یه پیشنهاد دارم لطفا دانلود های مهم مثل پچ ها و اپدیت هایی که برای بازی منتشر شده توی پست اول قرار بدید که دیگه وقتی کسی درخواست این جور چیزها رو می کنه راحت بتونه با مراجعه به اون پست تهیه اش کنه
Printable View
یه پیشنهاد دارم لطفا دانلود های مهم مثل پچ ها و اپدیت هایی که برای بازی منتشر شده توی پست اول قرار بدید که دیگه وقتی کسی درخواست این جور چیزها رو می کنه راحت بتونه با مراجعه به اون پست تهیه اش کنه
دوستان همگی خسته نباشید - آقا این ویندوز ما پرید حالا همه سیوهام پاک شده و یادم نبود که بک آپ بگیرم ازشون - اگه اینجا کسی هست که 50 درصد رفته باشه سیوشو برام بزاره ممنون میشم - ( راستی من سیو 50 درصدو میخوام بر ندارید سیو 100درصد رو بزارید ) متشکرم .
اینطوری که حال نمیده جای تو باشم از اول شروع میکنم ولی سیو یکی دیگه رو ادامه نمیدم. فکر کن یه بار رفتی اینم بار دوم هست که میخوای بازی کنینقل قول:
آخه این بازی اصلا اجرا نمیشهنقل قول:
فکر میکنم به خاطر همون فایل باشه
درضمن همه چیز های قابل نصب سی دی رو نصب کردم ولی باز اجرا نمیشه
گرافیک: 4670 . 512 ati
cpu:3000 2m
ram: 1.5 gig
آدم خیلی ضد حال میخوره تو این بازی نمیدونم چرا یه اتو سیو نذاشته واسه بازی آدم می بینی یه چند تا ماموریت میره یه دفعه میمیره باز برمیکرده عقب
سلام دوستان
من بازی رو نصب کردم،حتی با لول بالا کاملا رونه و بدون مشکل،اما نمیدونم چرا روی صورت آدما و لباساشون سایه های سیاه میوفته!من با این سیستم codwaw رو با بالاترین گرافیک بدون مشکل بازی کردم.خلاصه اعصابمو حسابی به هم ریخته،کسی میدونه مشکل از کجاست؟
nvidia gforce 9400gt
2gig ram
توی همین تاپیک یه پچ واسه بازی گذاشتن .نقل قول:
اونو امتحان کن احتمالا مشکلت حل میشه .
ممنون،اما آخه 100 صفحه رو چه جوری بگردم؟
و خداوند جستجو در تاپیک را آفرید !نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/search.php?searchthreadid=225398
عزیز دلم،از یاد آوریت ممنونم.بیشتر منظورم این بود که نمیدونم دقیقا باید دنبال چه پچی بگردم،به هر حال سعیمو میکنم.نقل قول: