حاضرم وین تعداد بازی های کمتری رو برامون بازی کنه اما تو همون بازی هایی که هست مثل همون وین پارسال باشه
Printable View
حاضرم وین تعداد بازی های کمتری رو برامون بازی کنه اما تو همون بازی هایی که هست مثل همون وین پارسال باشه
نقل قول:چی چیو .... !نقل قول:
حالا رئیس هم که معصوم نیست ، یه حرفی زده .:31:
بابا به جان خودم یه هافبک یا وینگر خلاق و بازیساز نیاز دارم . اون والنسیا و هارگریوز که فکر نکنم به این فصل برسن تازه اگه برسن هم 6 ماه طول میکشه دوباره به اوج برگردن .
البته وین پلی میکر هم میتونه بازی کنه
ولی جالبش اینجاست که این خبر رو سایت گل داده بعد یه خبر بالا ترش گفتهنقل قول:
که سران منچستر میخوان ... رو بگیرن که تو جام جهانی خوش درخشیده
زیاد جدی نگیرید
من که میگم این ها حتما نیم فصل بازیکن میخرن.:31:
آهان ... ببخشید حواسم به منبع نبود .
این سایت گل در خوشبینانه ترین حال نصف خبراش شر و وره .
نقل قول:
ولی جالبش اینجاست که این خبر رو سایت گل داده
دوستان اگر منبع و خبرگزاری بهتری سراغ دارید که به زبان فارسی هم باشه معرفی کنید ممنون میشیم ،نقل قول:
این سایت گل در خوشبینانه ترین حال نصف خبراش شر و وره .
با تشکر. :46:
خبرگزاری خوب فارسی هم مگه داریم؟
زدی تو خال داشینقل قول:
حرف حساب جواب نداره.:21:
:31::31::31:
:46:
به هرحال بین بدترین ها ( به زعم شما ) باید یکی درصد بدیش از بقیه کمتر باشه دیگه ؟ ( گویا برخی دوستان تاکید روی کلام دارند ، به همین دلیل از واژه ی خوب و بهتر استفاده نکردم ) ،
فقط درخواست کردم اونی که دوز بدیش کمتره نسبت به بقیه رو معرفی کنید لطفا .
با تشکر:11:
آنچلوتی: لمپارد شاید مقابل لیورپول بازی کند
سایت گل – کارلو آنچلوتی امیدوار است که فرانک لمپارد بتواند برای دیدار در خانه لیورپول در روز یکشنبه در لیست تیم قرار بگیرد.
غیبت لمپارد حس میشود و چلسی در نبود او در خانه حریفان مشکل داشته است. آنها در خانه منچسترسیتی و استون ویلا پیروز نشدند و شنبه هم در خانه بلکبرن برد کمرنگی کسب کردند.
لمپارد پس از جراحی به دلیل مشکل فتق دیدار چهارشنبه مقابل اسپارتاک مسکو را احتمالا از دست میدهد.
آنچلوتی میگوید: «امیدوارم سریع برگردد، چون نیاز به سبک بازی او داریم. لمپارد بازیکنی رویایی است. تیم بدون لمپارد عالی کار میکند، اما وقتی او برگردد فرصتهای بیشتری مییابیم.
ما بازیهای بسیاری پیش رو داریم – هر سه روز، یک بازی. تمام بازیکنان باید درگیر این دیدارها باشند. بعید است او به بازی چهارشنبه برسد اما به نظرم پس از تمرین به بازی یکشنبه بعد مقابل لیورپول خواهد رسید.»
محتوای مخفی: منبع