با سلام اگه میشه یه برنامه برایه دانلود با p990 معرفی کنید چون وقتی آدرس رو میزنی میره تgooglr mer30
Printable View
با سلام اگه میشه یه برنامه برایه دانلود با p990 معرفی کنید چون وقتی آدرس رو میزنی میره تgooglr mer30
آقا دستت درد نکنه تنها کسی هستی که یه جواب دروستو حسابی داره میده... فقط لطف کن لینکی که گفتی هم بزار کارتو تکمیل کننقل قول:
مرسی
بفرما عزیزم.نقل قول:
به جای خط چین ها بزار ir-tci با پسوند orgنقل قول:
کد:http://www.-----------/forum/showthread.php?t=6144
شرمنده
پس داخل این سایت چی نوشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما از کجا مطمئن اید که wm6 روی گوشی نصب نمیشه
شما میتونید به من اطلاعات کاملی از rom ، ram و پردازشگر p990 بدی
اگر اشتباه نکنم ram گوشی 60mb، و rom اون 5 mb.نقل قول:
تا 2-3 روز آينده من به كلوپ گوشي w950 اسباب كشي ميكنم ....
همگي باي ....
دوست عزيز درخواست و مشكلتو واضح تر بگو ...نقل قول:
سلام.کیفیت دوربین گوشی من پایینه.تنظیماتشم درسته.به نظرتون دلیلش چی میتونه باشه؟؟؟:13:
من با swees Manager تونستم بفهمم Ram:59و CPU=208 Mhrzنقل قول:
سلام دوستان یه مشکلی با این p910 دارم
وقتی یخوام برنامه ی که جاوا باشه اجرا کنم یه ارور میده مثلا این نقشه تهران یا این کتاب های که به صورت جاوا هست این پیغام رو میده
program cloced
Program Jes-1b4-Javax
Reason code KERN-EXEC
Reason number 3
مشکل از کجاست
خوب احتمالا با گوشیت سازگار نیستن.خیلی از برنامه های جاوا حتی روی p990 اجرا نمیشن .:10:نقل قول:
ایا میشود کاری کرد که وقتی فلیپ باز شود اتصال مکالمه شروع شود وبا بستنش مکالمه قطع شود............................................ .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ....................
نه چنین چیزی تو این گوشی شدنی نیستنقل قول:
یه اتفاق جالب افتاده برام:
وقتی ایرانسل تو گوشیم میذاشتم و میرفتم توی اینترنت اون پایین کنار علامت آنتن دوتا آیکون میومد. یکی کره زمین و یکی هم یه گوشی تلفن که روش خط کشده بود. مینوشت که در حالت چی پی آر اس تماس برقرار نمیشه . یه بار تست کردم و یه گوشیم زنگ زدم گفت دستگاه خاموش است. دیشب مستر ریست کردم و بعد رفتم توی اینترنت دیگه این اتفاق نیفتاد. یعنی فقط آیکون کره زمین اومد. و اون یکی نیومد. اگر میدونید بگید جریان چیه؟ چرا اینجوری شده. یه احساسی هم که دارم اینه که سرعت اینترنتش هم کم شده.:41::41::13:
ماله من كه فقط عكس كره زمين مياد .....
نه واقعا سرت اینترنتش یک سوم شده. اونجوری که تماس ها رو برقرار نمیکرد خیلی سریع بود .نقل قول:
:41:از دیال آپ هم انگار یه وقتایی بیشتر میشد.!!!!!!!!!!!!!
دوستان بلاخره کیجن قویترین برنامه پخش موزیک و ویدئو یعنی Core Player برای P990 هم اومد:
کد:http://www.ufile.info/upload/1200254352.zip
با سلام خدمت همه دوستان زحمت کش این تاپیک.
فقط خواستم یه تبریک بگم. اونم این که در حال حاضر بیشترین پست های این انجمن مربوط به تالاری نیست جز تالار P990i خودمون.
یه خسته نباشید به همه و دمه همگی گرم.
سلام دوستان یه سوال داشتم درباره ی آپدیت
به غیر از pc suit باید usb flash هم نصب کنیم .
دوستانی که آپدیت کردن چیا رو نصب کردن.
ممون از همگی/
من آپديت كردم و براي آپديت فقط نرم افزار Update Service رو نصب كردم ...نقل قول:
به چيز ديگه اي نياز نيست .
اگر مي خواي ببيني كه گوشيت اصله يا چيني به اين آدرس برو ....نقل قول:
کد:http://www.-----------/forum/showthread.php?t=6144
به جاي ------- بنويس ir-tci . org
( تصويريه )
سلام دوستان ........
تو برنامه lcg jukebox به يه مشكلي بر خوردم ...
وقتي كه يه راديو رو از طريق اينترنت ميگيرم ... بعد از چند ثانيه كه اون شبكه راديويي رو پخش ميكنه خطاي زير رو نشون ميده ... اگه ميشه كمكم كنين .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صدای هندزفری با اکولایزرهای media player تقویت میشه . بهتر از اون LCGjukebox هستش . اکولایزر 10 کاناله داره . :8:نقل قول:
یعنی درایور های گوشی رو هم نصب نکردید؟
دوست عزیز
بعد از upgrade درایورها نصب می شن . اون وقت میتونید LCGjukebox رو به عنوان یک اپلیکیشن نصب کنید و موسیقی رو با اون گوش بدید .
من نميدونم منظورتون از درايور چيه ؟نقل قول:
ولي من گوشي مو چند هفته پيش آپديت كردم و در مورد پخش موسيقي هيچ مشكلي با اين برنامه ندارم ...
فقط وقتي كه باهاش راديو ميگيرم اينطوري ميشه ...
آقا ما به فنا رفتیم
توی آپدیت، فیرم ور رو دانلود کرد.رفت واسه فلش،53 درصد پر شد یهو زد update fail .
دیگه گوشی بالا نمیآد.
فکر کنم شارژ گوشی تموم شد هبود.
به دادم برسید.
اشتباه بزرگي كردي بايد شارژ گوشيتو پر ميكردي قبل آپديت ..نقل قول:
حلا راه حل اينه كه اول شارژ گوشيتو پر كني و 2باره بري واسه آپديت ....
اگه كامل آپديتو انجام بدي هيچ مشكلي پيش نمياد .
یه مشکل عجیب قریب.
دو تا برنامه به فاصله چند روز تو گوشی نصب کردم که مشکلی که خواهم گفت برای اولی رخ داد گفتم شاید برنامه مشکل داشته ولی وقتی برای برنامه دوم هم همین مشکل رخ داد گفتم بهتره با دوستان در میان بزارم.
برنامه های chronos analog clock in red و core player رو تو گوشی نصب کردم. با این که در قسمت uninstall گوشی هست ولی اثری از انها در گوشی برای اجرا پیدا نمی کنی.
نمی دونم مشکل از چیه و چرا این طوری می شه. برنامه نصبه ولی ایکنی برای اجرا وجود نداره
آقا درست شد ممنون.نقل قول:
فقط تفائت زیادی بعد از آپدیت نکرده.
حتی ساعت sms هم درست نشده.
مال شما چه تغییزاتی کرد؟
راستشو بخواي من همون روزي كه گوشيو خريدم آپديتش كردم ...نقل قول:
اگر تغييري كرده باشه من متوجه نشدم .
مشكل ساعت sms هم كه همچنان ادامه داره ...
ميگن بعد آپديت هنگ گوشي خيلي خيلي كم ميشه ...
سرعت رفتن تو منو ها زياد ميشه ...
صداش 20تا 30 % افزايش پيدا ميكنه ...
( ماله من فقط يه سري برنامه ها و عكس هاي اصلي گوشي پاك شده بود كه بعد آپديت برگشت )
سلام به همگینقل قول:
بعد از گذر از فصل امتحانات دوباره خدمت رسیدیمممممممم
شما منظورتون اتصال لب تاپ با گوشی در حالت انتقال داده هست یا از اینترنت لب تاپ میخوای رو گوشی استفاده کنی؟
سلام دوباره
يه برنامه اس ام اس فارسي پيدا كردم نميدونم همون كريستال عربيك هستش يا نه جرئت هم نكردم نصبش كنم اگه كسي ميتونه بگه بدرد بخوره يا نه?
کد:http://www.4shared.com/file/34895313/7ff36f09/FarsiSMS.html
چرا کیفیت فیلم برداری p990 اینقدر آشغاله؟ کاری میشه کرد ؟
آپگرید بشه درست میشه؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه تو قسمت ستینگ محل خود را honolulu انتخاب کنی مشکل ساعت sms حل می شود .نقل قول:
سلام آقايون من تازه اوله راهم:13: اگه ميشه توضيح بدين منظور از ساين كردن چيه ممنون ميشم اگه توضيحاتتون جامع باشه:31:
تنظیم ساعت رو چی.نقل قول:
میشه درست کرد.
چون روی این منطقه که میذاری ساعت به هم میریز.
درست نشد.:(نقل قول:
آقا فهمیدم جریان چیه وقتی از قسمت اینترنت اکونت بری و آپشن رو بزنی یه پنجره میاد که توش دو مود رو میشه انتخواب کرد یکی ps only و cs onlyنقل قول:
حال هر کدوم چه مزیتی داره رو نمیدونم ولی اگر پی اس رو بزنیم وقتی توی اینترنت هستی تماس نمیتونی برقرار کنی!
tools>control panel>connection>internet account>option
اساتید منتظریم:21:
براي اطلاعات بيشتر و همچنين گرفتن فايل CER به اينجا برو:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=182825
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=130061