اول جواب نیکان:
Dumeter بطور دیفالت سرعت رو برحسب بیت نشون میده که باید به بایت تغییرش بدی. در مورد تغییر نکردن سرعت دلیلش شاید این باشه که کانکشن pppoe توی مودم تعریف شده و شما کانکشنی درست نکردی.
و اما جناب sms11 احتمالا یادشون رفت که بگن آیا هردو گزینه dial-up and v p n connections و local area connection تیک خورده یا نه ولی مهم نیست و این که چطوری حساب کردم تا به عدد 83 رسیدم اینطوری که شما ظرف 13 روز و 8 ساعت 91.2 گیگا بایت مصرف کردید و میدانیم که هر گیگا بایت 1024 مگا بایت و هر مگابایت 1024 کیلو بایت هست پس اگر واحد 13 روز رو به ساعت تبدیل کنیم و با ساعت جمع بزنیم میشه 320 ساعت و هر ساعت 60 دقیقه و هر دقیقه 60 ثانیه بعبارتی به ثانه زمان شما میشه 1152000 ثانیه و اگر مقدار مصرف شده رو به کیلو بایت تبدیل کنیم میشه 95630131.2 کیلوبایت و اگر این مقدار رو بخش بر مقدار 1152000 ثانیه بکنیم میشه سرعت متوسط شما که هشتاد و سه و خورده ایی هست.
حالا من برای این که موضوع روشنتر باشه این تغییر رو برای مدتی انجام دادم تا ببینید du meter چی نشون میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته پارس آنلاین بدش نمیاد که این حجم نادرست بحساب من منظور بشه ولی واقعا من اینقدر مصرف کردم؟
سر انجام این که سرعت شما ندید 42 کیلو بایت بیشتر نیست تازه خورده اش رو هم گرد کردم.