با سلام ، من قبلا با این گوشی برنامه می ریختم تا اینکه دیروز بالا نمی یومد گوشی و بردمش مایکروتل فلشش کرد از دیروز هر برنامه ای می خوام روش بریزم در حالت Installing باقی می مونه و مجبور به زدن دکمه ی back می شم ، ممنون می شم راهنمایی کنید
Printable View
با سلام ، من قبلا با این گوشی برنامه می ریختم تا اینکه دیروز بالا نمی یومد گوشی و بردمش مایکروتل فلشش کرد از دیروز هر برنامه ای می خوام روش بریزم در حالت Installing باقی می مونه و مجبور به زدن دکمه ی back می شم ، ممنون می شم راهنمایی کنید
1.از نبار استاتوس بار همون بالای صفحه که میکشی پایین میتونی تماس رو قطع کنینقل قول:
در ضمن تو تنظیمات میتونی تیک اینکه دکمه پاور تماس رو قطع کنه بزنی تا با پاور دکمه تماس رو قطع کنی
2.تو موزیک در حال گوش دادن آهنگ مورد نظر، منو رو بزن و انتخاب به عنوان زنگ رو بزن.
3.این مشکل لانچر touch wizard هست.
میتونی از لانچر های دیگه استفاده کنی که sort دارن مثل go launcher و غیره.
خودم از go launcher استفاده میکنم.
سلامنقل قول:
در کل یه بار گوشی رو از ستینگ factory reset (بازیابی به کارخانه) کن که همه چیز میپره
رمت رو با خود گوشی تو تنظیمات sd فرمت کن
منتهی قبلش از رمت بکاپ بگیر
ایشالا نصب میشه
البته بعضی برنامه ها طول میکشه تا نصب شن
بعضی ها 2 ثانیه ای و بعضی ها یکی دو دقیقه
بستگی به حجم برنامه و سرعت رمت داره
سلام من 2روزه که gio خریدم :8: :20: اما نمیدونم چطور میشه با wifi کار کرد. گوشی قبلیم N95 بود و خیلی راحت وایرلس لب تاپم رو پیدا می کرد اما این گوشی هر چی سرچ میکنه وایرلسی پیدا نمیکنه.چیکارش کنم کلافم کرده :2:
من عاشق این آندروید شدم.مطمئنا اگه این گوشی رو عوضش کنم که میکنم بازم آندروید میگیرم.
و البته مطمئنا این دفعه از نمایندگی میگیرم که دیگه ادا در نیاره.
صرفا جهت اطلاع:
این گوشی رو فلش هم کردیم اینترنتش کار نکرد که نکرد.:13:
آقا شما با سیم کارت دیگه هم امتحان کردی بازم وصل نشد؟؟نقل قول:
عجیبه!
با ایرانسل مشکلی نداره.
اینو قبلا هم گفتم جالبه.یه بار تو یه شهر دیگه و تو یه میدون دیدم علامت GPRS اومده رو صفحه نمایش گوشی! یکمی هم باهاش کار کردم.ولی دو تا میدون اونورتر دوباره اینترنت از کار افتاد!برگشتم میدون اولی دوباره علامت اینترنت برگشت.
تو شهر خودمون هم که کلا تو تعطیلات تشریف دارن!
راستی یه چیزی!
شاید باور نکنید ولی فکر میکنم بعد فلش کردن گوشی کیفیت عکسای دوربین گوشی بهتر شده!
اول از همه خيلي ممنونم از دوستاني كه اينجا زحمت پاسخ به مشكلات و سئوالات يكي مثل من كه مبتدي هستم رو مي كشند.
دو تا راهنمايي ميخواستم :
1- فايل نصب برنامه ها رو داخل مموري كارت دارم وقت ميخوام بلوتوث كنم فقط يك امكاني به نام bluetooth visibility رو دارم كه با انتخاب اون يك آيكون بلوتوث جلوي هر برنامه رو ميتونم فعال كنم اما ديگه خبري از ارسال نيست.
2- با جستجوهايي كه كردم متوجه شدم براي gps اين گوشي دو برنامه navitel و ماوريك از همه بهترند اما متاسفانه طرز كار با هيچكدومشونو پيدا نكردم. يك از دوستان در صفحات ابتدايي راهكاري براي استفاده از اين برنامه گفته بود كه دو سه صفحه قبل از ايشون درخواست كردم با ذكر جزئيات آموزش بده اما فكر مي كنم ايشون خيلي كم به اين تاپيك سر ميزنند. حالا اگه دوستان ديگه لطف كنند و آموزشي در خصوص نحوه استفاده از gps اين گوشي بدن ممنون ميشم.
سلام
خبری از ورژن 2.3 فارسی نشده؟؟
اگر خبری بشه اینجا کلی سر و صدا میشه. هنوز خبری نیست.نقل قول:
البته به روش زیر میتونید 2.3.4 رو فارسی کنید:
کد:http://---------.ir/Forum/thread15820.html