خير دوست عزيز به جاش بازي Brothres In Arms هست..نقل قول:
ضمنا" تا جايي كه من ديدم اين سرور ريسوم نداره...
خير دوست عزيز به جاش بازي Brothres In Arms هست..نقل قول:
ضمنا" تا جايي كه من ديدم اين سرور ريسوم نداره...
من یه سایت می شناسم که لینک بازی ها رو به صورت Resume دار توش گذاشتن. چون تبلیغ میشه نمی تونم اینجا آدرس بدم. تو یاهو برات PM می ذارم!نقل قول:
کاشکه بقیه بازی ها رو هم تو اینجور سایتا آپلود میکردید که ما هم با دیال آپ میتونستیم تو چند مرحله بگیریم
یونس جان چطوری؟چند روزی نبودم اون قضیه درست شد باورت میشه اینقدر سرم شلوغ شده که یادم رفته بود Install رو بزنم؟بازم ممنونم به خاطر راهنماییت
سلامنقل قول:
چجوري درست شد؟ هموني كه گفتم بود..؟؟به هر حال خدا رو شكر...
دوستان کسی میدونه بازی اکشن اول شخص برای انگیج قراره بیاد یا نه- و آیا بازیهای انگیج بدون مشکل رو ان73 اجرا میشه یا نه
تا اين لحظه خير...ولي بازي ONE و star wars تو راهن...همچنين Metal Gear و Evil.. كه مشخص نيست ولي احتمالا" سوم شخص هست...نقل قول:
رو N73 به خاطر cpu ضعيفي كه داره بايد همه برنامه ها رو با Task Maneger خوب ببنديد تا cpu درگير نباشه ،اينطوري راحت اجرا ميشه...
سلام....
من از تاپیک بازی های n-gage بازی گرفتم چندتا
ولی نمی دونم چطوری استفادشون بکنم
البته اینم بگم که گوشیم n81 هستش
اگه کمکم بکنید ممنون می شم
نقل قول:نقل قول:
اینو بخون:
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2174696&postcount=2[/HTML]
ممنون سجاد جان
خیلی کمکم کرد
سلام!
نمی دونم این Dirk Dagger چشه که اجرا نمیشه که و میگه Close some application and retry starting game و این حرف ها. امروز Reset Generation رو نصب کردم و بدون مشکل و روون اجرا شد. تست کردم بازی های سنگین دیگه رو (مثل Pro Series Golf 60 MB , بدون هیچ کار ابتدایی مثل بستن همه تسک ها و این حرف ها اجرا شدن. فقط این Dirk Dagger مصیبت اذیت می کنه!
کسی راه حلی برای این مساله سراغ نداره؟
حالا هر جا میری دارن از Dirk Dagger تعریف می کنن. دل آدم آب میشه.