سلام دوستان میگن که مودم Mr200 از نت ثابت ایرانسل بخاطر فرکانسش پشتیبانی نمیکنه درسته؟
ینی به نظرتون مودم ایرانسل رو بخرم و انلاکش کنم یا اون مودم رو؟
Printable View
سلام دوستان میگن که مودم Mr200 از نت ثابت ایرانسل بخاطر فرکانسش پشتیبانی نمیکنه درسته؟
ینی به نظرتون مودم ایرانسل رو بخرم و انلاکش کنم یا اون مودم رو؟
بله درسته فرکانس td-lte ایرانسل 3500 هست که mr200 ساپورت نمیکنه!نقل قول:
اگر از اینترنت td-lte ایرانسل میخواین استفاده کنید mr200 بدردتون نمیخوره
این مودم دوباره تو سایت ایرانسل برای فروش عرضه شد.
سلام
دوستان یه سوال برام پیش اومد اگه مودمو آنلاک کنیم میشه بعدا آپدیتش کرد ؟
نقل قول:بستگی به فریمور ی داره که روش نصب می کنیدنقل قول:
این فریمور ی که موقع آنلاک روش نصب میشه مال خود ایرانسله ؟ یا فریمور رسمی هواوی هستش؟نقل قول:
دوستان یه سوال از کجا بفهمیم این مودما لاکه یا آنلاکه من یدونه tf-i60دارم ولی توبرنامه ای که خودش معرفی کرده برای تنظیمات یه قسمت داره زده آنلام روتر بعد جلوش نوشته unlocked.این ینی مودم آنلاکه؟
یه سیم کارت غیر ایرانسل بنداز اگه جواب داد انلاک هست دیگهنقل قول:
خود مودم این قابلیت ها رو نداره باید ترافیک رو از سیستم خودت بهشون بدی تا بتونی کنترلشون کنی وگرنه خود مودم انقدر باهوش نیست که بتونه . اگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داشته باشی داستان فرق میکنه اونقت میتونی همه کار بکنی اما در غیر اینصورت نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو پیشنهاد میدم لینک زیر در مورد میکروتیک توضیح میدهد موفق باشی داداشنقل قول:
http://client.pulseserver.net/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=28
روی ccproxy کلیک کن تب جدید باز میشه هم نرم افزار هم راهنمای نصب هست
بله اگه آپدیت جدیدی برایش بیاد میشه به نسخه جدیدتر آپدیتش کرد. فریمور آنلاک کننده، آخرین نسخه از فریمور جهانی(یونیورسال) هستش. البته بعد از آنلاک کردن مودمم با فریمور دوستمون که زحمت آنلاک رو کشیده بودند، گزینه آپدیت تو صفحه وب مودمم به کلی حذف شده بوده. شاید دوستمون جهت احتیاط این گزینه رو تو فریمور ویرایش و حذف کرده باشند. بعد آنلاک من دوباره با استفاده از پورت LAN و نرم افزار multicast_upgrade_tool و فایل آپدیت یونیورسال، مودم رو آپدیت زدم که بعدش گزینه های آپدیت اتوماتیک و آپدیت دستی تو صفحه وب مودم دوباره اضافه شدند.نقل قول: