divx روش فعال هست چون من بدون رجیستر پخش میکنم!نقل قول:
divx روش فعال هست چون من بدون رجیستر پخش میکنم!نقل قول:
قابل توجه دوستانی که با فارسی سازی مشکل دارن و فونت فارسیشون درهمه! من EFY arabizer for omnia2 i8000 که عربایزر اصلی امنیا هست و از رام میدل ایست استخراج شده رو دانلود و اینستال کردم مشکلم کامل حل شد و تو اینترنتم دیگه با فونت فارسی مشکلی ندارم.
---------- Post added at 01:52 AM ---------- Previous post was at 01:50 AM ----------
---------- Post added at 01:53 AM ---------- Previous post was at 01:52 AM ----------
---------- Post added at 01:53 AM ---------- Previous post was at 01:53 AM ----------
با چه پلیری؟! من تو ستینگ قسمت رجیستری divx میرم بهم کد میده و آدرس سایت divx رو! من گوشیم البته شرکتی نیست و بدون گارانتیه. شاید شرکتی ها رو رجیستر کردن.نقل قول:
دوستان
از دفتر تلفن چطور میشه بک اپ گرفت؟
نقل قول:
قطب نما: کد:
http://www.4shared.com/file/230819833/649038e3/O2Compass_V33.html
.net 3.5: قبل از نصب قطب نما حتما نصب کنید
کد:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=e3821449-3c6b-42f1-9fd9-0041345b3385&displaylang=en
بهترین فارسی سازی که تاحالا برای ویندوز 6.5 مخصوص امنیا 2 دیدم:(همراه با کیبورد فارسی یا قابلیت روتیت)
کد:http://www.mediafire.com/?ytjk1mijjln
نقل قول:
با Pc Suite خود سامسوگ میری قسمت Synchronize دفتر چه تلفن رو با کامپیوتر سینکرونایز میکنی
ممنون از زحماتتون.....لطف یه کیبرد کوچولو معرفی کنید واسه خوندن f book تو گوشی امنیا 2.....که فقط کلید های جهت نما داشته باشه ...چهار جهت اصلی رویعنی همون کلید اراکی .....ممنون
\
ر....بازم ممنون
نقل قول:
نقل قول:
مشکل خیلیا بود خداروشکر حل شد:
با یه برنامه رجیستری ادیتور ، رجیستری رو باز کنید به این مسیر برید:
HKLM/Software/TecAce/PhotoAlbum/ExcludeFolders
یک string جدید برای هر فولدری که میخواید محروم کنید ، ایجاد کنید ( با نام های 001 ، 002 ، 003 ، ...)
در قسمت value آدرس پوشه ای رو که میخواید داخل آلبوم عکسها نیاد وارد کنید.و باید آدرسها با "\" از هم
جدا بشند
به عنوان مثال \My storage\Program files
به این نکته کنکوری هم توجه کنید:
Notice that you have to clean the thumbnails that Photo Album creates! You can use the clean option of SKTools
سلام خدمت دوستان من یه چند تا سوال مهم دارم هرچند خیلی هاشون تکراری هست ولی برای اینکه امروز یا فردا می خوام گوشی رو تهیه کنم به جواب ها نیاز دارم(فکر کنم با گارانتی مایکروتل شده 520)!
1.این قیمت هایی که دوستان می دن 8 گیگ یا 16 گیگه؟ و اگه قیمت جدید داریدممنون میشم!
2.من با اینکه خیلی پرسجو کردم موندم چه گارانتی تهیه کنم؟100% با گرانتی می خوام ولی موندم بابت گارانتی اصلی می ارزه 40 الی 50 تومن گرونتر ؟ گارانتی پارسه 18 ماه چطوره؟
3.نوع باتری که می گیرم کره باشه یا ژاپن؟
4.داخل جعبه رم هم داره؟
5.همونجا بدم win 6.5 واسم بریزه؟یا اینکه همون باقی بمونه(واسه این می گم که با win 6.5 گوشی شاید کند تر بشه و یا از گارانتی خارج بشه)
اگه چیز دیگه ای هست موقع خرید .....؟
ممنون:10::40::11:
کسی نیست جوابمون رو بده؟:41::19:
---------- Post added at 11:14 PM ---------- Previous post was at 11:13 PM ----------
من فردا می خوام تهیه کنم؟:8:
منتظرم:5:
---------- Post added at 11:16 PM ---------- Previous post was at 11:14 PM ----------
چراغ اول رو روشن کن برادر:31:
سلام نمیدونم والا تا جایی که بنده قیمت دارم 540 هستش با گارانتی اصلی که پارس مایکروتل باشه ..
اگر از نمایندگی اصلی گرفتید فرقی نداره کره یا ژاپن باشه باید راضی باشی اگه از مغازه دار گرفتی سعی کن ژاپنش رو گیر بیاری .. هر چند که زیاد فرقی نمیکنه ...
مورد دیگه اینکه سعی کن از پارس مایکروتل بگیری .. پارسه الکی هستش اصلا گارانتی حساب نمیشه .. اگر خود نمایندگی برات به وین 6.5 اپدیت کرد باید رایپگان اپدیت کنه .. بده همونجا اپدیت کنه ..