31:
شاید اینطور باشه !!!نقل قول:
به هر حال من این بازی رو همین دو دقیقه پیش تموم کردم !!!!
اصلا به اون قشنگی که فکر میکردم نبود !!!:41:
داستان بازی کاملا بی سروته بود !!! فقط دوسه تا اسلحه اضافه شده و بجاش در و دیوار ها غیب میشن !!!:41:
اگه شما تو نسخه اول بازی مشکلی نداشته باشید (( با این کارت گرافیک شما هیچکس مشکلی نداره !!!:31:)) پس معلوم میشه که اشکال از خود بازی هست نه از سیستم شما (( چون منهم نسخه اول رو راحت اجرا کردم ولی در این بازی مشکلی مثل مال شما رو داشتم ))
مشخصات سیستم رو باید بنویسید !!!:46:نقل قول:
در ضمن بازی (( اویل )) نه بازی ایول !!!
خداییش این کلمه رو که دیدم یاد لفظ (( ایوالاه )) افتادم !!!!:27::31: (( شوخی ))
منم الان تمومش کردم . خداییش سر کاری بود . ولی کلا قشنگ بود...!!!!نقل قول:
سلام من یه شمکلی دارم تو یه بازی هر وقت به یه جای خاصی می رسم ویندوز منو از بازی بیرون می اندازه .
اولا فکر کردم مال رمه اما وقتی رممو بالا بردم مشکل درست نشد . می شود راهنماییم کنید؟
آقا من two worlds رو نصب میکنم وقتی که اجراش میکنم صفحه سیاه میمونه .توروخدا یکی به ما یه کمکی کنه تعطیلات تموم شدا!!!
احتمالا درایور کارت گرافیکت ورژنش قدیمیهنقل قول:
جناب bbbbb لطفا تو حالت safe modeبالا بیا بعدش dierect x رو نصب کن
آقای black sky کارت گرافیکتون چنده؟
ATI radoan 9250 128 mbنقل قول:
General عزیز ،
یکی از احتمال ها همینی بود که Black Sky عزیز گفتند .
یکی دیگه میتونه قدیمی بودن ویندوز شما باشه . چون ویندوز به مرور زمان یه سری مشکلاتی واسش پیش میاد که هیچ وقت مثل روز اولش دیگه نمیشه .پس اگه شما خیلی وقت هست که ویندوزتون نصب هست یه ویندوز نصب کنید .
Black Sky عزیز !
درسته تا اتمام تابستون یه 10 روزی مونده ولی اوایل مدرسه یکمی هم تق و لق هست ! ( یه اصطلاح جدید هم یاد گرفتیم ! ) ما که هر سال تابستون این برنامه ما هست که تا 20 مهر معلم ها میفرستند میایم خونه !
سلام
سیستم مورد نیاز مرد عنکبوتی 3 چیه؟؟؟
سیستم کامپیوتر من :
cpu:2.4
ram:256
گرافیک : 128
بعد از نصب بازی وقتی رفتم اجراش کنم پیام خطای send error report میده نصف صفحه هم سیاه میشه
Spider-Man 3 has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.
سلام
سیستم مورد نیاز مرد عنکبوتی 3 چیه؟؟؟
سیستم کامپیوتر من :
cpu:2.4
ram:256
گرافیک : 128
بعد از نصب بازی وقتی رفتم اجراش کنم پیام خطای send error report میده نصف صفحه هم سیاه میشه
Spider-Man 3 has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.