سلام. منظورش بک آپ از کلّ ويندوز بوده نه اينکه از لايسنس؛نقل قول:
يعني ويندوز را نصب کني بعد کسپرسکي را هم نصب کنيد بعد با يه برنامه - مثل آکرونيس يا گاست - بکآپ بگيري.
Printable View
سلام. منظورش بک آپ از کلّ ويندوز بوده نه اينکه از لايسنس؛نقل قول:
يعني ويندوز را نصب کني بعد کسپرسکي را هم نصب کنيد بعد با يه برنامه - مثل آکرونيس يا گاست - بکآپ بگيري.
سلام دوست عزیزنقل قول:
ویندوز جدید نصب کنید. ابتدا برنامه های کاربردی مورد نیازتونو نصب کنید و بعد آنتی ویروس را روی سیستم نصب کنید. حالا از ویندوز fresh طبق گفته ی دوستمون polestar98g با برنامه های ghost و acronis ازشون بکاپ بگیرید.:sq_18:
من شنیده بودم اگه کسی لایسنس بخره دفعات استفادش مهم نیس.صد بارم میتونه استفاده کنه ولی قبل از پایان مهلتش.
حالا این درست هست یا نه؟
سلام
در تایپیک تست فایروال دوستان تقاضا کردند که بهترین تنظیمات کسپرسکی را قرار بدهم ولی میخواستم بگذارم برای یک وقت دیگر ، اما چون دوستان پیش خودشان فکر کنن که من دارم صورت مسئله را پاک میکنم و یکم ناز میکنم ، گفتم همین الان تنظیمات را انجام بدهم با فیلم و همه چیز هم راحت و روان هست که با دوبار دیدن فیلم خیلی راحت متوجه می شوید...
لینک دانلود تنظیمات پیشرفته کسپرسکی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم به کارتون بیاد.
به این پست اضافه بکنم که دوستان حتما این گزینه هم بلاک کنند ، بخاطر اینکه اگر دچار ویروس های زیرو اکسس شدید و مخرب خواست به یک پروسه مهم ویندوز کدی تزریق بکنه ، توسط کسپر بلاک بشود و تا حدودی امنیت پابرجا باشه .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
این بستگی داره به لایسنسی که تهیه میکنی.چون دو نوع داره.یکیش که گرونتره میتونی به تعداد دفعات بالا ازش استفاده کنی.اون یکی هم که حدود 1/3 اصلی قیمت داره تنها سه بار قابل استفادست
نقل قول:
میشه لینک آموزشش رو اگه اینجا هست بزارین؟ ممنون میشم
این بستگی داره به لایسنسی که تهیه میکنی.چون دو نوع داره.یکیش که گرونتره میتونی به تعداد دفعات بالا ازش استفاده کنی.اون یکی هم که حدود 1/3 اصلی قیمت داره تنها سه بار قابل استفادستنقل قول:
راستی دقیقا" از کدوم محصول acronis استفاده کنم؟نقل قول:
نه دوست عزیز ناز کردن چیه؟فقط گفتیم تنظیماتش رو لطف کن بذار که ما هم استفاده کنیم.همیننقل قول: