بهتره این بحث ها کنار گذاشته بشه بحث مقایسه واقعا سخته بخصوص تفهیم چیز هایی که شاید بعضی ها به دلایلی نمی تونن ببینند یا نمی خوان ببینند. چند روز پیش بود رفته بودم کلوپ دیدم کنسول های PS2 PS3 و XBOX360 گذاشته بعضی ها PES 2010 و بعضی ها PES 2009 بازی می کنن تک و توک هم گاها می بینی نشستن دارن GTA IV یا DLC هاش رو بازی می کنن بعضی ها هم منتظر میشن که که دو نفری که نشست با PS3 ساکر 10 بازی می کنن تموم بشن تا بشینه یه دست GOW 3 بازی کنن. خیلی جالبه که کسی فیفا بازی نمی کنه اولین روزی که رفته بودم توی اون کلوپ آوردم رو 360 WC 2010 Africa رو بازی کردم بچه نوب هایی که نشسته بودن PES 2009 می زدن توی رگ نگاه می کردن به بازی که می کردم و قیافه های جالبی هم پیدا کرده بودن همه اش می گفتن اااا ووو اووو و کلی متعجب همچین احساس غریبی می کردن که انگار نگاه کردن به فیفا یا بازی کردنش گناه کبیره اس... واقعا بعضی ها و متسفانه تعداد کثیری از فوتبال گیمر های ما الان خیال می کنن حتما چیزی رو که بهش عادت کردن رو بازی کننحتی اگه 100 مرتبه ضعیف تر از رقیبش باشه این عادت خیلی بده و برای بعضی ها شده حیثیتی. این دسته اونهایی هستند که اصلا نمی خوان خوبی ها رو توی رقیب ببینند یا باورش ندارن و ...
منظورم اینه که تو اگه بخوای به یکی از این نوب فوتبال گیمر ها توضیح بدی گیم پلی چیه سیمولیشن چیه و واقع گرایی چیه ممکنه 2 برابر عمرت هم کفاف نده واسه همین به جای اینکه بخوام باهاشون حرف بزنم ترجیح دادم به یه دست pes 2010 بازی کردن باهاشون قناعت کنم تا جای کل کل و توضیح دادنی که بدونم بی فایده هست قناعت کردم دل و زدم به دریا و با شاخ ترینشون بازی کردم و لحظات خوشی سپری کردم