من از سایت زیر گرفتم نسخه بود properTop2download
Printable View
من از سایت زیر گرفتم نسخه بود properTop2download
به افتخار صدتایی شدن
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
من هم از همین سایت گرفتم مشکلی ندارمنقل قول:
بازی رو دوباره نصب کن ببین چی میشه
کل نیم فصل اول کمک مربیام اصرار داشتن یک مهاجم خوب بخرم که آخرش در نیم فصل به حرفشون گوش کردم و لیندرو دامیائو رو 30 میلیون خریدم 2 بازی 4 گل و یک هت تریک واقعا مهاجم خوبیه
نقل قول:نقل قول:
یعنی من تو سیوم 20 بار واسه خرید این بازیکن اقدام کردم...الان تو سال 2017 هستم و 28 سالشه...50 میلیون هم پیشنهاد دادم و اونا زیر 76 میلیون نمیدن...واسه یه بازیکن با این سن خیلی زیاده...اما تو 220 بازی واسه اینترناسیونال 200 تا گل زده..عالیه.
تیم ما مهاجم کم داشت ولی من مدافع وسط خوب دارم مثل اشکرتل ، اگر ، کواتس ، زومبا و ویلسون و یک ریجن 18 ساله که در دوسال آینده عالی میشه ولی بازم کمک هام هرچند وقتی یک بار پیشنهاد خرید یک مدافع وسط رو بهم میدن ( البته آمار گل خوردمون زیاده ) نمیدونم بخرم یا نخرم
البته نمیدونم توی این سن چجوریاست ( که فکر کنم بهتر هم باشه اوج یک مهاجم از سن 27 تا 31 هسته ) ولی اگر بودجشو داری بخرش ببین خط حملت چه تغییری میکنهنقل قول:
یعنی من تو سیوم 20 بار واسه خرید این بازیکن اقدام کردم...الان تو سال 2017 هستم و 28 سالشه...50 میلیون هم پیشنهاد دادم و اونا زیر 76 میلیون نمیدن...واسه یه بازیکن با این سن خیلی زیاده...اما تو 220 بازی واسه اینترناسیونال 200 تا گل زده..عالیه.
28 سال زياده با اين قيمت
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
کریس روتالدو هم 28 سالشه ولی فکر کنم هر تیمی بخواهد اونو از رئال بخره باید بالای 100 میلیون بپردازهنقل قول:
من رئالی نیستم ولی رونالدو خداییش یه چیز دیگه هست
نقل قول:
عزیزم کسی نمیخره رونالدو رو با این قیمت..تو دنیای واقعی شاید خرید بکام بخاطر تبلیغات ترن اور داشته باشه ولی تو این بازی تعریف نشده