نتیجه گذاشتن بازی دوستانه با دوتا تیم خیلی ضعیف و عدم استفاده بودجه فدراسیون برای فوتبال و خرج کردن آن برای جیب خودشان همینه که امروز ایران میاد به زور و هزارتا سلام و صلوات و دعا و خواهش تمنا تیم در واقع محلی ازبکستان رو 2 بر 1 میبره.
Printable View
نتیجه گذاشتن بازی دوستانه با دوتا تیم خیلی ضعیف و عدم استفاده بودجه فدراسیون برای فوتبال و خرج کردن آن برای جیب خودشان همینه که امروز ایران میاد به زور و هزارتا سلام و صلوات و دعا و خواهش تمنا تیم در واقع محلی ازبکستان رو 2 بر 1 میبره.
رودباریان مقصر اصلی بود.....:13: :13:
بازي تيم ما عوض بشو نيست.اخه بازيكنها وقتي بازي بلد نباشن حالا اين بره جلو اون بياد عقب اون بره اينور و اون بره اونور چه فرقي ميكنه.اون قلعه نوعي خودش وقتي بازيكن بود بازي بلد بود كه حالا بخواد ياد بقيه بده.مشكل اصلي فوتبال مملكت ما همينه ديگه كه كسي ميشه مربي و كارشناس ما كه خودش زمان خودش بازي بلد نبوده حالا ميخواد بقيه رو هم هدايت كنه.روزي صد تا كارشناس فوتبال ميارن تو تلويزيون و يك مشت نظرات مفت ميدن.اخه اگه اينها كارشناس هستن پس چرا اينقدر بازيمون خوبه!!
دوستان نظراتتونو خوندم
شما بیشتر تقصیرو از جانب رودباریان میبنید.
ولی از نظر من بیشتر تقصیر رحمان بود.چرا چون اگه صحنه یادتون باشه میدی که
رحمان قبل از بلند شدن وضربه زدن هد 2 بار رودباریانو دید که
جلو اومده (این یک) دوما فرض میگیریم که رودباریان در جای مناسب خودش قرار داشت
به نظر من باز هم احتمال 80درصد گل میشد چون قوسی که توپ هنگام ضربه زدن داشت
معمولا دروازبانرو به اشتباه میندازه
و باعث میشه که دروازبان نتونه زمانسنجیه لازمو بکنه و معمولا زودتر میپره.
یا اصلا اینا هیچی رحمان میتونست که توپو به بیرون بزنه.
در نتیجه میشه گفت رحمان رضایی بیشتر مقصر بود.(البته نظر من بود)
دوستان دیگه کسی نظری نداره بیان کنه.
خوشحال میشم بشنوم.:20:
صحنه جالبی که توی بازی بود این بود که علی کریمی یکی دو نفر رو دریبل کرد و پاس داد به مهدوی کیا
مهدوی کیا هم یه ضرب کشید و توپ و فرستاد بیرون
بعد علی کریمی بر گشت گفت اسکل (به مهدوی کیا)
از طرفی هم وجود خطیبی آدم رو آزار میداد. بیچاره سامره
حالا شما فقط رحمان رضایی و رودباریان رو مقصر میدونید؟
یعنی بقیه بازیکنان به خوبی بازی کردند؟
همه مقصر بودند و به نظر من بچه ها با هم مچ نشدند!
من نمی دونم چه علاقه ایی به عنایتی دارن بابا وقتی درست بازی نمی کنه تصویضش کن دیگه
این روی علی دایی رو هم سفید کرد .
عنايت جاي خودش باز ي نميكرد
تو اون صحنه رحمان رضایی و رودباریان هر دو مقصر بودن. به نظر من رحمان بیشتر چون یه مدافع حرفه ای باید در همچین مواقعی با حرکت سر و گردن توپ رو دفع کنه نه به طرف دروازه بفرسته.
ولی کلا تیم بد ارنج شده بود. و فقط هوش و تکنیک فردی بازیکنان باعث بردمون شد.