نقل قول:
هتر نیست اموزش های اولیه رو سریعتر تموم کنید وبرید سراغ اموزش های پیشرفته تر مثل کد نویسی .
بازم بهتر نیست کسایی که اموزش های تصویری رو دیدن یا حتی بیشتر از بقیه بلدن با این نرم افزار کار کنن یا به قول یکی توی
این فروم ها اساتید انریل به جای قول دادن سر اینکه امروز می گیم فردا می گیم سرعت اموزش دادنشون رو بیشتر کنن.
یا اینکه کسایی که تجربه این نوع کار ها رو دارن به جایی اینکه لینک سایت های خارجی بدن با توجه به کاری که خودشون کردن
به دیگران اموزش بدن.
والا ما دلگرمی نداریم که بخواهیم برای شما اموزش درست کنیم ، شاید شما یک نفر باشی ، شاید دو نفر ، دیگه کیه ؟؟؟ کی می خواهد ، خوب برای چی من بیام اموزشی بنویسم یا درست کنم که 10 تا دانلودم نداشته باشه اگه هم 20 تا دانلود داشته باشه فقط 5 نفر بخوننش ؟؟؟ من با چه دلگرمی ای تند تند اموزش بسازم. نه من همه همینجورین . حتی شما به خود زحمت نمی دهید که ببینید تو اموزش های انگلیسی چی گفته . باشه حرفی نیست شما به ما امید بده ما هر روز مطلب جدید اموزش می دیم ، برای یونیتی هم اینکارو نمی کنن چون استقبالشون کمه ، فکر نکنم بیش از 200 نفر بازیساز تو ایران داشته باشیم ، از اون 200 نفر قطعی هم 1/4 با انرل کار نمی کنه. البته حق با شماست امار بازیسازان ایران بیشتره و حدود 100 نفر با انرل کار می کنن.:31: