نه عزیز،ایراد از شما نیست:11:نقل قول:
ایراد از این سازمان نظام وظیفه هست که درست اطلاع رسانی نمی کنه :13:
نه عزیز،ایراد از شما نیست:11:نقل قول:
ایراد از این سازمان نظام وظیفه هست که درست اطلاع رسانی نمی کنه :13:
من نیمه اول 71 هسم.پارسال قبول نشدم پشت کنکوری موندم ولی امسال قبول شدم آزاد.
دفترچه باید ارسال کنم یا با خیال راحت برم ثبت نام کنم؟
در کل خدمت وظیفم چی میشود؟
با سپاس
سلام دوستان
من نهایتا تا هفته اول مهر فارغ التحصیل میشم!
الان یه چند تا سوال داشتم:
1-برای اینکه اعزامم برای اول اسفد باشه کی واسه ارسال دفترچه اقدام کنم؟ تا اون موقع که غیبت نمی خورم؟
2-واسه پدرم کارت ایثار صادر شده ولی پیگیری که کردم گفتند از پست برگشت خورده و باید حضوری بیای تحویل بگیری! آدرسی هم که بهم داد لویزان جنب پادگان 401 بود کسی اطلاع از آدرس دقیقش داره که کدوم قسمت(اداره)مراجعه کنیم؟
3-تو دفترچه خوندم که باید مدارک کسر خدمت رو قبل از ارسال دفترچه بدی پلیس+10 که ثبت بشه اما ظاهرا واسه کارت ایثار باید از یگان خدمتیت نامه بگیری واسه معاونت نیروی انسانی نزاجا! اگه میشه توضیح بدید
و سوال آخر:
4-اگر احیانا دفترچه رو فرستادم و اعزامم افتاد واسه سال دیگه بر اساس قوانین امسال رفتار میشه دیگه؟ کسر خدمت و مدت خدمت و...
ممنون
متولدین 71 به بعد احتیاجی به دفترچه ندارند:20:نقل قول:
نقل قول:
اگر بخواهید امسال دانشگاه بروید مشکل خدمت و ارسال دفترچه ندارید
آقا بی نهایت از همتون ممنونم . واقعا خیلی حال دادید :40:
و آخرین سوال اینکه میگن از 19 سال یک روز هم رد بشه (یعنی 19 سال و 1 روزت هم که باشه ) اگه دفترچه رو نفرستی اضافه خدمت می خوری دروغه نه ؟:20:
من خرداد ماه سال 1391 وارد 19 سال میشم :46:
و اون تاریخ آخر پست اول همین تاپیک : موعد اعزام یعنی فرستادن دفترچه ؟
18 مهر سال بعد از اخذ دیپلم یا سال اعزام ( ولی مال من که سال اعزامم با سال بعد از اخذ دیپلمم یکی نیستن !!! )
سال بعد از اخذ دیپلم : 90 سال اعزام : 91 :11:
معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها از ارائه طرحی به دولت برای کاهش زمان خدمت نظام وظیفه دانشجویان پسری خبر داد که ازدواج دانشجویی می کنند. البته این طرح زمانی نهایی و قابل اجرا می شود که توسط سازمان وظیفه عمومی ناجا اعلام رسمی شود. حجت الاسلام سید مجید قریشی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این خبر گفت: مجموعههایی که در این زمینه مسئولیت دارند باید کار کارشناسی بر روی این طرح انجام دهند اما یکی از پیشنهادات این است که دانشجویان پسری که در قالب ازدواج دانشجویی، ازدواج میکنند دورهای سه یا چهار ماهه یا همان دوره آموزشی سربازی را به عنوان خدمت نظام وظیفه بگذرانند.
معاون فرهنگی و سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها در اشاره به طرحهای دیگر در زمینه ازدواج دانشجویی گفت: از جمله دیگر طرحهایی که مطرح است بحث اعطای کمک هزینه به دانشجویانی است که ازدواج دانشجویی میکنند. یک پیشنهاد در این طرح این است که ماهانه 200 تا 250 هزار تومان به دانشجویی که ازدواج دانشجویی میکند تعلق گیرد و پس از اینکه وی صاحب شغل شد کمک هزینهای که دریافت کرده است را به صورت اقساط بازپرداخت کند.
حجت الاسلام قریشی در زمینه طرحهایی در زمینه مسکن دانشجویانی که ازدواج دانشجویی میکنند نیز به مهر گفت: "مسکن مهر" یک فرصت خوبی برای دانشجویان متأهل است اما شاید دیربازده باشد.
وی افزود: اگر به دانشجویی که ازدواج دانشجویی میکند 10 میلیون تومان وام دهیم به شرطی که بعدها بازگرداند، خوب استقبال برای ازدواج در میان دانشجویان افزایش پیدا میکند. البته باید ابتدا بودجههایش در نظر گرفته شوند.
معاون فرهنگی و سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها از ارائه این طرحها به بخشها و معاونتهای مختلف وزارت علوم خبر داد و به مهر گفت: اجرایی شدن همه این طرحها به قانون نیاز دارد.
حجت الاسلام قریشی خاطرنشان کرد: ممکن است برای همه متقاضیان نتوانیم طرحهایی که درباره مسکن یا کمک هزینه دانشجویان متأهل وجود دارد را اجرا کنیم اما میتوانیم این برنامهها را فازبندی کنیم و طی 8 سال این فازها را در سطح کشور دنبال کنیم. به عنوان مثال ابتدا از دانشجویان دکتری شروع کنیم و بعد دانشجویان کارشناسی ارشد و سپس دانشجویان مقطع کارشناسی را پوشش دهیم.
به گزارش مهر، از آنجا که هرگونه تغییر در حوزه نظام وظیفه برعهده سازمان وظیفه عمومی ناجا گذاشته شده و متولی امر این سازمان است خبر فوق تنها در حد طرح است و هنوز قانونی نشده است. در صورتی که این طرح مورد تایید قرار گیرد و مصوب شود به طور حتم از سوی سازمان نظام وظیفه برای اجرا اعلام عمومی خواهد شد.
جان !؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :18:نقل قول:
اما یکی از پیشنهادات این است که دانشجویان پسری که در قالب ازدواج دانشجویی، ازدواج میکنند دورهای سه یا چهار ماهه یا همان دوره آموزشی سربازی را به عنوان خدمت نظام وظیفه بگذرانند.
از فردا امار ازدواج و طلاق دانشجویی بالا میره !
با 19 سال و 1 روز شما غیبت نمی خورید!طبق اون تاریخی که پست اول ذکر شده بگذره شما غیبت می خورید!سال اخذ دیپلم برای کسانی هست که مثلا تو 21 سالگی دیپلم یا مدرک پیش دانشگاهی رو اخذ می کنند ولی سال اعزام برای امثالی مثل من و شماست!یعنی در واقع برای شما سال اعزام مهمه:20:نقل قول:
سلام. این اولین ارسال من در این انجمنه و امیدوارم دوستان کمکم کنن..
بنده متولد سال 64 و ورودی 84 دانشگاه آزاد در مقطع کارشناسی هستم.. متاسفانه در مدت 6 سال مجاز تحصیلی نتوانستم درسم رو به اتمام برسونم و خیلی هم از درسم مونده..
تا جایی که بنده اطلاع دارم با موافقت کمیسیون موارد خاص دانشگاه تا 2 ترم دیگه هم اجازه ادامه تحصیل داده میشه اما بنده به یک نرم تابستان و یک نیمسال تحصیلی دیگه هم نیاز دارم تا بتونم درسمو تموم کنم!
جدول زیر رو از سایت دانشگاه آزاد بجنورد برداشتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی با درج غیبت بنده میتونم به درسم ادامه بدم؟کد:http://www.bojnourdiau.ac.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=574:1389-10-07-07-30-51&catid=105:1389-03-04-08-24-25&Itemid=184
کسایی هستن که وضع مشابه بنده رو داشته باشن و دانشگاه یا کمیسیون موارد خاص و یا نظام وظیفه با ادامه تحصیل اونا مخالف کرده باشه؟
در صورتی که امکان ادامه تحصیل بنده وجود نداشته باشه، چون بنده بیش از 90 واحد از درسا رو پاس کردم یک مدرک کاردانی به بنده میدن.. این مدرک یک مدرک کاردانی واقعیه و یا معادل؟ باهاش بعدا میشه ادامه تحصیل داد؟
با سپاس.
دوستان نیاز به راهنمایی فوری دارم!
من متولد نیمه دوم 69 هستم. 88 و 89 کنکور دادم که هیچ کدوم دولتی قبول نشدم . 89 رفتم آزاد. تا الان که دو ترم خوندم.امسال کنکور 90 شرکت کردم. امروز(شنبه) احتمالا نتایج سراسری اعلام میشه. میخوام انصراف بدم برم دولتی.
زنگ زدم به نظام وظیفه و هم از سایتشون پرسیدم گفتن باید از دانشگاهی که قبول شدی تاییدیه قبولی بگیری! یعنی کارنامه رو ببرم دانشگاه جدید و اونا تاییدش کنن.
آیا روال کار همین جوریه؟بعدش تاییدیه رو ببرم نظام وظیفه. بعدش انصراف از دانشگاه قبلی.
درسته ؟
سپاسگزارم
سلام دوستان خوبین ؟ خوش میگذره ؟
آقا من یه وضعیت خاص دارم ... تک پسر هستم الان دانشجوی کارشناسی ارشد ترم سه هستم بعد 20 تیر سال 95 بابام میشه 59 سال هیچ راهی داره تا اون موقع بدون غیبت سربازی رو بپیچونم ؟؟؟
من متولد مرداد٧٢ هستم يك سال جهشى خوندم وپارسال پيام نور قبول شدم
ترم دوم مرخصى گرفتم و دوباره كنكور دادم
اگه بخوام از پيام نور انصراف بدم برم سراسرى از نظر سربازى مشكلى پيدا نميكنم؟
یکی از دوستان متولد 71/3 هست
امسال ازاد قبول شد
میتونه بره دانشگاه به راحتی؟
مشکلی از لحاظ خدمت واسش به وجود نمیاد؟
دوستان ی سوال معذرت میخاما
میگن امسال اینطوری شده که باید برگه سبزم برای ثبت نام دانشگاه ببریم
من الان گواهی دیپلممو گرفتم
بعد رفتم دفترچه سربازی گرفتم اخه شنیدم قبل از اینکه بریم داشگاه باید اونو بفرستیم درسه؟
من متولد 71/5/11 هستم
نقل قول:
اگر از معافیت تحصیلی استفاده کرده باشد.و غیب نداشته باشه مشکلی نیست.
---------- Post added at 08:09 PM ---------- Previous post was at 08:09 PM ----------
نقل قول:
چون نیمه اول 72 هستید خیر مشکلی ندارید.
---------- Post added at 08:11 PM ---------- Previous post was at 08:09 PM ----------
نقل قول:
اگر که شرایط معافیت رو داشته باشیبد
شما میتونید یا ککارشناسیتون رو طول بدهید یا از معافیت تحصیلی استفاده کنید یکسال تاریخ اعزام رو عقب بندازید
ولی در مورد شما نمیدونم بشود یا نه....
رفقا.. یکی هم منو تحویل بگیره:sad:
سلام،نقل قول:
احتیاجی به دفترچه نیست دوست عزیز:20: (من این رو با نظام وظیفه مکاتبه کردم و سازمان گفت احتیاجی نیست)
برگه سبز رو متولدین نیمه دوم 70 احتیاج دارند
رفقا.. به بنده کمک نمیکنید؟
دوستان عزیز متولد 71 که احساس می کنند مشکلی برای نظام وظیفه دارند باید بهشون بگم مشکلی نیست!من خودم فارغ التحصیل دی ماه 89 هستم و امسال سال دوم هست که کنکور دادم ،خیلی دنبال مسئله سربازیم بودم که مشکلی پیش نیاد !رفتن به نظام وظیفه (میدان سپاه)،خوندن دفترچه نظام وظیفه،سایت،مشاوره و... دفعه آخر (تقریبا 3 هفته پیش) مشاوره گرفتم از نظام وظیفه و وضعیت خودم رو شرح دادم و جوابی که گرفتم به این شرح بود :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم به دردتون خورده باشه :46::40:
نقل قول:
سلام دوست من , اینجور که متوجه شدم و با توجه به وضعیت خودم شما الان باید متولد نیمه اول سال 71 باشی و 19 سالتون هم باشه دیگه درسته ؟
چون من نیمه اول 72 هستم و احتمالا سال دیگه هم می تونم کنکور بدم :13:
راستی این موردی که گفتید تو پست اول این تاپیک که نوشته بود " مهلت تا 18 مهر سال بعد از اخذ دیپلم یا سال اعزام " رفتم تو دفترچه رو خوندم فقط نوشته بود " 18 مهر سال بعد از اخذ دیپلم " سال اعزامشو ننوشته بود !!!
می خواستم ببینم منبعتون چی بوده , قابل اعتماد هست ؟؟ دفترچه که اینطوری نوشته بود :5:
سلام عزیز،نقل قول:
بله ...من 1 شهریور 19 سال شدم!تو دفترچه سال اعزام انگار جا افتاده،اگه سایت نظام وظیفه رفته باشید می بینید اونجا سال اعزام رو درج کرده:20:
نقل قول:
در دفترچه جدید نظام وظیفه نوشته شده
کلیه فارقالتحیلان پیش و هنرستانی هاس سال سوم که متولد نیمه دوم هستند میتوانند با ارسال مدارک خود یکسال تاریخ اعزام خود را به سال بعد بیندازند.
اینی که شما دارید میگید که نیازی به ارسال نیست برای نیمه اولی ها هستش ....
بنده هم نیمه اول رو ذکر کردم و تمام صحبت من برای ثبت نام کنکور سال 90 هست:20:نقل قول:
نقل قول:
چون نوشته بود کلیه متولیدن 71 گقتم بقیه به مشکل نخورند ....
والا عزیز من کلیه ننوشته بودم ولی قبول دارم درست ذکر نکردم،شرمنده:46::11:نقل قول:
سلام
من در مرخصی پایان دوره آموزشی سربازی هستم و 26 همین ماه باید سر یگان خدمتیم(محمد رسول الله بیرجند) باشم .
از طرفی دانشگاه آزاد قبول شدم و آغاز ثبت نام رشته من از 28 همین ماه است .
حالا برای گرفتن معافیت تحصیلی باید چی کار کنم ؟؟؟
و اینکه ثبت نام دانشگاه 28 امه ولی من 26 باید برم بیرجند باید چه کار کنم ؟؟؟
خواهشا جواب بدین :44::44::44:
باتشکر
سلام
گفته میشه فقط یکبار می تونم از معافیت تحصیلی استفاده کنم
اگه مثلا برم دانشگاه آزاد یا پیام نوربعد 2-3 ماه دیگه زمان اعزام به خدمتم رسید قبلش معافیت تحصیلی بگیرم اونو استفاده کردم
بعد برای کنکور 91 انصراف بدم و مثلا قبول بشم نمی تونم برم دانشگاه؟ یعنی دوباره از معافیت تحصیلی استفاده کنم؟
چون قبلا یبار معافیت تحصیلی رو استفاده کردم؟
من 1-2 ماه دیگه زمان خدمتم میرسه ولی می خوام کنکور 91 شرکت کنم کسی راه حلی نداره؟
امسال شما از معافیت تحصیلی استفاده کنید و سال بعد که کنکور دادید و قبول شدید انصراف بدید و با استفاده از قوانین انصراف در دانشگاه جدیدتون ثبت نام کنید :20:نقل قول:
من هنوز دفترچه رو نفرستادم .
من 31 خرداد فارغ تحصیل شدم و مدرک پیش رو هم گرفتم و متلد 69 هستم میخواستم دفترچه رو بفرستم که مدرسه گفت نمی خواد سرباز نیستی .
در ضمن دانشگاه هم قبول شدم ایا لازم هست دفترچه رو بفرستم؟
سلام،نقل قول:
قبلا جوابتون رو داده بودم:31: شما چون تا خرداد امسال دانش آموز بودید و هنوز از معافیت تحصیلی استفاده می کنید احتیاجی به دفترچه ندارید :20:
سلام
من سال ورودی ۸۸ کارشناسی هستم امسال شرکت کردم کنکور دوباره و قبول شدم از اون قانون ۴ نیمسال میخواستم استفاده کنمِ،
۱.میتونم؟
۲.چیکار باید بکنم؟باید از این دانشگاهم انصراف بدم؟
مرسی
دوستان ببخشید این سوالو میکنم من پرسیدم از همینجا که من برگه سبزه سربازیو و ارسال دفترچه نظام وظیفه رو برای ثبت نام دانشگاه دارم بعد جواب دادن گفتن چون نیمه اول 71 هستم 71/5/11 ....نیازی به این کار ندارم ولی تو مدارک لازم برای ثبت نام دانشگاه سراسری اینو دیدم (اصل و كپي مدرك وضعيت نظام وظيفه) این چیه من چیو باید ببرم؟!!!!
برای افراد قبل از 71 احتیاج هست که برگه سبز خودشون رو ببرند :20:نقل قول:
شما چیزی لازم نیست ببرید:27:
کسی راهنماییم نمیکنه؟:41:نقل قول:
توی همین تاپیک برو چند صفحه عقب ، پست های 3951 تا 3958 رو بخون.نقل قول:
موفق باشی
دوستان من امسال کنکور سراسری دادم و قبول شدم یه هفته دیگه ثبت نام حضوریه می خواستم ببینم می تونم چون هنوز ثبت نام نکردم تو این یه هفته واسه معافی اقدام کنم؟روندش چقدر طول میکشه؟ (چون معافی مال بیناییه بعد از گرفتن لیسانس شماره چشم لازم برای معافی بالاتر می ره و نمی تونم معاف شم) متولد نیمه دوم 71هستم.
نقل قول:
سلام
وقتی غیبت بخورید ، واحدها رو میتونید پاس ، ولی سرباز فراری محسوب میشید و مدرک رو بهتون نمیدن تا برید خدمت و بعد از اتمام خدمت باید بیاید و مدرک رو بگیرید
دانشگاه هم فوقش دو نیمسال اجازه تحصیل بده ...
احتمالا هم معادل بزنن براتون و با دیپلم عازم خدمت بشید...
و ادامه تحصیل باهاش مشکلی نداره
---------- Post added at 12:34 PM ---------- Previous post was at 12:32 PM ----------
نقل قول:
اگه مطمئنی معاف میشی اقدام کن
چون اگه بگن نه معاف نیستی اونوقت به دردسر میفتی و واسه دانشگاه به مشکل میخوری
زمانش هم معلوم نیست شاید 1 ماه یا 2 ماه طول بکشه
.
سلام و خسته نباشید. ببخشید من بابام جانبازن و چند ماه هم سابقه جبهه دارن ولی هیچ کدوم به تنهایی برای معافیم کافی نیستش.
خواستم معنی جمله زیر رو بدونم:
جمع درصد جانبازی و سابقه جبهه آنها به ۳۰ امتیاز برسد یکی از پسرانشان معاف میشوند
چجوری باید این امتیاز رو محاسبه کنم؟یعنی هر درصد 1 امتیاز و هر ماه سابقه جبهه یک امتیاز؟
با تشکر