نقل قول:
منظورم پتچ وارکرافت برای این مپ است نه خود مپ.
عزیز دل من که لینک پتچ را در این سایت ندیدم.
Printable View
نقل قول:
منظورم پتچ وارکرافت برای این مپ است نه خود مپ.
عزیز دل من که لینک پتچ را در این سایت ندیدم.
سوالتو یه خورده بد پرسیدی :نقل قول:
:20:نقل قول:
از برادران و خواهران عزیز آیا کسی لینک مستقیم برای دانلود آخرین پتچ برای بازی کردن این مپ رو دارد؟
از اینجا می تونی دانلود کنی :
کد:http://games.softpedia.com/get/Patch/Warcraft-III-The-Frozen-Throne-Patch.shtml
benzareton behtarin item ha vase
Lion che ya hastan ?
vase akharin vesion e map e dota ham metonid az
naseronline.net begird
az hamin tor az site e khodesh
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای ول یه هم نام پیدا کردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام دوست عزیز. عضویت شما رو تبریک میگیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یه چیز کلی که هست اینه که معمولا lvl های لحظه ای رو فقط با anti magic میشه خنثی کرد . ولی برخی ها هم مانند puge هستند که lvl 6 ششون به anti magic هم میخوره .
موفق باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز دل شما اینجا دلیلی برای توهین به من دارید . خوب بد منظورت رو گفته بودی .خوبه بهت بگم حرف زدن بلد نیستی چرا پست میدی ؟ اگر نگاه میکردید میدیدید که همه پست های من 10 تا multi qote توش هست و اگه اینا رو جدا جدا میزدم الان 1000تا پست داشتم پس معلومه که دنبال پست زیاد کردن نیستم .سعی کن جنگ راه نندازی .نقل قول:
موفق باشی
سلام دوست عزیز .نقل قول:
برای lion معمولا این ها رو میزنن :
1. boots of speed
2. aghanims یا همون dagon ابی یا lvl 6 قوی کن .
3. hex
item های اصلی براش همین هاست . بقیش رو نسبت به Hero ی مقابل باید انتخاب کنی . مثلا heart of tarassque بزنی یا نه .
موفق باشی
لطفا قبل از پست دادن یه سر به صفحه های قبل بزنید . این حرف که شما گفتید بیش از 10 ها بار در این topic زده شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینم همینطور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
عزیز من شما هم سعی کن هر چی میخوای بگی تو یک پست بگی . اینطوری بهتره
نقل قول:
boots of travel رو به جای boots of speed ببندی سرعت حرکت بهتری پیدا میکنی وکلا خیلی به نفعته.
برای این هیرو از آیتم هایی مثل dagon & Heart & Hex Refresher & Hyper Stone و .... استفاده میشه. که بستگی به هیرو مقابلت داره عزیز دل.
عزیز دل بایجازه شما برخی از اشتباهات شما رو بیانگر بشم :نقل قول:
1 . boots of teravel به درد lion نمیخوره .وقتی هم item hex و هم lvl hex رو داره فکر نکنم یرو بتونه ازش فرار کنه یا کسی بگیرتش با وجود stun اون lvl 2 ش که impale هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 . hyper stone برای Hero های atack و aility و برخی از strenth هاست نه hero های lvl و inteligence مثل lion [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ناراحت که نشدی عزیز دل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
عزیز دل انگیز
boots of teravel مگر برای فرار کردن است ؟ برای افزایش سرعت و کار اصلیش هم این است که دقیقه ای یک بار میتونی روی کریپ ها و تاور ها تلپورت کنی.
در ضمن این هیرو که فقط در lvl6 خلاصه نمیشود عزیز دل.
عزیز دل انگیز :10:نقل قول:
جای teravel میتونه teleport داشته باشه که اگر tower یا چیزیش در حال خوردن بود بتونه روش بزنه و armor tower بره رو 99999 . teravel به درد نمیخوره .
در ضمن عزیز دل انگیز من کی گفتم فقط تو lvl 6 خنثی میشه . راستی برای hyper stone زدن چه دلیلی داری ؟ میشه توضیح بدی که برا چی براش hyper stone میزنی عزیز دل ؟ :18: