اون مدل بدون گارانتي js7200 بود اصلاح كردمنقل قول:
7980 سام سرويس رو خودم از نزديك تست كردم براي من كاملا رضايت بخش بود
رنگها خيلي شارپ تر نسبت به w800 بود منو به شدت روون و ساده اي هم داشت به قولي بي دردسر بود
Printable View
اون مدل بدون گارانتي js7200 بود اصلاح كردمنقل قول:
7980 سام سرويس رو خودم از نزديك تست كردم براي من كاملا رضايت بخش بود
رنگها خيلي شارپ تر نسبت به w800 بود منو به شدت روون و ساده اي هم داشت به قولي بي دردسر بود
آقا مارو انداختین به شک که. 4 میلیون میخوام پول بدم..کلی زور زدم.. الان یعنی اندروید سونی روون نیست؟
تصویرش که عالیه..
بزار یه مثال بزنم . با حدود سی چهل ملیون شما میتونی ماشین سمند ایرانی بخری یا ام وی ام چینی یا دست دوم ژاپنی؛نکته اینجاس که هیچکدوم از استفاده کنندگان این ماشینا حرف همدیگه رو قبول ندارن. این تی وی هم همینجوره براویا انجین و سیستم اندروید(با مزایا و معایبش) یا ال جی چینی (طراحی کره) یا سامسونگ(به جز خمیده هاش) نوع استفاده و سلیقه خودت مطرح هستنقل قول:
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
به قول سعدي شيرازينقل قول:
من انچه شرط بلاغست با تو ميگويم
تو خواه از سخنم پند بگير و خواه ملال
نمیدونم شاید مشکل از تلویزیون شما بوده، من کلا کارم شده فیلم و سریال دیدن با این tv، تازه نه از روی هارد و فلش، بلکه از داخل شبکه وایرلس داخل منزل، یعنی فیلمها روی هارد لپتاپ هست و روی شبکه share کردم و بدون هیچ مشکلی فرمت x265 1080p رو میبینم و کیفیت بینهایت راضی کننده سنقل قول:
با ps4 هم که دیگه نیازی به تعریف نیست، عالیه
اصلا در خرید این مدل شک نکنید، بهترین تلویزیون اندرویدی فول اچدی بنظر من همین w800c هستش
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
آقا من هرکاری کردم لبتاپ نشدکه تی وی رو بشناسه نه روی شبکه اینترنت خونه و نه روی خود تی وی (ویندوز7) در صورتی که موبایل رو راحتی میشه pair کرد. این نیازبه نرم افزار خاصی داره؟ توی شبکه زیرنویس رو چه جوری میشه انداخت روفیلم؟ (فقط باپلیرخودش نمایش میده)نقل قول:
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
شما باید مودم روتر داشته باشید و همه دستگاه ها رو به اون وصل کنید (یعنی مستقیما از طریق direct wifi وصل نشید)نقل قول:
بعد از داخل ویندوز فولدر رو شیر کنید برای everyone
والا استفاده عجیب غریبی ندارم.. میخوام فیلم ببینم بیشتر..و فوتبال البته..نقل قول:
رفرش ریتش خوبه؟ تو فوتبال مثلا جا نمیمونه؟
پس این آپدیت جدید کی واسه آسیا منتشر میشه؟؟نمیشه واسه یه منطقه دیگه مثل تایوان یا هنگ کنک رو نصب کرد؟
سلام ایا طولانی بودن سیم انتن و سط ضعیف سیگنال تو کیفیت تصویر شبکه های دیجیتال تاثیر داره؟