دوستان من ورژن جدید رو نصب کردم ولی هیچکدوم از دستورهایی که با کیبرد می دادیم کار نمی کنه...مثلا space رو می زدیم پلی/پاز می شد الان کار نمی کنه...هیچی انگار کیبرد وصل نیست!
Printable View
دوستان من ورژن جدید رو نصب کردم ولی هیچکدوم از دستورهایی که با کیبرد می دادیم کار نمی کنه...مثلا space رو می زدیم پلی/پاز می شد الان کار نمی کنه...هیچی انگار کیبرد وصل نیست!
نقل قول:مشکل من به این صورته که چند روز هست که وقتی فایلی رو با km پخش میکنم هیچ مشکلی ندارم تا اون صفحه کناری که مربوط به اینترنت هست باز میشه بعد از اون هیچ دکمه کیبورد مثل همینی که دوستمون گفت دیگه کار نمیکنه.نقل قول:
جالبه که از روز اولی که این ورژن رو نصب کردم این مشکل رو نداشتم ولی این دو سه روز این مشل پیش اومده:n03:
سلام
من اصلا نمیدونم دکمه repiat تو این kmplayer جدید کجاست
اصلا علامت تکرار رو حذف کردن:n22:
سلام، در منوی Playback -> Repeat Mode تنظیم کنید.نقل قول:
اگر هم میخواهید مثل قبل در محیط اصلی برنامه قرار داشته باشه اسکین رو عوض کنید...
سلام دوستان چطور میشه زیرنویس با فرمت sub رو تو km فونتشو بزرگ تر کرد؟
چون عملا انگاری فرمت sub فونتشون بزرگ نمیشه ولی فرمت srt بزرگ میشه
دوستان راه حل چیه چه که فونت فرمت sub افزایش بدم؟
دوستان حجم صدا رو چجوری میشه مثل vlc چهار برابر کرد؟ من تو اینترنت قبلا سرچ کرده بودم یه گزینه بود تو آپشن برای این کار میزدم ولی کار نمی کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پست هشتم .
سلام. بچه ها اشتباه کردم!! km رو آپدیت کردم! الان همش تبلیغ نشون میده. فکر کنید کنار فیلم تبلیغ میاره باز میتونی جمعش کنی اما وقتی آهنگ میشنوی اصلا کاری نمیشه کرد انگار
راهی هست تبلیغا رو کنار بزنم ؟ یا پاک کنم برم ورژن قبلی؟!
درود
دو راه وجود داره :
1 - سیستم رو در حالت Safe Mode اجرا کنین و به این مسیر برین c:/windows/system32/drivers/etc/host و فایل Host رو بوسیله Notepad اجرا کنین . در آخرین خط این آدرس 127.0.0.1 player.kmpmedia.net رو اضافه کنین و Save کنید .
سپس سیستم رو در حالت معمولی اجرا کنین .
2 - احتمالا شما دسترسی به اینترنت رو برای KM Player باز گذاشتین . از یک فایروال استفاده کنین و دسترسی پلیر به اینترنت رو کاملا قطع کنید تا از تبلیغات خلاص بشین .
دوستان کسی جواب سوال من رو نمی دونه؟ من از پلیر vlc متنفرم فقط این جور مواقع که صدا تو لپتاپ کم میارم می رم سمتش! اعصابم رو خورد می کنه!:n02: