من از همون اول با موس بازی میکردم طبیعی تره:46:نقل قول:
ايول...
نميدونستم با موس هم ميشه فرمون رو كنترل كرد!
تا حالا نگفته بودين...
bus simulator 2010 هستش:31:نقل قول:
اين عكس مربوط به چه بازي اي هست؟
Printable View
من از همون اول با موس بازی میکردم طبیعی تره:46:نقل قول:
ايول...
نميدونستم با موس هم ميشه فرمون رو كنترل كرد!
تا حالا نگفته بودين...
bus simulator 2010 هستش:31:نقل قول:
اين عكس مربوط به چه بازي اي هست؟
به نظر من بهترین مدنقل قول:
بله همشون با کلاس هستند کاش میشد قدرت و سرعت و کلا تنظیمات خودرو رو دستکاری کرد توی بازی چون کلاس B خوشگلتر از کلاس A هست
این بازی چند تا اشکال داره یکی اینکه نمیشه بدون مد اسپرت کرد و موتور رو تقویت کرد یکی هم وقتی تصادف میکنه آسیب نمیبینه:41:
اره من هم از همون اول که جرمن تراک بازی میکردم تو ف این مد بنز بودم نمیدونستم هم که چیزی هست به نام مد هست فکر میکردم هر کسی نمیتونه اینو بگیره:31:نقل قول:
به نظر من بهترین مد
این هم پست 1000 تبریک میگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم به مناسبت 1000 تاپيكه شدن اين بحث...
میشه مد تریلیر بزارید:31:
سلام
من هم می خواستم این بازی رابخرم این سایت مانیا سافت مورد تایید دوستان هست( البته میدونستم این سوال جاش اینجا نیست)
بله من از همون جا خریدم خوبه :46:نقل قول:
سلام
من هم می خواستم این بازی رابخرم این سایت مانیا سافت مورد تایید دوستان هست( البته میدونستم این سوال جاش اینجا نیست)
دوستان يك سوال...
اگه من تعداد زيادي آهنگ بريزم در پردازش بازي مشكلي ايجاد نميشه؟
آخه اگه تو جاده حميرا و هايده گوش ندي نميشه...!
خب تبریک من رو هم برای 1000 پست پذیرا باشید:11:
آخر سر هم به خودت رسید شیرین:31:
دمت گرم خیلی با حال هستند ولی عکس ها رو اینجوری نزار لود صفحه طول میکشه برای اونایی که با دایل اپ میان خیلی سختهنقل قول:
ممنون
---------- Post added at 07:38 PM ---------- Previous post was at 07:36 PM ----------
نقل قول:
نه مشکلی بوجود نمیاد:46: