سرعت اینترنت مخابراط برخی اوقات عجیب میاد پایین. الان ساعت 9 صبح و سرعت افتضاح. دیروز بعداظهر ساعت 6 خوب بود.
Printable View
سرعت اینترنت مخابراط برخی اوقات عجیب میاد پایین. الان ساعت 9 صبح و سرعت افتضاح. دیروز بعداظهر ساعت 6 خوب بود.
کسی نیست بتونه راهنمایی کنه؟نقل قول:
عزیزم زنگ بزن اسیا تک بپرس قطعا مشکل از خود شرکتهنقل قول:
الان ازکجا شما فهمیدی خطتت رانژه شده؟
خود شرکت موظفه کارهای خرابی رو انجام بده اصلاب مخابرات مربوط نیست نماینده خود شرکت میره مخابرات وبهت زنگ میزنه ازاونجا خطتت رو دستکاری میکنه
میتونی برای 5شنبه هماهنگ کنی یا مرخصی بگیری
ممنون از جوابنقل قول:
من زنگ زدم آسیا تک گفتن که خط شما رانژه شده،فایلش رو هم داریم.برای خودم هم اس ام اس اومد که کارهای خط شما تموم شده و شما میتونی استفاده کنی ولی چراغ ADSL روشن نمیشه.امروز دوباره زنگ زدم قرار شده کسی بفرستن از سر خط تست کنه
اگه سر خط مشکلی نباشه و مشکل از تو ساختمون باشه میتونم سیم بخرم بگم مستقیم از سر جعبه تقسیم یه خط برام بگیره تا تو خونه؟
مشکل اینجاست 5شنبه مخابرات تعطیله
اره میشه داوود
همیشه هم خودشون میگن بهتره مستقیم بیاد توخونه از کافو
من فکر میکنم نویز خطتت خیلی بالاست بخاطر همین لینک نداری
کاش مشد بگی مثلا دان استریمتو بیاره پایین ببینی لینک میاد یانه حداقل میفهمیدی ایراد از اینه یا نه .
رو چند میبنده خطو اسیاتک؟
نمیدونم رو چندهنقل قول:
یه مشکل دیگه هم هست،ما طبقه هشتیم،بخوایم تا اونجا سیم بکشیم مشکل نمیشه؟یه وقت گیر ندن!!
آخرشم مجبور میشم برم از مخابرات اینترنت بگیرم شاید ببینن مال خودشونه یه کم پیگیری کنن،شنیدم طرح های خوبی داره برا اوایل سال
والا نمیدونم اگر سیمش مزاحمت ایجاد نکنه گیرنمیدند
مخابرات که میگن سرعتش افت وخیز دارره بازم میل خودته بپرس از همسایه هاتون ببین چی دارند راضین یا نه؟
در جریان هستید تو بندر کجاها 4G داره؟
من یه سیستم فورجی دسترسی ندارم
ولی همون موقع که افتتاحیهش بود میگفتند که تمتم سایتهای 3جی مجهز شده به 4جی
سلام دوستان سرعت اینترنت چند روزیه خرابه برای شماها هم اینجوریه؟
با تشکر