البته من سری اول یعنی اوایل سال1387 شاتل داشتم 128بود ولی قطعی زیاد داشت وراضی نبودم به همین دلیل هم رفتم امین نت نمیدونم الآن بهتر شده یانه؟؟؟؟ واقعا شماها راضی هستید؟؟؟؟
Printable View
البته من سری اول یعنی اوایل سال1387 شاتل داشتم 128بود ولی قطعی زیاد داشت وراضی نبودم به همین دلیل هم رفتم امین نت نمیدونم الآن بهتر شده یانه؟؟؟؟ واقعا شماها راضی هستید؟؟؟؟
من که نزدیگ به 2 سال هست از شاتل دارم و بد نیست! راضیم قبلش هم صبا نت و امین نت داشتم!نقل قول:
منم 1 سال و نیمه که شاتل دارم و واقعا راضیم. (البته از وقتی که سرعت ECO128 شد 512 راضی ترم شدم:46:)
بچه ها من از ماتریکس دارم،اما یک مشکل خیلی بزرگ دارم:
وقتی با یاهو مسنجر آنلاین میشم،تا چند دقیقه کار می کنه ولی بعد از چند دقیقه دیگه نه پی ام میره،نه پی ام میاد،صفحه مسنجر باز هست و آنلاین ها رو نشون میده اما کار نمی کنه و اینکه وسط دانلودم همش گیر می کنه و باید Pause کنم و دوباره Play رو بزنم تا دانلود بشه.
مشکل از کجاست؟
بنظرتون ISP رو عوض کنم؟
اگر بخوام از ی جای دیگه بگیرم،چند روز طول میکشه؟
ًصبانت قبلاً خوب بود ولا الان افتضاح شده افتضاح که میگم یعنی دیگه ر...ده (ببخشید تو رو خدا اعصابم خورده اینطوری میگم )
من الان دیگه از شاتل استفاده میکنم فوق العاده راضی هستم
جدیدا شاتل افت سرعت پیدا نکرده؟
نه، من که افت سرعتی حس نکردم :46:
سلام
به نظر شما از بین سرویسهای پارس آنلاین یا شاتل برای مرکز سلمان کدومشون بهتره.
من یه مدته می خوام شاتل بگیرم ام 1 ماهه می گن مخابرات ایمان پره.الان از همیار نت گرفتم گرونیش پدرمو در آورده.به نظر شما بعد از شاتل چه شرکتی سرویساش بهترو رزون تره؟
اگه شبانه رایگان نمیخواین فکر کنم "لاوان" بد نباشه، در غیر اینصورت "پارس آنلاین" که البته از شاتل و لاوان گرونتره ...