سلام
دوستان کسی میدونه این دفترچه بدون کنکور علمی کاربردی(کاردانی)کی میاد؟
اگه در مورد هزینش هم بگید که ترمی حدودا چقدر میشه خیلی مرسی میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام
دوستان کسی میدونه این دفترچه بدون کنکور علمی کاربردی(کاردانی)کی میاد؟
اگه در مورد هزینش هم بگید که ترمی حدودا چقدر میشه خیلی مرسی میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان لطفا زود جواب بدین خیلی فوریه
ای بابا یعنی یه نفر اینجا نیست جواب ما رو بده؟ :13:خوبه تاکید کردم کارم فوریه
سالی دو سه بار میاد اردیبهشت - مهر - اسفندنقل قول:
بهمن یا اسفند احتمالا بیاد!
فکر کنم ماهی 300 400 باشه...
شهریه ثابتش حدود 130
البته یکی گرونترین رشته های موجود تو شاخه فنی مهندسی نرم افزار بود که سال 85 هر ترم 220 در میومد و الان فکر میکنم 350 باشه
منظورتونو از این دو قسمت نفهمیدم !نقل قول:
نقل قول:
شهریه ثابت که مبلغی هست که بصورت ثابت باید پرداخت کنید هر ترم
مابقی هزینه هم میشه شهریه متغیر شما که بر حسب اون واحد ها و درس هایی که به شما ارائه میدن تو اون پودمان حساب میشه و به شهریه ثابت افزوده میشه و مبلغ نهایی هزینه هر پودمان در میاد
دوستان گويا دانشگاه علمي كاربردي قرار هست يك كنكور كارداني پيوسته به صورت جداگانه براي ديپلم هاي فني و كاردانش برگزار كنه ؟ درسته ؟
اين هم متن خبرش :
براي نخستين بار دورههاي كارداني پيوسته ترمي دانشگاه جامع علمي كاربردي در 58 رشته اجرا ميشود.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاري فارس، رجبعلي برزويي معاون آموزشي دانشگاه جامع علمي كاربردي با اعلام اين خبر افزود: اين دورهها در 4 گروه صنعت در 33 رشته فرهنگ و هنر، 16 رشته كشاورزي، 7 رشته مديريت خدمات اجتماعي برگزار ميشود.
معاون آموزشي دانشگاه جامع علمي كاربردي در ادامه اظهار داشت: فارغ التحصيلان هنرستانهاي فني حرفهاي و كاردانش مهمترين مخاطبان اين دورهها هستند و ميتوانند با ورود به اين دورهها تا بالاترين سطوح آموزش عالي مهارتي را در دانشگاه جامع علمي كاربردي طي كنند.
وي تصريح كرد: تلاش خواهيم كرد اين رشتهها در سراسر كشور با توجه به نيازهاي هر استان ايجاد و اجرا شود.
برزويي گفت: آزمون دورههاي كارداني پيوسته ترمي دانشگاه جامع علمي كاربردي مانند ساير دورههاي اين دانشگاه، توسط سازمان سنجش آموزش كشور برگزار ميشود. ثبتنام اين دورهها تا پايان سالجاري انجام ميشود.
یه اخباری هم از دوره کارشناسی ناپیوسته پودمانی بود ولی صحت خبر رو نمیدونم چقدر درست بود
میگفتن تا آخر امسال اعلام میکنن ولی تا امروز که خبری نشده
سلام
من می خوام برای علمی کاربردی ثبت نام کنم دفترچه اش چه تاریخی میاد.
رشته برنامه نویسی کامپیوتر داره این دانشگاه؟
اگر یه اطلاعات کلی از نحوه امتحان و ورود به این دانشگاه به من بدید ممنون میشم.