سلام اقا احساننقل قول:
2 تا برنامه رو نصب کردم بازم کم نشد
اینم اسکرین شات
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام اقا احساننقل قول:
2 تا برنامه رو نصب کردم بازم کم نشد
اینم اسکرین شات
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دابل کلیک کننقل قول:
Sent from my LT25i using Tapatalk 4
دیگه ازین بهتر نمیشه داداشنقل قول:
واسه گوشی های اندرویدی طبیعیه
حتی گوشی خودمم همینطوریه
ولی وقتی بازی مثلا آسفالت 8 رو اجرا میکنم ، لگ یا کندی سرعتی احساس نمیشه
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
سلام،من روی گوشی خودم یه برنامه دارم به اسم AppMgr III که میشه برنامه ها رو باهاش به رم خارجی انتقال داد،این برنامه فقط روی اندروید 2.2 و بالاتر کار میکنه،حالا من میخوام یه همچین برنامه ای برای X10 معرفی کنید که اندرویدش 2.1 هستش..............
ممنون:n16:
نرم افزار app2sd
داداش باید نسخه های قبل تر رو دانلود کنی
خوب چی رو دان کنم دقیقا؟!نقل قول:
دوستان من خبرشو شنیده بودم که play store گوگل از تحریم خارج شده . یعنی الان میشه استفاده کرد ؟
سلام
دوستان
از ورژن 4 به بعد آندروید؛امکان این هست هم نرم افزار های پولی (اورجینال) و هم کرک شده رو با هم همزمان نصب داشته باشیم؟
دوستان اگر مارکت بی دردسر سراغ دارید لطفا معرفی کنید. گوگل که گفتند در دسترس ایرانی قرار خواهد گرفت که فعلن خبری نیست. بازار هم که فقط پول میشناسه با حداقل کیفیت و احترام به شعور مشتری هاش... نمی دونم یه گزینه بدون نیاز به روت و آفلاین کردن و این حرف ها اگر اصلن وجود خارجی داره لطفا معرفی کنید.
نرم افزار Blackmart رو از سایت گرین روید دانلود کننقل قول:
باش میتونی نرم افزار های پولی گوگل پلی رو هم دانلود کنی
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2