سلام عزیز
نقل قول:
آقا این تم آبی که توی 3 صفحه قبل عکسش رو گذاشتین خیلی توپه و همچنین فونت خیلی بیسته اگه ممکنه یه جا برام آپ کن .
این منظورته؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بفرما:
کد:
http://www.mediafire.com/file/nktjmmhywkg/Armin-blue-theme.rar
نقل قول:
در ضمن سوال :: تاچ G700 روش دارای یه سری نقاط ریز هست که وقتی از برخی زوایا نیگاش میکنی یه مقدار توی کیفیت نهایی تصویر تاثیر میذاره آیا تاچ G900 هم این نقاط رو داره ؟؟؟ و رو کیفیت تصویر تاثیر میذاره ؟
آره این نقاط رو داره
والا خیلی سخت میشه دیدشون
زیر نور باید باشه و ...
کیفیت ال سی دیش به نظر خودم عالیه
حالا اگه بشه امشب یه عکس میگیرم کنار w850 که ال سی دی اونم عالیه و میذارم ببینید
نقل قول:
یه مشکل دیگه ای که داره مخصوصا زمانیکه وارد دو مسیر File Manager و Entertainment میشی من طبق روال جاوا ها عادت دارم چند ثانیه بک رو نگه میدارم تا بیام روی صفحه اصلی یا همون دسک تاپ بعد از اینکار موقعی که میخوام وارد منو بشم برای یک لحظه اول مسیر قبلی که آخرین بار از توش خارج شدم رو نشون میده و سریعا برمیگرده توی منو اینم بنظرم یه باگه ؟؟ اگه ممکنه گزارش کنین ؟؟
آره متاسفانه این مشکل رو داره
من انگلیسیم تعریفی نداره اگه میتونید متن انگلیسی این مشکل رو بنویسید واسه sony ericsson بفرستیم
نقل قول:
و همچنین توی فایل منیجر که با بک کلا برمیگرده اول ؟؟؟
آره
اما توی فایل منیجر تو هر مسیر و پوشه up گذاشتن واسه همین
که البته نمیتونه توجیه خوبی باشه
اما چون فایل منیجر رو به عنوان یه اپلیکیشن جدا میدونه طبیعی به نظر میرسه
مثلا تو بازی یا برنامه ها هم بک رو بزنی خارج میشه ازش که اینم همینطوریه چون فایل منیجر رو برنامه میدونه
نقل قول:
و اینکه تاچ P1 و P990 که نگاه میکنم کیفیت تاچش و کیفیت تصویر بالاتری رو ارائه میدن آیا این بخاطره تاچ بهترشونه یا چیز دیگه ای ؟
g900 نور صفحه نمایشش خیلی زیاده
یعنی دستت بازه واسه کم و زیاد کردن
مثلا نور صفحه من 64% میذارم همیشه
کیفیتی که میبینی بستگی به نور داره
نقل قول:
و اینکه اگه از تاچ G700 باشه آیا میشه تاچش رو با یه تاچ بهتری عوض کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظورت رو نفهمیدم از این سوال
اگر هم کیفیت ال سی دیش کم باشه (که نیست) به خاطر لایه محافظش هست
خواهش میکنم