این Seagate Baracuda 7200.12 1TB 7200rpm مدل 500 گیگ هم داره؟ قیمتش؟نقل قول:
Printable View
این Seagate Baracuda 7200.12 1TB 7200rpm مدل 500 گیگ هم داره؟ قیمتش؟نقل قول:
بله زیاد !نقل قول:
حدود 50 تومان
این مدل توصیه میشه به خرید؟
Seagate Baracuda 7200.12 500G 7200rpm
دوستان بافر مهمتره یا 7200RPM ؟
کارشون چیه؟
سلام.دوستان من به تازگی یه سیستم جمع کردم مادربوردم Asus P8Z68--V PRO هست.ساتا3 هم ساپورت میکنه.الان قصد دارم یه هارد اینترنال 1ترا بایت بگیرم.یه هارد مکستور 80 گیگ با پورت ساتا دارم که الان فقط اون رو سیستمه و ویندوز روش نصبه.1 پارتیشن هم بیشتر نیست.(ویندوزم Seven هست)و میخوام نگهش دارم(یعنی رو سیستمم بمونه)و هارد 1 ترا رو هم به سیستم اضافه کنم.حالا پیشنهاد بدین که هارد 80 گیگ رو برای ویندوز نگه دارم یا برای آرشیو؟و هارد 1 ترا بایت رو برای چه منظوری؟هارد 1 ترا بایت رو برای آرشیو هر نوع فایلی میخوام استفاده کنم و روزانه رجوع به این فایلها هم زیاده!بودجم رو با توجه به قیمت هایی که شنیده بودم تو رنج 70-80 تومن گذاشتم.حالا اگه قیمت های دیگه ای هم پیشنهاد دادین ممنون میشم.شاید بتونم خودمو یه تکونی بدم:8:!!!
نحوه اتصال 2 هارد بنظرتون به چه شکلی باشه کفایت میکنه؟لازمه که Raid کنم؟ترجیح میدم هارد پیشنهادیتون ساتا3 باشه.سرعت بالا و نویز پائین باشه.عمر هارد برام خیلی مهمه.اگه گارانتی داره،بهترین گارانتی برای کدوم شرکته؟پیشاپیش ممنونم و ببخشید که سوالاتم زیاده!
دور یا rpm مهمتره، اما بافر هم مهمه نمیدونم کار بافر چیه؟ میتونید توی گوگل سرچ کنید کش بیشتر به چه کاری می آید؟؟نقل قول:
سلام.
من میخوام هارد ساتا بگیرم 2 ترابایت. اینترنال
مد نظرم فقط سرعت بالا هستش.
البته کیفیت و دمای پایین باشه.
میخوام ارشیو هم ازش بعدا استفاده کنم عمر خوبی داشته باشه.
خودم تو سرعت 500 گیگی ها سامسونگ و سیگت رو عالی دیدم.
الان 1.5 ترا وسترن گرین دارم که سرعتش افتزاح پایینه. 64 مگ بافر هم هست هاردم.
حالا سرعت بالا 7200.12 2 ترا چی پیشنهاد میدید/
راستی تو تست ها هیتاچی 2 ترا دیدم که سرعتش خیلی خوب بود اما کار نکردم ببینم کیفیت و دماش و صداش چطوره؟؟؟؟
ممنون
کسی نبود راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه هدفتون فقط سرعت هست سیگیت بگیرید ولی عمرش خیلی زیاد نیست و اگه عمر بالا و سرعت براتون مهم هست وسترن بلک. و اگر هم فقط عمر بالا براتون مهم هست ( بدون نصب ویندوز) ، وسترن گرین بگیرید.
سامسونگ هم یک چیزی بین وسترن و سیگیت هست که بعضیا میگن خوبه و بعضیا میگن نه!
برای آرشیو به نظرم عالیه از هارد های 2 - 3 ترابایت وسترن usb 3 استفاده کنید. بنده برای آرشیو استفاده کردم راضی بودم. سرعتش هم بسیار مناسب هست.