دوستان کسی نسخه فاینال از این بازی رو بدون مشکل داره ؟ اگه داره بگید از چه شرکتی هست .
من رفتم به فروشنده گفتم جیانو به جاش نسخه لو رفته رو بهم داد که 3 تا dvd هست....
Printable View
دوستان کسی نسخه فاینال از این بازی رو بدون مشکل داره ؟ اگه داره بگید از چه شرکتی هست .
من رفتم به فروشنده گفتم جیانو به جاش نسخه لو رفته رو بهم داد که 3 تا dvd هست....
من همین الآن گیم رو نصب کردم... فعلا زیاد بازی نکردم و همون اولشم ولی در کل گیم در زمینه گرافیک پیشرفت های جزیی و خوبی داشته.
بسیار سبک تر از نسخه یک هست و این به خاطر کمتر شدن تعداد آبجکت ها + کیفیت بافت هاست.
فریم ریت بسیار بهتر از نسخه قبل شده... و من روی آخرین تنظیمات(Hardcore) و 1920X1080 فریم قابل بازی میگیرم.
سایه ها بسیار عالی شدن.
+ بازی به دنیای واقعی نزدیک تر شده... یعنی در کل کمی به CG نزدیک تر شده.
بیشتر از این نمیتونم بگم چون کلا زیاد بازی نکردم...
خوب معلومه با این کارت فریم خوبی میگیری! :31:نقل قول:
فریم ریت بسیار بهتر از نسخه قبل شده... و من روی آخرین تنظیمات(Hardcore) و 1920X1080 فریم قابل بازی میگیرم.
VGA:Asus GTX 570
من که با 4890 نمیتونم بالای 30 فریم بگیریم روی hardcore، حالم گرفته شد! :13:
این کرایسیس 2 که آخرش نوشته limited edition یعنی چی ؟فرقش چیه؟
بازی با این گرافیک بالا خیلی سبک وراحت اجرا میشه این خودش یک شاه کاره.نقل قول:
ولی در رابطه با نسخه ی 2 فقط می تونیم بگیم بازی خوبیه ! همین !!!
این حرف شما خیلی بی انصافیه (به من که عشق کراسیسم بر خورد چه برسه به cryengine 3 ):31:
ولی در مورد دریا قبول دارم چرا دریا سیاه هست؟ یعنی نفتی شده ؟
تفاوت بین کیفیت بازی در hardcore و gamer + عکس(عکسها با حجم 500 کیلو بایت تا لود صبور باشید :21:)
hardcore vs gamer
کد:http://up.--------.com/images/d2njx3dml45ui5f986wv.jpg
کد:http://up.--------.com/images/ixap8we759jjbj5dgphz.jpg
کد:http://up.--------.com/images/us3f2cqn2g1ne7d5zrfp.jpg
کد:http://up.--------.com/images/fbx7x504slhzoga517b4.jpg
بازی رو الان روی درجه سختی وترنال تموم کردم...
حس زیاد بود ولی خب پرید...عجب زمونه بدی شده....:41:
با بازی وحشتناک حال کردم...نقدی اماده خواهم کرد..
منم ضعفی نمیبینم ولی وقتی من میشینم از شب تا صب روی نکات فنی یک طراحی دقت میکنم.نقل قول:
همون طور که مشخصه بین 2 تا نسخه تقریبا فرقی دیده نمیشه و هردو نسخه تو این مورد عالی بودن !
پس گفتن "طراحی چهره هارو خیلی ضعیف میبینم." یکم نه خیلی بی انصافیه !!
به شخصه در این مورد تو این نسخه ضعفی نمی بینم و به نظرم خوب بوده...
موارد تکنیکی و هنری رو بررسی میکنم به این نتیجه رسیدم که اون طراحی که دیدم در این بازی کم هستش نسبت به کیلزون من انتظار داشتم این بازی کیلزون رو بزار تو جیب بغلیش مخصوصا در این موارد ولی خب ناراحتی من از این هستش. مقایسه عکس ها با کرایسیس یک معلوم بود اصلا همون اول که بازی شروع میشه ادم احساس میکنه که این گرایک با کرایسیس یک برابر هستش و تغییر کلی دیده نمیشه یکی از علت ها هم میشه گفت روی کنسول امدن بازی هستش. من گفتم اون یکه در کرایسیس یک بود نیست..
بخوام تصاویر کیلزون و کرایسیس بزارم که باز بحث مقایسه راه میوفته...
زحمتی که برا c2 کشیده شده خیلی بیشتر از kz3 هستشنقل قول:
c2 رو pc خدا وکیلی دیگه کیلزون ور می خوره رو xbox 360 هم به نظرم بهتره
سلام...
دوستان سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی چیه ؟
شما از چه نظر میگی؟ هوش مصنوعی؟ داستان؟و...نقل قول:
این سیستم کاور گیری که تازه اظافه شده از کیلزون 2 گرفته شده که تازه تو کیلزون بهتر بود!
تو کیلزون 3 شخصیت ها بیشتر قابل درک هستن!
شما چجوری میگی کیلزون رو میخوره؟!
کرایسیس 2 بازی بزرگیه و از لحاظ گرفیک بسیار زیبا و هنری هست ولی هوش مصنوعی بازی لطمه بزرگی زده وقتی شما پشت دیوار هستید در بعضی موارد میبینید دشمن داره به شما تیر اندازی میکنه!
وسعت بازی نسبت به بقیه بهتره یعنی شما میتونید ماموریت رو از نقطه دلخواه پیش ببرید و به شما امکان مخفی کاری و حمله مستقیم داده شده که گیم پلی بازی رو تکراری نمیکنه البته کرایسیس عنوان تکراری کلا نیست چون یک نوع زمینه جدید داره و اگر رو داستان و یک سری موارد کار میکردند عالی بود من رو هر سه نسخه PC , PS3 , Xbox 360 بازی رو دیدم که اگر رو کنسول بررسی کینم شاید تو ایکس باکس هم بهترین نباشه به غیر از گرافیک که زیبا هست و به نوعی شاهکار کنسول ها است ولی تنها گرافیک نیست مثلا Halo از کرایسیس ضعیف تره؟جواب خیر هست چون هیلو یک عنوان انحصاری هست همانطور که کیلزون هست و کیفیت یک بازی انحصاری برای جذب طرفداران به کنسول مهم است و هر دو عنوان از لحاظ هوش مصنوعی که بیشتر تو گرایسیس 2 به چشم میاد بیشتره و داستان قوی تری هم نسبت به کرایسیس 2 دارند و انتظاراتی که از کرایسیس2 میرفت بیشتر بود و این شماره ادامه خوبی هست ولی بسیاری از موارد در برابر دو عنوان که اشاره کردم کم میاره.
به طور کلی داستان بازی که مقابل سری هیلو قرار میگیره دیگه کرایسیس از چشم میفته حتی اگه بهترین گرافیک رو داشته باشه ( که بنظرم نداره ! )
بازی بنظر من گرافیکشم در مقابل عنوانی مثله KZ3 ضعیفتر هستش !