من با جمع کردن با مالیات بر ارزش افزوده گفتم 137، واقعا؟ این شرکت هم مگه مثل خودرو سازای داخلی بد قوله؟ سابقه عملکرد و تحویل آسان موتور چطور بوده؟نقل قول:
من با جمع کردن با مالیات بر ارزش افزوده گفتم 137، واقعا؟ این شرکت هم مگه مثل خودرو سازای داخلی بد قوله؟ سابقه عملکرد و تحویل آسان موتور چطور بوده؟نقل قول:
از بين ماشيناي شاسي رنج 100 تومن كدوم بهتره ؟
سوزوكي - اسپورتيج - توسان - ...
خودم نظرم روي توسان هست خيلي كم مصرفه و همه ازش راضي بودن انگار
البته ظاهر اسپورتيج رو ترجيح ميدم
قيمت اسپورتيج و توسان مدل 2010 اينا حدود 50 هزار كاركرد به پايين رو هم بدين لطفا !
با این وضع خودرو تو ایران احتمال 90 در صد 30 روزه نمیده . تا حالا فکر نمیکنم تحویلش دیر کردعه باشه اسان موتور . من خودم اصلا خبر نداشتم که اسان موتور قروش گذاشته .باشه:n24:mohamad skystar عزیز فکر میکنم از عملکرد و تحویل اسان موتور اطلاع داشته باشن .نقل قول:
آسان موتور، دیگه برای مدل 2013 سفارش نداره، مدل 2014 وارد شده و 60 روزه تحویل میده (منبع: تحقیقات خودم) دلیل دیر بودنش هم وضعیت اقتصادی و البته پلاک نشدن ماشین تا اواسط شهریوره (چون 2014 ست)نقل قول:
قیمت هم 137.300 از نمایندگی گرگان، گلستان.
آپشن های 2014 هم به شکل زیره:
نیو فیس، چراغ عقب کادنزایی، دنده گرنجوری، دنده پشت فرمان، دوربین عقب، مانیتور و GPS، کول باکس، سرد کن صندلی جلو، گرم کن هر چهار صندلی و تمامی امکاناتی که توی فول 2013 موجوده. (CoolBox رو مطمئن نیستم ولی احتمال زیاد باشه.)
این خودرو با عنوان تیپ 7 به فروش میرسه. 10 ایربگ هم هست
البته ماشین 2013 هم با همین آپشن ها موجوده که جز مدل با 2014 فرقی نداره (به نظرم خریدش به صرفه تره، چون 2014 هم بخری بعدا بخوای بفروشی چون تحویل 2013 ست زیاد فرقی تو قیمت نداره). البته چون وارداتیه تو بازار کمترن ولی پیدا میشن (تو سایت bama.ir زیاده)
یک سوال دارم از دوستان با تجربه
هزینه کمیسیون برای طرفین توی خرید ماشین های صفر بالای 100 تومن چقدره ؟ یه جا خوندم جمعا از دو طرف سه دهم درصد (0.003) ولی تاریخ مطلب 91 بود.
اگر کسی میدونه ممنون میشم توضیحی بده.
مرسی.
سوزوکی مدل 89 کلاس 8 قیمت 80-85 اسپورتیج 2010 30 هزار کارکرد 110 تومن حدودی توسان 2010 کارکرد 60 تا قیمت 107 میلیون حدودینقل قول:
سلام...
خودروی دوو اسپیرو مدل 94
در حد خیلی تمیز
چند میارزه بخریم؟
ممنون
دوسته عزیز گفتم که قیمت اسپیرو 6-7 میلیون هست مدل 93 البته حالا دیگه بستگی به تمیزی متغیر هست قیمتنقل قول:
سعی کنید سوالتون رو تو یک تاپیک پست کنید !!!
آقا قیمت ماشین توی مناطق آزاد چجوره؟
و آیا خریدنشون شرایط خاصی داره؟مثلا ماشینی که توی بازار الان 50-60 قیمت داره اونجا چند داده میشه؟
مثلا ماشین 15000$ دلاری چند در میاد؟ فقط باید به ریال دلارهارو بدیم؟
مرسی
هزینه ماشین هرچقدر هست بین 15 تا 20 درصد گمرکی بهش میخوره ( بسته به منطقه آزادش ) و هزینه حمل و نقل هم حساب استنقل قول:
به طور مثال سوناتا YF در منطقه آزاد اروند بین 65 تا 70 ملیون تومان قیمت دارد ( صفر کیلومتر 2013 )
سلامنقل قول:
ببخشید ماشین های توی بازار ایران هم اونجا خرید و فروش میشه؟ مثلا ماکسیما،یا اصن محصولات ایران خودرو؟ اگه خرید و فروش میشن لطفا قیمت بعضیاشون رو به عنوان مثال بگین .و آیا هرکسی میتونه خرید کنه و با خودش بیاره برا روزای مرخصی؟:دییا اینکه خرید کنه فقط ماشین باید بمونه اونور؟
سوناتا مدل 2006-7-8 رو چند میشه خرید؟...
این سوناتا YF یا سوناتا نیو رو قیمت کردم 165 اینا صفرش رو میگفتن .. یعنی منطقه آزاد توی این ماشین حدود 100 تومن ارزونتره..؟؟؟:n04:
مرسی