راستی نسخه Test Drive Ferrari کسی خریده و بازی کرده؟؟؟
فقط ماشین اضافه شده یا گرافیکم بهتر شده ؟؟؟
Printable View
راستی نسخه Test Drive Ferrari کسی خریده و بازی کرده؟؟؟
فقط ماشین اضافه شده یا گرافیکم بهتر شده ؟؟؟
این بازی که شما می فرمائید هیچ ربطی به سری آنلیمیتد نداره درسته ناشرش آتاری هست ولی سری آنلیمیتد محصول استدیوی فرانسوی ایدن گیمز هست اینی که شما می فرمائید محصول Slightly Mad Studios هست.
مسلما TDU2 بهترین بازی حال حاضر سری تست درایو هست. و اگه بی انصافی ها رو کنار بگذارند برخی منتقدان یکی از خاص ترین و منحصربفرد ترین بازی های سبک ریسینگ هست که تا حالا پیدایش یافته اونقدر که امروز غولی مثل فورتزا هورایزن یک کپی پیست به تمام معنا از این بازی زده و هورایزن مو به مو از TDU2 تقلید کرده و دقیقا واسه همین الان با شایستگی تمام لایق بهترین ریسینگ سال هست
سلام.دوستان این دی ال سی شماره 2 یا 1 یا 3 رو کسی داره؟ چه تغییراتی توش هست؟ موتورم اضاف کرده؟ لطفا لینک بدین.
به نظر من که بازی ضعیفیه از نظر شبیه سازی رانندگی.
معایبش:
هندلینگ ماشین بد و غیر واقعیه.
کلاچ بازی آنالوگ نیست.
رانندگی تو آفرودش مصنوعیه.
تصادف و بد رانندگی کردن هیچ صدمه ای به ماشین نمیزنه.
با دنده دستی بازی کردنش هم که خیلی مسخره اس، وقتی ترمز میکنی حتی وقتی پات رو کلاچه ماشین خاموش میشه.
قوانین رانندگی هم فقط شامل تصادف میشه و گرنه راهنما زدن و چراغ قرمز و سرعت غیر مجاز و... بی معنیه.
نقاط قوت بازی حالت داستانی و پیشرفت کردن و خونه و ماشین و لباس خریدن و اضافه شدن ماشین های شاسی بلند و مهمتر از همه گردش آزاده تو شهر است.
وقتی آپدیت می کنید بازیتون رو 3 تا موتور مراحل جدید ماشین های کلاسیک کالکتیبل لباس موتور سواری ماشین های جدید از جمله بوگاتی سوپر اسپورت و ... اضافه میشه. فقط این وسط یه مشکلی هست! :نقل قول:
هیچ کرکی توی این حدود یک سال براش عرضه نشده الان این اپدیت اخیر حدود 10ماه هست که عرضه شده ولی براش کرک ندادن... منم روی ایکس باکس تونستم آپدیت کنم و بازی کنم روی PC نمیشه
مرسی. من که تو اینترنت میگشتم همش مشکل کرک داشتن!!!!!!اصلا خودش گیر نمی اومد! حالا اگه لینک خودشو دارین بدین.نقل قول:
من با کامپیوتر بازی میکرد لینک نداشت خودش آپدیت میشد.
اها. منم اپدیتش اومد ولی حجمش 1 گیگ بود؟؟!!!1
آره حجمش زیاد بود.
خب کسی لینکشو نداره؟ تا با ای دی ام دان کنم؟ چون مجبورم تیکه تیکه دانش کنم.نقل قول: