من امروز از یکی از مغازه ها پرینکو خریدم 300 تومان . کلاه سرت نره . البته اگه زیاد بخری کمتر هم میدن .
Printable View
من امروز از یکی از مغازه ها پرینکو خریدم 300 تومان . کلاه سرت نره . البته اگه زیاد بخری کمتر هم میدن .
نويد جان اين 300 چي شد ؟
photo shop جديد رو داري؟
افيس 2007 رو چطور؟
اگه تا 48 ساعت ديگه بهم نرسوني هيچ كاري نميتونم بكنم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شنبه ساعت 14.30 ، جای همیشگی ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
------------------------------------------------
راستی این تیم شیرین فراز با اینکه اولین سالشه تو دسته اول بیده بدجور ترکونده ها ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
90 دقیقه مونده به لیگ برتری شدن ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از همین الان تبریک به بروبچ گل همشهری ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
منم به همه همشهری هام برد شیرین فراز رو تبریک می گم
انشا الله بریم لیگ یک
مخلص همه کرمانشاهی ها
ولی یکمی ضایع کردن 2 بار ریختن تو زمین
تو لیگ برتر از این کارا بکنن اخراج میشیم
یهو میبینی شد شمشیر کشی
من منتظر تلفنت هستم .نقل قول:
راستی 5 شنبه اینده شیرین فراز با تراکتور سازی بازی داره . کی میاد بریم ورزشگاه ؟ هم فاله هم تماشا ..
اگه تو جعفر آباد باشه باید قیدشو بزننین چون 3 سوته پر میشهنقل قول:
بر و بچ کرمونشاهی و همشهری تبریک
دیر گفتم اما تبریک می گم
آقا منم خوشحال میشم با هم بریم استادیوم
علی جون خبری ازت نیست؟نقل قول:
همسترا آمادن.اگه خواستی دونه ای 5000
خواستی زنگ بزن بهتریناش هنو هست
بچه ها دیدید کافی نت ستاره صبح داونلود رو قطع کرده و فلش دیسک هم نمیشه توش استفاده کرد . دیگه اخر پول پرستی شده . هر مگ داونلود 20 تومن . ....