سلام دوست عزیز....نقل قول:
گارانتی سازگار خودش داره .. با این مشخصات
cpu:core i5 2.53ghz up to 2.8ghz
graphic:GT540M
ram:4gb ddr3
hard:640gb
جالبه کارتش باید 420 باشه ولی 540 هست:31:
یا حق
Printable View
سلام دوست عزیز....نقل قول:
گارانتی سازگار خودش داره .. با این مشخصات
cpu:core i5 2.53ghz up to 2.8ghz
graphic:GT540M
ram:4gb ddr3
hard:640gb
جالبه کارتش باید 420 باشه ولی 540 هست:31:
یا حق
این مشخصات درسته , قبلا تو تاپیک ایسر هم گفته بودم برای همه کسانیکه میخان ایسر 5742بخرن و بازی براشون مهمه حتما دقت کنن که کارتشون 540 باشه این کارت کیفیت خیلی بهتری نسبت به 420 داره و در سری های جدیدتر 5742 نصب شدهنقل قول:
دوستان فروشگاه esafir.ir فروش آنلاین 5742 رو زده.
core i3 750toman
core i5 850toman
4ddr3
540m
hdd640
يعني الان سازگار اين لپ تاپ رو وارد ميكنه و موجود داره؟ پس چرا من هر جا رفتم گفتن كه فعلا موجود نداره ١٠ روز ديگه!
از قبل عيد تاحالا دنبال اين لپ تاپم!
اگه اهله تهرانی از این فروشگاه که بالا گفتم بگیر.ضمانت سازگار هم هست. تازه از سازگار هم ارزون تر می ده.
من خودم از همون جا گرفتم و راضی هم هستم.
دوستان زیاد به قیمت های سایت سازگار اهمیت ندین.
قیمت گرافیک 420 و540 با یک کانفیگ 859 تومنه!!!
در صورتی که من 420 رو 775 گرفتم.
سلام
هر کسی میدونه طالب این لبتاب هست و گیرش نمیاد پ .خ بده بهش ادرس جایی رو میدم که رنگ قهوه ای با i5 480/GT540/4gig ddr3/hdd640/... بدون گارانتی میده 780 با گارانتیشم میده 810 :10:
دوستان دور صفحه نمایش لپ تاپم (قسمت مشکی رنگ) اثرات لکه دیده میشه که با دستمال و آب هر کاری میکنم تمیز نمیشه ، بنظرتون چیکار باید بکنم؟
اصلا بهترین تمیز کننده برای این لپ تاپ چیه؟
شما خودتون با چی لپ تاپتون رو تمیز میکنید؟
اگه یه عکسم از تمیزکننده بذارید ممنون میشم
من خودم یکم آب میریزم رو پارچه و باهاش لک های مانیتور رو پاک میکنم و برای پاک کردن اثرات پارچه از یه تیکه فوم نسبتا نرم استفاده میکنم ترکیب خیلی عالی هستنقل قول:
پارچه هايي هست يه بافت خاصي داره با فناوري نانو ساخته شده يه خورده مرطوبش ميكني تميز ميكني من مانيتور كامپيوترمو با همين تميز ميكنم لكه اصلا نميندازه