راستی دوستان dcgames هم xbox میفروشه قیمتاش هم خوبه نظرتون چیه؟:13:
راستی دوستان dcgames هم xbox میفروشه قیمتاش هم خوبه نظرتون چیه؟:13:
دوستان نظرتون راجع به xbox هایی که dcgames میفروشه چیه؟
اصلا تا قبل از اسفند نمیتونم بخرم .
شایدم خریدم ... نمیدونم والا
این قیمتایی مکه میدید با مادر بورد Falcon هست ؟ + پرمیوم 40 گیگ هم داره ؟
دست دومش چطوره ؟ دست دوم بخریم ..
میگم بچه ها پسر عمه ی من می خواد بعد از عید xbox بخره مگه بعد از عید چه قدر رو قیمتش میره؟؟؟اگه خیلی گرون می شه تا بهش بگم الان بخره مثل من خودشو راحت کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
الان بهترین قیمت رو پیام طل پور و مجید شام تو سایت BC میده .. برو از خودشون سئوال کننقل قول:
اصلا تا قبل از اسفند نمیتونم بخرم .
شایدم خریدم ... نمیدونم والا
این قیمتایی مکه میدید با مادر بورد Falcon هست ؟ + پرمیوم 40 گیگ هم داره ؟
دست دومش چطوره ؟ دست دوم بخریم ..
مجید
پیامکد:http://----------.com/forums/showthread.php?t=16672
اصلا رویه دسته دوم هم فکر نکن چون داری با ریسک 70 درصد میخری..کد:http://----------.com/forums/showthread.php?t=9516
40 گیگ هم نداریم.. فقط آکد (بدون هارد) پرمیوم 60 گیگ و الیت 120 گیگ داریم.. البته مدل های قبل پریموم هم 20 گیگ بوده که دیگه تولید نمیشه
نه دوست عزیز منظورم این بود که نمیدونستم شما پست رو دادی و گرنه من دیگه جواب نمیدادم :10:نقل قول:
[من شرمندم.. ببخشید
من خودم 2 یا 3 نفر رو میشناسم که دقیقا بعد از 12 ولت کردن بن شدن و فقط این عمل دلیل بن اونها میتونه باشهنقل قول:
البته احتمال بن شدن بعد از 12 ولت کردن زیر 0.01 درصده چون تا حالا هیچ گزارشی داده نشده
نمی دونم.. ولی فکر کنم اگر از منبع خارجی استفاده کنیم احتمالا بن نشیم..نقل قول:
من خودم 2 یا 3 نفر رو میشناسم که دقیقا بعد از 12 ولت کردن بن شدن و فقط این عمل دلیل بن اونها میتونه باشه
تجربه نشون داده که تقریبا از اوایل اسفند تا اواخرد شهریور اوج قیمتهای xbox هست ..نقل قول:
میگم بچه ها پسر عمه ی من می خواد بعد از عید xbox بخره مگه بعد از عید چه قدر رو قیمتش میره؟؟؟اگه خیلی گرون می شه تا بهش بگم الان بخره مثل من خودشو راحت کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
الان آقا پیام مدل پریمیوم 60 گیگ رو 350 تومن مده که نسبت به قیمت جهانیش که 299 دلار خیلی به صرفه هست..
ماکروسافت هم قیمتها رو تازه پایین آورده و به احتمال هم این اخرین کاهش قیمت تا وقت عرضه مدل slim خواهد بود..
مرکز فروش کنسول (xbox 360 ) کجاست ؟
تو کجا منظورتون هست..؟ ایران..!!!نقل قول:
مرکز فروش کنسول (xbox 360 ) کجاست ؟
یعنی قیمتش حدودا چه قدر بالا میره 20-30 تومان یا 40-50 تومان:18::18::18:نقل قول:
لطفا یه حدود به من بدید فکر کنم باید همین الان بهش خبر بدم. اگه کسی می دونه یه حدود قیمتم به من بده
بله , توی تهران
پیکسل جای خوبی چون چندتا از دوستام از پیکسل گرفته بودن هر چند خودم از شیراز گرفتم.البته باید متذکر بشم که پیکسل قیمتها رو حدودا به اندازه ی پول خون پدرش حساب می کنه مثل نکست جن-دات کام-فروشگاه شادی-west game و غیره...نقل قول:
آدرس پیکسل:گیشا-بازار بزرگ نصر-طبقه ی همکف-ورودی A6 -پلاک 385
البته قبل از اینکه بری حتما یه زنگ بزن چون ممکنه از قیمتا شکه بشی آخه من که یه بار زنگ زدم گفت XBOX ELITE ریجن پال 690 هزار تومان :18:در حالی که تو شیراز ریجن جی من خریدم 665 هزار تومان البته فکر کنم با گارانتی گفت که با برد فالکون و جاسپر دیگه کمتر احتیاجی به گارانتی هست در عوض جای خوبی
در ضمن به bc برو (به آدرس هایی که terova ) داد قیمتاش رویایی
دوستان جايي هست كه بازي هاي arcade بفروشه؟؟؟
يعني تويه dvd چندتا بازي باشه...مثلا 15 20تا!!!
من علاقه ي عجيبي به اين بازي هاي arcade دارم:31:
وست یه مدت میفروخت... رو دستگاه خودم که اجرا نشد!نقل قول:
اگر هم بفرشون به صورت ترایال هست و برای نسخه ی اصلی باید مایکروسافت پوینت خرج کرد.
واي تورو خدا نگو:41:نقل قول:
يعني غير از اين dvdهايي كه با مدل arcade هست و 5تا بازي داره توش
ديگه جايي نميشه گير آورد:41:
اصلا به بازار ایران نمیشه اعتماد کرد.. مثلا همین 4 ماه پیش الیت کپی خور شده با درایو بنکیو رو میدادن 440 تومن بعد یک باره ماکروسافت درایو لایتون رو زد و چون که لایتون کپی خور نشده بود.. قیمت درایو بنکیو ها تا 680 - 700 تومن هم رفت..نقل قول:
یعنی قیمتش حدودا چه قدر بالا میره 20-30 تومان یا 40-50 تومان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا یه حدود به من بدید فکر کنم باید همین الان بهش خبر بدم. اگه کسی می دونه یه حدود قیمتم به من بده
ولی اونهای که درایوشون لایتون بود حدود یک 200 تومنی ارزونتر بودن.. خوشبختانه الان درایو لایتون هک شده و قیمتها دوباره برگشته پایین و خیلی خوب شده..
مثلا شایعه شده که درایو های که رویه مادربرد جاسپر هستند با این دراوی لایتون ها فرق میکنند و کپی خور نیستن.. خوب فرض کن اگر این شایعه درست باشه دوباره همون قضیه درایو بنکیو تکرار میشه..
من بازهم اون دوتا فروشند bc رو پیشنهاد میکنم اما اگر خیلی دوست داری از جای دیگه بگیری .. فروشگاه ها nextgen.ir و westgame.ir و همچنین فروشگاه big game هم هست که از همه جا مطمئن ترن .. ولی نکست جن یکم گرون میگه..نقل قول:
بله , توی تهران
لینک دانلودشون هست .. فقط همون طور که آقا پدرام گفتن این ها نسخه ای تریال هستند..نقل قول:
واي تورو خدا نگو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يعني غير از اين dvdهايي كه با مدل arcade هست و 5تا بازي داره توش
ديگه جايي نميشه گير آورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته میتونی از کسانی که این بازیها رو اورجینال دارن خریداری کنی.. که فکر کنم بین 10 تا 20 تومن بهت بفروشن..
کسی میدونه live سه ماه چه قیمته؟ میخوام سفارش بدم. بنظرتون live رو از کی بگیرم؟(چه فروشگاهی؟).
در ضمن ببخشید یه اشتباه تو متنی که نوشتم بود یعنی بعد از اینکه نوشتم پیکسل قیمتها رو به اندازه ی پول خون پدرش حساب می کنه یه جمله رو یادم رفت بنویسم و اون جمله این بود:(( که فروشگاه های دیگری هم وجود داره که xbox بفروشن)) مثل نکست جن و...نقل قول:
با این جمله ای که من جا انداختم این طور به نظر می یاد که من نوشتم نکست جن-دات کام و ... مثل پیکسل گرون میدن که البته منظورم این نبود چون از قیمت این مغازه ها خیلی وقته خبر ندارم.
به هر حال ببخشید:31:
البته ایشون پیمان جان هست :31:نقل قول:
سه ماه 65 توماننقل قول:
پیام طل پور تو bc در قسمت فروشگاه مجازی میاره
چرا اينقدر گرون؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
بگيم يكي برامون خارج از ايران بگيره به صرفه تره كه!!!
1ساله 50$
دوستان نظرتون درباره دیسک تی گیت چیه ؟این بهتره یا مکس تک (یه همچین چیزی)
قاطی کردم رفت...:19: آخه این آواتور تون خیلی شبیه همه.. شرمنده ولی خودتون هم میدوند آواتورتون چی هست..!! :31:نقل قول:
البته فکر کنم این قیمت 12+1 باشه چون مثلا تو bc برای کاربرای پریمیوم 12+1 رو حدود 55 تومن میدن و سه ماه رو فکر کنم 25 تومن میدن..نقل قول:
سه ماه 65 تومان
پیام طل پور تو bc در قسمت فروشگاه مجازی میاره
وست گیم پرمیوم رو چند میده ؟
در ضمن پرمیوم با دسته وایرلس و کابل vga و هدست و ... هستش دیگه ؟ یعنی کامله .. ؟ (حداقل دسته وایرلس که داره؟)
دیگه جای معتبری تو تهران نیست بفروشه ؟
تی گیت خوبه و مشکلی نداره ولی ورباتیم از همش بهترهنقل قول:
دوستان نظرتون درباره دیسک تی گیت چیه ؟این بهتره یا مکس تک (یه همچین چیزی)
باید خودت زنگ بزنی بهشون چون هر روز قیمت اشون رو تغییر میدن..نقل قول:
وست گیم پرمیوم رو چند میده ؟
در ضمن پرمیوم با دسته وایرلس و کابل vga و هدست و ... هستش دیگه ؟ یعنی کامله .. ؟ (حداقل دسته وایرلس که داره؟)
دیگه جای معتبری تو تهران نیست بفروشه ؟
پریمیوم هم کامل هست و یک دونه دسته وایراس هم روش هست..فقط کابل hdmi , کابل صدا رو نداره...
دوست من این دو شماره مال west game.می تونی زنگ بزنی بپرسینقل قول:
66953137-66953138-
موفق باشی
وست گیم گارانتی داره ؟ چند سال ؟
تعمیراتم داره ؟ (مثل سه چراغه شدن و...)
راستی به نظرتون برای اینکه داغ نکنه یه فن اضافی هم بخرم ؟
--------
راستی کنسولو عمودی بذارم یا افقی ؟:d
من میگم افقی بذارم و پایینش (چهارلبه) چهار تا پاکن بذارم که سرد بشه و به لنز فشار نیاد !ز
هیچکس تو ایران را دستگاهش گارانتی نمیگذاره..نقل قول:
وست گیم گارانتی داره ؟ چند سال ؟
تعمیراتم داره ؟ (مثل سه چراغه شدن و...)
راستی به نظرتون برای اینکه داغ نکنه یه فن اضافی هم بخرم ؟
--------
راستی کنسولو عمودی بذارم یا افقی ؟:d
من میگم افقی بذارم و پایینش (چهارلبه) چهار تا پاکن بذارم که سرد بشه و به لنز فشار نیاد !ز
وست گیم تعمیرات داره اما نه به گستردگی next gen ..
نه احتیاج به فن نیست.. و توصیعه هم میشه که از فن استفاده نکنید چون هیچ تاثیری نداره..اگر خیلی حساس هستی میتونی بدی برات فن های دستگاه رو 12 ولت کنند که بیشتر خنک کنه..
وقتی کنسول رو عمودی بگزاری یکمی به لنز فشار میاد.. اما زیاد مهم نیست من کنسولم همیشه عمودیه..
راستی اگه خدایی نکرده dvd رام دستگاه خراب شه (بر اثر همین عمودی گذاشتن ) میشه عوضش کرد یا کنسول پر ؟!
معمولا درایو دستگاه خراب نمیشه و بیشتر لنزش مشکل پیدا میکنه که میتونی تنظیمش کنی.. ولی اگر بخوای تعویض کنی خیلی راحت میتونی بدی اونو برات با یک درایو دیگه تعویض کنن..یا لنزشو عوض کنی..نقل قول:
راستی اگه خدایی نکرده dvd رام دستگاه خراب شه (بر اثر همین عمودی گذاشتن ) میشه عوضش کرد یا کنسول پر ؟!
التبه درایو نو وجود نداره و همه درایو ها رو از رویه دستگاه های که سه چراغ شدن بهت میدن.. البته تو نمایندگی های ماکروسافت دراو نو هست که فقط برای کنسول های که گارانتی ماکروسافت رو داشته باشن استفاده میشه.
البته با اين داشبورد جديدي كه اومده و بازيها رو از رو هارد اجرا ميكنه مشكل فشار اومدن به لنز هم تقريبا از بين ميره.نقل قول:
یعنی حتی وقتی که ما دیسک های مرغوب واسه xbox 360 می گیریم به لنز درایو فشار می یاد وخراب می شه؟؟؟!!!:18:
درسته.. با آمدن این آپدیت جدید و ریختن بازی ها بر روی هارد دیگه نه مشکلی با دیسک و لنز هست و نه مشکل با گرم کردن کنسول..نقل قول:
البته با اين داشبورد جديدي كه اومده و بازيها رو از رو هارد اجرا ميكنه مشكل فشار اومدن به لنز هم تقريبا از بين ميره.
من دیشب 4 ساعت یک کله بازی کردم وقتی که دست به پشت کنسول زدم مثل حالت خاموش سرد بود و هیچ گرمای نداشت..
نه بابا خراب چرا.؟ یکمی احتمال داره تنظیم لنزش بهم بخوره.. البته هر چی کیفیت دیسک شما بالاتر باشه کمتر فشار میاره..نقل قول:
یعنی حتی وقتی که ما دیسک های مرغوب واسه xbox 360 می گیریم به لنز درایو فشار می یاد وخراب می شه؟؟؟!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اجری بازی از روی هارد هم دیگه هیچ مشکلی پیش نخواهد آمد
بالاخره عمودی بزارم یا افقی؟
سلام
آقا جونه من یه عکسی چیزی بزارین از جعبه elite که برچسبی چیزی روش باشه که مشخصات رو نوشته باشه که تاریخش چیه و چند واته و یا مادربردش یا درایوش چیه
آخه دوستم دوبی هست رفته 2 جا دیده ولی برچسبی چیزی روش نبوده جعبه هم پلبپ بوده اون یارو فروشنده هم بوق بوده هیچی بلد نبوده
کمک کنید راهنمایی کنید
شما كنار جعبه رو كه نگاه كني زده XboX360 CONTENTS .اونجا مشخصات رو نوشته...نقل قول:
رنگ مشكي
دسته بي سيم
كابل HDMI
120GB هارد
اينا مشخصاتشن ديگه...
میگن توی جعبه یه جایی هستش که وقتی روش انگشت بزنی میره کنار و اون سریال نامبر و... دستگاه مشخص میشه (کاغذ مشخصات فنی)
برای online بازی کردن اگه adsl محدودیت 2G داشته باشه مشکلی پیش میاد؟
یعنی کفاف میده یا نه؟
من فکر کنم بازی آنلاین ساعتی نهایتا نهایتا 10 مگ محدودیت ببره! البته فکر کنم فقط یه سری کد میفرسته (هماچی که اینطور بود) (البته ممکنه غلط باشه)
----
میتونید اتصالات کنسول به مونیتور رو یه عکس بذارید ؟ یا اینطوری :
کنسول > سیم > مونیتور
(البته این مثال بود !)
چون میخوام بدونم چطوری وصل میشه !
----
2- تبدیلی هستش که دو پورت مونیتور ورودی داشته باشه و یه پورت خروجی با یه سوییچ ؟ یعنی مثلا بزنم پورت یک کامیپیوتر نشون بده بزنم پورت دو XBOX 360
-------
3- :
کیفیت XBOX 360 رو مانیتورم خیلی میاد پایین ؟
Flatron 775 FT
تبدیل خاصی وجود نداره فقط همونطور که خودت گفتی یه وسیله ای است اسمش switch خودتم مطمعا دیدی همونا که چنتا کیسو مانیتور رو به هم وصل میکنن باش. باید از اونا بگیری که قیمتشم فکر نکنم از 40 تومن کمتر باشه.نقل قول:
2- تبدیلی هستش که دو پورت مونیتور ورودی داشته باشه و یه پورت خروجی با یه سوییچ ؟ یعنی مثلا بزنم پورت یک کامیپیوتر نشون بده بزنم پورت دو
تازه بالاتر هم میره.... بستگی داره مانیتورت چی باشه. مثلا من مانیتور sumsong 2032 wide است. کیفیتشم آخرشه.ککلا مانیتورت اگر از این lcd جدیدا باشه مشکلی نیست هر چند روی همون مانیتور های قدیمی هم کیفیت خوبه ولی خوب مسلما مانیتو lcd چیزه دیگه ای.نقل قول:
کیفیت XBOX 360 رو مانیتورم خیلی میاد پایین ؟
2 g خوبه ولی خطریه آخه کمه. نمیگم100% کم میاری ولی میگم ممکنه کم بیاری. برای روزی یک ساعت خوبه. ولی من بهت پیشنهاد میکنم 2g نگیر چون وقتی نشستی پا live دیگه بلند نمیشی.. من پیشنهاد میکنم 8g بگیر.نقل قول:
برای online بازی کردن اگه adsl محدودیت 2G داشته باشه مشکلی پیش میاد؟
یعنی کفاف میده یا نه؟
حالا هجرای بازی از روی هارد و نصب داشبورد جدید خیلی سخته؟؟؟خیلی که دردسر نداره؟؟؟نقل قول: