من با ابونتو 7.10 كار مي كنم و اكانت رپيد شير دارم مي خواستم ببينم راهي برنامه چيزي هست تا مثل Idm بشه براش تعريف كنم سايت رپيد شير رو تا فقط با كليك رو لينك رپيد خودش دانلود كنه و نيازي نباشه تا ديگه يوزر نيم پسورد وارد كنم
Printable View
من با ابونتو 7.10 كار مي كنم و اكانت رپيد شير دارم مي خواستم ببينم راهي برنامه چيزي هست تا مثل Idm بشه براش تعريف كنم سايت رپيد شير رو تا فقط با كليك رو لينك رپيد خودش دانلود كنه و نيازي نباشه تا ديگه يوزر نيم پسورد وارد كنم
نقل قول:کد:http://www.getdeb.net/search.php?search_distro_id=5&keywords=download%20manager
سلام دوستان من برای یک کاری باید از کاربر ریشه وارد بشم
چجوری این کار رو بکنم ؟
اصلا این کاربر ریشه کیه؟؟
ممنون
شما از دستور sudo استفاده کن.
مثلا اگه میخوای با دستور mkdi یه پوشه تو پوشه خانگیت بسازی از اینطور استفاده کن:
البته با اضافه کردن دستور gksu قبل command میانبر ها می تونید اون ها رو در حالت روت اجرا کنیدکد:sudo mkdir ~/testdir/
من حرف Blossom جان هم تکمیل کنم که اگر می خواهید به طور کامل وارد کاربر ریشه شوید از دستور زیر استفاده کنید.
نقل قول:
sudo -i
یا
sudo su
سلام دوستان ممنون
صمیمه ی بایت روزنامه خراسان همیشه یک صفحه اش عنوان متن باز رو داره
این ضمیمه رو میتونید از قسمت مجلات آموزش های الکترونیکی بگیرید
حالا توی یکی از شما ره هاش طریقه نصب گرافیک از روی هارد رو گفته که از اونی که توی این انجمن هست راحتتره
به این ترتیب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من وارد کاربر ریشه میشم وارده درایوی هم که درایور اونجاس میشم
وقتی دستورsh init 3 رو میزنم میگه cant open init
میخوام بدونم چرا نمیتونه بازش کنه ؟
ممنون
راستی میخوام بدونم برای فرمت هایی که نمیتونیم پخش کنیم اگه از نرم افزار هیی مثله mplayer استفاده کنیم مشکلش حل میشه یا بازم باید دان کنیم
ممنون Javad_Ed
بسته flashplugin-nonfree موجود در مخازن اوبونتو گاتسی ( نسخه 9.0.48.0.2 ) دارای مشکل میباشد و بعد از نصب در مرورگر فایرفاکس سایت های حاوی Flash پخش نمی شود. بنابراین نسخه جدیدی ( 9.0.115.0 ) از این بسته به طور غیر رسمی برای K/Ubuntu 7.10 منتشر شده که اشکالات قبلی را برطرف نموده و به خوبی با مرورگر فایرفکس و اپرا ۹.۵ کار می کند.
بنابراین بعد از نصب این نسخه میتوانید سایت های حاوی flash را با مرورگر های فایرفکس 2 و Opera 9.5 beta مشاهده کنید.
نکته : نسخه جدید به دلیل کمبود ویژگی های فنی لازم در مرورگر Konqueror از این مرورگر پشتیبانی نمی کند!
دانلود نسخه ۳۲ بیت :
دانلود نسخه ۶۴ بیت :کد:http://mihd.net/2n1i04
کد:http://mihd.net/3i1hn2
موقع نصب درایور NVIDIA ، نسخه 169.07 میگه باید از X Server خارج بشید... ( فقط باید از همین نسخه استفاده کنم به خاطر پشتیبانی از G92 در SLI و از nvidia-glx و nvidia-glx-new نمیشه استفاده کرد )
چطوری ما حال این X Server رو بگیریم ؟ Ctrl+Alt+Backspace کار نکرد !!
یکی گفت اول Ctrl+Alt+F1 و بعد Root و بعد :
اونم کار نکرد!کد:kilall -9 X
اوبونتو چیزی مثل ALT+Ctrl+Del ویندوز نداره تا وقتی سیستم فریز میشه به اون پناه آورد؟!
و بعد این که من مجددا اوبونتو رو نصب کردم، ولی سرعتش خیلی پایین اومده، راه حل مشکل من چیه؟
درود
من يه سي دي اوبونتو دارم ولي زماني كه باهاش بالا ميارم تنها يه خط فرمان بهم ميده و پنجره نصب باز نميشه . ايا بايست فرمان ويژه اي رو بزنم براي نصب كردن ؟ اينو هم بگم كه من سي دي رو با nero ساختم و نميدونم شايد مشكل از اين باشه كه image اصلي رو رايت نكردم