[quote=radbehnam;2587160]آخه قبلا هم بهش گفتم متوجه نمیشه! rosenegarin13 جان( این تلفظ اسمت چیه؟؟)
رز نگارين سيزده
Printable View
[quote=radbehnam;2587160]آخه قبلا هم بهش گفتم متوجه نمیشه! rosenegarin13 جان( این تلفظ اسمت چیه؟؟)
رز نگارين سيزده
حالا خوبه کلی تو راه رو مخت کار کردم که ترک تحصیل نکنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ایران هم دسته کمی از بعثت نداره :21:
بچه ها میگفتن چهارشنبه ( فردا ) هتل پرونده ها رو آماده مبکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب دیگه بسه!
برید یه تاپیک دیگه درست کنید !
با عنوان
کنکور 88(بحث های مربوطه)
دیگه این تاپیک به درد شما نمیخوره!
موفق باشید!
دستت درد نکنه اگه نگفته بودی الان معتاد بودم گوشه خیابون:27:نقل قول:
امروز رفتم هتل خیلی جالب بود همه تا قبل این از ویژه بد میگفتن. بعد همه رفتن ویژه!
منم میرم پولمو پس میگیرم میرم پیش اونا.
نگو استرس گرفتم:31:نقل قول:
مثل اینکه یکی درست کرده بودن بعد پاک شده بود
ها ها ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به نظرم کاری است بس اشتباه ، چون که باید تو تابستون هفته ای 30 ساعت و پاییز و زمستون هفته ای 40 ساعت بری کلاس ، و عملا ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) وقت زیادی برای اینکه خودت تو خونه بخونی و تجزیه تحلیل کنی نداری ، بهتره عادی بری و فقط چند تا درس رو بری کلاس ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسرم به حرفهای من گوش کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو که عشق ویژه داشتی. چی شد؟؟نقل قول:
من امروز مدرسه بودم همه رفته بودن ویژه. بعد رفتم همون پیش دانشگاهی و با یه یارو صحبت کردم گفت معلمای ویژه بهترن و کلی تعریف کرد و عملا( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) مخ مارو زد حالا تا 20 تیر فرصت برای ثبت نام هست من موندم یکی هم نیست راهنمایی کنه
من عشق ویژه داشتم ؟! :18:نقل قول:
منم رفتم همون پیش دانشگاهیهه ولی یارو به ما گفت معلما یکی هستن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم موندم چی کار کنم ، چون اگه ویژه نرم ، به هر حال باید یه چند تا درس رو که کلاس برم و این مساله پیش میاد که کجا برم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دور و برما هم که کلاس درست و حسابی نیست و من اگه بخوام برم یه جای خوب باید کلی از وقتمو واسه رفت و آمد تلف کنم و میشه همون آش و همون کاسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم کلا کنکور رو بی خیال بشیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شدیدا با این گزینه آخرت موافقم:27: من به این نتیجه رسیدم که اگه به زور درسو نکنن تو مغزم من درس بخون نیستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
همین چند روزه بعد امتحانا خودمو کشتم هیچی نخوندم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فکر میکنم اینجا دیگه شبیه چت روم شد. دیگه اگه کاری داری بیا تو یاهو مسنجر