دوست من، با تبمی که 10 نفر از 11 تاشون تو دفاعه، چجوری باس بازی کرد؟نقل قول:
وقتی مویز هرچی مهاجم و وینگر که داره رو میاره تو، یعنی میخواد این دفاع رو بشکنه و این کارم کرد! دقیقه 95 گل نمیخوردیم، شما این پست رو ارسال میکردی؟ دادا منصف باش :n16:
Printable View
دوست من، با تبمی که 10 نفر از 11 تاشون تو دفاعه، چجوری باس بازی کرد؟نقل قول:
وقتی مویز هرچی مهاجم و وینگر که داره رو میاره تو، یعنی میخواد این دفاع رو بشکنه و این کارم کرد! دقیقه 95 گل نمیخوردیم، شما این پست رو ارسال میکردی؟ دادا منصف باش :n16:
دوست عزیز کجای این بازی عالی بودیم چون همش حمله میکردیم ؟ تیم جز سانتر کردن برنامه دیگه ای داشت ؟ شما شک نکن
این بازی رکورد بیشترین سانتر در یک بازی در لیگ برتر داشت کجای این مساله برای شما جالبه که تاکتیک تیم فقط سانتر
کردن باشه و بدون برنامه و احساسی حمله کنیم
...................................
دوست من مگه هر تیمی 11 نفره دفاع کنه تنها راه حلش سانتر کردنه؟ شما شک نکن اگر تیم میبرد من همین حرف رو میزدم
شما قبول کن که سرمربی محترم ما هر بازی کارش همینه فقط برنامه تیم سانتر کردنه 90 % بازی های این فصل رو دیدم
از شما بعیده بازی های قبل هم تیم ها 11 نفره تو دفاع بودن ؟ چی بگم والا نظر شما اینه و محترم اما این راهی که ما در
پیش بردیم به جایی نمیرسیم
بازی رو کامل ندیدم و از دقیقه 70 تونستم ببینم !
واقعا به نظر من هم تیم خیلی خوب بازی کرد. فکر میکنم با اومدن ماتا و برگشتن و رونی و فن پرسی اوضاع بهتر شده.
فکر نمیکنم تیم و ترکیب هجومی تر از بازی امشب بشه بست ! از مهاجمان فقط ولبک تو زمین نبود !!!
بعد از گل دوم که زدیم ، تیم یه مقدار عقب کشید و توی یک بدشناسی . . .
فکر میکنم که این چندمین بازی باشه که تیم در دقایق پایانی داره گل میخوره و امتیاز از دست میده !
برای کسب سهمیه ، بازیهای ماه فوریه و مارچ فوق العاده برامون مهمه و حتی تک امتیازها هم موثرن. بخصوص روز چهارشنبه مقابل آرسنال.
دادا، تو فشردگی دفاعی مثلا توقع داری تیم چی کار کنه، پشت محوطه جریمه مثل بازی بارسا - اینتر پاسکاری کنن که وقت بگذره؟ یا تو اون تجمع دفاعی با یه پاس تو عمق یا پاس اشتباه، ضد حمله بدیم به تیم (که دیدیم یکی از ضد حمله هاشون رو نیمه اول). سانتر کردن حداقل چیزی داشت که دفاع منسجم فولهام رو به هم میریخت و همین هم شد. جفت گل ها از همین به هم ریختگی به دست اومد.نقل قول:
+ منچستر کم پاسکاری تو این بازی کرد که شما سانتر رو برای خودتون تابو کردید؟ یکی از روش های رسیدن به گل از روی ارسال ها و بازی مستقیمه. سوای این موضوع 593 پاس کوتاه 67 پاس بلند و البته 82 سانتر هم جزء همون آماره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.دیگه ایمان دارم مویس اصلا مربی نیست.یه مربی وقتی میبینه نمیتونه از طریق سانتر کردن گل برسه یه تاکتیک دیگه رو امتحان میکنه
بازی با المپیاکوس رو بشینید خوب ببینید چون امسال اخرین سال حضورمون توی لیگ قهرمانان هست
اشتباه از مویس نبود، اشتباه از کریک بود..مویس که نمیتونه بره تو بازی و جلوی ضربه ی سر بد ویدیج و اشتباه کریک بگذره؟
وقتی 11 نفره توی دفاع میچپن راهی به غیر از سانتر هم هست؟؟ دیدید که با همین سانتر ها و برگشت توپ به گل رسیدیم،تیم خوب بازی کرد ولی دفاع خیلی کار داره و ان شالله تابستون امسال با یک خونه تکونی درست میشه.
عجب بازی دراماتیکی...
وقتی گل رو خوردیم مطمئن بودم که یا باید تو همون 5 دقیقه بعد از گلشون به گل برسیم ، یا اینکه اونا انسجام دفاعی رو به دست خواهند آورد که شکستنش به این آسونی ها نیس... این متفاوت ترین فولامی بود که در این فصل دیده بودم باورم نمیشد این همون تیمیه که جلوی هال سیتی دیدم و 6 تا خورد!
تا دقیقه 78 حال عجیبی داشتم ، از نظر فنی این 60 دقیقه همون چیزی بود که همه دیدیم ولی از نظر احساسی هر دقیقه که به پایان بازی نزدیک میشدیم خود خوری عجیبی توی وحودم شدت میگرفت! گل رو که زدیم نفسی عمیق کشیدم که انگار این 60 دقیقه به زور زیر اب نگه ام داشته بودن ، و با اون کف های مرتبی که داشتم میزدم که تیم بازم به گل برسه...
گل دوم رو که زدیم بغضم نه با گریه بلکه با خنده ترکید انگار پنالتی اخرمون توی فینال 2008 رو گل کرده باشیم ..یه طعم موفقیت و بلاخره رسیدن به هدف داشتم... مویس مشت هاش گره کرده داشت فریاد میزد ، ساف داشت با خوشحالی با کناری هاش حرف میزد و همه هوادارای ورزشگاه خوشحال بودن.
راستش رو بخواین طعم اون خوشحالی رو گل دقیقه اخر هم ،اونقدر ها خراب نکرد! برام عجیب بود، باز چیزی رو که اون همه براش تلاش کردیم از دست دادیم ولی انگار مزه همون چند لحظه خوشحالی زیاد از بین نرفته بود.
شاید به خاطر این بود که محق این بودیم که به گل برسیم ولی به خاطر اشتباهتمون محق همون گل دقیقه اخر هم بودیم.اینی یه درس بزرگ بود واسه من یونایتد مویس که تا سوت پایان یه لحظه هم دست از تلاش بر ندارن.
تعویض های مویس از نظر من عالی بود ، از دقیقه 50 دقیقا همین تعویض ها رو به همین شکل توی ذهنم میگفتم که ای کاش مویس انجام بده و اتفاقا هر سه تا شو انجام داد. ای کاش که از همون اول ترکیب اولیه رو بهتر میچید . در کل در این بازی عملکرد خوبی داشت و ایرادی به مویس در این بازی زیاد وارد نیس به جز یه مورد که بعدا خواهم گفتم.
گل اول رو به نظرم مقصر اصلی فلچر بود ، یارگیری نامناسب و غیره فشرده باعث شد که بازیکنی که باید اون کنترل کنه راحت به پشت مدافعان بزنه و گل رو بزنه.
ویدیچ متاسفانه این فصل افت عجیبی داشته و خیلی صحنه ها عملکرد مناسبی نداشته ، این خبر چند روز پیش هم انگار روی بازیش تاثیر گذاشته یود . کمی هم اون رو شل گرفتنش در تعقیب و فشار روی بازیکن روی گل دوم مقصر میدونم.
دارن متاسفانه از جو فوتبال روز دنیا انگار خارج شده و این مصدومیت ها و دوریش ،انگار اون ذهنیت فوتبالیش رو از بین برده کمی. در واقع یه چیزی هست به نام ضمیر ناخوداگاه فعلی فرد که روی حرکات فوتبال بسیار تاثیر گذار هست که به نظرم فلچر در این مورد اسیب زیادی دیده .
تنها ایراد هایی که به مویس وارده دو مورد کوچیک هست:
1.به نظرم بین اون همه سانتر های پشت سر هم یانگ در اون 60 دقیقه ،بهتر بود برای غافل گیری و پخش شدن بهتر مدافعان حریف چندین بار هم از گوش به داخل محوطه جریمه زده و پاس های رو به عقب(به سمت پشت محوطه) داد تا با شوت زنی هم شانس گل زدن مون رو هم امتحان کرد.کاری که یانوزای و والنسیا خیلی خوب بلدن ، اتفاقا هر دو گلمون هم یه جورایی به همین شکل زده شد یعنی پاس زمینی یانوزای و شوت پشت محوطه کریک!
2. ایراد دوم که کمی مهم تره عدم توضیح مناسب تیم و بازیابی و مدیریت شرایط بازی بعد از رسیدن به گل برتری! ما نه زمان بازی رو مدیریت کردیم که نتیجه ایی که این هم براش سختی کشیدیم رو حفظ کنیم( صحنه کرنری که یانوزای اومده بود کنار ماتا که توپ رو همون جا نگه دارن ولی بعد پلن عوض شد رو به یاد بیارید) و نه ترکیبی رو که این همه به دلیل نیاز به گل تهاجمی کرده بودیم رو کمی متعادل تر تبدیل کنیم .
2.
دوست عزیز شما نکنه انتظار داری جلو تیم اخر جدول تیمی که به معنای واقعی تو بحرانه 200 تا پاس بدیم ؟ شما کاری به امار نداشته باش بازی رو کهنقل قول:
تماشا کردی تیم حریف پرس فقط تو محوطه خودشون میکردن و وسط زمین و تو نیمه خودمون بازیکن ها راحت تر میتونستن پاسکاری کنن تیم فولام
جلو منچستر سیتی . چلسی . ارسنال . لیورپول هم نمیاد با تعداد کم دفاع کنه بعد او تیم ها با سانتر کردن فقط جلو میرن ؟ اصلا بیخیال این بازی
شما بازی های قبل از این رو مگه ندیدین؟ یکم منصف باشیم بهتره تو بازی های قبلی هم برنامه ای جز سانتر نداشتیم و یک پیشنهاد میکنم گل های
سالهای گذشته اورتون دقیقا در دسترس هست سرمربی گرامی ما همون افکاری که تو تیم سابق داشته همین جا هم داره پیاده میکنه فکر نمیکنم
سخت باشه بازی های یونایتد امسال رو که دنبال کرده باشین به این موضوع پی میبرین خیلی جالب نیست ادم سعی کنه ضعف های تیم رو نبینه
وقتی تیم 90 % هم مالکیت داشته باشه 800 900 تا پاس هم بده اما بی برنامه باشه فایده ای نداره من نمیگم حتما سرمربی تیم عوض بشه
اما تاکتیک تیم باید عوض شه تاکید میکنم بحث من فقط این بازی نیست بازی های قبل هم به همین صورت بوده این بازی شدتش بیشتر شده
به هر حال این نظر منه و امیدوارم کسی دلگیر نشه من و خیلی ها دیگه هم از خدامونه تیم با ثبات باشه فرقی نمیکنه چه کسی سرمربی تیم باشه
ایمان جان به نظرم شاید فلچر مقصر اصلی نبوده باشه هرچند تقصیر داشت اما در درجه اول دوتا مدافع وسط نباید یه همچین فضایی بدن به حریف که حالا هافبک ما بخواد بیاد پوشش بدهنقل قول:
گل اول رو به نظرم مقصر اصلی فلچر بود ، یارگیری نامناسب و غیره فشرده باعث شد که بازیکنی که باید اون کنترل کنه راحت به پشت مدافعان بزنه و گل رو بزنه.
---------
یهو بازی رو شل کردیم و همین باعث شد گل مساوی رو بخوریم
با این وضعیت و فرمی که لیورپول داره شاید نتونیم سهمیه رو بگیریم که اگه اینجوری بشه امیدوارم همین 7 بمونیم چون شرکت در یورولیگ کاملا تلف کردن وقت هستش و می تونیم فصل دیگه تمرکزمون رو کامل بزاریم رو لیگ...
در مورد مویز هم خیالتون راحت باشه به احتمال بسیار زیاد تا اخر فصل بعد هیچ اتفاقی برای مویز نمیوفته
گل اولی که منچستر خورد بسیار قشنگ بود ! گل دومم از رو پاس تو عمق بود، این گل خوردنا از عمق فک کنم تعدادش تو این فصل از تعداد انگشتای دست و پا هم بیشتره !!!
چرا باید کریک و ویدیچ رو بگیم خوب بازی نکردن؟ چرا باید آدم بگه این دو نفر که جز ارکان اصلی دفاع تیم تو فصلای پیش بودن ( مخصوصا کریک تو فصل پیش ) جز مقصرای اصلی گل خوردن تیم َن ؟!!
این تفکر دفاعیِ تیم که خرابه !
ولی دیگه اینطور که معلومه باید فعلا به این جور بازی کردن منچستر عادت کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، این تیم با پر کردن بازیکنای ستاره هم درست نمیشه !
تیم نه بلده درست حمله کنه، نه درست دفاع کنه :| [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:|